University of Technology Sydney

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Tehnologie din Sydney (UTS) este o universitate contemporan cu o perspectivă internațională. UTS este clasat în top din lume 400 de universități în clasament Academic din Shanghai Jiao Tong University din universități Mondială 2014 și în top 250 în clasamentul Times Higher Education Universitatea Mondială 2014. UTS este, de asemenea, plasat 24 in "100 de universități cele mai internaționale din lume", conform Times Higher Education.

UTS oferă educație inovatoare și industria relevantă în inima orașului la nivel mondial de Sydney. Campusul City este la o scurtă plimbare de la Gara Centrală, tren și stația de autobuz majore Sydney. Cu noile facilități de stat-of-the-art, UTS oferă un mediu de campus vibrant, unde elevii pot colabora, de studiu și să se relaxeze. Noul Inginerie și IT Cladirea dispune de o arenă și software Data Studio de design avansat. DR Chau Chak Wing Building, numai clădire Frank Gehry-proiectat Australia va fi acasa, la Business School UTS în 2015 și, de deschidere în 2015, Știință și Absolvent Scoala de Sanatate Building va cuprinde laboratoare avansate de specialitate și un "super-laborator".

Alte facilități de ultimă oră includ: Una dintre cele mai tehnologic capabil biblioteci din emisfera sudica; o sala multi-scop de sport și un centru de fitness complet echipat; spații de studiu cu cele mai noi echipamente tehnologice, pentru a facilita învățarea colaborativă; 24 de ore de acces laboratoare de informatica La UTS, elevii puneți cunoștințele lor într-un context din lumea reala, prin proiecte majore, grup de lucru extinse și studii de caz reale de viață. Partener Mai mult de 150 companii cu UTS de a furniza resurse, expertiză și de plasament de muncă oportunități.

, Rm Modelul de învățare este o abordare la nivel global-concentrat de cercetare relevante și orientată spre practică folosite pentru a dezvolta absolvenți foarte apreciate la locul de muncă la nivel mondial. Susținută de acest model, designul noilor spații campus a permite studenților să experimenteze învățarea creativă, integrată și de colaborare sprijinite prin utilizarea unor tehnologii moderne.

UTS oferă, de asemenea servicii complete de sprijin pentru studenții internaționali, dintre care multe sunt gratuite. Acestea includ suport limba engleză, o cameră de rugăciune multi-credință, cariere de consiliere si servicii de sanatate si de locuințe.

Mai mult de 180 de cursuri postuniversitare sunt oferite, precum și programe de cercetare în afaceri; Comunicare; Creative Intelligence și inovare; Proiectare, arhitectura si constructii; Educație; Inginerie; Sănătate; Tehnologia de informație; Studii internaționale; Legea; Farmacie si Stiinta.

Cercetare de la UTS

UTS este axat pe aplicarea, cercetare-impact condus, oferind soluții relevante pentru problemele naționale și internaționale în vigoare.

Cercetare de la UTS este împărțit în șase domenii tematice: servicii și industrii de viitor; Sisteme de comunicare și inteligente; Contracte futures de sănătate; Durabilității și mediul construit; Industriile creative și societățile civile; Inovare de afaceri.

Universitatea funcționează cu o serie de parteneri din industrie pentru a oferi soluții practice de cercetare, acces la o gamă largă de facilități de top, activele și abilitățile, expertiza și capacitatea de inovare a cercetătorilor săi talentați. Cercetare UTS este evaluate la standard mondial sau mai prin excelență în cercetare pentru Australia (ERA) 2012.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea MLS » Vedea Diplome - Lawstudies » Vedea Cursuri - HealthcareStudies » Vedea Diplome - HealthcareStudies » Vedea Certificates » Vedea Masterat » Vedea Diplome de Absolvire » Vedea Certificate de Absolvire » Vedea Doctor în Educații » Vedea Certificate » Vedea Doctorat - Lawstudies » Vedea Cursuri - AcademicCourses » Vedea Doctorat - PhDStudies » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Comandant Al Dezvoltării Proprietății

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

[+]

UTS recunoaște, de asemenea, natura largă a industriei de proprietăți. Elevii își pot adapta gradul datorită gamei largi de electives disponibile, inclusiv finanțe, conservare, design urban, tendințe globale și proprietăți comerciale. Având o bază solidă în planificare, studenții sunt, de asemenea, eligibili pentru un credit de bloc semnificativ în Master of Planning (C04007).

Gradul oferă profesioniștilor din domeniul imobiliar, cum ar fi arhitecți, ingineri, manageri de construcții, evaluatori, planificatori și profesioniști în afaceri sau financiari, posibilitatea de a-și lărgi cunoștințele și calificările și de a obține o înțelegere mai cuprinzătoare a dezvoltării proprietății și a proceselor aferente. Acest lucru permite absolvenților să-și extindă cariera sau să se mute în afara zonei profesionale inițiale la roluri mai mari sau mai largi în cadrul industriei de dezvoltare a proprietății și / sau să ofere noi servicii clienților.... [-]


Comandantul Profesionale De Contabilitate

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Master of profesionale de contabilitate este conceput pentru a oferi absolvenților cu expunerea de contabilitate puțin sau deloc cu abilitățile necesare și cunoștințele necesare pentru o carieră în profesionale de contabilitate. Desigur îndeplinește cerințele academice de intrare la programele profesionale ale APC Australia și Institutul Contabililor Autorizați din Australia (ICAA). [+]

Acest curs oferă baza ideală academică să urmeze o carieră în contabilitate, cu subiectele furnizarea necesar de cunoștințe, înțelegere și expertiza necesară pentru ocuparea forței de muncă în profesia contabilă. În plus, recunoașterea profesională a cursului de CPA Australia și ICAA oferă studenților, cu calificări recunoscute la nivel internațional care să sporească atât lor de muncă și oportunități de promovare.

Cursul își propune să ofere absolvenților locale și internaționale, cu cunoștințele necesare în contabilitate și de contabilitate rol joaca in furnizarea de informații pentru a sprijini activitățile de afaceri. În plus, pentru a oferi o calificare profesională recunoscută, cursul cuprinde un mix de contabilitate, finanțe, juridic și subiecții care oferă economie colectiv o gamă de abilități esențiale de afaceri și cunoștințe care sunt necesare pentru ocuparea forței de muncă, în ziua de azi 's mediu de afaceri dinamic.... [-]


De Masterat De Sport Si Exercitii Fizice (cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru de sport și de a exercita (cercetare) program este pentru absolvenții care doresc să consolideze cunoștințele lor de o probleme din zona, politice adresă sau de management, sau de a urma o carieră de cercetare / academice. [+]

Acest program este potrivit pentru studenții care au absolvit un grad cursuri și doresc să dezvolte într-un mod mult mai concentrat prin mijloace de cercetare. Elevii dezvolta abilitățile critice și analitice și abilități avansate de cercetare pentru a permite explorarea în profunzime a zonei lor de ales.

Opțiuni de carieră include poziții la nivel de management în industrie sau de guvern, și poziții academice.

[-]

Juris Certificat De Medic Absolvent în Practică Juridică Profesională

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 5 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Noua în 2017, UTS este singura universitate din Sydney pentru a oferi o lege integrată și un program PLT, care poate fi completat în echivalentul a trei ani de studiu cu normă întreagă, inclusiv unele de studiu de vară. Juris Doctor Absolvent Certificat în practica juridică Professional este o diplomă în drept absolvent care combină atât componentele de formare juridice academice și practice pentru admiterea ca un avocat la Curtea Supremă de NSW. Acesta este conceput special pentru absolvenții de alte discipline decât drept. Cursul se califică drept un grad australian nivel cadru de calificări 9 master. Caracterul flexibil al cursului permite elevilor să lucreze în timp ce ei de studiu și pentru a adapta volumul lor de lucru pentru a se potrivi cu angajamentele profesionale și personale. [+]

Cursul oferă o cale alternativă de a practica ca un avocat pentru absolvenții care au finalizat cu succes un prim grad. Într-un mediu globalizat, cursul este recunoscut pe plan internațional ca o calificare drept absolvent de nivel. UTS: Legea integrează opțiuni flexibile de învățare, inclusiv cursuri de zi și de noapte, cursuri intensive de bloc, de învățare on-line și evaluări autentice.

Opțiuni de carieră includ, dar nu sunt limitate la, avocat în cadrul unei firme private, corporație, departament guvernamental sau centru de drept comunitar, afaceri de reglementare și de consilier de politică în sectorul public sau privat sau de specializare juridice legate de gradul anterior studenților sau îmbunătățite opțiuni de carieră în cadrul o sferă profesională existentă.... [-]


Juris Doctor Master Of Business Administration

Campus Cu normă întreagă 4 anii January 2019 Australia Sydney

Juris Doctor Master of Business Administration este un absolvent de drept și de gradul de afaceri care se bazează pe reputația stabilite de UTS: Legea și Business School UTS pentru a oferi de mare calibru, absolvent de studii superioare în teoria și practica a legii și de afaceri. Acesta este conceput special pentru absolvenții de alte discipline decât drept. [+]

Acest curs oferă studenților, cu o expunere integrate pentru a practica profesională în ambele contexte juridice și de afaceri.

Opțiuni de carieră includ, dar nu sunt limitate la, avocat într-o firmă privată, departament guvernamental sau centru de dreptul comunitar, probleme de reglementare și consilier de politică în sectorul public sau privat sau de specializare juridice legate de gradul studenților anterioare sau opțiuni de carieră avansate în cadrul unei existente sfera profesională.

[-]

Maestru Al Arhitecturii

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru de Arhitectura este un grad concentrat, profesional și este necesar pentru a deveni un arhitect practicant. Acesta este al doilea două grade, întreprinse după finalizarea cu succes a Bachelor of Design în Arhitectură (C10004) sau echivalent. [+]

Acest curs este un grad profesional inovativ și flexibil. Printr-o structură non-secvențial, care permite elevilor să selecteze dintr-o gamă largă de subiecte de bază și electivă, acesta oferă studenților cu privire la alegerea specializării lor profesional, care poate servi cel mai bine în cariera lor viitoare. Subiecții de proiectare arhitecturală a spori o înțelegere critică a arhitecturii ca atât o disciplină cu un organism existent de cunoștințe și un set de practici care să se opună în mod continuu și se adaugă la acest organism de cunoștințe. Cercetarea este realizată ca un preliminar pentru a proiecta de luare a deciziilor, în timpul proiectării și, în reflecția asupra dezvoltării de proiectare. Subiecții arhitecturale practică pregăti studenții pentru practică extinsă în mass-media emergente și piețe, practicile de afaceri contemporan și a economiilor mondiale și în cadrul provocatoare sociale, contexte de mediu, politice și de reglementare.Studenții care finalizează cu un Master de Arhitectură și experiența practică ulterioară sunt eligibile pentru a deveni arhitecți înregistrate. ... [-]


Maestru Al Arhitecturii Peisajului

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Pe măsură ce singurul grad postuniversitar arhitectura peisajului profesional disponibil în Sydney, Maestru de Arhitectura peisajului oferă studenților posibilitatea de a colabora alături de practicieni premiați studiouri de design internaționale premiate și experți în domeniul design-ului urban. Elevii sunt implicați într-o varietate de proiecte care sunt bazate pe marile întrebări cu care se confruntă orașele contemporane globale și a peisajelor: densificare urbană, schimbările climatice, aprovizionarea cu scădere a resurselor (terenuri, hrană și apă), precum și pierderea diversității biologice prin fragmentarea ecologică și distrugerea habitatului . Folosind cele mai relevante studiouri și până la data de metodologii și tehnologii, elevii participa la practica pe bază de a dezvolta abilitățile lor complexe de rezolvare a problemelor, în scopul de a aborda rolul critic al peisajului în orașele viitorului. [+]

Prin construirea de cunoștințe avansate de specialitate, studenții UTS absolvent cu o serie de advocacy, agenție de politică și profesională, management de proiect și abilități financiare pentru a aborda problemele contemporane în context global și local. Maestru de Arhitectura peisajului oferă posibilitatea studenților de a lua în considerare în mod activ și critic agenția peisajului în orașul viitor și să devină activi în discursul ce orașe viitoare ar putea deveni printr-o abordare integrată axată pe proiectare. Absolvenții de la Maestru de Arhitectura Peisajului sunt bine echipate pentru a aborda problemele contemporane în contexte locale și / sau la nivel mondial printr-o înțelegere extinsă a mai relevante și actualizate metodologii, instrumente și tehnologii.... [-]


Maestru Al Politicii Aplicate

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru de Politici Aplicate, oferit de Institutul UTS pentru Politici Publice și guvernare (UTS: IPPG), este proiectat pentru nivel mediu și profesioniști seniori și practicieni din sectorul public, privat și non-profit care doresc să-și îmbunătăți cunoștințele, abilitățile de bază și oportunități de carieră. Acesta oferă o bază transdisciplinar pentru înțelegerea politicii în aceste sectoare. Cursul analizează dezvoltarea și punerea în aplicare a politicii în practică; abilități de politici și metodologii de cercetare; realizarea și evaluarea politicilor; și punerea în aplicare și gestionarea programului. Cursul este informat de politica aplicată și experiența de cercetare socială a UTS: IPPG cu guvernul, industria și comunitatea în contextul australian și pe plan internațional. [+]

Cursul este conceput pentru a avea un accent aplicat, care este susținută teoretic. Cursul oferă studenților posibilitatea de a lucra în toate sectoarele industriei pe probleme din lumea reală și să aplice în mod critic de învățare a acestora la studii de caz extrase din UTS: program de cercetare IPPG și propriile lor locuri de muncă pentru a inova soluții. Acesta include abordări active, de învățare, inclusiv dezbateri, studii de caz, jocuri de rol, discuții de grup, prezentări și vorbitori invitați. Toți elevii se angajează un proiect de cercetare individuală, și pentru a obține cunoștințele și experiența necesare pentru a se angaja în dezvoltarea de politici eficiente, implementare și evaluare. Cursul oferă un flux de politică generală cu accent pe practica profesională, precum și fluxuri majore în studiile administrației publice locale; urbană și politica regională; și cercetarea socială. Subiectele de bază ale cursului examinează provocările politice contemporane; Politica în practică; Politica și resursele și probe și de luare a deciziilor. Pentru a adapta cursul lor, elevii pot alege electives lor dintr-o serie de subiecte de la UTS: IPPG, Facultatea de Design, arhitectură și construcții, precum și Business School UTS. Cursul oferă, de asemenea, un sub-major în managementul de proiect. Cursul utilizeaza mai multe formate de predare, inclusiv modul de bloc intensiv și de livrare on-line, proiectat de academicieni, practicieni și lideri din industrie. Cele mai multe discipline sunt oferite în mod flexibil și livrat în blocuri sau on-line pentru o integrare mai eficientă a angajamentelor de studiu și de lucru.... [-]


Maestru Al Serviciilor De Sănătate (cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest grad este proiectat pentru profesioniștii de servicii de sănătate care doresc să dezvolte abilități de cercetare, care au aplicabilitate practică pentru inovații și politici în sectorul de îngrijire a sănătății, precum și înțelegerea științifică a furnizării serviciilor de sănătate. Aceasta permite participarea informată în eforturile de cercetare și servicii de sănătate de inovare și de îmbunătățire. Elevii extinde și aprofunda cunoștințele lor de un domeniu specializat în domeniul serviciilor de sănătate printr-un program de cercetare supravegheate. [+]

Acest curs ajută pe elevi să completeze de cercetare originale care contribuie la cunoștințe în domeniul lor într-un context internațional. Cercetare de la UTS are loc într-un mediu dinamic și orientat spre rezultate. Universitatea atrage studenții care doresc să își dezvolte cunoștințele și expertiza lor într-un cadru profesional și de stimulare. Studenții sunt parte a unei culturi de cercetare plin de viață și de viguros, în strânsă colaborare cu personalul și industria de sănătate parteneri academice.

Acest grad oferă instruire solidă de cercetare pentru profesioniștii de servicii de sănătate care sunt obligați să efectueze cercetări în domeniul ocupării forței de muncă lor actuală sau care aspiră la aceste poziții.... [-]


Maestru De Administrația Locală

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru al administrației locale prevede profesioniști, manageri și lideri în administrația publică locală, cu un corp avansat de cunoștințe și abilități de a reflecta critic asupra teorie și practică. Acest lucru le permite să aplice aceste cunoștințe în rolurile lor în gândire strategică, planificare și modelarea comunităților locale. [+]

Acest curs oferă un program interdisciplinar cu activități de predare, învățare, cercetare și dezvoltare variind de peste și dincolo de facultate. Acesta este informat de către activitățile de cercetare și de dezvoltare a capacității atât Centrului UTS administrației locale și Centrul australian de Excelenta pentru administrației locale. Un program de educație este dezvoltat pentru a se potrivi cu cerințele individuale cerințelor fiecărui participant, iar subiecții pot fi studiate la locul de muncă, prin eliberare bloc intensivă, sau, în unele cazuri, prin modul de livrare on-line. Programul oferă absolvenților cu o abordare de învățare bazată pe dovezi pentru a construi un nivel ridicat de influență și de conducere la locul de munca administrația locală.... [-]


Maestru De Analiză (cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

UTS este în fruntea analiză de educație în Australia, cu accent pe practică pe bază de analiză, interdisciplinare și de luare a deciziilor de cercetare. Datele mari în vârstă de internet este foarte complex și în creștere exponențial, care prezintă provocări mai mari pentru organizații. În acest curs, elevii se pot concentra pe problemele de afaceri din lumea reală în cadrul organizațiilor lor și de a dezvolta soluții, ca parte a lor de cercetare. Acest curs permite absolvenților să se extindă și să aprofundeze cunoștințele lor într-o zonă de specialitate de analiză prin asumarea de cercetare sub supravegherea unui membru al personalului academic. Programul de bază este completat de cursuri de scurtă durată, seminarii și proiecte. Aceste cursuri oferă rigoarea academică în timp ce utilizați tehnologii de ultimă oră. [+]

Cursul oferă flexibilitate în alegerea temelor de cercetare, astfel încât cercetarea este strâns aliniat cu cerințele studentului 's profesionale. Elevii pot întreprinde cercetări în Google Analytics pentru a rezolva problemele ce au un impact direct organizațiile lor: cercetare, cu un scop. Tehnici avansate de analiză și soluții sunt tot mai folosite de către industrie pentru a conduce productivitate, transforma de afaceri și creșterea competitivității. Cererea pentru professsionals calificați de analiză, cu capacitatea de a lucra atât în ​​industriile tradiționale și emergente continuă să crească. Cu nivel înalt de competențe de analiză absolvenții sunt capabili să aducă o contribuție semnificativă la organizarea lor. Studenții beneficiază, de asemenea, de a fi capabil de a lucra cu lumea-lider cercetatorii in acest domeniu. ... [-]


Maestru De Analiză Financiară

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Master of Analiza financiară oferă studiu la nivel avansat în o serie de aspecte de contabilitate și finanțe contemporane. [+]

Subiectele de bază sunt concepute pentru a oferi o acoperire echilibrată a subiectelor de contabilitate, finanțe și de investiții.

Opțiuni de carieră includ analist financiar și poziții de planificare financiară în sectorul serviciilor financiare, industrie și guvern.

[-]

Maestru De Animație și De Vizualizare

Campus Cu normă întreagă 1 an January 2019 Australia Sydney

Maestrul UTS de animație și a fost dezvoltat Visualisation în parteneriat cu Animal Logic și este oferit prin intermediul Academiei Logic UTS Animal. Cursul dezvoltă în colaborare competențe și expertiză prin muncă creativă și tehnică de colaborare într-un studio personalizat-a construit cu structuri de producție de muncă lumea reală și proiecte creative și tehnice, sub îndrumarea și mentoratul practicieni și lideri creativi din industrie, inclusiv de rezolvare a problemelor Logica de animale. [+]

Cursul oferă provocări și oportunități care încurajează explorarea și formarea abilităților în întregul spectru de roluri în producție digitală, animație, efecte vizuale și discipline de vizualizare în curs de dezvoltare. practicile de lucru de colaborare ghida dezvoltarea de competențe solide în gândire critică, rezolvarea problemelor, gândire de proiectare și de comunicare eficientă într-un mediu de producție. Absolvenții sunt capabili să lucreze productiv și eficient într-un mediu de lucru profesionist.

Absolvenți obține abilități care pot fi aplicate într-o serie de roluri, de la animație și software-ul de dezvoltare pentru vizualizarea datelor, știința datelor și peste tehnologii emergente. Ele sunt, de asemenea, în măsură să inoveze în meserii tradiționale, cât și conduce la dezvoltarea unor noi sectoare ale industriei.... [-]


Maestru De Arte și Mass-media De Producție

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 2.5 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este conceput pentru absolvenții de studii în producția de mass-media, sau cei cu experiență semnificativă în domeniu, pentru a le permite să avanseze abilitățile lor și de înțelegere teoretică a consumului și a producției de produse media. Cursul dezvoltă în continuare, competențe de specialitate profesionale și cunoștințe în cel puțin o zonă de producție mass-media: mass-media digitale, sunet, interacțiune și imagini în mișcare. Cu orientare de la experți facultate, studenții pot crea, de asemenea, o bucată mare de productie de film, video, sunet, radio, media digitale, de performanță sau de instalare. [+]

Acest curs își propune să ofere studenților posibilitatea de a dezvolta abilități avansate de producție și conceptuale în producția de media. Prin cercetarea și producerea unui proiect creativ, elevii spori capacitatea lor pentru dezvoltarea de proiecte independente, creative și inovatoare. Cursul oferă studenților posibilitatea de a experimenta dezvoltarea creatoare și tehnică a unei producții semnificative, sau să se concentreze abilitățile lor într-o zonă-cheie din industria media.

Opțiuni de carieră includ lua parte la o echipa de creatie ca scriitor, producător, regizor, sau care lucrează în roluri particulare în producție și post-producție de mișcare imagine, sunet, media digitale și de interacțiune. Absolvenții au capacitatea și experiența de a dezvolta, iniția și să producă propriile proiecte media.... [-]


Maestru De Bună Practică De Fabricație

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru de bună practică de fabricație oferă până la data și în profunzime bune practici de fabricație (BPF) cunoștințe în farmaceutice, biotehnologie si dispozitivelor medicale, industria. Cursul oferă cunoștințe esențiale în ceea ce privește legislația referitoare la înregistrare, fabricarea, depozitarea și livrarea de bunuri terapeutice autorizate, GxP și respectarea sistemelor de calitate, precum și conceptele de management al calității, managementul riscului, asigurarea calității și controlul calității în cadrul acestei industrii puternic reglementat, toate ingrediente esentiale pentru dezvoltarea carierei. [+]

Aceasta este singura cale de acest gen în regiunea Asia-Pacific. Aliniate în UTS: farmacie, aceasta oferă studenților o educație bazată pe practica și de cercetare conduse, de lucru cu experți în domeniu. Cursul oferă opțiuni de dezvoltare profesională și căi de carieră pentru studenții de la toate nivelurile de organizații din industrie. Este ideal pentru studenții care doresc să înceapă sau să sporească cariera lor de fabricație în industria farmaceutică, cu o calificare industrie recunoscută. Cursul este conceput de către experți în domeniu.

Opțiuni de carieră includ laborator și personalul de producție, manageri și practicieni în companiile în care sunt necesare bunele practici de fabricație.... [-]


Maestru De Contracte Futures Durabile (cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest grad prevede o perioadă de studiu de supravegheat și de cercetare, care a culminat în prezentarea unei teze. Acesta este oferit atât studenții locali și internaționali. [+]

Absolvenții de la maestru s-au realizat în mod constant rapoartele examinatorilor excelent "din partea liderilor internaționali în domeniile lor. Mulți au fost eligibile pentru Premiul cancelarului UTS, și mai multe au fost introduse pe Lista Cancelarului.

Institutul are ca scop sprijinirea studenților de a lua o abordare trans-disciplinare sau interdisciplinare de cercetare în timp ce bazându-se pe expertiza lor existente.

[-]

Maestru De Dezvoltare De Proprietate și De Management De Proiect

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este conceput pentru ambele de proprietate și de management de proiect, practicieni și absolvenți în domenii conexe, care doresc să se extindă calificarea și experiența lor în dezvoltarea de proprietate și management de proiect. Absolvenții au un angajament de profesionalism în sectorul de property management și de proiect. [+]

Acest curs este pentru profesioniștii de proprietate și de management de proiect care doresc să faceți upgrade de calificare sau experiență sau pentru cei care doresc să intre în industria de proprietate sau de management de proiect. În primul lor Yeat studenților să dezvolte o înțelegere a modului de a echilibra interesele private și publice în dezvoltare urbană, cum să aplice principiile de management de proiect, și cum pentru a evalua fezabilitatea dezvoltării.

Opțiuni de carieră include poziții în dezvoltare de proprietate în sectorul public și privat, precum și management de proiect.

[-]

Maestru De Dezvoltare Imobiliară și De Investiții

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este conceput atât pentru proprietate și practicieni de investitii imobiliare, precum și absolvenții în domenii conexe, care doresc să se extindă calificarea și experiența lor în dezvoltarea de proprietate și investiții. Absolvenții au un angajament de profesionalism în sectorul de proprietate și investiții imobiliare. [+]

Acest curs este pentru proprietate și investiții profesioniștii care doresc să faceți upgrade de calificare sau experiență sau pentru cei care doresc să intre în industria de proprietate și investiții imobiliare. În primul an elevii își dezvoltă o înțelegere a modului de a echilibra interesele private și publice în dezvoltare urbană, cum să evalueze activele imobiliare, și cum pentru a evalua fezabilitatea dezvoltării.

Opțiuni de carieră include poziții în instrumente bancare și de guvern, finanțe imobiliare, management al proprietății și de dezvoltare, precum și de investiții imobiliare.

[-]

Maestru De Dezvoltare Imobiliară și Planificare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este conceput pentru ambele de proprietate și de planificare practicieni, și absolvenți în domenii conexe, care doresc să se extindă calificările și experiența lor în dezvoltarea de proprietate și de planificare. Absolvenții au un angajament de profesionalism în sectorul imobiliar și de planificare. [+]

Acest curs este pentru proprietate și de planificare profesioniștii care doresc să faceți upgrade de calificare sau experiență sau pentru cei care doresc să intre în industria de proprietate și de planificare. În primul an studenții să dezvolte o înțelegere a modului de a echilibra interesele private și publice în dezvoltare urbană, cum funcționează economiile urbane, cum sunt aplicate de proiectare și durabilitate principii urbane, și modul în care este evaluată fezabilitatea dezvoltării.

Opțiuni de carieră include poziții în planificarea la nivel local, metropolitan, și regionale și de dezvoltare de proprietate în sectoarele privat și public.

[-]

Maestru De Finanțe

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru de Finanțe oferă o gamă largă de competențe și expertiză așteptate de practicieni de lider în sectorul bancar și financiar. [+]

Programul de finanțare oferă participanților posibilitatea de a dobândi cunoștințe de teorie finanțe și tehnici de vârf în scopuri de practică profesională.

Opțiuni de carieră include poziții la nivel de management în industrie sau de guvern.

[-]

Maestru De Finanțe (extensie)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Master de Finanțe (Extension) oferă o gamă largă de competențe și expertiză așteptate de practicieni de lider în sectorul bancar și financiar. [+]

Programul de finanțare oferă participanților posibilitatea de a dobândi cunoștințe de teorie finanțe și tehnici de vârf în scopuri de practică profesională. Cele suplimentare Alegerile electivă fac oferi o oportunitate de a se specializeze mai profund în disciplina finanțe și pentru a îmbunătăți în continuare abilitățile elevilor, practică profesională, cunoștințe de specialitate și capabilități.

Opțiuni de carieră include poziții la nivel de management în industrie sau de guvern.

[-]

Maestru De Fizioterapie (cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este destinat pentru fizioterapeuți, sau studenții care au absolvit un grad de fizioterapie, fie la nivel de licență la nivel sau absolvent de intrare master înregistrabil în Australia, și care doresc să urmeze o carieră în cercetare sau de a obține un avantaj competitiv în cariera lor, prin completarea unui calificare postuniversitare suplimentare. Elevii câștiga competențe de cercetare și expertiză în domeniul lor de interes de cercetare, și să demonstreze capacitatea lor remarcabile academice și angajamentul de fizioterapie prin completarea gradului. [+]

Acest curs oferă studenților posibilitatea de a lucra cu cercetătorii naționali și internaționali de lider în domeniul lor de interes, precum și să dezvolte și să completeze un proiect de cercetare originale care contribuie la cunoștințe. Elevii câștiga formare în cercetare și competențe, precum și să dezvolte cunoștințele și expertiza vastă într-un domeniu de cercetare. Elevii sunt sprijiniți de o cultură de cercetare puternică și vibrantă, atât în ​​cadrul școlii și Universitatea, și au acces la alți cercetători, o mare varietate de ateliere de lucru, universitatea bibliotecii și de cercetare facilități.

Acest curs este de pregătire excelentă pentru studenții care doresc să urmeze studii de doctorat de cercetare, o cariera in cercetare, sau posturi de fizioterapie de nivel superior. Opțiuni de carieră includ posturi academice, roluri extins practică, pozițiile de consiliere și rolurile din industrie.... [-]


Maestru De Gestionare A Informațiilor Digitale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Master of Arts în managementul informației digitale este parte a unui program articulat conceput pentru a produce profesionisti de informare capabile să creeze și să gestioneze informații care sunt din ce în ce în formate digitale. Se analizează, de asemenea, strategii și practici pentru furnizarea de servicii de cunoștințe pentru ambele organizații și comunități în secolul 21. [+]

Programul echipează absolvenți cu o înțelegere profundă, teoretic informat cu privire la modul în care sunt create de cunoștințe și informații, a reprezentat, comunicate și utilizate de către indivizi și grupuri, atât online, cât și în lumea fizică. În plus, elevii își dezvoltă abilitățile tehnice și de proiecte de management necesare pentru a proiecta, construi și de a gestiona resursele de informare online, cum ar fi site-uri și arhive digitale. Elevii dobândi o înțelegere a problemelor contemporane, tendințe, inovații și forțelor de schimbare în practică de informații; de practici etice și capacitatea de a opera cu integritate, rigoare, încrederea în sine și a cooperării în contexte profesionale.... [-]


Maestru De Gestionare A Resurselor Umane (extensie)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Master de Managementul Resurselor Umane (Extension) oferă studenților cu cunoștințe aprofundate și aptitudinile necesare pentru a contribui la un nivel superior de resurse umane și relații industriale funcțiile organizației lor. [+]

Cursul este destinat în primul rând pentru persoanele fizice care sunt în prezent angajate, sau arată potențialul de ocuparea forței de muncă, la nivel de elaborare a politicilor de conducere în domeniul managementului resurselor umane, relații industriale, sănătatea ocupațională și acțiuni afirmative. Cele suplimentare Alegerile electivă fac oferi o oportunitate de a se specializeze mai profund în disciplina managementul resurselor umane și a consolida în continuare abilitățile studenților, practica profesională, cunoștințe de specialitate și capabilități.

Cursul își propune să ofere de vârf înțelegeri conceptuale și practice ale managementului resurselor umane în situații complexe și nefamiliare la locul de muncă, în scopul de a facilita gestionarea de luare a deciziilor.... [-]


Maestru De Gestionare A Sportului

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru de Management Sport este conceput pentru a dezvolta abilitățile critice, interpretative și de rezolvare a problemelor, precum și pentru a oferi o imagine de ansamblu semnificativă a industriei sportului. [+]

Cursul dezvoltă seturi de avansate de competențe necesare pentru managerii pentru a opera în industria sportului.

Cursul oferă teorii, modele și studii de caz, în scopul de a înțelege natura complexă a industriei sportului.

Absolvenții pot urmeze o carieră în domenii cum ar fi: sport de marketing sportiv locul management de eveniment și facility management dezvoltare sportiv de gestionare a operațiunilor de administrare sportiv.

[-]

Maestru De Inginerie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs oferă o oportunitate la nivel de master pentru ingineri absolvit recent și specialiști tehnici să aprofundeze cunoștințele și abilitățile dobândite în primul grad în timp ce extinderea cunoștințele lor de inginerie managerială și profesională. Cursul este conceput pentru a permite studenților de a dobândi cunoștințe și abilități în profunzime în cele mai importante special, că s-au angajat, ca parte a studiilor lor universitare de inginerie. Subiectele oferite urmeze o abordare integrată a practica profesională prin obligatorii discipline de inginerie disciplinare și profesionale, discipline obligatorii relevante pentru, un proiect ales majoră independent absolvent de inginerie în cel puțin un domeniu de inginerie, precum și un set de electives (orice inginerie sau subiecte IT , unele cu aprobarea prealabilă). Elevii au, de asemenea, opțiunea de a nu alege un major. [+]

Acest curs permite elevilor să aleagă un program de studiu care adâncește corpul de cunoștințe dobândite în prima diplomă, precum și extinde granițele cunoașterii în domenii de politică și de management de inginerie. Acesta oferă, de asemenea, o oportunitate unică de a aprofunda cunoștințele lor și pentru a obține abilități practice prin asumarea unui proiect independent absolvent de inginerie într-o anumită major. Elevii au, de asemenea, opțiunea de a nu alege un major.

Elevii care au un grad de bază de inginerie de licență sunt în măsură pentru a spori capacitatea și cunoștințele lor prin cursuri la nivel de master în specializări lor, care să le permită să câștige și deține locuri de muncă în domeniile lor respective de inginerie.... [-]


Maestru De Inginerie (avansat)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs oferă o oportunitate la nivel de master pentru ingineri calificat profesional pentru a explora în aspectele tehnice specifice profunzime prin efectuarea unui studiu de cercetare substanțiale într-un domeniu major de inginerie. Ca parte a acestui curs studenții se angajează cel puțin 48 de puncte de credit de cursuri și un proiect de cercetare de 48 de puncte de credit (pe o perioadă de un an) sub supraveghere academic individuale. Subiectele oferite în acest curs urmeze o abordare integrată a practica profesională prin intermediul obligatorii teme de inginerie profesionale, discipline obligatorii relevante pentru, un proiect ales majoră independent absolvent de inginerie în cel puțin un domeniu de inginerie, și un set de electives (orice inginerie sau IT subiecte, unele cu aprobarea prealabilă). [+]

Acest curs este conceput pentru a crea căi pentru elevii eligibili în grad mai mare prin programe de cercetare (HDR), cum ar fi Master of Engineering (Cercetare) și Doctor of Philosophy (PhD). Studenții care doresc admiterea în programele de HDR încă mai trebuie să treacă prin procesul de evaluare relevant.

Elevii care au un grad de bază de inginerie de licență sunt în măsură pentru a spori capacitatea și cunoștințele lor prin cursuri la nivel de master în specializări lor, care să le permită să câștige și deține locuri de muncă în domeniile lor respective de inginerie. Studenții care sunt în prezent angajate sunt în măsură pentru a spori posibilitatea lor de a rezolva problemele de inginerie care se confruntă în profesia lor și, astfel, pot primi recomandare pentru realizarea lor. Pot exista oportunități în domeniile de cercetare și dezvoltare legate de domeniul lor specific de inginerie. ... [-]


Maestru De Inginerie (cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest grad poate fi atribuite candidaților care au absolvit un program individual de lucru supravegheate și a prezentat o teză care cuprinde rezultatele. Subiecte care implică o cooperare strânsă cu industria sunt puternic încurajate, și o majoritate de candidați actuale sunt angajate în subiecte care sunt sprijinite în mod activ de către angajatorii lor. [+]

Acest grad oferă practicarea ingineri cu posibilitatea de a urmări, în profunzime, soluția de o problemă de inginerie care necesită efort individual dincolo de domeniul de aplicare al o diplomă de licență. În conformitate cu politicile generale ale facultății, accentul este pus pe cercetarea aplicată și dezvoltare, deși propunerile de cercetare de bază sunt, de asemenea, a salutat și sprijinit.

Opțiuni de carieră include poziții în universități și alte instituții de întreprindere de cercetare sau alte lucrări academice, inclusiv de predare. Oportunități care implică cercetare și dezvoltare, de asemenea, exista cu firme naționale și internaționale.

[-]

Maestru De Inginerie Professional

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs oferă o oportunitate la nivel de master pentru ingineri recent absolvenți care au absolvit fie un trei sau patru ani de licență de Inginerie sau Tehnologie. Elevii se pot înscrie în Master în Inginerie Profesională și pot continua în domeniul specializării. Acest curs permite elevilor să aprofundeze cunoștințele și expertiza în domeniul lor, și să fie gata de practică în inginerie. Elevii pot efectua o mare și să fie recunoscute pentru această specializare pe testamur lor. Master în Inginerie Profesională este conceput pentru a încorpora o abordare integrată a practicii de inginerie profesională, prin utilizarea subiectelor de inginerie obligatorie profesionale, subiecte obligatorii relevante pentru majore, o componentă independentă de proiect de absolvent de inginerie și fluxul de practică inginerie obligatorie. [+]

Acesta oferă, de asemenea, o oportunitate unică de a aprofunda cunoștințele lor și pentru a obține abilități practice prin asumarea unui proiect independent absolvent de inginerie într-o anumită major.

Elevii care au un grad de bază de inginerie de licență sunt în măsură pentru a spori capacitatea și cunoștințele lor prin cursuri la nivel de master în specializări lor, care să le permită să câștige și deține locuri de muncă în domeniile lor respective de inginerie.

[-]

Maestru De Investitii Imobiliare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Cursul pregătește pe elevi să înțeleagă de investiții, piețe de capital, management financiar, și șoferii care stau la baza valorilor de proprietate. Subiecte specializate investiga considerațiile de investiții asociate cu amănuntul, birouri, și alte active comerciale. Trusturi de investitii imobiliare și de gestionare a fondurilor sunt acoperite în profunzime în discipline separate. Dezvoltarea cursului și proiectării curriculum-ului reflectă expertiza de practicieni din industrie de conducere. Evaluările s-au axat profesional și ateliere de lucru dezvolta abilitățile necesare pentru a efectua activitati de cercetare si analiza care stă la baza dezvoltarea unui portofoliu de active imobiliare cu risc echilibrat, pentru a interpreta tendințele naționale și globale volatile, și de a evalua componentele individuale ale unui portofoliu de proprietate. [+]

Majoritatea subiecților sunt oferite în mod bloc, și includ o combinație de prelegeri clienților din lideri din industrie, aplicat ateliere de lucru analitice, și de analiză studiu de caz aprofundate. În timp ce majoritatea subiecților se bazează în Școala de Construit de Mediu, unele sunt trase de la Școala de Finanțe. Opțiuni de opționale sunt disponibile pentru a oferi în continuare de dezvoltare a abilităților tehnice și analitice, precum și posibilitatea de a studia tendințele de proprietate în străinătate.

Cursul are drept scop pregătirea cadrelor în prezent fie în proprietatea sau domeniile de finanțare și de investiții pentru o cariera de specialitate în investiții imobiliare.... [-]


Maestru De Jurnalism Avansat

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 2.5 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru de Studii Avansate în Jurnalism echipează studenții cu abilitățile, cunoștințele profunde și capacitățile de adaptare pentru a construi o cariera in ziua de azi se schimbă rapid și adesea extrem de perturbat peisajul mediatic. [+]

Elevii câștiga experiență hands-on în raportare, editare și abilități de producție și de proiectare conexe într-o gamă largă de text, audio și vizuale medii de. Acestea au posibilitatea de a utiliza, experiența și gândiți-vă domeniile emergente ale practicii jurnalistice, inclusiv drone, realitatea virtuală și raportarea asistate de calculator, și de a lucra cu practicieni de lider în investigație, sportive și de jurnalism antreprenorial. Obiectivul general este acela de a promova agilitate și inovare în peisajul mass-media locală, regională și globală. Acest curs face parte dintr-un program articulat de studiu și este potrivit pentru oricine este interesat în procesul de învățare cum de a valorifica pe deplin puterea jurnalismului, de la profesioniștii media existente și absolvenți de jurnalism care au nevoie să își dezvolte aptitudinile sau să încerce lucruri noi, celor interesați în realizarea întregului potențial de întreruperi digitale.... [-]


Maestru De Lingvistică Aplicată și TESOL

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

UTS este un important furnizor de cursuri de limbi străine și de alfabetizare postuniversitare, cu cadre universitare care sunt publicate autori și experți în domeniu recunoscute la nivel internațional. Acest curs vine în întâmpinarea nevoilor de dezvoltare profesională a unei game largi de engleză profesori de limbi străine din Australia și pe plan internațional, copii de predare, adolescenti si adulti. Cursul se concentrează pe modele contemporane de învățare a limbilor și de predare, precum și subiecte care se concentrează în mod specific pe limbă și lingvistică. Aceasta să satisfacă cei care doresc o calificare de predare inițială în predarea limbii engleze pentru vorbitorii de alte limbi adulți, cu plasamente de practică profesională în Australia sau instituții de peste mări selectate. De asemenea, este bine adaptate pentru a solicitanților care posedă deja o calificare de predare și doresc să obțină o diplomă de specialitate în domeniu. Cursul este format din subiecte care echipează profesorii cu abilități și cunoștințe aprofundate în domeniul practicii pedagogice, gramatici pedagogice, Englishes global, analiza discursului, fonologie și pronunție, tehnologii didactice de limbă, dezvoltarea limbajului, limbaj pentru scopuri specifice, și mai mult. [+]

Acest curs este conceput pentru a satisface cerințele profesionale necesare domeniile TESOL și Lingvistică Aplicată. Ea satisface nevoile participanților cu și fără calificare de predare și experiență. Cursul oferă opțiuni flexibile de studiu, cu clasele a avut loc la momente potrivite pentru studenții care lucrează ore standard de full-time. Subiecții selectați sunt oferite prin modul distanță. Cursul răspunde în mod explicit nevoile de studenți care lucrează sau doresc să lucreze în următoarele contexte: de lucru cu migranți și elevii indigene la toate nivelurile de profesori de educație care doresc să schimbe zonele disciplina predarea limbii engleze în afara Australia studenții internaționali care doresc să studieze TESOL la nivel de master. ... [-]


Maestru De Maestru De Inginerie De Management De Inginerie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest program permite elevilor să completeze Maestru de Inginerie (ME) și Master de Management Inginerie (MEM), în doi ani de studiu full-time. Subiectele oferite în acest curs urmeze o abordare integrată a practica profesională prin intermediul obligatorii teme de inginerie profesionale, discipline obligatorii relevante pentru majore (ca parte a Master of Engineering), un proiect independent absolvent de inginerie în cele mai importante și un set de electives (orice inginerie sau IT subiect). [+]

Acest curs este pentru studenții care au calificare de licență în inginerie și care doresc să combine Maestru de Inginerie cu un important specific cu Maestru de Management Inginerie. Acest lucru permite studenților să dobândească abilități de inginerie specifice și abilități de management de inginerie într-un mod accelerat și complete, două cursuri în doi ani, mai degrabă decât trei ani individual.

Elevii care au o diplomă de licență de inginerie de bază sunt în măsură pentru a spori capacitatea și cunoștințele lor prin cursuri la nivel de master în specializări lor, și pentru a obține cunoștințe și abilități care spori capacitatea lor de a trece la funcții de conducere de inginerie.... [-]


Maestru De Maestru De Management Inginerie De Administrare A Afacerilor

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Facultatea de Inginerie si Tehnologie Informației și Facultatea de Business au dezvoltat studii acest master, care oferă toate avantajele unui Maestru generalist de Business Administration, cu un program de concentrat de management de inginerie. Subiectele sunt oferite în acest curs urmează o abordare integrată a practica profesională printr-o gestionare inginerie obligatoriu / discipline de inginerie profesionale, discipline obligatorii relevante pentru administrarea afacerilor și un proiect independent absolvent de inginerie în managementul de inginerie. [+]

Acest program permite elevilor să completeze Master de Management Inginerie și Master of Business Administration în doi ani de studiu full-time. Acest curs unic este pentru studenții care au o licență în inginerie și care doresc să combine un Master de Management Inginerie cu un Master of Business Administration.

Acest curs este potrivit pentru ingineri profesionale care doresc să stăpânească competențe în management de inginerie și administrarea afacerilor. Este potrivit pentru practicarea ingineri care doresc să aibă acces la roluri provocatoare și de conducere în organizație sau cariera lor.

[-]

Maestru De Management

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru de Management oferă cunoștințe, aptitudini și cadre conceptuale pentru a permite studenților să identifice și să abordeze o gamă largă de aspecte care caracterizează mediul de lucru ale personalului de conducere - care este, în condiții de complexitate și incertitudine, în cazul în care hotărârea și responsabilități aferente definesc capacitățile. Elevii dobândi abilități conceptuale și analitice necesare pentru îndeplinirea management de succes într-o gamă de contexte, inclusiv de afaceri, sectorul public si non-profit, precum și o varietate de setări profesionale. [+]

Cursul oferă studenților cu cunoștințe și experiență pentru a spori / responsabilitățile lor profesionale publice din conducere, administrare și isprăvnicia a resurselor și a întreprinderilor. O structură inovatoare, flexibile oferă studenților cu alegerea maximă în alegerea subiectelor și a programelor de studiu adaptate pentru a satisface nevoile lor personale și profesionale.

Maestru de Management este proiectat pentru a satisface nevoile indivizilor, organizațiilor client și organismele profesionale pentru educație de management.

Opțiuni de carieră include poziții la nivel de management în industrie sau de guvern.

[-]

Maestru De Management (extensie)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Master of Management (Extension) oferă cunoștințe, aptitudini și cadre conceptuale pentru a permite studenților să identifice și să rezolve probleme complexe care caracterizează mediile de lucru ale personalului de conducere în viitor. Elevii dobândi abilități conceptuale și analitice necesare pentru îndeplinirea management de succes într-o gamă de contexte, inclusiv de afaceri, sectorul public și non-profit, precum și o varietate de setări profesionale. [+]

Cursul oferă studenților cu cunoștințe și experiență pentru a îmbunătăți abilitățile lor profesionale și de înțelegere a managementului de oameni, resurse și procese organizaționale. O structură inovatoare, flexibile oferă studenților cu alegerea maximă în alegerea subiectelor și a programelor de studiu adaptate pentru a satisface nevoile lor personale și profesionale. Cele suplimentare Alegerile electivă fac oferi o oportunitate de a se specializeze mai profund în disciplina de management și pentru a îmbunătăți în continuare abilitățile elevilor, practică profesională, cunoștințe de specialitate și capabilități.

Acest curs este conceput pentru a satisface nevoile indivizilor, organizațiilor client și organismele profesionale pentru educație de management.... [-]


Maestru De Management Al Resurselor Umane

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Master de Managementul Resurselor Umane se concentrează pe dezvoltarea de expertiză în probleme contemporane gestionare a resurselor umane. Cursul este pentru profesioniștii curente și aspiră HR care caută cunoștințe și abilități în profunzime necesar să se angajeze în procesul decizional la nivel de conducere în cadrul unei organizații. [+]

Master de Managementul Resurselor Umane se concentrează pe dezvoltarea de o mai buna intelegere a managementului resurselor umane, relații de muncă și comportament organizațional. Acesta oferă participanților cu o înțelegere aprofundată a problemelor de afaceri și provocările din jur MRU și IR, și echipează participanții cu abilitățile necesare pentru a adăuga valoare la o organizație.

Cursul își propune să ofere de vârf înțelegeri conceptuale și practice ale managementului resurselor umane în situații complexe și nefamiliare la locul de muncă, în scopul de a facilita gestionarea de luare a deciziilor.

Opțiuni de carieră include poziții în managementul schimbării și managementul general, resurse umane, precum și formarea de organizare și dezvoltare.... [-]


Maestru De Management De Eveniment

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru de Management Event este conceput pentru a dezvolta abilități de management la nivel înalt și cunoștințe suficiente pentru a dota studenții pentru funcții de conducere în industria larg și cu multiple fațete eveniment. [+]

Acest curs își propune să construiască competența profesională în domeniul de management de eveniment, împreună cu o înțelegere aplicate a proceselor și practicilor legate de management general de afaceri. Cu această intenție în minte, cursul include subiecte care încearcă să dezvolte o înțelegere a creării evenimentului, planificarea și furnizarea procesului și subiectele generale de afaceri care servesc pentru a construi o apreciere de conducere de organizare și de management. În plus, cursul oferă studenților posibilitatea de a efectua trei electives din întreaga Business School UTS în scopul de a dezvolta în continuare abilitățile lor și baze de cunoștințe în domeniile lor de interes.... [-]


Maestru De Management De Inginerie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru de Inginerie Management (MEM) este o oportunitate pentru ingineri, specialiști și profesioniști non-tehnice pentru a construi și întinde abilitățile lor manageriale și pentru integrarea lor de afaceri și de cunoștințe tehnice. [+]

MEM a fost special conceput pentru a sublinia interfața dintre inginerie, tehnologie și management. Integrarea cursuri atent adaptate și un proiect independent oferă absolvenți care înțeleg contextul profesional, social și de mediu și s-au dezvoltat o serie de Management și Inginerie capabilități pentru a răspunde la ea.

Programul MEM oferă o oportunitate pentru cei care aspiră la excelență pentru a se contesta la nivel de master, aprofunda aptitudinile și cunoștințele lor și pentru a obține un avantaj competitiv în industrie.

[-]

Maestru De Management De Inginerie De Mediu

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este conceput pentru a permite ingineri și alți specialiști tehnice pentru a ține un rol de lider în domeniul ingineriei și managementului de mediu. Cursul se ocupă cu aspectele generale ale managementului de mediu relevante pentru practicarea profesioniști în domeniul științei inginerie, planificare, arhitectura, drept, geodezice, sănătate și construcție. Ingineri, oameni de știință, urbaniștilor și alți profesioniști care lucrează în acest domeniu au datoria convingatoare pentru a se asigura că efectele negative ale dezvoltării asupra mediului totale sunt reduse la minimum. Durata acestui curs este de un an și jumătate, însă solicitanții cu o diplomă de licență recunoscută în inginerie sunt eligibile pentru recunoașterea creditelor de până la patru discipline și sunt astfel în măsură să finalizeze cursul într-un an pe bază de full-time. [+]

Cursul combină un set de subiecte cheie care conțin informații cu privire la natura problemelor de mediu, împreună cu tehnici de inginerie pentru soluționarea lor. Acest lucru este completat de gestionare și de politică subiecte pentru a împuternici inginer, sau specialist tehnic, de a conduce echipe multidisciplinare care lucrează în domeniul ingineriei și managementului de mediu. Subiectele sunt oferite în acest curs urmează o abordare integrată a practica profesională prin obligatorii discipline de inginerie profesionale, discipline obligatorii relevante pentru mediu majore de management inginerie, un proiect absolvent independent și un set de electives (orice inginerie sau IT subiect, unele cu aprobarea prealabilă).... [-]


Maestru De Management De Proiect

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Cu contact apropiat industrie, cursul este livrat prin intermediul atelierelor de bloc proiectat sa emuleze medii de proiect, oferind studenților posibilitatea de a dezvolta în mod direct capacitatea lor de a gestiona proiecte reale. Programul este riguroasă, și este recunoscută la nivel mondial pentru tradiția sa de excelență. Programul UTS a fost primul program australian care urmează să fie acreditate de către Project Management Institute 's (PMI) Centrul de Acreditare Global. Subiecții fundației sunt compatibile cu structurile folosite de PMI și Institutul Australian de Management a Proiectului (AIPM) care să certifice practicanți. [+]

Acest program oferă practică pe bază de cunoștințe, aptitudini și instrumente pentru furnizarea de diferite tipuri și dimensiuni de proiecte și programe din toate sectoarele industriale, susținute de teoria și de cercetare. La prima linie de tendințele industriei, programul include UTS complexitatea proiectului, management de program, de guvernare, practicii reflexive și leadership.Drawing pe domenii de excelență din întreaga UTS, studenții pot alege un sub-major în afaceri, IT, inginerie sau constructii (de la 2013), sau să desfășoare o pură postuniversitare de management de proiect grad.

Absolvenți de succes ale cursului poate: selecteze și să aplice teoria critic relevante pentru practicedevelop și de a aplica metodologii adecvate de management de proiect pentru a se potrivi alt proiect și organizatorice contextsdemonstrate aplicarea reflectorizant practicecommunicate într-o varietate de forme în întreaga proiect cultural divers și organizatorice contextsdemonstrate capacitatea de a lua o conducere Rolul în proiect, program și de portofoliu managementdemonstrate avansate de competențe de nivel în gestionarea relațiilor dintre factorii cheie într-o varietate de contexte, atât în ​​Australia și internationallyexhibit o înțelegere a aplicării practicii etice de a proiecta guvernare într-o varietate de setări, atât în ​​Australia și internationallyselect și aplică creative de rezolvare a problemelor competențe la toate fazele proiectului, de cycleapply gândirea critică, analitică și abilități de cercetare la o gamă de proiect și contextsunderstand program de management, selectați de la și să aplice o serie de sisteme de-leacernelii se apropie de o varietate de proiect și contexte organizaționale. ... [-]


Maestru De Management Strategic Lanțului De Aprovizionare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Interesul din ce în ce mai mare dintre managerii de afaceri și mediul academic din lanțurile de aprovizionare, apariția economiilor avansate de servicii, sistemele informatice conectate, inclusiv tehnologiile perturbatoare, cloud computing și analiza datelor, noile practici și abordări de management și presiunea concurenței globale au plasat o primă pe cei care au o înțelegere largă a modului de a planifica și gestiona operațiunile complexe de afaceri și procesele conexe. Mai mult, în mediul volatil de astăzi, riscul și complexitatea în lanțurile de aprovizionare au fost probleme majore cu care se confruntă industria care încurajează întreprinderile să dea naștere unei capacități mai organic pentru a face față unor întreruperi neașteptate. Master of Supply Chain Management Strategic este conceput pentru cei care doresc să obțină o perspectivă semnificativă și competențe în aceste domenii. [+]

Cursul este conceput pentru a satisface nevoile celor angajați în toate sectoarele de afaceri și care caută cunoștințe avansate despre rețelele lanțului de aprovizionare, strategii de achiziții, operațiuni și management logistic.

Cursul oferă profesioniștilor cu abilități de gestionare a lanțului de valori avansate și cunoștințele necesare pentru a spori înțelegerea lor de natura, contextul și contribuția funcțiilor de gestionare a operațiunilor de, managementul lanțului de aprovizionare, achiziții și logistică, la un nivel profesional.

Opțiunile de carieră includ poziții în managementul operațiunilor, gestionarea operațiunilor de servicii, managementul lanțului de aprovizionare, gestionarea riscurilor și a complexității și achizițiile strategice.... [-]


Maestru De Marketing

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru de Marketing oferă posibilitatea pentru ca elevii să extindă cunoștințele lor în domeniul comunicațiilor, managementul vânzărilor, dezvoltarea și introducerea de noi produse, comercializarea business-to-business, tehnologie și marketing, precum și de constrângerile legale privind și implicațiile etice ale marketingului în Australia. [+]

Programul de introducere pe piață oferă cunoștințe de marketing contemporan teoretice și abilitățile practice necesare pentru o performanță superioară în piețele australian și internaționale.

Opțiuni de carieră include poziții la nivel de management în industrie sau de guvern.

[-]

Maestru De Marketing (extensie)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru de Marketing (Extension) prevede posibilitatea pentru ca elevii să extindă cunoștințele lor în domeniul comunicațiilor, managementul vânzărilor, dezvoltarea și introducerea de noi produse, comercializarea business-to-business, tehnologie și marketing, precum și de constrângerile legale pe și implicațiile etice ale marketingului în Australia. [+]

Programul de introducere pe piață oferă cunoștințe de marketing contemporan teoretice și abilitățile practice necesare pentru o performanță superioară în piețele australian și internaționale. Cele suplimentare Alegerile electivă fac oferi o oportunitate de a se specializeze mai profund în disciplina de marketing și de a consolida în continuare abilitățile studenților, practica profesională, cunoștințe de specialitate și capabilități.

Opțiuni de carieră include poziții la nivel de management în industrie sau de guvern.

[-]

Maestru De Nu-pentru-profit și De Management Al întreprinderii Sociale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs reflectă cele mai bune practici, probleme actuale și tendințe în care nu-pentru-profit și de întreprindere socială, și a fost conceput pentru persoanele fizice care sunt pasionati de inovare socială și justiția socială, care să le permită să dezvolte soluții inovatoare care au impact social. Cursul este deosebit de relevante pentru factorii de decizie politică, senior manageri, directori executivi și de economie socială, comunitate, publice și / sau organizațiile din sectorul al treilea. De asemenea, se aplică și celor care doresc să aplice principiile de afaceri și de management pentru a ajuta la o gamă mai largă de organizații - guverne, întreprinderi și asociații în sociale - creând astfel valoare economică și socială în același timp. [+]

Acest curs oferă perspective avansate in antreprenoriat social și inovarea socială ca șoferii de nu-pentru-profit, întreprinderile orientate spre comunitate.

Cursul se concentrează pe modul în care conducerea poate contribui la societate și mediul în moduri inovatoare și durabile în timp ce abordarea de asemenea, abilități de bază și cunoștințele critice pentru exercitarea cu succes a unei cariere în economia socială în continuă creștere, inclusiv scris de finanțare, de strângere de fonduri, managementul voluntarilor, program de proiectare socială și aptitudinile necesare pentru a măsura impactul social. Elevii dezvolta, de asemenea, o înțelegere a economiei sociale și a contextului economic și politic, și sunt introduse moduri de a gandi sistematic despre provocările cu care se confruntă societatea și în curs de dezvoltare de soluții inovatoare pentru a răspunde acestor provocări.... [-]


Maestru De Orthoptics

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Australia Sydney

Maestru de Orthoptics este un grad profesional cursuri postuniversitare. Absolvenți de succes sunt eligibile să se înregistreze ca un orthoptist. Cursul oferă necesară în cunoștințe aprofundate, aptitudini și experiență necesare pentru a lucra ca un orthoptist în multidisciplinara sectorul ochi de ingrijire a sanatatii. Cursul se dezvoltă excelență în practica clinică și încurajează raționament clinic la nivel înalt pentru pacient-centrat de ingrijire optima. [+]

Acest curs este livrat într-un mod centrat pe student, care integrează cunoștințele teoretice cu practica profesională, bazându-se pe legături puternice cu profesia orthoptic precum și alte grupuri profesionale implicate in ochi si ingrijire viziune și cu industria. În timpul cursului, studenții se angajează stagii clinice, la o varietate de site-uri, inclusiv spitale, cabinete private și setările de reabilitare. Elevii sunt încurajați să ia stagii clinice în zonele rurale și regionale din Australia, inclusiv populații indigene, în timp ce există, de asemenea, posibilitatea de a efectua stagii internaționale aprobate. Studenții au posibilitatea de a îmbunătăți abilitățile lor de conducere in timp ce invata de la profesori și cercetători recunoscuți la nivel internațional, și de la practicieni, care sunt în fruntea de punere în aplicare a noilor cunoștințe și tehnologii în practica clinică.... [-]


Maestru De Planificare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Master of Planning oferă o nouă cale de carieră pentru profesioniștii în domeniul designului, planificării și proprietății, echipând absolvenții cu o înțelegere largă a aspectelor de planificare, alături de abilitățile de negociere și de gândirea creativă necesare pentru a le rezolva. [+]

Întrucât planificarea a fost adesea privită ca un proces de aprobare, UTS abordează disciplina ca o sarcină critică, care leagă comunitățile cu guvernele, instituțiile și dezvoltatorii. UTS crede cu tărie că cei mai buni planificatori nu aplică doar reglementările existente. Absolvenții UTS sunt rezolvatori de probleme creative și negociatori, capabili să lucreze eficient în echipe și cu părțile interesate pentru a oferi soluții viabile la problemele complexe de dezvoltare rezidențială, comercială și de infrastructură.

Prin acest curs, elevii se angajează proactiv cu cadrele de politică, de mediu și demografice pentru a înțelege cum deciziile de planificare formează mediul urban pe termen lung. ... [-]


Maestru De Predare în învățământul Secundar

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs de pregătire a profesorilor de educație oferă studenților, cu calificare de master pentru a preda în școlile secundare australian. Studenții care au atât gradul de licență necesare și subiecte de specializare poate finaliza cursul în doi ani de studiu full-time. Cursul este oferit într-o serie de domenii de specialitate. Componenta de bază oferă studiile bazate pe cercetare de teorie și practică educațională ca o bază pentru profesional de luare a deciziilor în cadrul învățământului secundar, componenta majora oferă metode de predare, și componenta de experiență profesională include experiențe atât campus pe bază și bazate pe teren, și este disponibil în fiecare dintre domeniile de specializare. [+]

Acest curs este un curs australian secundar pregătire de predare școală. Este potrivit pentru elevii cu privire la a absolvi cu o diplomă de licență și pentru absolvenții de studii mature de vârstă, care se schimbă cariera si doresc o calificare de predare. Acesta include un program intensiv de experiență profesională în cazul în care elevii petrece 60 zile în procesul de predare practică experiență, și oferă experiențe extinse, structurate și susținute îndeaproape de predare școală secundară în diferite medii. Cursul are flexibilitatea de a permite studenților care au absolvit cel mai mult, dar nu toate materiile de specializare de licență trebuie să întreprindă subiectele suplimentare necesare, ca parte a gradului.... [-]


Maestru De Profesionale De Contabilitate (extensie)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Master of profesionale de contabilitate (Extension) este conceput pentru a oferi absolvenților de bază non-contabile cu abilitățile și cunoștințele necesare necesare pentru o carieră în profesionale de contabilitate. Finalizarea cursului îndeplinește cerințele academice de intrare la programele profesionale ale CPA Australia și Institutul Contabililor Autorizați din Australia (ICAA). [+]

Acest curs oferă baza ideală academice să urmeze o carieră în contabilitate. Acesta oferă cunoștințe, înțelegerea și expertiza necesare pentru ocuparea forței de muncă în profesia contabilă. Mai mult, recunoașterea profesională a cursului de către CPA Australia și ICAA oferă studenților cu calificări recunoscute pe plan internațional, care sporesc atât oportunități de angajare și de promovare.

Cursul își propune să ofere absolvenților locale și internaționale, cu cunoștințele necesare în contabilitate și piesele de contabilitate rol în furnizarea de produse de informare care susțin toate domeniile de activitate. În plus, pentru a oferi o calificare recunoscută profesional, cursul cuprinde un mix de contabilitate, finanțe, juridic, comunicare și economie subiecte care ofera colectiv o gamă de abilități esențiale de afaceri și cunoștințe care sunt necesare pentru ocuparea forței de muncă în mediul actual de afaceri dinamic.... [-]


Maestru De Proiectare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Unic în Australia, Maestru de Design este vibrant intelectual, social angajarea, vizionar, practica axat și legate în mod activ industriei. Acest curs se concentrează în jurul construirea unei rețele comunitare de design. Cursul are două componente principale: cursuri de master de specialitate, condus de un lider studio și partenerii din industrie și teoria și tehnologie subiecte învățat peste program. [+]

Programul se concentrează pe și integrează activitățile de cercetare, colaborare industrie, internaționalizare și o cultură de proiectare prin furnizarea de specialitate, de bază și discipline trans-disciplinare. Acesta oferă o educație postuniversitară, care este flexibil atât în ​​orientarea sa practică și de cercetare integration.With accent pe evoluție de design, integrarea inovatoare a noilor tehnologii, practici și experimentare studenților, această Maestru de Design este livrat de către liderii de studio cu experiență, care sunt recunoscute lideri în industriile și profesiilor specifice.

Proiectat pentru a produce un echilibru între un nivel ridicat de specializare si gandirea laterala, programul permite studenților să examineze de design dintr-o perspective.It trans-disciplinare permite studenților să exploreze probleme de proiectare, sub supravegherea unui lider practică, să învețe noi strategii și aplicarea de cercetare și teoria. Aceasta susține cele mai bune practici în domeniul educației de proiectare postuniversitar prin strategii de învățare și de cercetare care sa examineze critic practice.Graduates de proiectare ale acestui curs sunt lideri în proiectarea și industriile conexe, prin expertiza lor în produse și servicii de dezvoltare. Ei sunt capabili de a utiliza procesele strategice, instrumente creative și competențele de cercetare pentru inovație în design.The program oferă o suită de subiecte pentru designeri de studii postuniversitare în domeniile de interacțiune, strategie și de întreprindere, design de iluminat, technotextiles, și text și imagine. Subiecte comune explora provocărilor legate conceptual și întrebări de expresie vizuală în încercarea de a dezvolta modele utile, utilizabile și rezonante. Acestea includ înțelegerea și articularea importanța "experiență de utilizare", rolul de proiectare în... [-]


Maestru De Proiectare (cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest grad este pentru absolvenții care doresc să aprofundeze înțelegerea lor și hands-on competențe atât în ​​cercetare-pentru-design și cercetare-proiectare de drept o modalitate de a defini viitorul profesiei de design. [+]

Provocările de proiectare sunt din ce în ce mai multe și mai complexe: digitalizare, globalizarea, importanța crescândă a serviciilor și trecerea la proiectarea de vedere cultural și social inteligent înseamnă că profilul și rolul de designer sunt în schimbare. Cercetare pentru proiectare și cercetare, prin experimente de design devin parte din noi practici de design. În acest curs, elevii sunt provocați să dezvolte o înțelegere profundă a ceea ce înseamnă acest lucru pentru ei ca practicarea designeri. Ei sunt instruiți în intuiții și hands-on aptitudinile necesare pentru a face diferite tipuri de cercetare, care devin foarte important în practică un design modern.... [-]


Maestru De Proprietate Intelectuală

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 2.5 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

UTS a stabilit expertiza in și o reputație pentru furnizarea de cursuri relevante pentru nevoile de brevet de inventie si profesii mărcii. Maestru UTS Proprietății Intelectuale este primul la o universitate din Australia, care îndeplinește cerințele educaționale pentru întreaga înregistrare ca un avocat înregistrat mărcile și mandatar în Australia în conformitate cu reglementările relevante. [+]

Caracteristica unica a acestui curs este că aceasta poate fi realizată în întregime on-line, eliminând necesitatea pentru ca elevii să participe la față-în-față clase.

Acest curs oferă absolvenți cu o înțelegere a principiilor sistemului înregistrată marca, protecția mărcilor neînregistrate și forme similare de protecție împotriva comportamentului de tranzactionare înșelătoare sau neloiale în Australia. În plus, absolvenții înțeleagă conținutul și implicarea unei specificații de brevet, care să le permită să ofere consultanță pe probleme posibile ale încălcării, valabilitatea și conformitatea.

În funcție de subiectele luate, absolvenții pot solicita înregistrarea ca marcă avocat și / sau mandatar în Australia. Administratorii de arte sau profesioniști, mass-media pot spori opțiunile de carieră, prin construirea de expertiză în comercializarea sau gestionarea de active de proprietate intelectuală.Alte opțiuni de carieră se numără brevete și mărci comerciale avocat, avocat IP, manager de portofoliu IP, filtru de politică și de reglementare guvernamentale.... [-]


Maestru De Psihologie Clinică

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Australia Sydney

Maestru de Psihologie Clinică oferă de-al cincilea și al șaselea an de bursă trebuie să se înregistreze ca un psiholog în Australia. Absolvenții sunt eligibile, după doi ani de practică supravegheată, pentru aprobare ca psihologi clinicieni cu Consiliul de Psihologie de Australia și de membru al Colegiului Clinic de australian Psychological Society. [+]

Acest curs oferă studenților cu o educație bazată pe practică și de cercetare conduse în psihologie clinică, care cuprinde învățare pe-campus, plasare si de cercetare clinica pe-campus și în afara campusului. Cursul este livrat în, de stat-of-the-art facilități construit la comandă, inclusiv clinici de pe-campus.

Opțiuni de carieră includ psihologie clinică, consiliere, consiliere, și psihologie medico-legale.

[-]

Maestru De Psihologie Clinică (cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este destinat pentru psihologi înregistrate clinice sau studenții care au absolvit un grad de psihologie înregistrată, care doresc să urmeze o carieră în cercetare sau obține un avantaj competitiv in cariera lor, prin completarea o calificare postuniversitară suplimentară. Elevii dobândi abilități de cercetare și expertiză în domeniul lor de interes de cercetare, și să demonstreze capacitatea lor academice remarcabile si angajamentul de a psihologie clinica prin finalizarea a gradului. [+]

Acest curs oferă studenților oportunitatea de a lucra cu cercetatorilor naționale și internaționale în domeniul lor de interes pentru a dezvolta și finaliza un proiect de cercetare originala, care contribuie la cunoașterea. Elevii câștiga formare în cercetare și abilități, precum și dezvoltarea cunoștințe vaste și expertiză într-o zonă de cercetare. Elevii sunt susținute de o cultură de cercetare puternică și vibrantă, atât în ​​cadrul Școlii și Universitatea și au acces la alti cercetatori, o mare varietate de ateliere de lucru, Biblioteca și cercetare universitare.

Acest curs este preparat excelent pentru acei studenți care doresc să urmeze studii de cercetare de doctorat, o carieră în cercetare sau poziții mai înalte nivel de psihologie. Opțiuni de carieră includ posturi academice, roluri extins practică, pozițiile de consiliere și rolurile din industrie. ... [-]


Maestru De Tehnologia Informației

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este conceput pentru a permite studenților să realizeze o înțelegere cuprinzătoare și mai mare a tehnologiei informației în domenii tehnice sau de management de specialitate. Gama largă de specializări permite elevilor să adapteze cursul pentru a satisface nevoile lor de dezvoltare a carierei. Elevii cu studii superioare în domeniul tehnologiei informației sunt sfătuiți să ia în considerare Master of Technology (Extension) (C04296). [+]

Este esențial să se mențină cunoștințe și abilități IT până la data de. Acest curs oferă studenților cu o înțelegere sporită a contextului de afaceri și evoluțiile tehnice modelarea informații contemporan și tehnologia comunicațiilor (TIC), și le echipează pentru a răspunde provocărilor de a lucra în industria IT.

Cursul oferă studenților, cu o înțelegere a conceptelor avansate de tehnologie a informației într-un mediu comercial, astfel încât acestea să poată contribui la dezvoltarea de solutii IT în cadrul organizației lor.

În funcție de majoritatea selectată, opțiunile de carieră includ o gamă largă de poziții în industria IT, inclusiv expert în business intelligence, dezvoltator de e-business, dezvoltator de jocuri, manager de sisteme informatice, analist de securitate IT, manager de securitate IT, consultant, testarea penului, manager de proiect IT, animator de film, arhitect software, specialist de calitate / testare software și analist sistem.... [-]


Maestru De Tehnologia Informației (avansat)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este conceput pentru a permite studenților să realizeze o înțelegere cuprinzătoare și mai mare a tehnologiei informației în domenii tehnice sau de management specializate pentru IT profesionale. Gama largă de specializări permite elevilor să adapteze curs pentru a satisface și lărgească nevoile lor de dezvoltare a carierei. [+]

Este esențial să se mențină cunoștințe și abilități IT până la data de. Acest curs oferă studenților o înțelegere mai bună a contextului de afaceri și a evoluțiilor tehnice care modelează tehnologia informațiilor și comunicațiilor contemporane (TIC) și le echipează pentru a face față provocărilor de a lucra în industria IT, în scopul de a oferi o cale într-un grad mai mare cercetare.

Cursul oferă studenților o înțelegere a conceptelor avansate de tehnologie a informației care sunt dezvoltate în continuare prin angajarea unui proiect de cercetare. Proiectul de cercetare oferă studenților oportunitatea de a-și demonstra capacitatea de a se angaja într-o măsură mai mare prin cercetare în viitor.... [-]


Masterat în Mediul Construit (Cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Un număr limitat de locuri sunt oferite în fiecare an elevilor calificați corespunzător pentru a urma un program de studiu care a condus la acest premiu. Acest grad este pentru absolvenții care doresc să-și extindă și aprofundarea cunoștințelor prin efectuarea unei investigații adecvate de cercetare sub supravegherea profesională a UTS : Design, Arhitectură și Construirea personalului academic. [+]

[-]

Master Of Arts (cercetare) în Studii Internaționale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest grad oferă o oportunitate pentru absolvenții de a dezvolta abilitățile lor de cercetare, pentru a aprofunda cunoștințele lor în unele zone de studiu internațional și să întreprindă ceva, cercetări independente originale. [+]

Facultatea de Arte și Științe Sociale are o experiență puternică în studii China. Normele Universitatea permit trimiterea unei teze într-o altă limbă decât engleza cu condiția ca condițiile specifice au fost îndeplinite limbă.

Gradele de cercetare oferite de UTS: Studii Internaționale sunt deosebit de valoroase pentru cei care doresc să urmeze o carieră academică sau o carieră în cercetare.

[-]

Master Of Arts (cercetare) în științele Umaniste și Sociale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Master of Arts în Umanistice și Științe sociale (de cercetare) oferă o oportunitate pentru absolvenții de a dezvolta abilitățile lor de cercetare, pentru a aprofunda cunoștințele lor într-o zonă a științelor sociale sau umaniste, precum și să întreprindă unele cercetari originale. [+]

Gradele de cercetare oferite de UTS: Comunicare sunt deosebit de valoroase pentru cei care doresc să urmeze o carieră academică, o carieră în cercetare sau un nivel avansat de practică profesională.

[-]

Master Of Arts Creative (cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru de Arte Creative (Cercetare) este, în general, destinate pentru persoanele cu experiență în industria mass-media și artele creative care doresc să întreprindă cercetări creativă implică pregătirea și prezentarea unei lucrări de creație majoră și o teză de aproximativ 10.000-15.000 de cuvinte. Candidații pot participa, de asemenea, în sala de clasă sau seminarii on-line cu privire la pregătirea tezei în primul semestru de înscriere. [+]

Cursul oferă o oportunitate pentru cei care doresc să dezvolte cunoștințe specifice, de cercetare și abilitățile creative relevante pentru industriile creative, care sunt în curs de dezvoltare la nivel local și internațional.

Opțiuni de carieră include poziții în industriile creative.

[-]

Master Of Arts în Managementul Comunicării

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Master of Arts în Management Comunicare oferă studii avansate contemporane și practici în managementul comunicării profesionale. Este potrivit pentru practicieni actuale și care aspiră care doresc să atingă expertiză în domeniu pentru a atinge obiectivele lor de carieră. Elevii pot majore în domeniile de Relatii Publice, Comunicare integrat, sau Schimbarea organizațională și de comunicare. Alternativ, studenții pot alege să finalizeze studiile generaliști care oferă un fundament pentru domeniul larg de practici de management de comunicare. [+]

Personalul academic implicat în curs au experiență în industria substanțiale și s-au angajat de cercetare în domeniu.

Absolvenții acestui curs au: înțelegere avansată de comunicare și de capacitatea sa de a sintetiza teoria managementthe comunicare și capacitatea de a analiza practicethe, proiectare, costa și să evalueze o comunicare sensibilitate strategya la aspectele etice și juridice legate de capacitatea de a reflecta asupra communicationa rolurile și responsabilitățile Capacitatea de a aplica communicatorsthe perspective care sunt interculturală și la nivel mondial, sensibilitate Anda la problemele de excludere, echitate și lista completă a justice.A atributele absolvent de curs este disponibil de la UTS: Comunicare.... [-]


Master Of Arts în Scriere Creativă

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Master of Arts în Creative Writing este conceput pentru scriitori cu experiență care doresc să dezvolte în continuare cunoștințele lor teoretice și abilitățile. Elevii învață abilități de valoare și să conlucreze în vederea dezvoltării unui proiect major sub îndrumarea unui membru al facultății academice cu experiență în scriere creativă. [+]

Elevii studiază un gen în profunzime sau să explorați o gamă largă de genuri și a mass-media.

Absolvenții acestui curs a dezvolta: competențe generale și specifice, în scris, într-o serie de capacitatea de a dezvolta și genresan revizuiască critic înțelegerea lor workan proprie a relațiilor de scriere practică și publicarea într-o serie de mass-media și cultural contemporan cunoștințe formeaza un critic culturale și estetice dezbateri, andan capacitatea de a gândi creativ și critic cu privire la, și să contribuie la evoluția industriilor culturale.

Opțiuni de carieră includ publicitatea, de calcul, scriere creativă, scrierea și editarea independent, jurnalism, mass-media de cercetare, publicarea sau scrierea scenariului, precum și editarea în organizații comunitare sau departamente guvernamentale.... [-]


Master Of Business Administration

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

UTS MBA se distinge de concurenta prin orientarea practică, profesională și de arhitectura deschisă a proiectului, desigur. Toate domeniile de MBA sunt aprobate de o comisie de industrie care insistă asupra "relevante pentru locul de muncă", ca un principiu de proiectare subiect de pre-eminent. MBA oferă cunoștințe și competențe care sunt esențiale pentru performanțe superioare de management. [+]

Cursul oferă flexibilitatea programului de neegalat. Elevii de proiectare MBA lor pentru a se potrivi aspirațiile lor de muncă. O gamă largă de competențe de specialitate este, de asemenea, introdus printr-o gamă de majors și sub-specializări. Cadrele didactice sunt trase din printre cele mai frumoase cercetători și educatorii universitare din întreaga lume, menținându studenți la curent cu tendințele actuale și concentrându-se pe imaginea globală.

Abilități de management general dezvolta expertiza în gândire strategică, analiză critică, dezvoltarea si implementarea planurilor de afaceri, de luare a deciziilor în condiții de incertitudine, înțelegerea dinamicii organizaționale, motivarea altele, comunicare eficientă, de conducere, precum și promovarea schimbării în medii dinamice. Abilitățile funcționale dezvolta competențe într-o serie de discipline cheie, inclusiv contabilitate, finanțe, marketing și managementul resurselor umane. Abilitățile specializate sunt introduse în domenii cum ar fi: marketing internațional; managementul resurselor umane; management în sfera publică, privată și internaționale; turism; sport; de gestionare a artelor; management de inginerie; și tehnologia informației. ... [-]


Master of Education (Research)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

The Master of Education (Research) is intended for those who wish to pursue advanced research in one of the areas of faculty expertise. [+]

Career options include management-level positions in industry or government, and academic positions.

[-]

Master Of Education (învățare și De Conducere)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este pentru educatori și învățare și profesioniști de dezvoltare care doresc pentru a spori practica lor și oportunități de carieră în viitor. Aceasta se concentrează pe inovare, de conducere, de învățare și de cercetare - toate crucial pentru practica profesională contemporană. Acesta utilizează de ultimă oră abordări bazate pe practica, care oferă un nivel ridicat de personalizare. Elevii care provin din medii de lucru diverse beneficia de interacțiune cu colegii dintr-o gamă de contexte industrie, în timp ce concentrându-se munca lor pe probleme relevante pentru ei și practica lor. Cursul este special conceput pentru a aduce cele mai recente în procesul de predare-tehnologie îmbunătățită a profesioniștilor ocupat folosind o abordare blended learning. [+]

Acest curs oferă un nivel ridicat de personalizare. Elevii pot adapta cursul lor, rezultatele și evaluările la propria lor practică la locul de muncă și dezvoltarea carierei de învățare prin Wrap capacitatea de inovare. Cursul se bazează pe renumita abordarea UTS lui Learning.Futures, conceput special pentru profesioniștii ocupat. Abordarea de predare-cercetare inspirat include UTS: solida reputatie internationala de educatie pentru cercetare în procesul de învățare profesională și la locul de muncă.

Opțiuni de carieră include poziții în conducere; Politica; educațională, de învățare și dezvoltare, precum și pozițiile în școli de formare; Furnizorii de EFP; educatie superioara; universități; sectorul corporatist; servicii de sănătate; guvern; organizațiile comunitare și non-guvernamentale; organismele de vârf; și asociațiile profesionale.... [-]


Master of Engineering (Extension)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs oferă o oportunitate la nivel de master pentru ingineri calificat profesional să se extindă în profunzimea și amploarea cunoștințele și abilitățile dobândite de la studiile lor universitare de inginerie. Elevii pot completa una majoră în inginerie și alege, de asemenea, un sub-majore într-un alt domeniu de inginerie, tehnologia informației sau o altă disciplină. Finalizarea de subiecte și un proiect de absolvent independent în cel puțin un domeniu de inginerie este esențială pentru această cerință. Subiectele oferite în acest curs urmeze o abordare integrată a practica profesională prin intermediul obligatorii teme de inginerie profesionale, discipline obligatorii relevante pentru, un proiect ales majore și sub-majore independent absolvent de inginerie în cel puțin un domeniu de inginerie, și un set de electives ( orice inginerie sau IT subiecte, unele cu aprobarea prealabilă). [+]

Acest curs permite elevilor să aleagă un program de studiu care adâncește corpul de cunoștințe dobândite în prima diplomă, precum și extinde granițele cunoașterii în domenii de politică și de management de inginerie. Acesta oferă, de asemenea, o oportunitate unică de a extinde cunoștințele într-o altă disciplină printr-un sub-mare, oferind un avantaj în plus pentru studenții care caută opțiuni de carieră în domenii multidisciplinare.

Elevii care au un grad de bază de inginerie de licență sunt în măsură pentru a spori capacitatea și cunoștințele lor prin cursuri la nivel de master în specializări lor, care să le permită să câștige și deține locuri de muncă în domeniile lor respective de inginerie. ... [-]


Master of Information Technology (Extension)

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Australia Sydney

[+]

Acest curs oferă studenților cu o înțelegere sporită a contextului de afaceri și evoluțiile tehnice modelarea informații contemporan și tehnologia comunicațiilor (TIC), și le echipează pentru a răspunde provocărilor de a lucra în industria IT, precum și furnizarea de oportunitatea de a dezvolta abilități în alternativă disciplinează IT.

Cursul oferă studenților, cu o înțelegere a conceptelor avansate de tehnologie a informației într-un mediu comercial, astfel încât acestea să poată contribui la dezvoltarea de solutii IT în cadrul organizației lor.

În funcție de majoritatea selectată, opțiunile de carieră includ o gamă largă de poziții în industria IT, inclusiv expert în business intelligence, dezvoltator de e-business, dezvoltator de jocuri, manager de sisteme informatice, analist de securitate IT, manager de securitate IT, consultant, testarea penului, manager de proiect IT, animator de film, arhitect software, specialist de calitate / testare software și analist sistem.... [-]


Master Of Laws

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

UTS Master of Laws (LLM) să satisfacă cerințele în schimbare ale profesiei de avocat. Oferind posibilitatea pentru absolvenții facultăților de drept să se specializeze în anumite domenii care sunt relevante pentru domeniul lor de practica judiciară, UTS LLM este profesional relevant și plină de satisfacții intelectual. [+]

Strânsă interacțiune între profesia de avocat și Rm: Legea garantează un meci strânsă între o educație de primă clasă și o calificare juridică postuniversitare negociabile. Cursurile sunt predate de către un amestec de profesionisti care practică, personalul academic full-time și cadre universitare internaționale de vizitare, precum și oportunitățile de studiu inter-instituțională, atât în ​​interiorul cât și în afara Australiei, sunt încurajate.

Specializarea și dezvoltarea de expertiză duce la o carieră într-o gamă de căutate vocații de specialitate în practica de drept.

[-]

Master Of Laws (cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Master of Laws (cercetare) oferă o oportunitate pentru absolvenții de a dezvolta abilitățile lor de cercetare, aprofunda cunoștințele lor într-o anumită zonă a legii și să întreprindă cercetări originale. Gradul este acordat candidaților care dau dovadă de competență în cercetare, o înțelegere a metodelor de cercetare și capacitatea de a face o contribuție originală la cunoaștere. [+]

Acest curs este potrivit pentru studenții care au absolvit un grad cursuri și doresc să aprofundeze cunoștințele lor într-o anumită zonă legal prin intermediul cercetării. Elevii dezvolta abilitățile critice și analitice și abilități avansate de cercetare pentru a permite explorarea în profunzime a zonei lor de ales. Acest grad este valoros pentru cei care doresc să urmeze o carieră în cercetare.

Opțiuni de carieră include poziții în universități, cercetare întreprindere, contribuțiile la adresa ordinii publice, sau alte lucrări academice, inclusiv de predare, grupurile de interese și publicarea juridice.

[-]

Master Of Science

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este conceput pentru a satisface două grupuri distincte de elevi: oamenii de știință profesionist care dorește să își actualizeze competențele legate de industria de avansarea în carieră și studenții considerând un grad de cercetare. [+]

Cursul conține o bază obligatorie de subiecte profesionale relevante pentru toate disciplinele științifice. Subiecții din centrul oferă o coloana vertebrala de aptitudini importante pentru un om de stiinta profesional; fie s-au angajat în cercetare, știință, întreprinderi sau organizații guvernamentale industrii. Acestea sunt abilitățile de comunicare, de analiză critică, management de proiect și de inovare și comercializare. Strand profesională este completată de o gamă de studiu major într-un anumit știință sau disciplină matematică, știință sau în management. Elevii au, de asemenea, opțiunea de a întreprinderii unui proiect de cercetare, sub rezerva aprobării de către facultate. Pentru elevii cu niveluri de realizare corespunzătoare luând în considerare un grad de cercetare, acest curs oferă o cale de a un doctorat.Elevii din Știință Marină și Management majore sunt expuse la cursuri multi-disciplinare și cross-instituțională, cu un proiect Capstone predat la Institutul de Științe Marine din Sydney (SIMS) și seriile de lecturi multiple și componente practice folosind datele reale de viață de la Australian Integrat Marine Observatorul Sistem. ... [-]


Master Of Science (cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs oferă o oportunitate pentru absolvenții să dobândească competențe de cercetare și să aprofundeze cunoștințele lor într-o zonă de știință. [+]

Scopul programului este dezvoltarea profesională a candidatului, oferind experienta in definirea problemei, formularea ipotezelor și de testare, achizitii de date, analiză și interpretare, și prezentarea proiectului.

Opțiuni de carieră includ consultant de mediu, om de știință medicale, cercetător, manager de resurse, om de stiinta sau tehnolog.

[-]

Master Of Science (cercetare) în Domeniul științelor De Calcul

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs permite absolvenților să extindă și să aprofundeze cunoștințele lor într-o zonă de specialitate de calcul prin asumarea de cercetare sub supravegherea unui membru al personalului academic. [+]

Cursul permite studenților să se avansa în cariera lor în calcul și tehnologia informației, și oferă flexibilitate în alegerea temei de cercetare astfel încât să poate fi strâns aliniată cu cariera profesională studenților.

Acest curs permite absolvenților să extindă și să aprofundeze cunoștințele lor de un domeniu specializat de calcul de către întreprindere cercetare. Cursul permite studenților să se avansa în cariera lor în calcul și tehnologia informației, și oferă flexibilitate în alegerea temei de cercetare astfel încât să poate fi strâns aliniată cu cariera profesională studenților. Opțiuni de carieră include poziții în universități și alte instituții de întreprindere de cercetare sau alte lucrări academice, inclusiv de predare. Oportunități care implică cercetare și dezvoltare, de asemenea, exista cu firme naționale și internaționale.... [-]


Master Of Science (cercetare) în științe Matematice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs oferă o oportunitate de a dobândi abilități de cercetare și de a aprofunda cunoștințele într-una din zonele de matematică. Scopul programului este dezvoltarea profesională a candidaților prin stăpânirea unui corp substanțial de literatură matematic, împreună cu activitatea de cercetare originale sub îndrumarea unui supraveghetor. [+]

Abilități în cercetare și capacitatea de a gândi matematic sunt în cererii în creștere în industrie, finanțe și diverse organizații guvernamentale. În consecință, absolvenți ai acestui curs extinde în mod semnificativ alegerile de carieră, și tema de cercetare pot fi alese pentru a facilita în continuare căile lor de carieră, de exemplu, în nivelurile superioare de cercetare de piata, administrarea cantitativă și finanțe cantitative.

[-]

Master Of Science (extensie)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs își propune să reînnoiască și să extindă experiența elevilor științifică și industrie, cu perspicacitate de conducere și de afaceri. Acesta oferă studenților cu numeroase posibilități de valoare adăugată, pentru specializări existente și aducerea lor la curent cu cunoștințe și tehnologii, sau prin extinderea în diferite specializări de interes de a dobândi competențe profesionale și de management. [+]

Cursul conține o bază obligatoriu de teme profesionale relevante pentru toate disciplinele științifice. Subiecții în nucleul oferă o coloană vertebrală de aptitudini importante pentru un om de stiinta profesionist, fie s-au angajat în cercetare, întreprinderi știință, industrii sau organizatii guvernamentale. Acestea sunt abilitățile de comunicare, analiza critică, management de proiect și inovare și comercializare. Componenta profesional este completat de o alegere de studiu importante într-o știință specific sau disciplina matematica, sau în gestionarea științei. Elevii au, de asemenea, opțiunea de a întreprinderii unui proiect de cercetare, sub rezerva aprobării de către facultate. Pentru elevii cu un nivel de realizare adecvate luând în considerare un grad de cercetare, acest curs oferă o cale pentru un doctorat. Ultimul semestru de electives permite elevilor să completeze setul lor de calificare existente, folosind subiecte adaptate la discipline conexe din sănătate, de inginerie și de afaceri.... [-]


Master Of Science (onoruri)

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Australia Sydney

Acest curs oferă studenților cu o oportunitate unică de a efectua cercetări originale și de a dobândi cunoștințe aprofundate în domeniul lor științific special. Studenții au acces la personal, care sunt cercetatori si experti in domeniul lor. Întreprinderii acest curs permite elevilor să exploreze potențialul lor de cercetare și de a dezvolta abilități de cercetare. Acest curs este conceput pentru a oferi o cale de burse pentru programul de doctorat. [+]

Cursul conține o bază obligatoriu de teme profesionale relevante pentru toate disciplinele științifice. Subiecții în nucleul oferă o coloană vertebrală de aptitudini importante pentru un om de stiinta profesionist, fie s-au angajat în cercetare, întreprinderi știință, industrii sau organizatii guvernamentale. Acestea sunt abilitățile de comunicare, analiza critică, management de proiect și inovare și comercializare. Componenta profesional este completat de o alegere de studiu importante într-o știință specific sau disciplina matematica. Elevii din mediul marin Știință și Management majore, de exemplu, sunt expuse la cursuri multidisciplinare și inter-instituțională, cu un proiect Capstone a predat la Institutul Sydney de Științe Marine (SIMS) și seria de prelegeri multiple și componente practice folosind date reale de la Sistemul Observatory Marine Integrat australian. A doua jumătate a cursului cuprinde o componentă de cercetare substanțiale, oferind studenților o oportunitate de a efectua originale, de cercetare de vârf. Pentru elevii cu un nivel de realizare adecvate, aceasta oferă o cale directă la un doctorat, și poarta de puncte care pot fi utilizate în procesul de aplicare bursă.... [-]


Master Of Science în Internetworking

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este destinat pentru informatică, tehnologia informației sau absolvenți de inginerie, cu sau fara experienta, care doresc să învețe sau să extindă cunoștințele lor de tehnologii de rețea și de rețea de rețea. Pe măsură ce elevii provin dintr-o varietate de medii, există un grad de alegere subiect în cadrul programului pentru a satisface nevoile individuale. [+]

Programul Internetworking oferă practic, hands-on experiență folosind diverse resurse, inclusiv sprijinul oferit de Cisco Systems pentru rețele de calculatoare largă și aplicații de actualitate, inclusiv routare, switching, securitate, wireless si VoIP, de calcul mobile, sistem web, cloud computing și sistemul de operare de învățare . Electives avansate în Internetworking sunt disponibile. Programul acoperă toate aspectele legate de utilizarea de organizare a rețelelor de: proiectare, implementare, securitate, management, sisteme end și aplicații. Acest curs permite elevilor să dezvolte abilități multiple în întreaga domeniul Internetworking și domeniul de dezvoltare a aplicațiilor relevante, în funcție de opțiunile de interes și electivă, de exemplu, schimbarea furnizorilor și rutare, sisteme și rețele de management și analiză, securitatea retelei, mobilitate, cloud computing, rețele de computere dezvoltarea de aplicații și dezvoltarea serviciilor web.... [-]


Master Of Science în Internetworking (extensie)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este destinat absolvenților din orice domeniu care doresc să învețe sau să extindă cunoștințele lor de tehnologii de rețele și crearea de rețele. Pe măsură ce elevii provin dintr-o varietate de medii, există un grad de alegere subiect în cadrul programului pentru a satisface nevoile individuale. [+]

Programul Internetworking oferă studenților cu o experiență de învățare practică, hands-on utilizarea resurselor oferite de Cisco Systems pentru Internetworking inclusiv de rutare, de comutare, de securitate și fără fir. Electives avansate în Internetworking sunt disponibile. Programul acoperă toate aspectele legate de utilizarea de organizare a rețelelor de: proiectare, implementare, securitate, management, sisteme end și aplicații. Acest curs se pregătește studenții cu calificări de licență care nu sunt în domeniul TIC, pentru intrarea forței de muncă în calitate de TIC de rețele profesionale. Studenții care au calificări TIC pot extinde învățarea lor. Studenții își pot dezvolta abilități multiple în întreaga domeniu Internetworking, în funcție de opțiunile de interes și opționale, de exemplu, de comutare și de rutare, sisteme și de gestionare a rețelei și de analiză, securitatea rețelelor, mobilitatea și dezvoltare web. Studentii au posibilitatea de a pregăti pentru Cisco CCNA si CCNP certificari in cadrul programului.... [-]


Master of Strategic Supply Chain Management (Extension)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

În plus, în mediul volatil din prezent, riscurile și complexitatea lanțurilor de aprovizionare au reprezentat probleme majore cu care se confruntă industria, care încurajează întreprinderile să genereze o capacitate mai organică pentru a face față unor întreruperi neașteptate. Acest curs este conceput pentru a răspunde nevoilor celor angajați în toate sectoarele de afaceri și care caută cunoștințe avansate privind rețelele lanțului de aprovizionare, strategii de achiziții, operațiuni și management logistic. Master of Strategic Supply Chain Management (Extension) este conceput pentru studenții care doresc să obțină cunoștințe semnificative și abilități în aceste domenii. Opțiunile subiectului suplimentar pe care acest program le oferă includ oportunitatea de a se specializa mai profund în aspectele strategice și tactice de bază ale rețelei și ale rețelei de logistică, precum și aplicarea sistematică a metodologiei de îmbunătățire a proceselor de achiziții și a lanțului de aprovizionare care contribuie la reducerea variabilității și incertitudinii lanțului de aprovizionare, permițând un control mai bun al calității produselor și serviciilor. În plus față de operațiunile și capacitățile de gestionare a lanțului de aprovizionare, studenții îmbunătăți în continuare abilitățile, practica profesională, cunoștințe de specialitate și capacități printr-o mai bună înțelegere a practicilor organizaționale și de management și contexte internaționale. [+]

Cursul este conceput pentru a satisface nevoile celor angajați în toate sectoarele de activitate.

Cursul oferă profesioniștilor cu competențe avansate de management al lanțului de valori și cunoștințele necesare pentru a spori înțelegerea lor cu privire la natura și contribuția a managementului operațiunilor, managementul lanțului de aprovizionare și funcțiile de achiziții publice la un nivel profesional.

[-]

Master în Arhitectură (Cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Un număr limitat de locuri sunt oferite în fiecare an elevilor calificați corespunzător pentru a urma un program de studiu care a condus la acest premiu. Acest grad este pentru absolvenții care doresc să-și extindă și aprofundarea cunoștințelor prin efectuarea unei investigații adecvate de cercetare sub supravegherea profesională a UTS : Design, Arhitectură și Construirea personalului academic. [+]

[-]

Videoclipuri

UTS: Future Students

UTS: Postgraduate

UTS International Student: Barsha Karki, Nepal

UTS International Student: Haris Kamal, Pakistan

Contactează

University of Technology, Sydney

Adresă, linia 1 15 Broadway Ultimo, Sydney
2007 Sydney, New South Wales, Australia
website http://www.uts.edu.au/international
Telefon +61 3 9627 4816