Melbourne Polytechnic

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Melbourne Polytechnic oferă cursuri de formare profesională începând cu anul 1912 și astăzi oferă o gamă diversă de programe inovatoare, hands-on, TAFE (VET) și de învățământ superior (Degree) pentru a vă oferi cunoștințele și abilitățile de a excela într-o piață în plină ascensiune și provocatoare.

Cursurile Melbourne Polytechnic sunt concepute și dezvoltate cu participarea industriei pentru a oferi studenților cele mai bune rezultate ale ocupării forței de muncă.

Melbourne Polytechnic are șapte campusuri metropolitane , Preston, Collingwood, Epping, Fairfield, Campusul Greensborough și Heidelberg. Fiecare campus oferă o experiență individuală, unică și îmbogățită.

Există, de asemenea, șase centre de formare , Northern Lodge - Eden Park, Northern Lodge - Yan Yean, Centrul de curse Yarra Glen, Centrul american AMEP (Adult Migrant English Programme) din Broadmeadows, Growning Frog Vineyard și Parcul Kyneton Melbourne Polytechnic .

Cu peste 26.000 de înscrieri anual, Melbourne Polytechnic este acreditată pentru a livra aproximativ 550 de cursuri acreditate la nivel național , multe dintre acestea fiind disponibile fie cu normă întreagă sau cu jumătate de normă. De asemenea, oferă peste 400 de cursuri acreditate de către Institut.

Melbourne Polytechnic oferă în prezent trei ani (și o perioadă de patru ani), diplomă de licență și master în cadrul nostru unic de învățare hands-on și expunere optimă în industrie în:

 • Contabilitate
 • Agricultură
 • Afaceri
 • Industrii creative
 • Educație (anii de început)
 • Studii anii de primăvară
 • Managementul ospitalitatii
 • Ilustrare
 • Tehnologia de informație
 • Muzică
 • Industria muzicala

Dezvoltăm în mod constant noi Pathways articulare și grade pentru a crește oportunitățile pentru studenții noștri. În 2016 am introdus Masterat de Contabilitate Profesională și Practică cu acreditare CPA, dovedind foarte popular deja ca primul nostru curs postuniversitar oferit. Vom publica detalii despre orice cursuri noi pe site-ul nostru de îndată ce acestea vor fi finalizate.

Cursurile de studii Melbourne Polytechnic oferă transferul de credite și recunoașterea învățării anterioare pentru studenții care au absolvit deja o diplomă recunoscută la nivel național, o diplomă avansată sau alte calificări.

Grade asociat intrarea directă (2 ani) încorporate în toate Melbourne Polytechnic programe de gradul oferă un mare Pathway (transfer de credit și recunoașterea învățării anterioare) , oportunități de educație în continuare.

Melbourne Polytechnic a obținut recunoașterea internațională cu peste 6.000 de înscrieri offshore anual și 24 de parteneriate educaționale în toată Asia și este recunoscută de guvernul victorian pentru excelență în educația internațională, câștigând cel mai bun furnizor din categoria sa în 2014 și al doilea în 2015.

Relațiile strânse dintre Melbourne Polytechnic și industrie asigură studenților posibilitatea de a primi granturi de studii donate de sponsorii industriei, extinzându-și, de asemenea, propriile rețele pentru succesul viitor.

La fel ca alegerea unui curs, circumstanțele fiecărui elev sunt diferite atunci când vine vorba de timp pentru taxele de școlarizare și vă putem îndruma prin structura taxelor. Fiecare pagină a cursului va schița taxele specifice sau puteți vizita pagina de taxe pentru studenții internaționali pentru mai multe informații.

Locații

Melbourne

Melbourne Polytechnic

Address
Melbourne, Victoria, Australia
Număr de telefon
+61 3 9269 1200