Citește Descrierea Oficială

De ce să alegeți VU

La Victoria University (VU), vrem să vă urmați pasiunea și să excelați în industria pe care ați visat întotdeauna.

Suntem una dintre cele mai importante instituții din Australia și suntem printre primele 2% din universitățile din lume.

Veți învăța de la profesioniștii din industria de top care combină teoria cu practica pentru a vă pregăti pentru cariera dvs. din prima zi.

Experimentați primul nostru model de an

Am schimbat modul în care învățăm cursurile noastre astfel încât să trăiți în primul an ca nici un altul - axat pe tine și pe succesul tău.

Realizați primele câștiguri și încrederea pe care le-ați stabilit pentru o experiență universitară de succes, cu mai mult timp unu-la-unu cu educatorii și niveluri multiple de sprijin.

Modul blocat de predare va fi extins la disciplinele de anul doi în anul 2019, iar subiectele din al treilea și al patrulea an în 2020.

Elevii care au început la VU în 2018 vor întreprinde toate studiile lor în modul bloc pe parcursul studiilor.

Descoperiți cursurile de conducere din industrie

Înțelegem că motivul numărul unu pentru acest studiu este realizarea carierei alese. De aceea, cursurile noastre sunt concepute împreună cu industria, pentru a vă asigura că învățați abilitățile pe care angajatorii le caută - acum și în viitor.

Deoarece cursurile noastre sunt atât de relevante pentru locul de muncă, mulți au fost recunoscuți de organizațiile de vârf ca standarde industriale. Doar câteva din numeroasele noastre organizații de acreditare includ:

  • Institutul de Marketing Australian
  • Australian Nursing and Urbanism Consiliul de acreditare
  • Consiliul de Acreditare al Psihologiei Australe
  • CPA Australia
  • Institutul Chartered de Logistică și Transport Australia
  • Institutul de Contabililor Autorizați din Australia
  • Institutul Victorian de Predare.

Opțiuni flexibile de studiu

A fi capabil să alegeți modul în care studiați este important pentru atingerea obiectivelor. De aceea oferim o serie de opțiuni flexibile de studiu.

Indiferent dacă combinați studiul cu un loc de muncă cu normă întreagă, echilibrul între viața de familie sau nevoia de a vă continua educația pentru a atinge obiectivele carierei, vă putem ajuta să faceți studiul pentru dvs.

Servicii de asistență care funcționează pentru dvs.

Oferim studenților o gamă largă de servicii de sprijin - de la burse și sprijin financiar, până la sprijin academic, îngrijire a copiilor și servicii de sănătate și bunăstare.

Înțelegem că studiul de echilibrare cu angajamentele de viață și de viață nu este întotdeauna ușor. De aceea, cursurile și programele noastre de sprijin sunt concepute pentru a oferi studenților din diverse medii oportunitatea de a-și atinge obiectivele.

Indiferent de experiența anterioară, de mediul economic și educațional, dorim să reușiți.

O comunitate primitoare

Experimentați o gamă variată de culturi, religii și limbi la Victoria University (VU).

Când studiați cu noi, veți împărtăși cursuri, conversații și prietenii cu studenți din peste 175 de țări diferite.

Deoarece studenții noștri se alătură nouă din mai multe locații diferite, avem și alți 240.000 de absolvenți ai UI care trăiesc și muncesc în întreaga lume.

Am câștigat Premiul Multicultural Business (link extern) al Guvernului Victorian în 2018 pentru serviciul nostru remarcabil pentru comunitățile multiculturale.

Clasamentul nostru global

Atunci când alegeți o universitate, este important să vă gândiți cât de bine se clasifică în Australia și pe plan internațional.

Deși o instituție relativ nouă, în fiecare an VU primește o recunoaștere globală mai mare.

Oportunități de cercetare de nivel mondial

La Victoria University (VU), puteți întreprinde cercetări în colaborare pentru și cu industria, guvernul și comunitatea.

Cercetătorii noștri absolvenți se află în cadrul colegiilor și al centrelor și institutelor de cercetare specializate, care lucrează cu personal recunoscut în cercetare și contribuie la cele 600 de lucrări publicate anual - mai mult de jumătate dintre acestea apar în cele mai bune reviste din lume.

Un studiu recent al cercetătorilor noștri absolvenți a găsit o rată de satisfacție de 93% cu programele noastre de sprijin și dezvoltare a abilităților.

Suntem, de asemenea, unul dintre doar șapte universități australiene care primesc o notă de cinci stele de la Consiliul australian de asociații postuniversitare pentru facilitățile noastre.

Liderii în sport

Victoria University (VU) este clasată pe locul 12 la nivel global pentru educația științifică sportivă. *

Ca lideri în domeniul sportului, oferim peste 40 de cursuri legate de sport la niveluri de învățământ preuniversitar, postuniversitar și profesional (TAFE). Cercetarea noastră în domeniul mișcării umane și a științei sportive are o reputație de clasă mondială.

Avem ambiții puternice de a fi cea mai importantă universitate de sport din Australia și de lider mondial în domeniul sportului.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Victoria University

Dezvoltați o înțelegere a teoriei și practicii de consiliere cu Maestrul de consiliere la UV. ... [+]

Prezentare generală

Dezvoltați o înțelegere a teoriei și practicii de consiliere cu Maestrul de consiliere la UV.

Veți câștiga experiență în consilierea pentru adulți, copii și adolescenți, concentrându-vă învățarea pe:

consiliere și teorie psihologicăintervenții de consiliere și terapii psihologice (pentru adulți, copii, adolescenți și familii)abilități practice prin învățarea și plasarea bazate pe industrie.

Acreditat de Asociația de consiliere australiană (ACA), Master of Counseling acoperă:

intruchipează o serie de probleme de prezentare, inclusiv depresie, anxietate, durere, pierdere și dependențăo înțelegere a eticii consilieriifinalizarea unei teze minore bazate pe practică.... [-]
Australia Melbourne Footscray
Contactează şcoala
Engleză
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Victoria University

Deveniți lider în schimbarea socială, drepturile omului și dezvoltarea durabilă la nivel global sau local, cu Master în Dezvoltarea Comunității Internaționale. ... [+]

Prezentare generală

Deveniți lider în schimbarea socială, drepturile omului și dezvoltarea durabilă la nivel global sau local, cu Master în Dezvoltarea Comunității Internaționale.

Acest program unic, popular vă oferă o educație personalizată. Acesta include învățarea practică la fața locului și angajamentul profund cu comunitățile și experții din domeniu. Combinația perfectă de studiu și experiență practică vă va oferi locuri de muncă pregătite pentru o carieră de împlinire.

Domeniile cheie de studiu includ:

conștiința critică și etica dezvoltăriiproiectarea și managementul proiectelor de dezvoltare comunitarăparticipare și evaluareglobalizarea și mișcările socialeleadership în dezvoltarea comunitățiiImpactul lui Trump și Brexit asupra guvernării organizațiilor internaționalerezolvarea conflictelor și consolidarea păcii.... [-]
Australia Sfântul Albans
Contactează şcoala
Engleză
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Victoria University

Master of Applied Information Technology (NMIT) este un curs flexibil, acreditat, oferind cursuri avansate pentru studenții cu un grad de informatică. ... [+]

Prezentare generală

Master of Applied Information Technology (NMIT) este un curs flexibil, acreditat, oferind cursuri avansate pentru studenții cu un grad de informatică.

Veți construi abilitățile de calcul, pregătindu-vă pentru roluri IT importante. Practic, cursurile practice vă permit să dezvoltați și să îmbunătățiți abilitățile formate din teorie. Acest curs oferă flexibilitate prin învățarea față-în-față și online.

Ne concentrăm pe rezolvarea problemelor din lumea reală în:

cloud computing (cu experimente folosind serviciile Amazon Web Services)securitate ciberneticăprogramare avansatăInginerie softwarefără fir și mobilaplicatii mobileanaliza datelormanagement de proiect.... [-]
Australia Sfântul Albans Werribee
Contactează şcoala
Engleză
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Victoria University

Studiați o diplomă de contabilitate recunoscută la nivel global cu Master of Business (Contabilitate). ... [+]

Prezentare generală

Studiați o diplomă de contabilitate recunoscută la nivel global cu Master of Business (Contabilitate).

Obțineți o bază solidă și o cunoaștere conceptuală a evoluțiilor recente în ceea ce privește durabilitatea și tendințele globale în domeniul contabilității. Veți dezvolta cunoștințe de specialitate în contabilitate, economie și finanțe și veți învăța abilitățile de care aveți nevoie pentru a reuși într-o poziție de contabilitate superioară într-o varietate de industrii.

După finalizarea acestui curs, veți fi eligibil să solicitați acreditarea cu CPA Australia și / sau cu contabili autorizați - Australia și Noua Zeelandă (CA ANZ).... [-]

Australia Melbourne Werribee
Noiembrie 2019
Engleză
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Victoria University

În acest curs Master of Business Enterprise Resource Planning Systems, veți descoperi cum să aplicați tendințele de afaceri și tehnologii în problemele din lumea reală, p ... [+]

Prezentare generală

În acest curs Master of Business Enterprise Resource Planning Systems, veți descoperi cum să aplicați tendințele de afaceri și tehnologii în problemele din lumea reală, prin învățarea de la profesorii care sunt experți în domeniul lor.

În acest curs de clasă mondială, veți dezvolta abilitățile de calcul și de afaceri pentru implementarea și întreținerea sistemelor de planificare a resurselor de întreprindere (Enterprise Resource Planning - ERP). Este important acest curs vă va oferi o înțelegere a implicațiilor pe care aceste sisteme le au asupra afacerii.

Veți învăța despre cele mai recente module SAP, astfel încât să puteți atinge terenul atunci când lucrați într-un rol ERP / SAP.... [-]

Australia Melbourne Werribee
Noiembrie 2019
Engleză
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Victoria University

Deveniți lider în industria sistemelor de planificare a managementului resurselor întreprinderii (ERP) și SAP cu Master of Business Analytics (Professional) al VU. ... [+]

Prezentare generală

Deveniți lider în industria sistemelor de planificare a managementului resurselor întreprinderii (ERP) și SAP cu Master of Business Analytics (Professional) al VU.

Programele VU de masterat de afaceri sunt de clasă mondială, și foarte apreciate în industrie. Avem conexiuni puternice din industrie, oferind o experiență reală și oportunități de rețea.

În timpul studiului, veți dezvolta cunoștințe practice și actualizate despre software-ul SAP. Oferim experienta hands-on si accesul online la o suita cuprinzatoare de aplicatii software si tehnologii SAP Business Intelligence / Business Analytics (BI / BA).... [-]

Australia Melbourne
Noiembrie 2019
Engleză
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză