Citește Descrierea Oficială

Poarta spre cariera ta de succes!

University of Applied Sciences Wiener Neustadt fost fondată ca primă de acest tip în 1994 și se numără printre cele mai importante instituții de învățământ din Austria. În prezent, peste 3600 de studenți sunt înscriși într-un program de licență sau masterat la unul dintre campusurile noastre: Wiener Neustadt, Wieselburg, Tulln și Viena. Peste 10000 dintre absolvenții noștri urmăresc acum cariere de succes atât în ​​Austria, cât și în străinătate.

La nivel internațional, precum și ferm ancorate la nivel regional, FHWN oferă programe educaționale și de cercetare extinse și orientate către viitor. În prezent, oferim 34 de programe Bachelor și Master în cinci facultăți: Business, Inginerie, Științe ale Sănătății, Securitate și Sport. Peste 300 de angajați și 1300 de lectori oferă o educație modernă și eficientă orientată spre practică.

Acționăm în conformitate cu credința noastră: perspective prin învățarea aplicată . Prin conceptul nostru educațional orientat spre practică, absolvenții noștri beneficiază de o gamă largă de perspective pentru o carieră profesională de succes. În studiul Universum Talent Research din 2015, perspectivele de muncă excelente au fost confirmate de studenții noștri care au votat mai întâi FHWN ca universitate cu cea mai mare "capacitate de angajare" - competența de a aplica abilitățile dobândite direct la locul de muncă.

Pe lângă o relevanță practică deosebită, accentul se pune pe cercetarea aplicată . Multe laboratoare de cercetare, spații funcționale și săli de seminar sunt dotate cu tehnologii moderne care garantează o educație de primă clasă. Mai mult, programele noastre de inginerie și științifică în proiectele lor de cercetare și dezvoltare sunt susținute de FOTEC, compania de cercetare proprie a FHWN .

Un alt punct focal principal la FHWN este internaționalitatea noastră. Cu în prezent 95 de universități partenere din întreaga lume , studenții noștri au multe oportunități de a petrece un semestru în străinătate pentru a-și continua studiile sau pentru a-și desfășura stagiile. La FHWN , interacțiunea și colaborarea cu partenerii internaționali în afaceri, industrie și cercetare oferă contacte importante atunci când lansează o carieră profesională.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of Applied Sciences Wiener Neustadt

Business Consultancy International (BCi) este un program de înaltă calitate și provocator de afaceri la nivel de masterat predate în întregime în limba engleză. ... [+]

Portalul dvs. de conducere în afaceri internaționale

Programul de masterat internațional de consultanță în afaceri (MBCi) este un program dedicat internațional, predat în întregime în limba engleză. Oferă un mediu deosebit de stimulativ în care tu și colegii tăi din diferite națiuni și medii culturale lucrezi împreună cu o facultate internațională.

Bazându-se pe un prim grad în afaceri, programul de doi ani te pregătește pentru viitoarele poziții de conducere cu companii globale. În programul MBCi puteți alege să vă specializați în una din cele două specializări:

Analiza marketinguluiTrezorerie

Pe parcursul programului, veți dobândi o gamă de abilități de management și consultanță în plus față de specializarea în domeniile managementului financiar și analizei investițiilor sau în marketing și analiza datelor. Se preconizează că aceste cursuri se vor baza pe cunoștințele anterioare.... [-]

Austria Wiener Neustadt
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Fachhochschule Wiener Neustadt
City Campus, Schlögelgasse 22-26

Wiener Neustadt, Austria Inferioară, 2700 AT
Social Media