University of South Australia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Australia de Sud (UNISA) este o universitate conectat la nivel global și angajate, ajutând la rezolvarea problemelor industriei și a profesiilor. Cu mai mult de 32000 de studenți, inclusiv 6.000 de studenți internaționali, Universitatea este Australia de Sud cea mai mare a lui. Universitatea este clasat în top trei la suta din mai mult de 10.000 de universități din întreaga lume, în 2015 QS World University Rankings.

În 2015/16, QS 'Top 50 ° C sub 50' ne clasat pe locul 25 în lume, pentru universitățile vechi mai puțin de 50 de ani.

2015 QS Stars Topul ne-a acordat cu un rating de cinci stele în ansamblu, precum și de cinci stele în următoarele opt categorii: cercetare, capacitatea de inserție profesională, de predare, facilități, internaționalizării, responsabilitate socială, incluziv și Criteriile de specialitate. Un rating de cinci stele se distinge în mod tipic o universitate ca fiind de clasă mondială într-o gamă largă de domenii, se bucură de o reputație de mare, are facilități de tăiere margine și o cercetare și predare facultate de renume international.

Excelenta 2015 in Cercetare pentru Australia (SEC), evaluarea nominală mai mare de 97 la suta din cercetare a evaluat Universitatea ca fiind de clasă mondială sau de mai sus.

UniSAs este clasat în top 100 (numărul 57) și în top 10 în Australia (numărul 8), în lume, pentru universitățile internaționale în Times Higher Education World University Rankings 2015-2016 'top 200 de universități cele internaționale.

Universitatea oferă mai mult de 400 de programe de studii într-o gamă largă de subiecte, inclusiv de afaceri, drept, educație, arte și științe sociale, științe ale sănătății, tehnologia informației, inginerie și mediul înconjurător. Programele sunt concepute în consultare cu mediul de afaceri și a profesiilor și includ munca pe teren, destinații de plasare, simulări ghidate în industrie și proiecte de afaceri. Această experiență lumea reală oferă studenților cu calitățile pe care angajatorii caută.

Studenții beneficiază de facilitățile moderne și sunt predate de cadre universitare care sunt experți în domeniul lor, cu 73 la suta din personalul nostru academic care deține un doctorat. UniSAs s-au clasat pe locul al doilea în Australia, pentru serviciile de sprijinire a studenților în Barometrul 2015 International Student.

Suntem singura Business School din Adelaide, care este equis acreditat si unul dintre doar nouă în Australia.

În 2015 QS subiect Rankings am fost clasat în primele 100 de instituții din lume, în domeniile care fac obiectul QS de Educație și Arhitectura / mediile construite.

CRICOS număr furnizor de 00121B.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Licenţă » Vedea Programe de Licență » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Maestru Al Cybersecurity Lmcy

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Australia Adelaide

Această calificare produce profesioniști angajați în industrie cu cunoștințele, abilitățile și competențele necesare pentru a excela în carieră ca profesioniști în domeniul securității cibernetice. Candidații vor studia subiecte tehnice, inclusiv securitatea rețelelor; Aplicație și securitate web; Gestionarea identității și controlul accesului; Criminalistica digitală; Răspuns incident; Securitatea infrastructurii; Securitatea internetului în domeniul internetului (inclusiv internetul obiectelor și securitatea dispozitivelor mobile); Și testarea penetrării. [+]

Acest secol a cunoscut o proliferare dramatică a dispozitivelor digitale și a serviciilor online, în măsura în care informațiile personale și instituționale au devenit sângele vieții interacțiunii și identității sociale. Infrastructura IT, care este fundamentul vieții în lumea modernă, care guvernează totul, de la servicii esențiale, cum ar fi alimentarea cu apă și energie, și sprijinirea guvernului, a instituțiilor medicale și financiare care formează pilonii pe care se bazează societatea noastră, trebuie protejați.

Există o nevoie critică pentru experți bine pregătiți, care vor prelua sarcina de a asigura siguranța și securitatea informațiilor și infrastructurii care ne definesc viețile. Strategia de securitate cibernetică a Guvernului australian * evidențiază faptul că securitatea informatică eficientă este o componentă esențială a unei societăți moderne, prosperă și sigură. ... [-]


Maestru De Finanțe Dmfc

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Australia Adelaide

Maestrul nostru de Finanțe vă va oferi cu abilități avansate și cunoștințele pentru a aborda provocările de afaceri la nivel mondial și de a dezvolta cariera ta în profesia de finanțare în plină dezvoltare. Acest program cuprinde date din industria reale în curriculum și este informat de cele mai multe standarde din industrie up-to-data. [+]

Maestrul nostru de Finanțe vă va oferi cu abilități avansate și cunoștințele pentru a aborda provocările de afaceri la nivel mondial și de a dezvolta cariera ta în profesia de finanțare în plină dezvoltare. Acest program cuprinde date din industria reale în curriculum și este informat de cele mai multe standarde din industrie up-to-data.

În plus față de un nucleu de afaceri, acest program oferă șansa de a studia domenii cum ar fi avansate de finanțare corporative, management avansat de investiții și de finanțare comportamentale. Veți dobândi o înțelegere la nivel de experți de teorie finanțe și de a dezvolta în continuare abilitățile dumneavoastră de cercetare. Acest calificare postuniversitară are, de asemenea, un accent puternic pe învățarea bazată pe experiență și este predat în state-of-the-art noastre. ... [-]


Master De Arhitectura Dmae

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Australia Adelaide

Master of Arhitectura cuprinde ultimii doi ani de educație de cinci ani de arhitectură acreditate profesional oferite la Universitatea din Australia de Sud. Acest program a înregistrat în mod constant cele mai bune evaluări în domeniul studiilor de arhitectură al Ghidului bunelor universități în domeniile bunei predare și satisfacției generale. [+]

Master of Arhitectura cuprinde ultimii doi ani de educație de cinci ani de arhitectură acreditate profesional oferite la Universitatea din Australia de Sud. Acest program a înregistrat în mod constant cele mai bune evaluări în domeniul studiilor de arhitectură al Ghidului bunelor universități în domeniile bunei predare și satisfacției generale.

În Clasamentul Subiectelor QS din 2016, UniSA sa clasat în Top 100 World pentru Artă, Arhitectură și Design.

În această grad, elevii vor rafina abilitățile lor tehnice și de comunicare, și de a rezolva probleme de design din ce în ce mai complexe prin aplicarea competențelor dezvoltate în cursuri integrate.

... [-]

Master De Dmpc De Contabilitate Profesionale

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Australia Adelaide

Proiectat în consultare cu industria și profesia contabilă, Master of Professional Accounting vă oferă cunoștințe de specialitate și abilități de afaceri necesare pentru a efectua ca un profesionist contabil. Veți dezvolta abilități analitice, de management general și de rezolvare a problemelor și veți obține o înțelegere globală a practicii contabile. [+]

Proiectat în consultare cu industria și profesia contabilă, Master of Professional Accounting vă oferă cunoștințe de specialitate și abilități de afaceri necesare pentru a efectua ca un profesionist contabil. Veți dezvolta abilități analitice, de management general și de rezolvare a problemelor și veți obține o înțelegere globală a practicii contabile.

Personalul nostru didactic este cu experiență în domeniu și menține legături strânse de lucru cu organisme profesionale de vârf, cum ar fi CPA Australia și Chartered Accountants Australia și Noua Zeelandă. Această colaborare vă asigură că cunoștințele pe care le luați în cariera dvs. vor satisface nevoile dinamice ale industriei, iar calificarea dvs. rămâne relevantă și aplicabilă. ... [-]


Master of Engineering (Engineering Management) LMEB

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Australia Adelaide

[+]

Bursa de merit internațională

Studenții internaționali pot beneficia de o reducere de douăzeci și cinci de procente a contribuțiilor lor de student (taxele de școlarizare) pentru primul an de studiu în cadrul acestui program.

[-]

Master of Teaching (Secondary) MMET

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Australia Adelaide

[+]

Toți elevii efectuează cel puțin 60 de zile de plasare pe site-uri și școli, care trebuie să fie completate cu normă întreagă.

[-]

Videoclipuri

Join a five star Australian university - University of South Australia

Get ready to start the journey towards your own graduation day

University of South Australia - The Enterprise University

Experience Adelaide - University of South Australia

Jeffrey Smart Building Tour - University of South Australia

Hear from our students: Life in Adelaide

Hear from our students: Accomodation

Hear from our students: Study Life

Hear from our students: Student Support Services

Hear from our students: Teaching Staff

This could be you - University of South Australia

UniSA Campus Life

Contactează

University of South Australia, City West Campus

Adresă, linia 1 University of South Australia (UniSA) City West Campus 217-243 Hindley Street
SA 5000 Adelaide, Sud Austraia, Australia
website http://www.unisa.edu.au/international
Telefon +61 8 8302 0114

University of South Australia, Magill Campus

Adresă, linia 1 Magill Campus Lorne Avenue
5072 Adelaide, Sud Austraia, Australia
website http://www.unisa.edu.au/international
Telefon +61 8 8302 0114

University of South Australia, Mawson Lakes Campus

Adresă, linia 1 Mawson Lakes Campus Mawson Lakes Boulevard
5095 Adelaide, Sud Austraia, Australia
website http://www.unisa.edu.au/international
Telefon +61 8 8302 0114