TU Wien - Continuing Education Center

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De câteva decenii încoace, TU Wien este unul dintre cei mai renumiți furnizori de educație continuă din Austria. Centrul de educație continuă (CEC) orientat pe plan internațional al TU Wien își vede sarcina principală ca fiind dublă. În primul rând, pentru a ajuta absolvenții să exploateze întregul potențial al unei educații tehnice și științifice. În al doilea rând, să deschidă noi domenii de dezvoltare profesională pentru persoanele care manifestă inițiativă și au experiența practică relevantă. Cu diverse programe de masterat , studenți și absolvenți din 94 de țări și toate continentele , o facultate de top și acreditări internaționale, rolul CEC este de a se angaja zilnic cu aventura inovației și a educației continue și de a ține constant la curent cu vremurile în schimbare în care trăim .

Asigurarea calității în învățământul postuniversitar

Importanța asigurării calității și a acreditării în învățământul postuniversitar a crescut semnificativ în ultimii ani, datorită creșterii enorme care a caracterizat educația continuă în ansamblu. Având în vedere gama tot mai mare de studii oferite, notele de calitate recunoscute și sigiliile de aprobare sunt criterii majore pentru potențialii candidați în a face o alegere în cunoștință de cauză a unui curs de educație continuă care este de înaltă calitate și, de asemenea, îndeplinește aspirațiile lor.

Evaluarea externă obiectivă a diferitelor cursuri de formare continuă face posibilă o comparație internațională cu alte programe și contribuie la îndeplinirea cerinței de calitate a transparenței. Acest lucru, la rândul său, duce la o creștere a mobilității studenților și absolvenților, permițând programului să solicite și recurs internațional. Certificarea sau acreditarea externă este, de asemenea, o indicație a ponderii academice a instituției și face ca conștientizarea acesteia în materie de asigurare a calității și necesitatea unei optimizări continue să fie transparentă și pentru lumea exterioară. În prezent, programele selectate ale Centrului de Formare Continuă sunt acreditate de

  • FIBAA ("Fundația pentru acreditarea administrării afacerilor internaționale")
  • ASIIN ("Akkreditierungsagentur für Studiengänge der Ingenieurwissenschaften, der Informatik, der Naturwissenschaften und der Mathematik eV)
  • RICS ("Instituția regală a expertilor agreați") și
  • CEPI („Consiliul european al profesiilor imobiliare”)
  • QUESTE-SI („Sistemul de calitate al universităților de știință și tehnologie pentru o industrie durabilă”)

2446_akkreditierungen_1.jpg

Locații

Viena

Continuing Education Center

Address
TU Wien
Continuing Education Center
Operngasse 11/017

1040 Viena, Viena, Austria

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră