Ferdinand Porsche Fern FH

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Studii universitare la FernFH: moderne, part-time și flexibil

Un studiu la fotbal la distanță Ferdinand Porsche vă oferă cele mai bune oportunități posibile pentru carieră mai departe. Part-time, va dezvolta de licență sau masterat în informatică sau economie Afaceri si Economie Psihologie.

"Blended Learning": învățarea eficientă online și offline

Tu va finaliza studiile în mare măsură pe "campus virtual" de acasă. Acest lucru înseamnă o mare flexibilitate pentru tine. În plus față de vizita individuala învățare on-line blocat cursuri în una din universitățile cele mai moderne în Austria în Wiener Neustadt.

De înaltă calitate de educație, academice și practice

Un studiu la fotbal la distanță Ferdinand Porsche indeplineste cele mai inalte standarde de conținut și de calitate de predare. Veți primi un învățământ superior practică și orientate spre viitor. Toți profesorii au abilități excelente în domeniile lor de interes respective.

Studiu cu venituri

În ciuda studiilor proceda ca de obicei pentru profesia ta. Va fi studiat pe îndelete. Ajuta să atinge gradul dvs. colegiu plătit integral. Per semestru Taxa de școlarizare pe care îl plătiți € 363.36 (excl. Student comision € 18.70 unire) - Stand: SS 2015th

Studierea și viața de familie

Un studiu la FernFH este de a aranja optim cu viața de familie. Datorită flexibilității ridicat de învățământ la distanță pe Internet, puteți mai ales atunci finaliza cursurile, dacă aveți timp.

Această școală oferă programe în:
  • Germană

Vedea Online Licenţă » Vedea Online Masterat » Vedea Health Licenţă »