Victorian College of the Arts

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul Victorian de Arte Victorian Colegiul de Arte reunește o gamă largă de discipline creative, inclusiv Art, Dance, Teatrul, Film și Televiziune, Muzică Contemporană, Muzică Teatru, producție, dezvoltare culturală comunitară și indigene Arte administrație. Oferim o gamă largă de oportunități de studiu universitare și postuniversitare, precum și programe de curs scurt în următoarele școli și centre:

Scoala de Arta Scoala de Performing Arts (Dans, Teatru, producție) Scoala de Film si Televiziune Scoala de Muzica Contemporana (inclusiv Muzică Teatru) Centrul de Idei Centrul de parteneriate culturale

Scoala de Film și Televiziune Ca cea mai veche și cea mai respectată scoala de film din Australia universitate pe baza de, Film și Televiziune la VCA atrage și provocările un grup divers de studenți. Prin aderarea ne, va fi împins pentru a explora potențialul creativ, în timp ce formarea de relații care se vor dovedi de neprețuit a lungul carierei dumneavoastră. Nostru pe baza de practica ethos pune creativitatea și povestiri în centrul a tot ceea ce facem. Am un echilibru de formare critice cu clase mici intensive și practică pe bază de studio - care să ofere rezultate excepționale. Absolvenții noștri au câștigat zeci de premii internaționale la Cannes, Sundance, Toronto, Berlin, Tribecca și New York festivaluri de film. Gama noastră largă de programe este predat de unii dintre regizori importanti din Australia și guru industrie și includ:

Programe ⋅ non-atribuire de 12 luni și de vară (deschisă tuturor participanților) ⋅ Trei ani Bachelor of Fine Art (Film și Televiziune) ⋅ Trei ani Bachelor of Fine Art (animație) ⋅ Trei ani Bachelor of Fine Art (Scenaristică) ⋅ programe de masterat de specialitate ⋅ cercetare Superior de grade la nivel de doctorat

În fiecare curs și în fiecare etapă, noi vă ajuta să devină un regizor de gândire. Veți avea posibilitatea de a lucra cel mai bun echipament de înaltă definiție în afaceri. Mai important, pentru a studia film și TV la VCA te pune in compania stelare - oameni likeminded, creativi si pasionati ai căror cariere film poate împărtăși propria traiectorie.

Locații

Melbourne

Address
Victorian College of the Arts
The University of Melbourne
234 St Kilda Rd
Southbank

VIC 3006 Melbourne, Victoria, Australia