FH JOANNEUM University of Applied Sciences

Institute of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La JOANNEUM Institutul de Management FH, sunteți obtinerea perfect know-how-ul pentru a fi un jucător de succes în lumea Global Business.

Institutul de Management se concentrează pe satisfacerea provocărilor economiei mondiale.

Programele academice oferite de Institutul de croitor de management la nevoile pieței și a industriei, și vă ajută să se pregătească pentru rolul dumneavoastră viitoare în gestionarea într-o lume multiculturală diversă, indiferent dacă aveți de gând să lucreze în întreprinderile multinaționale sau naționale, în sectorul public sau privat, în întreprinderi sau organizații non-profit, în sectoare industriale sau de servicii.

Teoria și practica: Institutul de Management gestionează proiecte regionale și internaționale , în colaborare cu firme și instituții din comerț și industrie, servicii bancare și de asigurări, turism și asistență medicală. Lucrând în strânsă colaborare cu mediul de afaceri și industrie, programele de master vă oferă posibilitatea de a pune cunoștințele dobândite în practică, de a învăța și de a participa la dezvoltarea unor soluții inovatoare pentru probleme de actualitate în proiecte de cercetare aplicată. Gândiți -vă și să acționeze la nivel mondial: Institutul de rețea internațională de management de parteneri academice și corporative vă permite să câștige experiență valoroasă în străinătate de a petrece un semestru la o universitate străină sau completarea unui stagiu la o companie internațională. Studiu în grupuri mici: Predarea se desfășoară în echipe mici, asigurându - vă adaptate sprijin de la lectori experimentați. Interdisciplinare: Ca un jucător activ în cercetare și dezvoltare la nivel național și internațional într - o varietate de subiecte, Institutul va garanteaza posibilitatea de a întâlni și de a lucra cu personalul restante și specialiști în domenii de ultimă oră selectate. Perspectivele de angajare excelente: Educația orientată spre practică, împreună cu cultivarea competențelor interculturale vă califică pentru a prelua un rol principal de management - atât în companiile austriece precum și în centre comerciale și piețe viitoare din întreaga lume. Locațiile noastre Programele noastre de master sunt oferite în Graz și Bad Gleichenberg Graz. Graz este listat în site - ul patrimoniul mondial UNESCO ca centru istoric. Completată prin aerul său medieval și atmosfera urbană plină de viață, Graz este al doilea oras ca marime din Austria, care găzduiește opt universități și în jur de 50.000 de elevi. Bine cunoscut pentru a fi "eco-oraș" și "City of Design", Graz este un bazin de talent pe care numeroase pentru-profit și organizații non-profit cred extrem de.

Bad Gleichenberg: Bad Gleichenberg este cunoscut ca fiind stațiunea tradițională de sănătate , în inima regiunii de spa styriană. Binecuvantat cu resursele sale naturale bogate, Bad Gleichenberg a dezvoltat mai multe centre renumite de formare pentru industria turismului și a ospitalității, cu accent pe wellness și de tratament, ceea ce face o locație ideală pentru studiile de ingrijire a sanatatii si de management. Check out programele și proiectele noastre prin intermediul paginii de Facebook: Facebook: FH JOANNEUM- Institutul de Management Internațional

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA Part Time »

Programe

Această școală oferă și:

Videoclipuri

Happy, diverse and international @ FH JOANNEUM