Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Academia Internațională Anticorupție

O Academia Internațională Anticorupție (IACA) Este o organizație internațională cu sediul în Laxenburg, Austria. Este prima instituție globală de acest gen, dedicat depășirea deficiențelor actuale în domeniul cunoașterii și practică în domeniul anticorupție și care caută să împuternici profesioniști pentru provocările de mâine.

Academia oferă training-uri standardizate și personalizate, programe de studii academice, oportunități de dialog și crearea de rețele, și anti-corupție think-tank și activitățile de evaluare comparativă. Acesta oferă o abordare nouă, holistică a educației anti-corupție și de cercetare, oferă și facilitează formarea anticorupție pentru practicienii din toate sectoarele societății, și oferă suport tehnic și asistență pentru o gamă largă de părți interesate. Cooperarea internațională, schimbul de cunoștințe și experiențe, precum și de sprijin reciproc sunt aspecte fundamentale ale mandatului IACA lui.

Organizația a fost inițiată de INTERPOL, Oficiul Națiunilor Unite pentru Droguri și Criminalitate (UNODC), Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF), Republica Austria, și alte părți interesate. A devenit o organizație internațională la 8 martie 2011 și are în prezent o circumscripție de 71 de părți, inclusiv trei organizații internaționale. IACA este un observator în cadrul Adunării Generale a ONU, GRECO, ECOSOC, și Organizația Internațională pentru Migrație (OIM), și a fost în mod explicit salutată de către o serie de rezoluții internaționale.

IACA observă diversitatea geografică și culturală și caută parteneriate largi cu instituții publice și private din sectorul, organizații internaționale și non-guvernamentale și societatea civilă. Acesta funcționează împreună cu acești parteneri pentru a co-organiza training-uri anticorupție, și participă la alte evenimente internaționale, în calitate de co-sponsor sau furnizor de expertiză. În plus, Dean IACA lui, membri ai facultăților, și reprezentanți de rang înalt în mod regulat (vizitator) de curs și să contribuie la consultări internaționale anticorupție și grupuri de lucru, consilii consultative, conferințe și întâlniri.

În furnizarea de educație anti-corupție și de cercetare, IACA se bazează pe o unitate neclintită spre excelență, un spirit de inovație, precum și un angajament de a se redare accesibil persoanelor fizice din întreaga lume.

ABORDAREA NOASTRĂ

51cb676acaa7c

educație anti-corupție oferit în ultimele decenii a fost ad-hoc cel mai bun caz, lipsit de multe ori specializare și un cadru cuprinzător. Acesta a suferit de particularismul educaționale și, în unele cazuri, chiar separatism, oferind astfel rezultate limitate în termen lung. Ca răspuns la aceste neajunsuri, abordarea holistică IACA a fost proiectat.

O abordare care este internațională în catering la diferite colțuri ale globului și respectarea diversității regionale; inter-disciplinare în asigurarea faptului că fiecare aspect tematic al corupției, academice și practice, este luat în considerare; inter-sectorial în legătura între practicieni cu cercetători, sectorul public cu sectorul privat, cadre universitare cu societatea civilă; integratoare, în furnizarea de cunoștințe și hands-on instrumente aplicabile diferitelor părți ale lumii; și durabilă, în oferirea de soluții de durată.

Pentru munca anti-corupție pentru a fi eficiente, practicienii trebuie să iasă din domeniul lor de specializare pentru a înțelege cu adevărat modul în care această întrepătrund amenințare se manifestă, și se bazează pe cunoașterea altor domenii precum cel al diverselor colegii lor. Pentru o strategie temeinică anticorupție în orice sistem, societate sau întreprindere, diverse aspecte trebuie să fie luate în considerare, politicile trans-sectoriale evaluate și metode internaționale și specifice fiecărei țări examinate.

51cb6740977ad

Misiunea noastră

Misiunea noastră principală este de a oferi și de a facilita educația anticorupție și de formare pentru profesioniști și practicieni din toate sectoarele. Noi oferim de cercetare și platforme de dialog și crearea de rețele, care să reunească specialiști în domeniu permit dezvoltarea fundamentate, strategii și orientări durabile.

programele noastre holistice abordează o gamă largă de discipline și de a satisface diferite regiuni ale lumii. Mai mult decât atât, vom avansa o înțelegere a tăierea transversală și natura devastatoare a corupției și, astfel, necesită o contextualizare mai largă. Încurajăm responsabilitatea socială a tuturor sectoarelor și o schimbare de atitudine în acest sens. Suntem ferm angajată în cooperarea internațională, un dialog direct și parteneriate largi ca mijloc de schimb de experiență și o mai mare solidaritate în lupta împotriva corupției.

retea absolventii nostri prevede o partajare continuă a experiențelor și a celor mai bune practici, asistență tehnică reciprocă și cele mai recente know-how. Noi percepem absolventii nostri ca ambasadori și ca parte a unei aliante globale anti-corupție în creștere.

Viziunea noastra

Noi vedem un neșovăielnice Nu! corupția ca drept bază pentru toate societățile noastre. Viziunea noastră este, prin urmare, să contribuie în mod substanțial la lupta globală împotriva corupției și a devenit cea mai importantă instituție de învățământ în promulgând ea. Suntem un centru internațional, inovatoare și recunoscută la nivel global de excelență, care împuternicește profesioniști. Noi avans obiectivele Convenției Națiunilor Unite împotriva corupției, să promoveze statul de drept, și să ofere sprijin și asistență tehnică pentru state, organizații, corporații și alte părți interesate.

După cum corupția nu cunoaște granițe, afectează toate țările și sectoarele societății și nu pot fi remediate doar cu metodele tradiționale de învățământ, viziunea noastră este de a aborda acest fenomen global, cu o abordare nouă și holistică.

Această abordare este:

  • International - respectarea diversității regionale, service toate colțurile lumii, și prevăzând cea mai largă mobilizare posibilă
  • Inter-disciplinare - furnizarea de know-how și expertiză din diverse domenii academice si non-academice
  • Inter-sectoriale - de catering la toate sectoarele societății
  • Integrativă - reducerea decalajului dintre teorie și practică prin oferirea de cunoștințe și instrumente teoretice și practice
  • Durabilă - străduindu -se spre soluții și servicii pe termen lung și de lungă durată

Valorile noastre

Valorile noastre reflectă practicile noastre. Organizăm integritate, credibilitate, responsabilitate, transparență, valorile etice și sistemele bazate pe merit în ceea ce privește cea mai mare. Imparțialitate și menținerea unei poziții imparțiale sunt, de asemenea, valorile noastre de bază. Toate lucrările noastre sunt conduse de excelență.

Apreciem relațiile pe care le-am dezvoltat cu studenții noștri, personalul și părțile interesate. Ne străduim să ne asigurăm diversitatea geografică. Valorile noastre sunt conforme cu cele mai importante instrumente internaționale anticorupție și Declarația Universală a Drepturilor Omului. Suntem loiali față de aceste valori, instituțional și personal, și să ia committedly peste responsabilitatea de a adera la ele.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:


International Anti-Corruption Academy (IACA)

IACA este prima organizație internațională și instituție de învățământ care oferă un program global de studii postuniversitare în domeniul anti-corupției și conformității ... [+]

Despre program

IACA este prima organizație internațională și instituție de învățământ care oferă un program global de studii postuniversitare în domeniul combaterii corupției și conformității: Master în Studii Anticorupție (MACS) . MACS reunește profesioniști din întreaga lume cu experiență de muncă conexă în sectoarele public și privat, organizațiile internaționale și neguvernamentale, mass-media și mediul academic.

Structura și curriculum

Fiecare dintre cele șapte module MACS poartă 14 credite ECTS (European Credit Transfer and Accumulation System), iar teza de master este în valoare de 22 de credite. Gradul MACS, prin urmare, vine cu un total de 120 de credite ECTS, care să permită înscrierea în programe de doctorat.... [-]

Austria Laxenburg
Octombrie 2019
Part time
2 anii
Campus
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
International Anti-Corruption Academy (IACA)

Masterul Internațional de Conformitate Anticorupție și Acțiune Colectivă (IMACC) este primul program de master special conceput pentru profesioniștii în domeniul combater ... [+]

Despre program

Masterul internațional în programul de conformitate și acțiune colectivă (IMACC) este primul program de master special conceput pentru profesioniștii care se ocupă de comportamentul anticorupție și cu acțiunile colective implicate în sectorul de afaceri. Este un răspuns practic și cuprinzător la mediul de reglementare în continuă evoluție și la creșterea cererii de competențe specializate. Programul de doi ani permite participanților să își îmbunătățească expertiza și să adauge valoare companiilor și organizațiilor lor, continuând să lucreze, prin:

implementarea celor mai bune practici în domeniul combaterii corupției și conformitățiiidentificarea și atenuarea diferitelor tipuri de riscuriinițierea și gestionarea acțiunilor colectiveefectuarea de investigații internea face afaceri bazate pe cele mai înalte standarde etice.... [-]
Austria Laxenburg
Noiembrie 2019
Part time
2 anii
Campus
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

IACA Master in Anti-Corruption Studies

International Anti-Corruption Academy
Address
International Anti Corruption Academy Muenchendorfer Strasse 2 Laxenburg
2361 Laxenburg, Lower Austria, Austria
Website
Număr de telefon
+43 2236 710 718 101