Melbourne Polytechnic

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Melbourne Politehnica a fost furnizarea de formare profesională din 1912 și astăzi oferă o gamă diversă de inovatoare, hands-on TAFE Învățământul Superior (cursuri) de programe pentru a vă dota cu cunoștințe și abilități de a excela într-o piata în evoluție și provocatoare (EFP) și.

Cursuri Melbourne Politechnice sunt proiectate și dezvoltate cu participarea industriei pentru a oferi studenților cele mai bune rezultate de angajare.

Melbourne are Politehnica cinci campusuri metropolitane, Preston, Collingwood, Epping, Fairfield, și Heidelberg. Fiecare campus oferă un individ, o experiență unică și îmbogățind de student. Există, de asemenea șase centre de formare, Northern Lodge - Eden Park, Northern Lodge - Yan făta, Yarra Glen Racing Centre, AMEP de Nord (Adult Migrant Englez Program) Centre Broadmeadows, maraitul Frog Viei și Melbourne Politehnică Kyneton Park.

Cu peste 60.000 de înscrieri anual, Melbourne Politehnica este acreditat pentru a livra aproximativ 550 de cursuri acreditate la nivel național, Dintre care multe sunt disponibile fie pe un full-time sau part-time. Acesta prevede, de asemenea, peste 400 de cursuri acreditate-institut. Melbourne Politehnică oferă în prezent trei ani (și unul patru ani), specialist de licență și masterat de grade în mâinile noastre unice asupra mediului și expunerea optimă industria de învățare în:

contabilitate Agricultura si Land Managementul afaceri Educație (Early Years) Studii primii ani de viață Studii de cabaline managementul ospitalitatii ilustrare tehnologia informației muzica Industria muzică Viticultura si Vinificatie Scrierea & Edituri

Suntem în mod constant în curs de dezvoltare de noi căi de articulare și de grade pentru a crește oportunitățile pentru studenții noștri. În 2016 am introdus Masters of profesionale de contabilitate si Exersarea cu acreditare CPA, dovedind deja foarte popular ca și primul nostru curs postuniversitar oferit. Vom posta detalii cu privire la orice noi cursuri de pe site-ul nostru de îndată ce acestea sunt finalizate.

cursuri de grad Melbourne oferă Politechnice de transfer de credit și recunoașterea învățării anterioare studenților care au absolvit deja o diplomă recunoscută la nivel național, Diplomă avansată sau alte calificări.

Intrare directă Grade asociată (2 ani) încorporate în toate programele de gradul Melbourne Politechnice oferă un mare cale (transfer de credit și recunoașterea învățării anterioare), oportunități de educație suplimentară.

Melbourne Politehnica a obținut recunoașterea internațională, cu peste mai mult de 10.000 de inscrierile off-shore anual și 24 de parteneriate educaționale din Asia, și este recunoscut de guvernul victoriana pentru excelență în educație internațională, câștigând cel mai bun furnizor din categoria sa în 2014 și runner până în 2015.

legături strânse Melbourne Politechnice despre studenții din industrie asigură au posibilitatea de a fi acordate burse de studii donate de sponsori din industrie, care se extind, de asemenea, propriile lor rețele pentru succesul viitor.

La fel ca alegerea unui curs, circumstanțele fiecărui elev sunt diferite atunci când vine vorba de timp pentru taxe de școlarizare și vă putem ghida prin structura taxelor. Fiecare pagină curs va sublinia taxe speciale sau vizitați pagina comisioane International Student pentru mai multe informații.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Diplome Avansate » Vedea Certificate » Vedea Diplome » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master De Contabilitate Practicarea Profesionale

Campus Cu normă întreagă 2 anii February 2019 Australia Melbourne

Advance-vă abilitățile de contabilitate și pătrundere de afaceri în cercetare, de învățare mai mult sau practică profesională, cu Master of profesionale de contabilitate și Practicarea (MPPA) Melbourne Politehnica lui. [+]

Advance-vă abilitățile de contabilitate și pătrundere de afaceri în cercetare, de învățare mai mult sau practică profesională, cu Master of profesionale de contabilitate și Practicarea (MPPA) Melbourne Politehnica lui.

Proiectat pentru absolvenții progresive, harnici,-business minte și pentru cei care doresc să exceleze în domeniul profesionale de contabilitate, The MPPA oferă o multitudine de oportunități de angajare, de a lucra ca un universitar la o CFO, în orice colț al globului!

Tine-te, mergi mai departe și de a lua mai departe

Lumea afaceri la nivel mondial este în evoluție la o rată tot mai mare. Companiile vor profesioniști care sunt capabili pentru a identifica tendințele și să propună adaptări corporative care asigură viabilitatea financiară și operațională.... [-]


Contactează

Melbourne Polytechnic

Adresă, linia 1 Melbourne, Victoria, Australia
website http://www.melbournepolytechnic.edu.au/
Telefon +61 3 9269 1200