University of Applied Sciences Wiener Neustadt

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Poarta spre cariera ta de succes!

University of Applied Sciences Wiener Neustadt fost fondată ca prima de acest fel în 1994 și se numără printre cele mai importante instituții de învățământ din Austria. În prezent, peste 4000 de studenți sunt înscriși într-un program de licență sau master la unul dintre campusurile noastre: Wiener Neustadt, Wieselburg, Tulln și Viena. Peste 12000 dintre absolvenții noștri urmează acum cariere de succes atât în Austria cât și în străinătate.

FHWN internațională, precum și ferm ancorată la nivel regional, FHWN oferă programe de cercetare și cercetare extinse și orientate spre viitor. În prezent, oferim 37 de programe de licență și master în cinci facultăți: afaceri, inginerie, științe ale sănătății, securitate și sport. Peste 440 de angajați și 1.300 de lectori asigură o educație modernă și eficientă orientată spre practică.

Acționăm în conformitate cu credința noastră: perspective prin învățarea aplicată . Prin conceptul nostru educațional orientat spre practică, absolvenții noștri beneficiază de o gamă largă de perspective pentru o carieră profesională de succes. În studiul Universum Talent Research din 2015, perspectivele de muncă excelente au fost confirmate de studenții noștri care au votat mai întâi FHWN ca universitate cu cea mai mare "capacitate de angajare" - competența de a aplica abilitățile dobândite direct la locul de muncă.

Pe lângă o relevanță practică deosebită, accentul se pune pe cercetarea aplicată . Multe laboratoare de cercetare, spații funcționale și săli de seminar sunt dotate cu tehnologii moderne care garantează o educație de primă clasă. Mai mult, programele noastre de inginerie și științifică în proiectele lor de cercetare și dezvoltare sunt susținute de FOTEC, compania de cercetare proprie a FHWN .

Un alt punct principal al FHWN este internaționalitatea noastră. Cu în prezent 100 de universități partenere din întreaga lume , studenții noștri au multe oportunități de a petrece un semestru în străinătate pentru a-și continua studiile sau pentru a-și face stagiul. La FHWN , interacțiunea și crearea de rețele cu partenerii internaționali în afaceri, industrie și cercetare oferă contacte valoroase la lansarea unei cariere profesionale.

Locații

Wiener Neustadt

Address
Fachhochschule Wiener Neustadt
City Campus, Schlögelgasse 22-26

2700 Wiener Neustadt, Austria Inferioară, Austria