IMC University of Applied Sciences Krems

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Studierea artelor științelor aplicate: elevii noștri modelează viitorul.

IMC Fachhochschule Krems este considerată una dintre cele mai moderne și mai multe universități de științe aplicate din Austria. În prezent, au loc atât programe full-time, cât și cele cu program parțial, în economie și digitalizare

Transfer de cunoștințe din primul rând

Formarea la IMC FH Krems este deosebit de practică și se caracterizează prin predarea leadershipului și a competențelor soft, o gamă largă de limbi străine și lucrul cu proiecte în grupuri ușor de manevrat și în contact direct cu profesorii. IMC FH Krems este deosebit de interesat de transferul de cunoștințe și de obținerea de cunoștințe durabile pentru studenți. O echipă dedicată de profesori internaționali cu aspirații de înaltă calitate și educaționale îi motivează pe studenți să le facă cele mai bune și le pregătește pentru o carieră internațională. Prin învățarea interactivă, schimbul direct și personal de experiență între studenți și profesori, programe internaționale de parteneriate cu universități, instituții de cercetare și companii, precum și o ofertă de agrement cuprinzătoare într-una din cele mai idilice zone din Austria, studiul la IMC FH Krems devine o experiență și o locuință temporară.

Viața internațională

La IMC FH Krems, internaționalitatea este evidentă zilnic: contactul regulat cu peste 140 de universități partenere, numeroase programe de parteneriate active, precum și studenții înșiși, care provin din 50 de țări diferite. Schimbul intercultural de experiență, stagii în străinătate, participarea la proiecte internaționale de cercetare și prelegeri ale editorilor și profesorilor internaționali sunt pur și simplu o parte a acestuia. În plus, limba de predare este engleza în aproximativ jumătate din toate programele de studiu, ceea ce este foarte atractiv atât pentru studenții austrieci cât și pentru studenții internaționali.

Calea de carieră începe în Krems

Strâns interconectarea predării, cercetării și afacerilor este una dintre preocupările principale ale IMC FH Krems. IMC FH Krems se vede nu numai ca un centru de formare academică, ci caută în mod constant cooperarea cu cercetarea și afacerile. Astfel, Universitatea de Științe Aplicate contribuie în mod semnificativ la faptul că studenții sunt apți pentru piața muncii: 90% din toți studenții au deja un loc de muncă fix în termen de trei luni de la absolvire.

Locații

Krems an der Donau

IMC Krems

Address
IMC Fachhochschule Krems
IMC University of Applied Sciences Krems
Piaristengasse 1

A-3500 Krems an der Donau, Austria Inferioară, Austria
Număr de telefon
+43 2732 8020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră