TU Wien - Continuing Education Center

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Pentru un număr de zeci de ani acum, TU Wien a fost unul dintre cele mai furnizorii de profil înalt de educație continuă în Austria. orientat pe plan internațional Continuă Education Center (CEC) din TU Wien vede sarcina sa principală ca dublu. În primul rând, pentru a ajuta absolvenți exploata pe deplin potențialul de o educație tehnică și științifică. În al doilea rând, pentru a deschide noi domenii de dezvoltare profesională pentru persoanele fizice care afișează inițiativă și au experiență practică relevantă.

cu mai mult de zece programe de masterat, Studenți înscriși la 79 de țări și pe toate continentele, O facultate de top și acreditările internaționale, rolul CEC este de a se angaja pe zi, cu aventura de inovare și educație continuă, și să păstreze în mod constant la curent cu trecerea timpului în care trăim

Asigurarea Calității în Educație Postuniversitare Importanța de asigurare a calității și de acreditare în învățământul postuniversitar a crescut semnificativ în ultimii ani, ca urmare a creșterii enorme pe care a caracterizat educația continuă ca un întreg. Având în vedere gama tot mai mare de studii privind oferta, semne și sigilii de aprobare de calitate recunoscute sunt criterii importante pentru potențialii candidați în a face o alegere în cunoștință de cauză a unui curs de formare continuă, care este de înaltă calitate și, de asemenea, îndeplinește aspirațiile lor.

Evaluarea externă obiectivă a diverselor cursuri de formare continuă face comparație la nivel internațional cu alte programe posibile și merge un drum lung pentru a răspunde cerinței de calitate de transparență. Aceasta, la rândul său, duce la o creștere a mobilității studenților și absolvent, care permite programul de a solicita recurs internaționale, precum. Certificare externă sau acreditare este, de asemenea, o indicație a greutății academic al instituției și face de conștientizare sale de asigurare a calității și de nevoia de optimizare continuă transparent pentru lumea din afara, de asemenea. În prezent, programele selectate din Centrul de Educatie Continua sunt acreditate de către

FIBAA ("Fundația pentru International Business Administration de Acreditare") ASIIN ("Akkreditierungsagentur für Studiengänge der Ingenieurwissenschaften, der Informatik, der Naturwissenschaften und der Mathematik eV) RICS ("Royal Institution of Chartered Surveyors") și CEPI ("Consiliul European al Profesiilor Real Estate") Queste-SI ("Sistem de Calitate de Stiinta si Tehnologie Universități pentru industrie durabilă")

Locații

Viena

Continuing Education Center

Address
TU Wien
Continuing Education Center
Operngasse 11/017

1040 Viena, Viena, Austria