University of Applied Sciences Wiener Neustadt

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Poarta de acces la cariera ta de succes!

O Universitatea de Stiinte Aplicate Wiener Neustadt a fost, și va continua, oferind excelență în predare și de cercetare și de clasa de top de educație pentru studenții care au absolvit apoi specialiști cu înaltă calificare ca din cele 32 de programe de studii in facultățile de afaceri, Inginerie, sănătatea, securitatea și Sportului.

Susținerea și dezvoltarea de aproximativ noastre continuă. 3.550 de elevi din peste 50 de națiuni, precum și 1200 de angajați și lectori este baza pentru un institut de succes durabil și orientat spre viitor de învățământ superior.

Datorită rețelei noastre excelente de companii, stagii de afaceri obligatorii și proiecte, contacte cu viitorii angajatori sunt puse la dispoziție chiar de la începutul studiilor. 81% dintre elevi sunt foarte mulțumiți de Universitatea de Stiinte Aplicate Wiener Neustadt (nivel de satisfacție mediu de studenți în Austria: 73%).

Ca un semn de încredere am fost din nou votat de angajatori în actualul clasament FH 2012, ca fiind unul dintre primele 3 universități de științe aplicate în Austria.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Ma In Consultanta In Afaceri Internationale

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Austria Wiener Neustadt

Consiliere pentru companii International (BCI) este un program de înaltă calitate și grad de afaceri provocator la nivel de master predate în întregime în limba engleză. [+]

Consiliere pentru companii International (BCI) este un program de înaltă calitate și grad de afaceri provocator la nivel de master predate în întregime în limba engleză.

Programul oferă un avantaj considerabil atunci când începe cariera ta, în special în gestionarea afacerilor și consultanță profesii. Ca absolvent BCI va fi capabil să îndeplinească cerințele comunității de afaceri prin intermediul abilităților de comunicare în limba engleză, perfecte înțelegerea interculturală și de experiență, afaceri la nivel mondial de know-how și cunoștințe de standarde universale. Programul de patru-semestru, maestru full-time oferă un mediu deosebit de stimulare în care studenți din multe națiuni diferite și provin din medii culturale lucrează împreună cu o facultate internaționale. În al patrulea semestru vă sunt încurajați să studieze în străinătate, la una din universitățile partenere din întreaga lume.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Fachhochschule Wiener Neustadt
Johannes Gutenberg-Straße 3

Wiener Neustadt, 2700 AT