FH Kufstein Tirol - University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

FH Kufstein are în prezent 2200 de studenți din peste 50 de națiuni care creează o atmosferă internațională, multiculturală. Faptul că avem peste 210 universități partenere la nivel mondial înseamnă că peste 200 de studenți internaționali veniți sunt găzduiți anual de FH Kufstein și că un număr și mai mare de studenți pleacă un semestru sau un an pentru a studia în străinătate.

123319_FHKufsteinGehen_10.jpg(c) FH Kufstein Tirol

Mai mult, cu aproximativ 500 de lectori contractați, FH Kufstein joacă un rol semnificativ în economia regională. Gama de programe de licență și masterat - oferite atât în format full-time, cât și în format part-time - au fost concepute pentru a răspunde cerințelor profesionale ale industriilor respective. FH Kufstein a dezvoltat, de asemenea, un program postuniversitar în cooperare cu mai multe universități partenere de renume internațional. Absolvenții programelor noastre de licență au astfel perspective excelente pentru ocuparea pozițiilor provocatoare în domeniul lor și pentru avansarea carierei lor.

123318_FHKufsteinFeatures_188.jpg

(c) FH Kufstein Tirol

Campus atractiv în împrejurimile fermecătoare

FH Kufstein locuiește într-o clădire care conține săli de conferințe moderne și spații de lucru, o bibliotecă și o cafenea. Campusul este situat pe zona verde, generoasă a parcului care se află în imediata vecinătate a centrului orașului. Multe posibilități sportive și de petrecere a timpului liber, precum și centrele culturale din apropiere și capitalele regionale, generează un interes extraordinar, internațional.

123321_IMG_5524_cmyk.jpg(c) FH Kufstein Tirol

Conceptul de cercetare

Performanțele remarcabile în cercetare și dezvoltare sunt necesare pentru o predare și învățare eficiente, bazate pe știință. Astfel, FH Kufstein a stabilit un solid R

123320_FHKufsteinFeatures_146.jpg(c) FH Kufstein Tirol

Locații

Kufstein

Fachhochschule Kufstein Tirol

Address
FH Kufstein
Andreas Hofer-Straße 7

6330 Kufstein, Tirol, Austria
Număr de telefon
+43 5372 71819