Carinthia University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De la înființare, Universitatea de Științe Aplicate din Carintia (CUAS) s-a dezvoltat într-o instituție de învățământ unică în Carintia. Due to the constant further development of the study programs of CUAS and intensive cooperation with industry and science, CUAS students are sure to have a future-oriented education.

CUAS trăiește modelul de relevanță practică imediată. Principal and part-time employees, as well as guest lecturers from industry, ensure interdisciplinary, internationally oriented university education. Currently, 36 degree programs are offered in the fields of technology, health, and social affairs, as well as economics.

7 motive pentru a studia la CUAS

Față în față

Suntem cunoscuți pentru atmosfera noastră deschisă și de familie. La universitatea noastră, o mare importanță este acordată conviețuirii personale a studenților, angajaților și profesorilor. Grupurile de lucru mici permit sprijinul individual.

caracter internațional

Suntem o universitate cu orientare internațională. Carinthia University of Applied Sciences cooperează cu peste 160 de universități din întreaga lume. Infinit cosmopolit, situat la intersecția a trei culturi din regiunea Alpilor Adriatici, foarte aproape de Italia și Slovenia, oferă studenților locali și internaționali condiții excelente pentru studii multilingve.

Orientare practică

Combinația de studiu și practică asigură calitatea predării și cercetării. Acest lucru este furnizat de numeroșii noștri invitați internaționali și profesori part-time din industrie și afaceri. Cooperarea cu companii regionale și străine nu numai că asigură o gamă de cursuri orientată spre practică, ci garantează și cunoștințe științifice.

Orientare viitoare și durabilitate

Cursurile inovatoare de studiu la vârf fac Carinthia University of Applied Sciences o vitrină pentru cercetare și dezvoltare durabilă. Temele promițătoare în toate domeniile de studiu joacă un rol important.

Natura, cultura și modul de viață unic

Studiul în Carintia este distractiv! Universitatea este cufundată în munți idilici, văi și lacuri. Există o selecție vastă de oportunități sportive și de agrement în orice moment al anului. Pitorescul peisaj carintian asigură o calitate unică a vieții în jurul studiilor.

Atmosfera creativă, tânără și dinamică

Pe lângă studiile lor, rețelele tinere și dinamice oferă oportunități perfecte pentru a câștiga un punct de sprijin în sectorul de start-up-uri. Think-centres, incubatoare, ateliere de inovare atractive și multe evenimente reunesc studenți din CUAS și antreprenori din regiune și le permit să se cunoască într-o etapă timpurie pentru viitoarele proiecte comune.

Combinația face

Unde și mai presus de toate, ceea ce vrei să studiezi vrea să fie bine gândit. CUAS face o alegere foarte ușoară: Aici veți găsi combinația unică dintre o gamă largă de studii interesante și orientate spre practică și o calitate a vieții care este de neegalat.

Studii de serviciu

Formarea continuă este cheia planificării personale a carierei. În calitate de student la CUAS, programa dvs. este organizată în așa fel încât să vă puteți concilia studiile și locurile de muncă.

125800_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Model

Carinthia University of Applied Sciences este o universitate dinamică și orientată spre dialog pentru științele aplicate, cu rădăcini regionale și orientare internațională. Funcționează în domeniile sănătății și afacerilor sociale, tehnologiei și economiei. Sarcinile sale principale sunt în domeniile de studiu și predare, aplicate pentru cercetare, transfer de cunoștințe și educație ulterioară.

Viziune

"Vrem să ne poziționăm ca universitate în predarea și cercetarea aplicată în domeniile noastre principale de tehnologie, afaceri, sănătate și probleme sociale în vârful universităților austriece!"

Carta diversității

Carta diversității este o inițiativă pentru a promova aprecierea tuturor membrilor societății - indiferent de sex, vârstă, rasă și culoare, orientare sexuală, religie și credințe și dizabilități fizice sau mentale. Carta diversității este un angajament public, voluntar. Se bazează pe recunoașterea faptului că diversitatea este o trăsătură esențială a Europei - istoria ei, precum și societatea. Vede și apreciază beneficiile și oportunitățile pe care diversitatea le oferă.

Administrația universității

CUAS a fost înființată în 1995 sub forma juridică a unei asociații ca operator al programelor de studii ale Universității de Științe Aplicate din Carintia. Sediul asociației era în Spittal an der Drau. De la începutul anului 2002, Universitatea din Carintia - Fundația Privată de Caritate a fost sponsorul și întreținătorul programelor de diplomă ale Universității de Științe Aplicate.

Fundația privată este finanțată prin contribuții din partea guvernului federal, a statului Carintia și a comunităților din Villach, Spittal / Drau, Klagenfurt și Feldkirchen. De asemenea, taxele de membru ale asociației, care a devenit unul dintre cei 15 fondatori, precum și donațiile și veniturile din evenimente, contribuie la finanțarea funcționării organizației.

Legătura dintre angajat și angajator

Nu suntem responsabili numai pentru acțiunile noastre, ci și pentru ceea ce nu facem. (Moliere)

Consiliul de lucrări este legătura dintre angajați și angajator. Sarcina este să acționezi ca mediator, dar și să acționezi ca un singur ghișeu. Echipa actuală a consiliului de lucrări se armonizează și se completează bine și este dornică să implementeze pozitiv preocupările pentru toți colegii.

Un comitet de întreprinderi ales poate - pe baza solidarității în cadrul forței de muncă - să abordeze și să reprezinte în mod activ și consecvent preocupările colegilor săi. În plus față de „activitatea de bază”, reprezentarea personalului față de angajatorul CUAS, comitetul de întreprindere, se ocupă și de promovarea intereselor economice, sociale, de sănătate și culturale ale angajaților.

Locații

Feldkirchen în Kärnten

Address
Feldkirchen
Hauptplatz 12

A-9560 Feldkirchen în Kärnten, Carintia, Austria

Klagenfurt

Address
Primoschgasse 8-10
Klagenfurt, Carintia, Austria

Villach

Address
Europastraße 4
Villach, Carintia, Austria

Spittal an der Drau

Address
Villacher Straße 1
Spittal an der Drau, Carintia, Austria

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră