Limak - Austrian Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Testul LIMAK Austrian Business School a fost dezvoltat în colaborare între afaceri, industrie, sectorul public și Johannes Kepler University din Linz Fondată în 1989 și este cea mai veche scoala de afaceri din Austria și unul dintre cele mai vechi din Europa Centrală. Ideea de conducere a fost de a permite crearea unei instituții de învățământ în continuare în Linz, un curs serviciu orientat pe plan internațional și dezvoltare a managerilor pentru companii și instituții.

Ce un proiect inovator și îndrăzneț ca "Linz Academia de Management"A fost începută în 1989, a devenit una dintre cele mai prestigioase instituții din Europa Centrală. Momente importante din istoria LIMAK Austrian Business School.

De-a lungul anilor, Limak a dezvoltat o conștient ales, rețea exclusiv de universități internaționale de renume, cum ar fi Richard Ivey Business School în Canada și Universitatea Tsinghua Beijing, în China și facultate sale internaționale în continuă expansiune.

Astăzi LIMAK se caracterizează printr-un portofoliu complet de pornind de la elementele de bază ale managementului și programe scurte de specialitate (cursuri certificat IN.TENSIVE) programe de MBA detaliate (de Management MBA și Executive MBA) la firma-specifice de calificare (dezvoltare de leadership LIMAK IN.SPIRE). Grupurile țintă se extind dincolo de Austria Superioară și Austria și include, în orice caz, țările vorbitoare de limbă germană și țările vecine din Europa Centrală și de Est.

2013

În primăvara anului 2013, la început, portofoliul de program nou proiectat și îmbunătățit LIMAK, care oferă alături de Executive MBA Global, șapte MBA de management specializate pentru o varietate de industrii și domenii funcționale.

2009

LIMAK Johannes Kepler University Business School a extins activitățile sale. Ei au fondat, împreună cu Universitatea Johannes Kepler Linz (JKU) și UAS Austria Superioara (FH), o nouă instituție care opereaza sub brandul LIMAK Austrian Business School. Cele trei organizații uni astfel forțele.

2008

conceput Limak o noua abordare de management de dezvoltare adaptate integrată (LIMAK IN.SPIRE), care a fost folosit cu succes în proiecte Limak cu companii.

2007

dezvoltat LIMAK Johannes Kepler University Business School un cu totul nou program de Executive MBA - care vizează companiile multinationale din sectorul B2B - unic în Germania.

2005

Limak și Universitatea Johannes Kepler continuă să crească împreună. Limak este acum oficial "Johannes Kepler University Business School".

2003

a dezvoltat Limak primul program de Executive MBA corporativ pentru un consorțiu austriac renumit.

1990

a lansat primul program de management general în această regiune, câțiva ani mai târziu, primul parteneriat notabil cu un american de învățământ (Universitatea Emory / Goizueta Business School), la mijlocul anilor '90 începe LIMAK primul program de management Inovație în țările vorbitoare de limbă germană, în strânsă cooperare cu Rotman School of Management de la Universitatea din Toronto în domeniul de MBA urmat.

Locații

Linz

Address
Bergschlößlgasse 1
4020 Linz, Austria Superioară, Austria

Programe

Această școală oferă și: