University of Technology Sydney

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La UTS , gândim în mod diferit: luăm o abordare globală a educației care are inovație în centrul ei. Mai mult, suntem o universitate pentru lumea reală. Toate cursurile noastre sunt strâns aliniate nevoilor industriei, deci ceea ce învățați vă va pregăti pentru cariera viitoare.

Diferența UTS

  • Suntem prima universitate din Australia cu numărul 1 și am clasat pe locul 9 în lume (QS Top 50 sub 50 2019 și 16 în clasamentul Young Times din 2018). Suntem, de asemenea, clasați în top 200 de universități din lume conform QS (2019).
  • Am creat un campus de clasă mondială de spații vibrante, interconectate. Profitați de clădirile noastre premiate, de facilitățile de ultimă oră și de designul durabil.
  • Suntem universitatea orașului Sydney - trăim în inima unuia dintre marile orașe ale lumii, înconjurate de incintele din industria creativă și digitală din Sydney.
  • Avem conexiuni care contează. Peste 150 de parteneri din industrie își modelează conținutul cursului și oferă stagii, burse și resurse.
  • Elevii noștri vin în primul rând - când studiați cu noi, vă vom ajuta pe parcurs. Serviciile pentru studenți includ asistență medicală și consiliere, asistență lingvistică academică și engleză, sprijin pentru locuințe și carieră și o serie de cluburi și societăți.

Cercetarea care contează
La UTS , cercetările noastre răspund la marile întrebări. Avem o reputație crescândă pentru cercetarea orientată spre viitor în discipline emergente, cu accent pe cinci domenii tematice: sănătate, știința datelor, durabilitatea, munca viitoare și industria și viitorul social. De la întrebări legate de întreruperea tehnologică a viitorului îngrijirii medicale , date mari și noi modalități de lucru, oferim soluții reale la provocările de astăzi - și mâine. De asemenea, colaborăm - colaborăm îndeaproape cu partenerii din industrie și universități din întreaga lume pentru a face schimbări semnificative în lumea din jurul nostru.

Succesul bursierilor

Am dedicat 30 de milioane de dolari pentru acordarea de burse și burse pentru studenții internaționali cu studii superioare până în 2020 - inclusiv fonduri universitare sau de specialitate pentru studenți internaționali ca tine.

www.int-burse. UTS .edu.au

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Law MLS » Vedea Law Diplome » Vedea Health Cursuri » Vedea Health Diplome » Vedea Health Certificates » Vedea Health Masterat » Vedea Diplome de Absolvire » Vedea Certificate de Absolvire » Vedea Doctor în Educații » Vedea Law Certificate » Vedea Law Doctorat » Vedea Cursuri » Vedea Doctorat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Advanced Master of Business Administration

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă January 2019 Australia Sydney

The UTS Advanced MBA is a one-year program, co-developed, co-designed and co-delivered with industry partners from a range of sectors and organisations. It focuses on the development of the future of work skills: problem solving, critical thinking, digital literacy, communication, critical analysis, collaboration, and leadership. It has an innovative and adaptable structure that combines knowledge-developing short, focused subjects offered in blended mode with three project-based studios that enable learner-focused, experiential learning and intensive industry engagement, including coaching and mentoring. The studios feature digital labs that introduce students to the key digital tools and methodologies needed to successfully operate in a digital environment and drive digital strategies. The Advanced MBA is bookended by two leadership labs which focus on assessing and developing students' leadership skills, emotional and cultural intelligence and ability to lead a diverse workforce in intensive coaching and mentoring sessions. The program introduces students to tools and methodologies from a range of disciplines by working with academics and industry experts from business, technological and social sciences backgrounds. This enables students to address creatively complex challenges and opportunities. [+]

The Advanced MBA is designed for professionals wishing to upskill and advance their careers. It features: applied and learner-focused training in latest discipline-based and transdisciplinary tools and methodologies upskilling into key digital technologies and agile and user-centred delivery approaches applied, work-integrated problem solving in live client projects with a focus on solving complex problems and opportunities in digital contexts upskilling in skills and methodologies for successful implementation of concepts and solutions ongoing coaching and mentoring by experienced industry professionals self-development through immersive leadership labs accelerated one-year completion, utilising a blend of online, face-to-face, weekends and block mode learning; all subjects are taught in intensive mode over full Fridays and Saturdays, which means students can keep working while they study, applying what they learn right away on their jobs; weekly sessions are only scheduled for in-class assessments and group coaching and mentoring sessions delivery by leading academics from UTS Business School who are joined by experts from other UTS faculties; students also engage with an extensive network of adjuncts and industry partners who facilitate sessions and coach and mentor students a cohort model fostering the development of lasting relationships with like-minded peers. ... [-]


Comandant al dezvoltării proprietății

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

[+]

UTS recunoaște, de asemenea, natura largă a industriei de proprietăți. Elevii își pot adapta gradul datorită gamei largi de electives disponibile, inclusiv finanțe, conservare, design urban, tendințe globale și proprietăți comerciale. Având o bază solidă în planificare, studenții sunt, de asemenea, eligibili pentru un credit de bloc semnificativ în Master of Planning (C04007).

Gradul oferă profesioniștilor din domeniul imobiliar, cum ar fi arhitecți, ingineri, manageri de construcții, evaluatori, planificatori și profesioniști în afaceri sau financiari, posibilitatea de a-și lărgi cunoștințele și calificările și de a obține o înțelegere mai cuprinzătoare a dezvoltării proprietății și a proceselor aferente. Acest lucru permite absolvenților să-și extindă cariera sau să se mute în afara zonei profesionale inițiale la roluri mai mari sau mai largi în cadrul industriei de dezvoltare a proprietății și / sau să ofere noi servicii clienților.... [-]


Comandantul profesionale de contabilitate

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Master of profesionale de contabilitate este conceput pentru a oferi absolvenților cu expunerea de contabilitate puțin sau deloc cu abilitățile necesare și cunoștințele necesare pentru o carieră în profesionale de contabilitate. Desigur îndeplinește cerințele academice de intrare la programele profesionale ale APC Australia și Institutul Contabililor Autorizați din Australia (ICAA). [+]

Acest curs oferă baza ideală academică să urmeze o carieră în contabilitate, cu subiectele furnizarea necesar de cunoștințe, înțelegere și expertiza necesară pentru ocuparea forței de muncă în profesia contabilă. În plus, recunoașterea profesională a cursului de CPA Australia și ICAA oferă studenților, cu calificări recunoscute la nivel internațional care să sporească atât lor de muncă și oportunități de promovare.

Cursul își propune să ofere absolvenților locale și internaționale, cu cunoștințele necesare în contabilitate și de contabilitate rol joaca in furnizarea de informații pentru a sprijini activitățile de afaceri. În plus, pentru a oferi o calificare profesională recunoscută, cursul cuprinde un mix de contabilitate, finanțe, juridic și subiecții care oferă economie colectiv o gamă de abilități esențiale de afaceri și cunoștințe care sunt necesare pentru ocuparea forței de muncă, în ziua de azi 's mediu de afaceri dinamic.... [-]


De masterat de sport si exercitii fizice (cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru de sport și de a exercita (cercetare) program este pentru absolvenții care doresc să consolideze cunoștințele lor de o probleme din zona, politice adresă sau de management, sau de a urma o carieră de cercetare / academice. [+]

Acest program este potrivit pentru studenții care au absolvit un grad cursuri și doresc să dezvolte într-un mod mult mai concentrat prin mijloace de cercetare. Elevii dezvolta abilitățile critice și analitice și abilități avansate de cercetare pentru a permite explorarea în profunzime a zonei lor de ales.

Opțiuni de carieră include poziții la nivel de management în industrie sau de guvern, și poziții academice.

[-]

Juris certificat de medic absolvent în practică juridică profesională

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 5 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Noua în 2017, UTS este singura universitate din Sydney pentru a oferi o lege integrată și un program PLT, care poate fi completat în echivalentul a trei ani de studiu cu normă întreagă, inclusiv unele de studiu de vară. Juris Doctor Absolvent Certificat în practica juridică Professional este o diplomă în drept absolvent care combină atât componentele de formare juridice academice și practice pentru admiterea ca un avocat la Curtea Supremă de NSW. Acesta este conceput special pentru absolvenții de alte discipline decât drept. Cursul se califică drept un grad australian nivel cadru de calificări 9 master. Caracterul flexibil al cursului permite elevilor să lucreze în timp ce ei de studiu și pentru a adapta volumul lor de lucru pentru a se potrivi cu angajamentele profesionale și personale. [+]

Cursul oferă o cale alternativă de a practica ca un avocat pentru absolvenții care au finalizat cu succes un prim grad. Într-un mediu globalizat, cursul este recunoscut pe plan internațional ca o calificare drept absolvent de nivel. UTS: Legea integrează opțiuni flexibile de învățare, inclusiv cursuri de zi și de noapte, cursuri intensive de bloc, de învățare on-line și evaluări autentice.

Opțiuni de carieră includ, dar nu sunt limitate la, avocat în cadrul unei firme private, corporație, departament guvernamental sau centru de drept comunitar, afaceri de reglementare și de consilier de politică în sectorul public sau privat sau de specializare juridice legate de gradul anterior studenților sau îmbunătățite opțiuni de carieră în cadrul o sferă profesională existentă.... [-]


juris doctor Master of Business Administration

Campus Cu normă întreagă 4 anii January 2019 Australia Sydney

Juris Doctor Master of Business Administration este un absolvent de drept și de gradul de afaceri care se bazează pe reputația stabilite de UTS: Legea și Business School UTS pentru a oferi de mare calibru, absolvent de studii superioare în teoria și practica a legii și de afaceri. Acesta este conceput special pentru absolvenții de alte discipline decât drept. [+]

Acest curs oferă studenților, cu o expunere integrate pentru a practica profesională în ambele contexte juridice și de afaceri.

Opțiuni de carieră includ, dar nu sunt limitate la, avocat într-o firmă privată, departament guvernamental sau centru de dreptul comunitar, probleme de reglementare și consilier de politică în sectorul public sau privat sau de specializare juridice legate de gradul studenților anterioare sau opțiuni de carieră avansate în cadrul unei existente sfera profesională.

[-]

maestru al arhitecturii

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru de Arhitectura este un grad concentrat, profesional și este necesar pentru a deveni un arhitect practicant. Acesta este al doilea două grade, întreprinse după finalizarea cu succes a Bachelor of Design în Arhitectură (C10004) sau echivalent. [+]

Acest curs este un grad profesional inovativ și flexibil. Printr-o structură non-secvențial, care permite elevilor să selecteze dintr-o gamă largă de subiecte de bază și electivă, acesta oferă studenților cu privire la alegerea specializării lor profesional, care poate servi cel mai bine în cariera lor viitoare. Subiecții de proiectare arhitecturală a spori o înțelegere critică a arhitecturii ca atât o disciplină cu un organism existent de cunoștințe și un set de practici care să se opună în mod continuu și se adaugă la acest organism de cunoștințe. Cercetarea este realizată ca un preliminar pentru a proiecta de luare a deciziilor, în timpul proiectării și, în reflecția asupra dezvoltării de proiectare. Subiecții arhitecturale practică pregăti studenții pentru practică extinsă în mass-media emergente și piețe, practicile de afaceri contemporan și a economiilor mondiale și în cadrul provocatoare sociale, contexte de mediu, politice și de reglementare.Studenții care finalizează cu un Master de Arhitectură și experiența practică ulterioară sunt eligibile pentru a deveni arhitecți înregistrate. ... [-]


Maestru al arhitecturii peisajului

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Pe măsură ce singurul grad postuniversitar arhitectura peisajului profesional disponibil în Sydney, Maestru de Arhitectura peisajului oferă studenților posibilitatea de a colabora alături de practicieni premiați studiouri de design internaționale premiate și experți în domeniul design-ului urban. Elevii sunt implicați într-o varietate de proiecte care sunt bazate pe marile întrebări cu care se confruntă orașele contemporane globale și a peisajelor: densificare urbană, schimbările climatice, aprovizionarea cu scădere a resurselor (terenuri, hrană și apă), precum și pierderea diversității biologice prin fragmentarea ecologică și distrugerea habitatului . Folosind cele mai relevante studiouri și până la data de metodologii și tehnologii, elevii participa la practica pe bază de a dezvolta abilitățile lor complexe de rezolvare a problemelor, în scopul de a aborda rolul critic al peisajului în orașele viitorului. [+]

Prin construirea de cunoștințe avansate de specialitate, studenții UTS absolvent cu o serie de advocacy, agenție de politică și profesională, management de proiect și abilități financiare pentru a aborda problemele contemporane în context global și local. Maestru de Arhitectura peisajului oferă posibilitatea studenților de a lua în considerare în mod activ și critic agenția peisajului în orașul viitor și să devină activi în discursul ce orașe viitoare ar putea deveni printr-o abordare integrată axată pe proiectare. Absolvenții de la Maestru de Arhitectura Peisajului sunt bine echipate pentru a aborda problemele contemporane în contexte locale și / sau la nivel mondial printr-o înțelegere extinsă a mai relevante și actualizate metodologii, instrumente și tehnologii.... [-]


Maestru al politicii aplicate

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru de Politici Aplicate, oferit de Institutul UTS pentru Politici Publice și guvernare (UTS: IPPG), este proiectat pentru nivel mediu și profesioniști seniori și practicieni din sectorul public, privat și non-profit care doresc să-și îmbunătăți cunoștințele, abilitățile de bază și oportunități de carieră. Acesta oferă o bază transdisciplinar pentru înțelegerea politicii în aceste sectoare. Cursul analizează dezvoltarea și punerea în aplicare a politicii în practică; abilități de politici și metodologii de cercetare; realizarea și evaluarea politicilor; și punerea în aplicare și gestionarea programului. Cursul este informat de politica aplicată și experiența de cercetare socială a UTS: IPPG cu guvernul, industria și comunitatea în contextul australian și pe plan internațional. [+]

Cursul este conceput pentru a avea un accent aplicat, care este susținută teoretic. Cursul oferă studenților posibilitatea de a lucra în toate sectoarele industriei pe probleme din lumea reală și să aplice în mod critic de învățare a acestora la studii de caz extrase din UTS: program de cercetare IPPG și propriile lor locuri de muncă pentru a inova soluții. Acesta include abordări active, de învățare, inclusiv dezbateri, studii de caz, jocuri de rol, discuții de grup, prezentări și vorbitori invitați. Toți elevii se angajează un proiect de cercetare individuală, și pentru a obține cunoștințele și experiența necesare pentru a se angaja în dezvoltarea de politici eficiente, implementare și evaluare. Cursul oferă un flux de politică generală cu accent pe practica profesională, precum și fluxuri majore în studiile administrației publice locale; urbană și politica regională; și cercetarea socială. Subiectele de bază ale cursului examinează provocările politice contemporane; Politica în practică; Politica și resursele și probe și de luare a deciziilor. Pentru a adapta cursul lor, elevii pot alege electives lor dintr-o serie de subiecte de la UTS: IPPG, Facultatea de Design, arhitectură și construcții, precum și Business School UTS. Cursul oferă, de asemenea, un sub-major în managementul de proiect. Cursul utilizeaza mai multe formate de predare, inclusiv modul de bloc intensiv și de livrare on-line, proiectat de academicieni, practicieni și lideri din industrie. Cele mai multe discipline sunt oferite în mod flexibil și livrat în blocuri sau on-line pentru o integrare mai eficientă a angajamentelor de studiu și de lucru.... [-]


Maestru al serviciilor de sănătate (cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest grad este proiectat pentru profesioniștii de servicii de sănătate care doresc să dezvolte abilități de cercetare, care au aplicabilitate practică pentru inovații și politici în sectorul de îngrijire a sănătății, precum și înțelegerea științifică a furnizării serviciilor de sănătate. Aceasta permite participarea informată în eforturile de cercetare și servicii de sănătate de inovare și de îmbunătățire. Elevii extinde și aprofunda cunoștințele lor de un domeniu specializat în domeniul serviciilor de sănătate printr-un program de cercetare supravegheate. [+]

Acest curs ajută pe elevi să completeze de cercetare originale care contribuie la cunoștințe în domeniul lor într-un context internațional. Cercetare de la UTS are loc într-un mediu dinamic și orientat spre rezultate. Universitatea atrage studenții care doresc să își dezvolte cunoștințele și expertiza lor într-un cadru profesional și de stimulare. Studenții sunt parte a unei culturi de cercetare plin de viață și de viguros, în strânsă colaborare cu personalul și industria de sănătate parteneri academice.

Acest grad oferă instruire solidă de cercetare pentru profesioniștii de servicii de sănătate care sunt obligați să efectueze cercetări în domeniul ocupării forței de muncă lor actuală sau care aspiră la aceste poziții.... [-]


Maestru de administrația locală

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru al administrației locale prevede profesioniști, manageri și lideri în administrația publică locală, cu un corp avansat de cunoștințe și abilități de a reflecta critic asupra teorie și practică. Acest lucru le permite să aplice aceste cunoștințe în rolurile lor în gândire strategică, planificare și modelarea comunităților locale. [+]

Acest curs oferă un program interdisciplinar cu activități de predare, învățare, cercetare și dezvoltare variind de peste și dincolo de facultate. Acesta este informat de către activitățile de cercetare și de dezvoltare a capacității atât Centrului UTS administrației locale și Centrul australian de Excelenta pentru administrației locale. Un program de educație este dezvoltat pentru a se potrivi cu cerințele individuale cerințelor fiecărui participant, iar subiecții pot fi studiate la locul de muncă, prin eliberare bloc intensivă, sau, în unele cazuri, prin modul de livrare on-line. Programul oferă absolvenților cu o abordare de învățare bazată pe dovezi pentru a construi un nivel ridicat de influență și de conducere la locul de munca administrația locală.... [-]


maestru de analiză (cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

UTS este în fruntea analiză de educație în Australia, cu accent pe practică pe bază de analiză, interdisciplinare și de luare a deciziilor de cercetare. Datele mari în vârstă de internet este foarte complex și în creștere exponențial, care prezintă provocări mai mari pentru organizații. În acest curs, elevii se pot concentra pe problemele de afaceri din lumea reală în cadrul organizațiilor lor și de a dezvolta soluții, ca parte a lor de cercetare. Acest curs permite absolvenților să se extindă și să aprofundeze cunoștințele lor într-o zonă de specialitate de analiză prin asumarea de cercetare sub supravegherea unui membru al personalului academic. Programul de bază este completat de cursuri de scurtă durată, seminarii și proiecte. Aceste cursuri oferă rigoarea academică în timp ce utilizați tehnologii de ultimă oră. [+]

Cursul oferă flexibilitate în alegerea temelor de cercetare, astfel încât cercetarea este strâns aliniat cu cerințele studentului 's profesionale. Elevii pot întreprinde cercetări în Google Analytics pentru a rezolva problemele ce au un impact direct organizațiile lor: cercetare, cu un scop. Tehnici avansate de analiză și soluții sunt tot mai folosite de către industrie pentru a conduce productivitate, transforma de afaceri și creșterea competitivității. Cererea pentru professsionals calificați de analiză, cu capacitatea de a lucra atât în ​​industriile tradiționale și emergente continuă să crească. Cu nivel înalt de competențe de analiză absolvenții sunt capabili să aducă o contribuție semnificativă la organizarea lor. Studenții beneficiază, de asemenea, de a fi capabil de a lucra cu lumea-lider cercetatorii in acest domeniu. ... [-]


Maestru de analiză financiară

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Master of Analiza financiară oferă studiu la nivel avansat în o serie de aspecte de contabilitate și finanțe contemporane. [+]

Subiectele de bază sunt concepute pentru a oferi o acoperire echilibrată a subiectelor de contabilitate, finanțe și de investiții.

Opțiuni de carieră includ analist financiar și poziții de planificare financiară în sectorul serviciilor financiare, industrie și guvern.

[-]

Maestru de animație și de vizualizare

Campus Cu normă întreagă 1 an January 2019 Australia Sydney

Maestrul UTS de animație și a fost dezvoltat Visualisation în parteneriat cu Animal Logic și este oferit prin intermediul Academiei Logic UTS Animal. Cursul dezvoltă în colaborare competențe și expertiză prin muncă creativă și tehnică de colaborare într-un studio personalizat-a construit cu structuri de producție de muncă lumea reală și proiecte creative și tehnice, sub îndrumarea și mentoratul practicieni și lideri creativi din industrie, inclusiv de rezolvare a problemelor Logica de animale. [+]

Cursul oferă provocări și oportunități care încurajează explorarea și formarea abilităților în întregul spectru de roluri în producție digitală, animație, efecte vizuale și discipline de vizualizare în curs de dezvoltare. practicile de lucru de colaborare ghida dezvoltarea de competențe solide în gândire critică, rezolvarea problemelor, gândire de proiectare și de comunicare eficientă într-un mediu de producție. Absolvenții sunt capabili să lucreze productiv și eficient într-un mediu de lucru profesionist.

Absolvenți obține abilități care pot fi aplicate într-o serie de roluri, de la animație și software-ul de dezvoltare pentru vizualizarea datelor, știința datelor și peste tehnologii emergente. Ele sunt, de asemenea, în măsură să inoveze în meserii tradiționale, cât și conduce la dezvoltarea unor noi sectoare ale industriei.... [-]


Maestru de bună practică de fabricație

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru de bună practică de fabricație oferă până la data și în profunzime bune practici de fabricație (BPF) cunoștințe în farmaceutice, biotehnologie si dispozitivelor medicale, industria. Cursul oferă cunoștințe esențiale în ceea ce privește legislația referitoare la înregistrare, fabricarea, depozitarea și livrarea de bunuri terapeutice autorizate, GxP și respectarea sistemelor de calitate, precum și conceptele de management al calității, managementul riscului, asigurarea calității și controlul calității în cadrul acestei industrii puternic reglementat, toate ingrediente esentiale pentru dezvoltarea carierei. [+]

Aceasta este singura cale de acest gen în regiunea Asia-Pacific. Aliniate în UTS: farmacie, aceasta oferă studenților o educație bazată pe practica și de cercetare conduse, de lucru cu experți în domeniu. Cursul oferă opțiuni de dezvoltare profesională și căi de carieră pentru studenții de la toate nivelurile de organizații din industrie. Este ideal pentru studenții care doresc să înceapă sau să sporească cariera lor de fabricație în industria farmaceutică, cu o calificare industrie recunoscută. Cursul este conceput de către experți în domeniu.

Opțiuni de carieră includ laborator și personalul de producție, manageri și practicieni în companiile în care sunt necesare bunele practici de fabricație.... [-]


maestru de contracte futures durabile (cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest grad prevede o perioadă de studiu de supravegheat și de cercetare, care a culminat în prezentarea unei teze. Acesta este oferit atât studenții locali și internaționali. [+]

Absolvenții de la maestru s-au realizat în mod constant rapoartele examinatorilor excelent "din partea liderilor internaționali în domeniile lor. Mulți au fost eligibile pentru Premiul cancelarului UTS, și mai multe au fost introduse pe Lista Cancelarului.

Institutul are ca scop sprijinirea studenților de a lua o abordare trans-disciplinare sau interdisciplinare de cercetare în timp ce bazându-se pe expertiza lor existente.

[-]

Maestru de dezvoltare de proprietate și de management de proiect

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este conceput pentru ambele de proprietate și de management de proiect, practicieni și absolvenți în domenii conexe, care doresc să se extindă calificarea și experiența lor în dezvoltarea de proprietate și management de proiect. Absolvenții au un angajament de profesionalism în sectorul de property management și de proiect. [+]

Acest curs este pentru profesioniștii de proprietate și de management de proiect care doresc să faceți upgrade de calificare sau experiență sau pentru cei care doresc să intre în industria de proprietate sau de management de proiect. În primul lor Yeat studenților să dezvolte o înțelegere a modului de a echilibra interesele private și publice în dezvoltare urbană, cum să aplice principiile de management de proiect, și cum pentru a evalua fezabilitatea dezvoltării.

Opțiuni de carieră include poziții în dezvoltare de proprietate în sectorul public și privat, precum și management de proiect.

[-]

Maestru de dezvoltare imobiliară și de investiții

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este conceput atât pentru proprietate și practicieni de investitii imobiliare, precum și absolvenții în domenii conexe, care doresc să se extindă calificarea și experiența lor în dezvoltarea de proprietate și investiții. Absolvenții au un angajament de profesionalism în sectorul de proprietate și investiții imobiliare. [+]

Acest curs este pentru proprietate și investiții profesioniștii care doresc să faceți upgrade de calificare sau experiență sau pentru cei care doresc să intre în industria de proprietate și investiții imobiliare. În primul an elevii își dezvoltă o înțelegere a modului de a echilibra interesele private și publice în dezvoltare urbană, cum să evalueze activele imobiliare, și cum pentru a evalua fezabilitatea dezvoltării.

Opțiuni de carieră include poziții în instrumente bancare și de guvern, finanțe imobiliare, management al proprietății și de dezvoltare, precum și de investiții imobiliare.

[-]

Maestru de dezvoltare imobiliară și planificare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este conceput pentru ambele de proprietate și de planificare practicieni, și absolvenți în domenii conexe, care doresc să se extindă calificările și experiența lor în dezvoltarea de proprietate și de planificare. Absolvenții au un angajament de profesionalism în sectorul imobiliar și de planificare. [+]

Acest curs este pentru proprietate și de planificare profesioniștii care doresc să faceți upgrade de calificare sau experiență sau pentru cei care doresc să intre în industria de proprietate și de planificare. În primul an studenții să dezvolte o înțelegere a modului de a echilibra interesele private și publice în dezvoltare urbană, cum funcționează economiile urbane, cum sunt aplicate de proiectare și durabilitate principii urbane, și modul în care este evaluată fezabilitatea dezvoltării.

Opțiuni de carieră include poziții în planificarea la nivel local, metropolitan, și regionale și de dezvoltare de proprietate în sectoarele privat și public.

[-]

Maestru de Finanțe

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru de Finanțe oferă o gamă largă de competențe și expertiză așteptate de practicieni de lider în sectorul bancar și financiar. [+]

Programul de finanțare oferă participanților posibilitatea de a dobândi cunoștințe de teorie finanțe și tehnici de vârf în scopuri de practică profesională.

Opțiuni de carieră include poziții la nivel de management în industrie sau de guvern.

[-]

Maestru de finanțe (extensie)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Master de Finanțe (Extension) oferă o gamă largă de competențe și expertiză așteptate de practicieni de lider în sectorul bancar și financiar. [+]

Programul de finanțare oferă participanților posibilitatea de a dobândi cunoștințe de teorie finanțe și tehnici de vârf în scopuri de practică profesională. Cele suplimentare Alegerile electivă fac oferi o oportunitate de a se specializeze mai profund în disciplina finanțe și pentru a îmbunătăți în continuare abilitățile elevilor, practică profesională, cunoștințe de specialitate și capabilități.

Opțiuni de carieră include poziții la nivel de management în industrie sau de guvern.

[-]

Maestru de fizioterapie (cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este destinat pentru fizioterapeuți, sau studenții care au absolvit un grad de fizioterapie, fie la nivel de licență la nivel sau absolvent de intrare master înregistrabil în Australia, și care doresc să urmeze o carieră în cercetare sau de a obține un avantaj competitiv în cariera lor, prin completarea unui calificare postuniversitare suplimentare. Elevii câștiga competențe de cercetare și expertiză în domeniul lor de interes de cercetare, și să demonstreze capacitatea lor remarcabile academice și angajamentul de fizioterapie prin completarea gradului. [+]

Acest curs oferă studenților posibilitatea de a lucra cu cercetătorii naționali și internaționali de lider în domeniul lor de interes, precum și să dezvolte și să completeze un proiect de cercetare originale care contribuie la cunoștințe. Elevii câștiga formare în cercetare și competențe, precum și să dezvolte cunoștințele și expertiza vastă într-un domeniu de cercetare. Elevii sunt sprijiniți de o cultură de cercetare puternică și vibrantă, atât în ​​cadrul școlii și Universitatea, și au acces la alți cercetători, o mare varietate de ateliere de lucru, universitatea bibliotecii și de cercetare facilități.

Acest curs este de pregătire excelentă pentru studenții care doresc să urmeze studii de doctorat de cercetare, o cariera in cercetare, sau posturi de fizioterapie de nivel superior. Opțiuni de carieră includ posturi academice, roluri extins practică, pozițiile de consiliere și rolurile din industrie.... [-]


Maestru de gestionare a informațiilor digitale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Master of Arts în managementul informației digitale este parte a unui program articulat conceput pentru a produce profesionisti de informare capabile să creeze și să gestioneze informații care sunt din ce în ce în formate digitale. Se analizează, de asemenea, strategii și practici pentru furnizarea de servicii de cunoștințe pentru ambele organizații și comunități în secolul 21. [+]

Programul echipează absolvenți cu o înțelegere profundă, teoretic informat cu privire la modul în care sunt create de cunoștințe și informații, a reprezentat, comunicate și utilizate de către indivizi și grupuri, atât online, cât și în lumea fizică. În plus, elevii își dezvoltă abilitățile tehnice și de proiecte de management necesare pentru a proiecta, construi și de a gestiona resursele de informare online, cum ar fi site-uri și arhive digitale. Elevii dobândi o înțelegere a problemelor contemporane, tendințe, inovații și forțelor de schimbare în practică de informații; de practici etice și capacitatea de a opera cu integritate, rigoare, încrederea în sine și a cooperării în contexte profesionale.... [-]


Maestru de gestionare a resurselor umane (extensie)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Master de Managementul Resurselor Umane (Extension) oferă studenților cu cunoștințe aprofundate și aptitudinile necesare pentru a contribui la un nivel superior de resurse umane și relații industriale funcțiile organizației lor. [+]

Cursul este destinat în primul rând pentru persoanele fizice care sunt în prezent angajate, sau arată potențialul de ocuparea forței de muncă, la nivel de elaborare a politicilor de conducere în domeniul managementului resurselor umane, relații industriale, sănătatea ocupațională și acțiuni afirmative. Cele suplimentare Alegerile electivă fac oferi o oportunitate de a se specializeze mai profund în disciplina managementul resurselor umane și a consolida în continuare abilitățile studenților, practica profesională, cunoștințe de specialitate și capabilități.

Cursul își propune să ofere de vârf înțelegeri conceptuale și practice ale managementului resurselor umane în situații complexe și nefamiliare la locul de muncă, în scopul de a facilita gestionarea de luare a deciziilor.... [-]


Maestru de gestionare a sportului

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru de Management Sport este conceput pentru a dezvolta abilitățile critice, interpretative și de rezolvare a problemelor, precum și pentru a oferi o imagine de ansamblu semnificativă a industriei sportului. [+]

Cursul dezvoltă seturi de avansate de competențe necesare pentru managerii pentru a opera în industria sportului.

Cursul oferă teorii, modele și studii de caz, în scopul de a înțelege natura complexă a industriei sportului.

Absolvenții pot urmeze o carieră în domenii cum ar fi: sport de marketing sportiv locul management de eveniment și facility management dezvoltare sportiv de gestionare a operațiunilor de administrare sportiv.

[-]

Maestru de inginerie (cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest grad poate fi atribuite candidaților care au absolvit un program individual de lucru supravegheate și a prezentat o teză care cuprinde rezultatele. Subiecte care implică o cooperare strânsă cu industria sunt puternic încurajate, și o majoritate de candidați actuale sunt angajate în subiecte care sunt sprijinite în mod activ de către angajatorii lor. [+]

Acest grad oferă practicarea ingineri cu posibilitatea de a urmări, în profunzime, soluția de o problemă de inginerie care necesită efort individual dincolo de domeniul de aplicare al o diplomă de licență. În conformitate cu politicile generale ale facultății, accentul este pus pe cercetarea aplicată și dezvoltare, deși propunerile de cercetare de bază sunt, de asemenea, a salutat și sprijinit.

Opțiuni de carieră include poziții în universități și alte instituții de întreprindere de cercetare sau alte lucrări academice, inclusiv de predare. Oportunități care implică cercetare și dezvoltare, de asemenea, exista cu firme naționale și internaționale.

[-]

Maestru de investitii imobiliare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Cursul pregătește pe elevi să înțeleagă de investiții, piețe de capital, management financiar, și șoferii care stau la baza valorilor de proprietate. Subiecte specializate investiga considerațiile de investiții asociate cu amănuntul, birouri, și alte active comerciale. Trusturi de investitii imobiliare și de gestionare a fondurilor sunt acoperite în profunzime în discipline separate. Dezvoltarea cursului și proiectării curriculum-ului reflectă expertiza de practicieni din industrie de conducere. Evaluările s-au axat profesional și ateliere de lucru dezvolta abilitățile necesare pentru a efectua activitati de cercetare si analiza care stă la baza dezvoltarea unui portofoliu de active imobiliare cu risc echilibrat, pentru a interpreta tendințele naționale și globale volatile, și de a evalua componentele individuale ale unui portofoliu de proprietate. [+]

Majoritatea subiecților sunt oferite în mod bloc, și includ o combinație de prelegeri clienților din lideri din industrie, aplicat ateliere de lucru analitice, și de analiză studiu de caz aprofundate. În timp ce majoritatea subiecților se bazează în Școala de Construit de Mediu, unele sunt trase de la Școala de Finanțe. Opțiuni de opționale sunt disponibile pentru a oferi în continuare de dezvoltare a abilităților tehnice și analitice, precum și posibilitatea de a studia tendințele de proprietate în străinătate.

Cursul are drept scop pregătirea cadrelor în prezent fie în proprietatea sau domeniile de finanțare și de investiții pentru o cariera de specialitate în investiții imobiliare.... [-]


Maestru de jurnalism avansat

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 2.5 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru de Studii Avansate în Jurnalism echipează studenții cu abilitățile, cunoștințele profunde și capacitățile de adaptare pentru a construi o cariera in ziua de azi se schimbă rapid și adesea extrem de perturbat peisajul mediatic. [+]

Elevii câștiga experiență hands-on în raportare, editare și abilități de producție și de proiectare conexe într-o gamă largă de text, audio și vizuale medii de. Acestea au posibilitatea de a utiliza, experiența și gândiți-vă domeniile emergente ale practicii jurnalistice, inclusiv drone, realitatea virtuală și raportarea asistate de calculator, și de a lucra cu practicieni de lider în investigație, sportive și de jurnalism antreprenorial. Obiectivul general este acela de a promova agilitate și inovare în peisajul mass-media locală, regională și globală. Acest curs face parte dintr-un program articulat de studiu și este potrivit pentru oricine este interesat în procesul de învățare cum de a valorifica pe deplin puterea jurnalismului, de la profesioniștii media existente și absolvenți de jurnalism care au nevoie să își dezvolte aptitudinile sau să încerce lucruri noi, celor interesați în realizarea întregului potențial de întreruperi digitale.... [-]


Maestru de lingvistică aplicată și TESOL

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

UTS este un important furnizor de cursuri de limbi străine și de alfabetizare postuniversitare, cu cadre universitare care sunt publicate autori și experți în domeniu recunoscute la nivel internațional. Acest curs vine în întâmpinarea nevoilor de dezvoltare profesională a unei game largi de engleză profesori de limbi străine din Australia și pe plan internațional, copii de predare, adolescenti si adulti. Cursul se concentrează pe modele contemporane de învățare a limbilor și de predare, precum și subiecte care se concentrează în mod specific pe limbă și lingvistică. Aceasta să satisfacă cei care doresc o calificare de predare inițială în predarea limbii engleze pentru vorbitorii de alte limbi adulți, cu plasamente de practică profesională în Australia sau instituții de peste mări selectate. De asemenea, este bine adaptate pentru a solicitanților care posedă deja o calificare de predare și doresc să obțină o diplomă de specialitate în domeniu. Cursul este format din subiecte care echipează profesorii cu abilități și cunoștințe aprofundate în domeniul practicii pedagogice, gramatici pedagogice, Englishes global, analiza discursului, fonologie și pronunție, tehnologii didactice de limbă, dezvoltarea limbajului, limbaj pentru scopuri specifice, și mai mult. [+]

Acest curs este conceput pentru a satisface cerințele profesionale necesare domeniile TESOL și Lingvistică Aplicată. Ea satisface nevoile participanților cu și fără calificare de predare și experiență. Cursul oferă opțiuni flexibile de studiu, cu clasele a avut loc la momente potrivite pentru studenții care lucrează ore standard de full-time. Subiecții selectați sunt oferite prin modul distanță. Cursul răspunde în mod explicit nevoile de studenți care lucrează sau doresc să lucreze în următoarele contexte: de lucru cu migranți și elevii indigene la toate nivelurile de profesori de educație care doresc să schimbe zonele disciplina predarea limbii engleze în afara Australia studenții internaționali care doresc să studieze TESOL la nivel de master. ... [-]


Maestru de maestru de management inginerie de administrare a afacerilor

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Facultatea de Inginerie si Tehnologie Informației și Facultatea de Business au dezvoltat studii acest master, care oferă toate avantajele unui Maestru generalist de Business Administration, cu un program de concentrat de management de inginerie. Subiectele sunt oferite în acest curs urmează o abordare integrată a practica profesională printr-o gestionare inginerie obligatoriu / discipline de inginerie profesionale, discipline obligatorii relevante pentru administrarea afacerilor și un proiect independent absolvent de inginerie în managementul de inginerie. [+]

Acest program permite elevilor să completeze Master de Management Inginerie și Master of Business Administration în doi ani de studiu full-time. Acest curs unic este pentru studenții care au o licență în inginerie și care doresc să combine un Master de Management Inginerie cu un Master of Business Administration.

Acest curs este potrivit pentru ingineri profesionale care doresc să stăpânească competențe în management de inginerie și administrarea afacerilor. Este potrivit pentru practicarea ingineri care doresc să aibă acces la roluri provocatoare și de conducere în organizație sau cariera lor.

[-]

Maestru de management

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru de Management oferă cunoștințe, aptitudini și cadre conceptuale pentru a permite studenților să identifice și să abordeze o gamă largă de aspecte care caracterizează mediul de lucru ale personalului de conducere - care este, în condiții de complexitate și incertitudine, în cazul în care hotărârea și responsabilități aferente definesc capacitățile. Elevii dobândi abilități conceptuale și analitice necesare pentru îndeplinirea management de succes într-o gamă de contexte, inclusiv de afaceri, sectorul public si non-profit, precum și o varietate de setări profesionale. [+]

Cursul oferă studenților cu cunoștințe și experiență pentru a spori / responsabilitățile lor profesionale publice din conducere, administrare și isprăvnicia a resurselor și a întreprinderilor. O structură inovatoare, flexibile oferă studenților cu alegerea maximă în alegerea subiectelor și a programelor de studiu adaptate pentru a satisface nevoile lor personale și profesionale.

Maestru de Management este proiectat pentru a satisface nevoile indivizilor, organizațiilor client și organismele profesionale pentru educație de management.

Opțiuni de carieră include poziții la nivel de management în industrie sau de guvern.

[-]

Maestru de management (extensie)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Master of Management (Extension) oferă cunoștințe, aptitudini și cadre conceptuale pentru a permite studenților să identifice și să rezolve probleme complexe care caracterizează mediile de lucru ale personalului de conducere în viitor. Elevii dobândi abilități conceptuale și analitice necesare pentru îndeplinirea management de succes într-o gamă de contexte, inclusiv de afaceri, sectorul public și non-profit, precum și o varietate de setări profesionale. [+]

Cursul oferă studenților cu cunoștințe și experiență pentru a îmbunătăți abilitățile lor profesionale și de înțelegere a managementului de oameni, resurse și procese organizaționale. O structură inovatoare, flexibile oferă studenților cu alegerea maximă în alegerea subiectelor și a programelor de studiu adaptate pentru a satisface nevoile lor personale și profesionale. Cele suplimentare Alegerile electivă fac oferi o oportunitate de a se specializeze mai profund în disciplina de management și pentru a îmbunătăți în continuare abilitățile elevilor, practică profesională, cunoștințe de specialitate și capabilități.

Acest curs este conceput pentru a satisface nevoile indivizilor, organizațiilor client și organismele profesionale pentru educație de management.... [-]


Maestru de management al resurselor umane

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Master de Managementul Resurselor Umane se concentrează pe dezvoltarea de expertiză în probleme contemporane gestionare a resurselor umane. Cursul este pentru profesioniștii curente și aspiră HR care caută cunoștințe și abilități în profunzime necesar să se angajeze în procesul decizional la nivel de conducere în cadrul unei organizații. [+]

Master de Managementul Resurselor Umane se concentrează pe dezvoltarea de o mai buna intelegere a managementului resurselor umane, relații de muncă și comportament organizațional. Acesta oferă participanților cu o înțelegere aprofundată a problemelor de afaceri și provocările din jur MRU și IR, și echipează participanții cu abilitățile necesare pentru a adăuga valoare la o organizație.

Cursul își propune să ofere de vârf înțelegeri conceptuale și practice ale managementului resurselor umane în situații complexe și nefamiliare la locul de muncă, în scopul de a facilita gestionarea de luare a deciziilor.

Opțiuni de carieră include poziții în managementul schimbării și managementul general, resurse umane, precum și formarea de organizare și dezvoltare.... [-]


Maestru de management de eveniment

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru de Management Event este conceput pentru a dezvolta abilități de management la nivel înalt și cunoștințe suficiente pentru a dota studenții pentru funcții de conducere în industria larg și cu multiple fațete eveniment. [+]

Acest curs își propune să construiască competența profesională în domeniul de management de eveniment, împreună cu o înțelegere aplicate a proceselor și practicilor legate de management general de afaceri. Cu această intenție în minte, cursul include subiecte care încearcă să dezvolte o înțelegere a creării evenimentului, planificarea și furnizarea procesului și subiectele generale de afaceri care servesc pentru a construi o apreciere de conducere de organizare și de management. În plus, cursul oferă studenților posibilitatea de a efectua trei electives din întreaga Business School UTS în scopul de a dezvolta în continuare abilitățile lor și baze de cunoștințe în domeniile lor de interes.... [-]


Maestru de management de inginerie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru de Inginerie Management (MEM) este o oportunitate pentru ingineri, specialiști și profesioniști non-tehnice pentru a construi și întinde abilitățile lor manageriale și pentru integrarea lor de afaceri și de cunoștințe tehnice. [+]

MEM a fost special conceput pentru a sublinia interfața dintre inginerie, tehnologie și management. Integrarea cursuri atent adaptate și un proiect independent oferă absolvenți care înțeleg contextul profesional, social și de mediu și s-au dezvoltat o serie de Management și Inginerie capabilități pentru a răspunde la ea.

Programul MEM oferă o oportunitate pentru cei care aspiră la excelență pentru a se contesta la nivel de master, aprofunda aptitudinile și cunoștințele lor și pentru a obține un avantaj competitiv în industrie.

[-]

Maestru de management de inginerie de mediu

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este conceput pentru a permite ingineri și alți specialiști tehnice pentru a ține un rol de lider în domeniul ingineriei și managementului de mediu. Cursul se ocupă cu aspectele generale ale managementului de mediu relevante pentru practicarea profesioniști în domeniul științei inginerie, planificare, arhitectura, drept, geodezice, sănătate și construcție. Ingineri, oameni de știință, urbaniștilor și alți profesioniști care lucrează în acest domeniu au datoria convingatoare pentru a se asigura că efectele negative ale dezvoltării asupra mediului totale sunt reduse la minimum. Durata acestui curs este de un an și jumătate, însă solicitanții cu o diplomă de licență recunoscută în inginerie sunt eligibile pentru recunoașterea creditelor de până la patru discipline și sunt astfel în măsură să finalizeze cursul într-un an pe bază de full-time. [+]

Cursul combină un set de subiecte cheie care conțin informații cu privire la natura problemelor de mediu, împreună cu tehnici de inginerie pentru soluționarea lor. Acest lucru este completat de gestionare și de politică subiecte pentru a împuternici inginer, sau specialist tehnic, de a conduce echipe multidisciplinare care lucrează în domeniul ingineriei și managementului de mediu. Subiectele sunt oferite în acest curs urmează o abordare integrată a practica profesională prin obligatorii discipline de inginerie profesionale, discipline obligatorii relevante pentru mediu majore de management inginerie, un proiect absolvent independent și un set de electives (orice inginerie sau IT subiect, unele cu aprobarea prealabilă).... [-]


Maestru de management strategic lanțului de aprovizionare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Interesul din ce în ce mai mare dintre managerii de afaceri și mediul academic din lanțurile de aprovizionare, apariția economiilor avansate de servicii, sistemele informatice conectate, inclusiv tehnologiile perturbatoare, cloud computing și analiza datelor, noile practici și abordări de management și presiunea concurenței globale au plasat o primă pe cei care au o înțelegere largă a modului de a planifica și gestiona operațiunile complexe de afaceri și procesele conexe. Mai mult, în mediul volatil de astăzi, riscul și complexitatea în lanțurile de aprovizionare au fost probleme majore cu care se confruntă industria care încurajează întreprinderile să dea naștere unei capacități mai organic pentru a face față unor întreruperi neașteptate. Master of Supply Chain Management Strategic este conceput pentru cei care doresc să obțină o perspectivă semnificativă și competențe în aceste domenii. [+]

Cursul este conceput pentru a satisface nevoile celor angajați în toate sectoarele de afaceri și care caută cunoștințe avansate despre rețelele lanțului de aprovizionare, strategii de achiziții, operațiuni și management logistic.

Cursul oferă profesioniștilor cu abilități de gestionare a lanțului de valori avansate și cunoștințele necesare pentru a spori înțelegerea lor de natura, contextul și contribuția funcțiilor de gestionare a operațiunilor de, managementul lanțului de aprovizionare, achiziții și logistică, la un nivel profesional.

Opțiunile de carieră includ poziții în managementul operațiunilor, gestionarea operațiunilor de servicii, managementul lanțului de aprovizionare, gestionarea riscurilor și a complexității și achizițiile strategice.... [-]


Maestru de nu-pentru-profit și de management al întreprinderii sociale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs reflectă cele mai bune practici, probleme actuale și tendințe în care nu-pentru-profit și de întreprindere socială, și a fost conceput pentru persoanele fizice care sunt pasionati de inovare socială și justiția socială, care să le permită să dezvolte soluții inovatoare care au impact social. Cursul este deosebit de relevante pentru factorii de decizie politică, senior manageri, directori executivi și de economie socială, comunitate, publice și / sau organizațiile din sectorul al treilea. De asemenea, se aplică și celor care doresc să aplice principiile de afaceri și de management pentru a ajuta la o gamă mai largă de organizații - guverne, întreprinderi și asociații în sociale - creând astfel valoare economică și socială în același timp. [+]

Acest curs oferă perspective avansate in antreprenoriat social și inovarea socială ca șoferii de nu-pentru-profit, întreprinderile orientate spre comunitate.

Cursul se concentrează pe modul în care conducerea poate contribui la societate și mediul în moduri inovatoare și durabile în timp ce abordarea de asemenea, abilități de bază și cunoștințele critice pentru exercitarea cu succes a unei cariere în economia socială în continuă creștere, inclusiv scris de finanțare, de strângere de fonduri, managementul voluntarilor, program de proiectare socială și aptitudinile necesare pentru a măsura impactul social. Elevii dezvolta, de asemenea, o înțelegere a economiei sociale și a contextului economic și politic, și sunt introduse moduri de a gandi sistematic despre provocările cu care se confruntă societatea și în curs de dezvoltare de soluții inovatoare pentru a răspunde acestor provocări.... [-]


Maestru de orthoptics

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Australia Sydney

Maestru de Orthoptics este un grad profesional cursuri postuniversitare. Absolvenți de succes sunt eligibile să se înregistreze ca un orthoptist. Cursul oferă necesară în cunoștințe aprofundate, aptitudini și experiență necesare pentru a lucra ca un orthoptist în multidisciplinara sectorul ochi de ingrijire a sanatatii. Cursul se dezvoltă excelență în practica clinică și încurajează raționament clinic la nivel înalt pentru pacient-centrat de ingrijire optima. [+]

Acest curs este livrat într-un mod centrat pe student, care integrează cunoștințele teoretice cu practica profesională, bazându-se pe legături puternice cu profesia orthoptic precum și alte grupuri profesionale implicate in ochi si ingrijire viziune și cu industria. În timpul cursului, studenții se angajează stagii clinice, la o varietate de site-uri, inclusiv spitale, cabinete private și setările de reabilitare. Elevii sunt încurajați să ia stagii clinice în zonele rurale și regionale din Australia, inclusiv populații indigene, în timp ce există, de asemenea, posibilitatea de a efectua stagii internaționale aprobate. Studenții au posibilitatea de a îmbunătăți abilitățile lor de conducere in timp ce invata de la profesori și cercetători recunoscuți la nivel internațional, și de la practicieni, care sunt în fruntea de punere în aplicare a noilor cunoștințe și tehnologii în practica clinică.... [-]


Maestru de planificare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Master of Planning oferă o nouă cale de carieră pentru profesioniștii în domeniul designului, planificării și proprietății, echipând absolvenții cu o înțelegere largă a aspectelor de planificare, alături de abilitățile de negociere și de gândirea creativă necesare pentru a le rezolva. [+]

Întrucât planificarea a fost adesea privită ca un proces de aprobare, UTS abordează disciplina ca o sarcină critică, care leagă comunitățile cu guvernele, instituțiile și dezvoltatorii. UTS crede cu tărie că cei mai buni planificatori nu aplică doar reglementările existente. Absolvenții UTS sunt rezolvatori de probleme creative și negociatori, capabili să lucreze eficient în echipe și cu părțile interesate pentru a oferi soluții viabile la problemele complexe de dezvoltare rezidențială, comercială și de infrastructură.

Prin acest curs, elevii se angajează proactiv cu cadrele de politică, de mediu și demografice pentru a înțelege cum deciziile de planificare formează mediul urban pe termen lung. ... [-]


Maestru de profesionale de contabilitate (extensie)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Master of profesionale de contabilitate (Extension) este conceput pentru a oferi absolvenților de bază non-contabile cu abilitățile și cunoștințele necesare necesare pentru o carieră în profesionale de contabilitate. Finalizarea cursului îndeplinește cerințele academice de intrare la programele profesionale ale CPA Australia și Institutul Contabililor Autorizați din Australia (ICAA). [+]

Acest curs oferă baza ideală academice să urmeze o carieră în contabilitate. Acesta oferă cunoștințe, înțelegerea și expertiza necesare pentru ocuparea forței de muncă în profesia contabilă. Mai mult, recunoașterea profesională a cursului de către CPA Australia și ICAA oferă studenților cu calificări recunoscute pe plan internațional, care sporesc atât oportunități de angajare și de promovare.

Cursul își propune să ofere absolvenților locale și internaționale, cu cunoștințele necesare în contabilitate și piesele de contabilitate rol în furnizarea de produse de informare care susțin toate domeniile de activitate. În plus, pentru a oferi o calificare recunoscută profesional, cursul cuprinde un mix de contabilitate, finanțe, juridic, comunicare și economie subiecte care ofera colectiv o gamă de abilități esențiale de afaceri și cunoștințe care sunt necesare pentru ocuparea forței de muncă în mediul actual de afaceri dinamic.... [-]


Maestru de proiectare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Unic în Australia, Maestru de Design este vibrant intelectual, social angajarea, vizionar, practica axat și legate în mod activ industriei. Acest curs se concentrează în jurul construirea unei rețele comunitare de design. Cursul are două componente principale: cursuri de master de specialitate, condus de un lider studio și partenerii din industrie și teoria și tehnologie subiecte învățat peste program. [+]

Programul se concentrează pe și integrează activitățile de cercetare, colaborare industrie, internaționalizare și o cultură de proiectare prin furnizarea de specialitate, de bază și discipline trans-disciplinare. Acesta oferă o educație postuniversitară, care este flexibil atât în ​​orientarea sa practică și de cercetare integration.With accent pe evoluție de design, integrarea inovatoare a noilor tehnologii, practici și experimentare studenților, această Maestru de Design este livrat de către liderii de studio cu experiență, care sunt recunoscute lideri în industriile și profesiilor specifice.

Proiectat pentru a produce un echilibru între un nivel ridicat de specializare si gandirea laterala, programul permite studenților să examineze de design dintr-o perspective.It trans-disciplinare permite studenților să exploreze probleme de proiectare, sub supravegherea unui lider practică, să învețe noi strategii și aplicarea de cercetare și teoria. Aceasta susține cele mai bune practici în domeniul educației de proiectare postuniversitar prin strategii de învățare și de cercetare care sa examineze critic practice.Graduates de proiectare ale acestui curs sunt lideri în proiectarea și industriile conexe, prin expertiza lor în produse și servicii de dezvoltare. Ei sunt capabili de a utiliza procesele strategice, instrumente creative și competențele de cercetare pentru inovație în design.The program oferă o suită de subiecte pentru designeri de studii postuniversitare în domeniile de interacțiune, strategie și de întreprindere, design de iluminat, technotextiles, și text și imagine. Subiecte comune explora provocărilor legate conceptual și întrebări de expresie vizuală în încercarea de a dezvolta modele utile, utilizabile și rezonante. Acestea includ înțelegerea și articularea importanța "experiență de utilizare", rolul de proiectare în... [-]


Maestru de proiectare (cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest grad este pentru absolvenții care doresc să aprofundeze înțelegerea lor și hands-on competențe atât în ​​cercetare-pentru-design și cercetare-proiectare de drept o modalitate de a defini viitorul profesiei de design. [+]

Provocările de proiectare sunt din ce în ce mai multe și mai complexe: digitalizare, globalizarea, importanța crescândă a serviciilor și trecerea la proiectarea de vedere cultural și social inteligent înseamnă că profilul și rolul de designer sunt în schimbare. Cercetare pentru proiectare și cercetare, prin experimente de design devin parte din noi practici de design. În acest curs, elevii sunt provocați să dezvolte o înțelegere profundă a ceea ce înseamnă acest lucru pentru ei ca practicarea designeri. Ei sunt instruiți în intuiții și hands-on aptitudinile necesare pentru a face diferite tipuri de cercetare, care devin foarte important în practică un design modern.... [-]


maestru de proprietate intelectuală

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 2.5 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

UTS a stabilit expertiza in și o reputație pentru furnizarea de cursuri relevante pentru nevoile de brevet de inventie si profesii mărcii. Maestru UTS Proprietății Intelectuale este primul la o universitate din Australia, care îndeplinește cerințele educaționale pentru întreaga înregistrare ca un avocat înregistrat mărcile și mandatar în Australia în conformitate cu reglementările relevante. [+]

Caracteristica unica a acestui curs este că aceasta poate fi realizată în întregime on-line, eliminând necesitatea pentru ca elevii să participe la față-în-față clase.

Acest curs oferă absolvenți cu o înțelegere a principiilor sistemului înregistrată marca, protecția mărcilor neînregistrate și forme similare de protecție împotriva comportamentului de tranzactionare înșelătoare sau neloiale în Australia. În plus, absolvenții înțeleagă conținutul și implicarea unei specificații de brevet, care să le permită să ofere consultanță pe probleme posibile ale încălcării, valabilitatea și conformitatea.

În funcție de subiectele luate, absolvenții pot solicita înregistrarea ca marcă avocat și / sau mandatar în Australia. Administratorii de arte sau profesioniști, mass-media pot spori opțiunile de carieră, prin construirea de expertiză în comercializarea sau gestionarea de active de proprietate intelectuală.Alte opțiuni de carieră se numără brevete și mărci comerciale avocat, avocat IP, manager de portofoliu IP, filtru de politică și de reglementare guvernamentale.... [-]


Maestru de psihologie clinică

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Australia Sydney

Maestru de Psihologie Clinică oferă de-al cincilea și al șaselea an de bursă trebuie să se înregistreze ca un psiholog în Australia. Absolvenții sunt eligibile, după doi ani de practică supravegheată, pentru aprobare ca psihologi clinicieni cu Consiliul de Psihologie de Australia și de membru al Colegiului Clinic de australian Psychological Society. [+]

Acest curs oferă studenților cu o educație bazată pe practică și de cercetare conduse în psihologie clinică, care cuprinde învățare pe-campus, plasare si de cercetare clinica pe-campus și în afara campusului. Cursul este livrat în, de stat-of-the-art facilități construit la comandă, inclusiv clinici de pe-campus.

Opțiuni de carieră includ psihologie clinică, consiliere, consiliere, și psihologie medico-legale.

[-]

Maestru de psihologie clinică (cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este destinat pentru psihologi înregistrate clinice sau studenții care au absolvit un grad de psihologie înregistrată, care doresc să urmeze o carieră în cercetare sau obține un avantaj competitiv in cariera lor, prin completarea o calificare postuniversitară suplimentară. Elevii dobândi abilități de cercetare și expertiză în domeniul lor de interes de cercetare, și să demonstreze capacitatea lor academice remarcabile si angajamentul de a psihologie clinica prin finalizarea a gradului. [+]

Acest curs oferă studenților oportunitatea de a lucra cu cercetatorilor naționale și internaționale în domeniul lor de interes pentru a dezvolta și finaliza un proiect de cercetare originala, care contribuie la cunoașterea. Elevii câștiga formare în cercetare și abilități, precum și dezvoltarea cunoștințe vaste și expertiză într-o zonă de cercetare. Elevii sunt susținute de o cultură de cercetare puternică și vibrantă, atât în ​​cadrul Școlii și Universitatea și au acces la alti cercetatori, o mare varietate de ateliere de lucru, Biblioteca și cercetare universitare.

Acest curs este preparat excelent pentru acei studenți care doresc să urmeze studii de cercetare de doctorat, o carieră în cercetare sau poziții mai înalte nivel de psihologie. Opțiuni de carieră includ posturi academice, roluri extins practică, pozițiile de consiliere și rolurile din industrie. ... [-]


Maestru de Tehnologia Informației

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este conceput pentru a permite studenților să realizeze o înțelegere cuprinzătoare și mai mare a tehnologiei informației în domenii tehnice sau de management de specialitate. Gama largă de specializări permite elevilor să adapteze cursul pentru a satisface nevoile lor de dezvoltare a carierei. Elevii cu studii superioare în domeniul tehnologiei informației sunt sfătuiți să ia în considerare Master of Technology (Extension) (C04296). [+]

Este esențial să se mențină cunoștințe și abilități IT până la data de. Acest curs oferă studenților cu o înțelegere sporită a contextului de afaceri și evoluțiile tehnice modelarea informații contemporan și tehnologia comunicațiilor (TIC), și le echipează pentru a răspunde provocărilor de a lucra în industria IT.

Cursul oferă studenților, cu o înțelegere a conceptelor avansate de tehnologie a informației într-un mediu comercial, astfel încât acestea să poată contribui la dezvoltarea de solutii IT în cadrul organizației lor.

În funcție de majoritatea selectată, opțiunile de carieră includ o gamă largă de poziții în industria IT, inclusiv expert în business intelligence, dezvoltator de e-business, dezvoltator de jocuri, manager de sisteme informatice, analist de securitate IT, manager de securitate IT, consultant, testarea penului, manager de proiect IT, animator de film, arhitect software, specialist de calitate / testare software și analist sistem.... [-]


Maestru de tehnologia informației (avansat)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este conceput pentru a permite studenților să realizeze o înțelegere cuprinzătoare și mai mare a tehnologiei informației în domenii tehnice sau de management specializate pentru IT profesionale. Gama largă de specializări permite elevilor să adapteze curs pentru a satisface și lărgească nevoile lor de dezvoltare a carierei. [+]

Este esențial să se mențină cunoștințe și abilități IT până la data de. Acest curs oferă studenților o înțelegere mai bună a contextului de afaceri și a evoluțiilor tehnice care modelează tehnologia informațiilor și comunicațiilor contemporane (TIC) și le echipează pentru a face față provocărilor de a lucra în industria IT, în scopul de a oferi o cale într-un grad mai mare cercetare.

Cursul oferă studenților o înțelegere a conceptelor avansate de tehnologie a informației care sunt dezvoltate în continuare prin angajarea unui proiect de cercetare. Proiectul de cercetare oferă studenților oportunitatea de a-și demonstra capacitatea de a se angaja într-o măsură mai mare prin cercetare în viitor.... [-]


Masterat în Mediul Construit (Cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Un număr limitat de locuri sunt oferite în fiecare an elevilor calificați corespunzător pentru a urma un program de studiu care a condus la acest premiu. Acest grad este pentru absolvenții care doresc să-și extindă și aprofundarea cunoștințelor prin efectuarea unei investigații adecvate de cercetare sub supravegherea profesională a UTS : Design, Arhitectură și Construirea personalului academic. [+]

[-]

Master of Arts (Research) in Humanities and Social Sciences

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

The Master of Arts (Research) in Humanities and Social Sciences provides an opportunity for graduates to develop their research skills, deepen their knowledge in an area of the social sciences or humanities and undertake some original research. The degree is awarded to candidates who, through original investigation, make a distinct and significant contribution to knowledge in their field of specialisation. [+]

The research degrees offered by the Faculty of Arts and Social Sciences are especially valuable for those wishing to pursue an academic career, a career in research or an advanced level of professional practice.

[-]

Master of Arts (Research) in International Studies

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

This degree provides an opportunity for graduates to develop their research skills, to deepen their knowledge in some area of international study and to undertake some original, independent research. [+]

The research degrees offered by the Faculty of Arts and Social Sciences are especially valuable for those wishing to pursue an academic career or a career in research or an advanced level of practice.

[-]

Master Of Arts creative (cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Maestru de Arte Creative (Cercetare) este, în general, destinate pentru persoanele cu experiență în industria mass-media și artele creative care doresc să întreprindă cercetări creativă implică pregătirea și prezentarea unei lucrări de creație majoră și o teză de aproximativ 10.000-15.000 de cuvinte. Candidații pot participa, de asemenea, în sala de clasă sau seminarii on-line cu privire la pregătirea tezei în primul semestru de înscriere. [+]

Cursul oferă o oportunitate pentru cei care doresc să dezvolte cunoștințe specifice, de cercetare și abilitățile creative relevante pentru industriile creative, care sunt în curs de dezvoltare la nivel local și internațional.

Opțiuni de carieră include poziții în industriile creative.

[-]

Master of Arts în scriere creativă

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Master of Arts în Creative Writing este conceput pentru scriitori cu experiență care doresc să dezvolte în continuare cunoștințele lor teoretice și abilitățile. Elevii învață abilități de valoare și să conlucreze în vederea dezvoltării unui proiect major sub îndrumarea unui membru al facultății academice cu experiență în scriere creativă. [+]

Elevii studiază un gen în profunzime sau să explorați o gamă largă de genuri și a mass-media.

Absolvenții acestui curs a dezvolta: competențe generale și specifice, în scris, într-o serie de capacitatea de a dezvolta și genresan revizuiască critic înțelegerea lor workan proprie a relațiilor de scriere practică și publicarea într-o serie de mass-media și cultural contemporan cunoștințe formeaza un critic culturale și estetice dezbateri, andan capacitatea de a gândi creativ și critic cu privire la, și să contribuie la evoluția industriilor culturale.

Opțiuni de carieră includ publicitatea, de calcul, scriere creativă, scrierea și editarea independent, jurnalism, mass-media de cercetare, publicarea sau scrierea scenariului, precum și editarea în organizații comunitare sau departamente guvernamentale.... [-]


Master of Business Administration

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

UTS MBA se distinge de concurenta prin orientarea practică, profesională și de arhitectura deschisă a proiectului, desigur. Toate domeniile de MBA sunt aprobate de o comisie de industrie care insistă asupra "relevante pentru locul de muncă", ca un principiu de proiectare subiect de pre-eminent. MBA oferă cunoștințe și competențe care sunt esențiale pentru performanțe superioare de management. [+]

Cursul oferă flexibilitatea programului de neegalat. Elevii de proiectare MBA lor pentru a se potrivi aspirațiile lor de muncă. O gamă largă de competențe de specialitate este, de asemenea, introdus printr-o gamă de majors și sub-specializări. Cadrele didactice sunt trase din printre cele mai frumoase cercetători și educatorii universitare din întreaga lume, menținându studenți la curent cu tendințele actuale și concentrându-se pe imaginea globală.

Abilități de management general dezvolta expertiza în gândire strategică, analiză critică, dezvoltarea si implementarea planurilor de afaceri, de luare a deciziilor în condiții de incertitudine, înțelegerea dinamicii organizaționale, motivarea altele, comunicare eficientă, de conducere, precum și promovarea schimbării în medii dinamice. Abilitățile funcționale dezvolta competențe într-o serie de discipline cheie, inclusiv contabilitate, finanțe, marketing și managementul resurselor umane. Abilitățile specializate sunt introduse în domenii cum ar fi: marketing internațional; managementul resurselor umane; management în sfera publică, privată și internaționale; turism; sport; de gestionare a artelor; management de inginerie; și tehnologia informației. ... [-]


Master of Business Administration in Entrepreneurship

Campus Cu normă întreagă 1 an January 2019 Australia Sydney

The Master of Business Administration in Entrepreneurship is a unique 12-month intensive MBA designed for entrepreneurs and innovators. The program provides students with the skills, knowledge and networks needed to take an idea, develop it into a product or service offering, create a commercial or social venture and take the venture to market. Students learn fundamental business skills in accounting, finance, marketing, sales and data analytics, and develop knowledge in important areas of entrepreneurship and innovation management including learning how to identify and commercialise opportunities, apply start-up methods to develop products and services, seek support and funding for ventures, and scale entrepreneurial organisations. Students are embedded in the local entrepreneurial ecosystem (incubators, accelerators, venture capitalists) and exposed to global best practices while they develop networks useful for their own ventures. [+]

Students with commercial or social venture ideas who want to develop their business and entrepreneurial skills and knowledge benefit from studying this program. The flexible modular structure of the program allows students to study the program in stages while developing and working on their entrepreneurial or innovation project. Students also have access to a project space, a mentor program and non-award-based master classes and events with entrepreneurs and other relevant industry practitioners who provide reality and rigour to supplement their classroom study.

The course is designed to provide students with entrepreneurial skills and knowledge in a flexible and modular structure which is academically rigorous but also practical to enable the development of future entrepreneurs and innovators.... [-]


Master of Data Science and Innovation

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

The Master of Data Science and Innovation is a world-leading program of study in analytics and data science. Taking a transdisciplinary approach, the course utilises a range of perspectives from diverse fields and integrates them with industry experiences, real-world projects and self-directed study, equipping graduates with an understanding of the potential of analytics to transform practice. The course is delivered in a range of modes, including contemporary online and face-to-face learning experiences in UTS's leading-edge facilities. Work experience/industry placement is an important component of the course. [+]

This course has been developed as a response to a global talent gap for people with data science knowledge, as identified and reported by the McKinsey Global Institute study (2011). The study predicted a shortfall by 2018 of nearly 200,000 data scientists and 1.5 million managers with the capability to make decisions using big data in the United States alone. The dramatic growth of data in every conceivable industry, from oceanography to market research, presents another major driving force in generating unprecedented global demand for data science skills.

The course prepares students to participate in a variety of emerging careers with the growth of data science – data griot, data analyst, data artist, data journalist, mobile behaviour analyst, data-driven policy expert, advertising insight and online community manager, to name a few. While other offerings also provide the basis for these careers, this course provides an additional level of expertise, targeting professionals who have the desire to lead teams and organisations at the chief executive level.... [-]


Master of Education (Research)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

The Master of Education (Research) is intended for those who wish to pursue advanced research in one of the areas of faculty expertise. [+]

Career options include management-level positions in industry or government, and academic positions.

[-]

Master of Education (învățare și de conducere)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este pentru educatori și învățare și profesioniști de dezvoltare care doresc pentru a spori practica lor și oportunități de carieră în viitor. Aceasta se concentrează pe inovare, de conducere, de învățare și de cercetare - toate crucial pentru practica profesională contemporană. Acesta utilizează de ultimă oră abordări bazate pe practica, care oferă un nivel ridicat de personalizare. Elevii care provin din medii de lucru diverse beneficia de interacțiune cu colegii dintr-o gamă de contexte industrie, în timp ce concentrându-se munca lor pe probleme relevante pentru ei și practica lor. Cursul este special conceput pentru a aduce cele mai recente în procesul de predare-tehnologie îmbunătățită a profesioniștilor ocupat folosind o abordare blended learning. [+]

Acest curs oferă un nivel ridicat de personalizare. Elevii pot adapta cursul lor, rezultatele și evaluările la propria lor practică la locul de muncă și dezvoltarea carierei de învățare prin Wrap capacitatea de inovare. Cursul se bazează pe renumita abordarea UTS lui Learning.Futures, conceput special pentru profesioniștii ocupat. Abordarea de predare-cercetare inspirat include UTS: solida reputatie internationala de educatie pentru cercetare în procesul de învățare profesională și la locul de muncă.

Opțiuni de carieră include poziții în conducere; Politica; educațională, de învățare și dezvoltare, precum și pozițiile în școli de formare; Furnizorii de EFP; educatie superioara; universități; sectorul corporatist; servicii de sănătate; guvern; organizațiile comunitare și non-guvernamentale; organismele de vârf; și asociațiile profesionale.... [-]


Master of Engineering

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

This course provides an opportunity at master's level for recently graduated engineers and technical specialists to deepen the knowledge and skills gained in their first degree while expanding their managerial and professional engineering knowledge. The course is designed to allow students to gain in-depth knowledge and skills in the particular major that they undertook as part of their undergraduate engineering studies. The subjects offered follow an integrated approach to professional practice through compulsory disciplinary and professional engineering subjects, compulsory subjects relevant to the chosen major, an independent engineering graduate project in at least one field of engineering, and a set of electives (any engineering or IT subjects, some with prior approval). Students also have the option of not electing a major. [+]

This course allows students to choose a program of study that deepens the body of knowledge acquired in their first degree as well as expands knowledge boundaries into policy and engineering management areas. It also provides a unique opportunity to deepen their knowledge and gain practical skills by undertaking an independent engineering graduate project in a particular major. Students also have the option of not electing a major.

Students who have a basic undergraduate engineering degree are able to enhance their ability and knowledge through master's-level courses in their respective majors, enabling them to gain and hold employment in their respective engineering fields.

[-]

Master of Engineering (Advanced)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

This course provides an opportunity at master's level for professionally qualified engineers to explore in depth specific engineering aspects by undertaking a substantial research study in a major field of engineering. As part of this course students undertake at least 48 credit points of coursework and a research project of 48 credit points (over a period of one year) under individual academic supervision. The subjects offered in this course follow an integrated approach to professional practice through compulsory professional engineering subjects, compulsory subjects relevant to the chosen major, an independent engineering graduate project in at least one field of engineering, and a set of electives (any engineering or IT subjects, some with prior approval). [+]

This course is designed to create pathways for eligible students into higher degree by research (HDR) programs such as the Master of Engineering (Research) and the Doctor of Philosophy (PhD). Students who seek admission into HDR programs still need to go through the relevant assessment process.

Students who have a basic undergraduate engineering degree are able to enhance their ability and knowledge through master's-level courses in their respective majors, enabling them to gain and hold employment in their respective engineering fields. Students who are currently employed are able to enhance their opportunity to solve engineering problems encountered in their profession and thus may receive commendation for their achievement. There may be opportunities in the research and development areas related to their specific engineering field. Completion of this course may also allow students to further their academic study as part of a higher degree by research program.... [-]


Master of Engineering (Extension)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

This course provides an opportunity at master's level for professionally qualified engineers to extend in depth and breadth the knowledge and skills gained from their engineering undergraduate studies. Each program is designed to enhance technological knowledge pertaining to one or more fields of engineering. Students can complete one major in engineering and also choose a sub-major in another field of engineering, information technology or another discipline. The completion of subjects and an independent graduate project in at least one field of engineering is central to this requirement. The subjects offered in this course follow an integrated approach to professional practice through compulsory professional engineering subjects, compulsory subjects relevant to the chosen major and sub-major, an independent engineering graduate project in at least one field of engineering, and a set of electives (any engineering or IT subjects, some with prior approval). [+]

This course allows students to choose a program of study that deepens the body of knowledge acquired in their first degree as well as expands knowledge boundaries into policy and engineering management areas. It also provides a unique opportunity to broaden knowledge in another discipline through a sub-major, giving an added advantage to students who seek career options in multidisciplinary areas.

Students who have a basic undergraduate engineering degree are able to enhance their ability and knowledge through master's-level courses in their respective majors, enabling them to gain and hold employment in their respective engineering fields. This course allows students to be desirable for employers in organisations that seek multidisciplinary teams.... [-]


Master of Engineering Master of Engineering Management

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

This program allows students to complete the Master of Engineering (ME) and the Master of Engineering Management (MEM) in two years of full-time study. The subjects offered in this course follow an integrated approach to professional practice through compulsory professional engineering subjects, compulsory subjects relevant to the major (as part of Master of Engineering), an independent engineering graduate project in the major and a set of electives (any engineering or IT subject). [+]

This course is for students who have a bachelor's qualification in engineering and who want to combine the Master of Engineering with a specific major with the Master of Engineering Management. This enables students to gain engineering-specific skills and engineering management skills in an accelerated way and complete two courses in two years rather than three years individually.

Students who have a basic engineering undergraduate degree are able to enhance their ability and knowledge through master's-level courses in their respective majors, and gain knowledge and skills that enhance their ability to progress to engineering management roles.

[-]

Master of Event Management (Extension)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă January 2019 Australia Sydney

The Master of Event Management (Extension) equips students with the advanced management skills and knowledge necessary for management positions in the broad and multifaceted event industry. [+]

This course builds professional excellence in the area of event management, along with an applied and complex understanding of processes and practices linked to general business management. With this intent in mind, the course includes subjects that develop an understanding of the event creation, planning and delivery process, and general business subjects that serve to build an appreciation of organisational leadership and management. The additional elective subject choices provide an opportunity to specialise more deeply in event management and related fields, and further enhance students' management skills, professional practice, specialist knowledge and capabilities.

The aim of this course is to develop in students advanced professional skills and knowledge associated with the position of event manager, as well as the high-level general business management competencies needed to develop or manage complex organisations involved in the production of public, corporate or other event types. ... [-]


Master of Health Policy

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

The Master of Health Policy equips students with the knowledge and skills to understand, interpret, influence and shape health policy. It provides an understanding of the way the healthcare system operates and the challenges it faces. [+]

This course provides a deeper understanding of the current issues shaping health policy and an opportunity for specialisation in four key areas: economics; law; communication and learning; and Indigenous and health. The course also provides a foundation in statistics, epidemiology and Indigenous studies. This course provides a career pathway for health professionals, government employees, consultants and other professionals who want to pursue a career in health policy or have reached their desired role and wish to deepen their professional knowledge and experience.

A graduate of this course is able to: demonstrate professional behaviour and accountability (Professional Behaviour and Accountability) retrieve, critically evaluate and apply evidence to influence health policy (Critical Thinking) demonstrate team and leadership skills while considering health in a global context (Leadership and Teamwork) effectively and appropriately communicate with people from a wide range of backgrounds and in a variety of contexts (Communication) reflect on current skills, knowledge, attitudes and practice; planning for and implementing ongoing personal and professional development (Lifelong Learning) be professionally and culturally competent, which contributes to the health and wellbeing of Indigenous Australians, inclusive of physical, social, emotional and spiritual wellness (Indigenous Awareness). ... [-]


Master of Health Policy (Extension)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

The Master of Health Policy (Extension) equips students with the knowledge and skills to understand, interpret, influence and shape health policy. It provides an understanding of the way the healthcare system operates and the challenges it faces. [+]

This course provides a deeper understanding of the current issues shaping health policy and an opportunity for specialisation in four key areas: economics; law; communication and learning; and Indigenous health. The course also provides a foundation in statistics, epidemiology and Indigenous studies. The course provides a career pathway for health professionals, government employees, consultants and other professionals who want to pursue a career in health policy or have reached their desired role and wish to deepen their professional knowledge and experience.

A graduate of this course is able to: demonstrate professional behaviour and accountability (Professional Behaviour and Accountability) retrieve, critically evaluate and apply evidence to influence health policy (Critical Thinking) demonstrate team and leadership skills while considering health in a global context (Leadership and Teamwork) effectively and appropriately communicate with people from a wide range of backgrounds and in a variety of contexts (Communication) reflect on current skills, knowledge, attitudes and practice; plan for and implement ongoing personal and professional development (Lifelong Learning) be professionally and culturally competent, which contributes to the health and wellbeing of Indigenous Australians, inclusive of physical, social, emotional and spiritual wellness (Indigenous Awareness). ... [-]


Master of Information Technology (Extension)

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Australia Sydney

[+]

Acest curs oferă studenților cu o înțelegere sporită a contextului de afaceri și evoluțiile tehnice modelarea informații contemporan și tehnologia comunicațiilor (TIC), și le echipează pentru a răspunde provocărilor de a lucra în industria IT, precum și furnizarea de oportunitatea de a dezvolta abilități în alternativă disciplinează IT.

Cursul oferă studenților, cu o înțelegere a conceptelor avansate de tehnologie a informației într-un mediu comercial, astfel încât acestea să poată contribui la dezvoltarea de solutii IT în cadrul organizației lor.

În funcție de majoritatea selectată, opțiunile de carieră includ o gamă largă de poziții în industria IT, inclusiv expert în business intelligence, dezvoltator de e-business, dezvoltator de jocuri, manager de sisteme informatice, analist de securitate IT, manager de securitate IT, consultant, testarea penului, manager de proiect IT, animator de film, arhitect software, specialist de calitate / testare software și analist sistem.... [-]


Master of Interaction Design

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Interaction design is concerned with designing interactive digital products, digital environments, systems, and services that can satisfactorily meet the needs and desires of the intended users. The Master of Interaction Design prepares and equips students with up-to-date theoretical knowledge and requisite practical industry-standard skills in this rapidly advancing field. [+]

While industry demand for skilled interaction designers and various other jobs such as user experience (UX) designers, service designers, etc., is increasing, there is a lack of formal education/training offered by universities in interaction design. This course is designed to provide students with the most current and requisite skills in this fast-evolving field. Graduates possess skills in industrially applicable and cost-effective information environments (i.e. multimedia, interactive systems design and associated information technology). The course provides industry with graduates who can combine these skills with those of their original discipline in professional applications-oriented settings. The course is committed to producing graduates who have a deep understanding of human-centred approaches to designing digital technologies. This ensures that 'products' created are more likely to 'fit' meaningfully into users' lives, because the design process is informed by a deep understanding of people's practices, particular situations and values. The Master of Interaction Design is attractive to different types of learners, namely: those who are currently working in a job that is not related to interaction design those working in jobs closely related to interaction design, and those already working in interaction design-related jobs. ... [-]


Master of Interaction Design (Extension)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă January 2019 Australia Sydney

Interaction design is concerned with designing interactive digital products, digital environments, systems, and services that can satisfactorily meet the needs and desires of the intended users. The Master of Interaction Design (Extension) prepares and equips students with up-to-date theoretical knowledge and requisite practical industry-standard skills in this rapidly advancing field. [+]

While industry demand for skilled interaction designers and various other jobs such as user experience (UX) designers, service designers, etc., is increasing, there is a lack of formal education/training offered by universities in interaction design. This course is designed to provide students with the most current and requisite skills in this fast-evolving field. Graduates possess skills in industrially applicable and cost-effective information environments (i.e. multimedia, interactive systems design and associated information technology). The course provides industry with graduates who can combine these skills with those of their original discipline in professional applications-oriented settings. The course is committed to producing graduates who have a deep understanding of human-centred approaches to designing digital technologies. This ensures that 'products' created are more likely to 'fit' meaningfully into users' lives, because the design process is informed by a deep understanding of people's practices, particular situations and values. The Master of Interaction Design is attractive to different types of learners, namely: those who are currently working in a job that is not related to interaction design those working in jobs closely related to interaction design, and those already working in interaction design-related jobs. ... [-]


Master of Laws

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

UTS Master of Laws (LLM) să satisfacă cerințele în schimbare ale profesiei de avocat. Oferind posibilitatea pentru absolvenții facultăților de drept să se specializeze în anumite domenii care sunt relevante pentru domeniul lor de practica judiciară, UTS LLM este profesional relevant și plină de satisfacții intelectual. [+]

Strânsă interacțiune între profesia de avocat și Rm: Legea garantează un meci strânsă între o educație de primă clasă și o calificare juridică postuniversitare negociabile. Cursurile sunt predate de către un amestec de profesionisti care practică, personalul academic full-time și cadre universitare internaționale de vizitare, precum și oportunitățile de studiu inter-instituțională, atât în ​​interiorul cât și în afara Australiei, sunt încurajate.

Specializarea și dezvoltarea de expertiză duce la o carieră într-o gamă de căutate vocații de specialitate în practica de drept.

[-]

Master of Laws (cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Master of Laws (cercetare) oferă o oportunitate pentru absolvenții de a dezvolta abilitățile lor de cercetare, aprofunda cunoștințele lor într-o anumită zonă a legii și să întreprindă cercetări originale. Gradul este acordat candidaților care dau dovadă de competență în cercetare, o înțelegere a metodelor de cercetare și capacitatea de a face o contribuție originală la cunoaștere. [+]

Acest curs este potrivit pentru studenții care au absolvit un grad cursuri și doresc să aprofundeze cunoștințele lor într-o anumită zonă legal prin intermediul cercetării. Elevii dezvolta abilitățile critice și analitice și abilități avansate de cercetare pentru a permite explorarea în profunzime a zonei lor de ales. Acest grad este valoros pentru cei care doresc să urmeze o carieră în cercetare.

Opțiuni de carieră include poziții în universități, cercetare întreprindere, contribuțiile la adresa ordinii publice, sau alte lucrări academice, inclusiv de predare, grupurile de interese și publicarea juridice.

[-]

Master of Not-for-Profit and Social Enterprise Management (Extension)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă January 2019 Australia Sydney

This course reflects best practice, current issues and emerging trends in not-for-profit and social enterprise, and has been designed for individuals who are passionate about social innovation and social justice, enabling them to develop innovative solutions to solve complex problems and generate social impact. The course is particularly relevant to policy-makers, senior managers and chief executives of social economy, community, public and third sector organisations. It also applies to those seeking to apply business and management principles to help a wider range of organisations – governments, businesses and social ventures – thereby creating economic and social value concurrently. [+]

This course offers advanced insights into social entrepreneurship and social innovation as drivers of not-for-profit, community-oriented enterprises. The additional elective subject choices provide an opportunity to specialise more deeply in the not-for-profit and social enterprise fields, and further enhance students' management skills, professional practice, specialist knowledge and capabilities.

The course focuses on how management can contribute to society and the environment in innovative and sustainable ways while also addressing core skills and knowledge critical to the successful pursuit of a career in the ever-expanding social economy, including grant writing, fundraising, volunteer management, social program design and the skills to measure social impact. Students also develop an understanding of the social economy and its economic and political context, and are introduced to ways of thinking systematically about the challenges facing society and developing innovative solutions to address these challenges. ... [-]


Master of Pharmacy

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Australia Sydney

The Master of Pharmacy is an accredited two-year graduate-entry degree leading to eligibility for registration as a pharmacist. Innovative and practice-based in approach, the course builds on students' strong scientific foundation to provide specialist, comprehensive knowledge relevant to contemporary pharmacy practice. In addition to the pharmaceutical sciences, this includes professional pharmacy services, integrated therapeutics and the unique capstone subject, 96014 Molecule to Market, led by industry leader Adjunct Professor John Montgomery. Two elective subjects provide students with the opportunity to individualise their studies with their choice of any available postgraduate subject offered at UTS. [+]

Developed by leading pharmacy academics and our expert educational designer, the course's subject matter is delivered in an integrated, student-focused manner, making use of cutting-edge technologies and strong links with the pharmacy profession. Expert guest lecturers and practitioner teachers are utilised throughout the course to ensure relevance and real-world application of content. Students undertake clinical practice in a wide variety of settings sourced by UTS throughout the degree. This includes a guaranteed hospital pharmacy placement for eligible students. On-campus learning takes place in the Graduate School of Health's state-of-the-art education and research facility, which opened in 2015.... [-]


Master of Pharmacy (International)

Campus Cu normă întreagă 3 anii January 2019 Australia Sydney

The Master of Pharmacy (International) is an accredited three-year graduate-entry degree leading to eligibility for registration as a pharmacist. The course is an Australian first, extending the Master of Pharmacy (C04252) program to include a one-year overseas clinical placement. This allows students to expand their knowledge even further, gaining practice-based experience of pharmacy in a global context and an understanding of the international factors that influence pharmacy practice and healthcare provision. Overseas clinical placements include those in Asia, Canada, Europe, South America or the USA. Language and culture subjects cater to both beginners and students with prior language knowledge. The course is innovative and practice-based in approach, building on students' strong scientific foundation to provide specialist, comprehensive knowledge relevant to contemporary pharmacy practice. In addition to the pharmaceutical sciences, this includes professional pharmacy services, integrated therapeutics and the unique capstone subject, 96014 Molecule to Market, led by industry leader Adjunct Professor John Montgomery. Two elective subjects provide students with the opportunity to individualise their studies with their choice of any available postgraduate subject offered at UTS. [+]

Developed by leading pharmacy academics and our expert educational designer, the course's subject matter is delivered in an integrated, student-focused manner, making use of cutting-edge technologies and strong links with the pharmacy profession. Expert guest lecturers and practitioner teachers are utilised throughout the course to ensure relevance and real-world application of content. In addition to the one-year international placement, students undertake clinical practice in a wide variety of settings sourced by UTS throughout the degree. This includes a guaranteed hospital pharmacy placement for eligible students. On-campus learning takes place in the Graduate School of Health's state-of-the-art education and research facility, which opened in 2015.... [-]


Master of Professional Engineering

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

This course provides an opportunity at master's level for recently graduated engineers who have completed either a three- or four-year Bachelor of Engineering or Technology. Students can enrol into the Master of Professional Engineering and continue in the field of specialisation. This course enables students to deepen knowledge and expertise in their field, and be ready to practise in engineering. Students can undertake a major and be recognised for this specialisation on their testamur. The Master of Professional Engineering is designed to incorporate an integrated approach to professional engineering practice through using compulsory professional engineering subjects, compulsory subjects relevant to the major, an independent engineering graduate project component and compulsory engineering practice stream. This structure allows for efficiency and flexible delivery of courses and enables us to offer subjects in a sustainable manner across the disciplines. Students who have completed a recognised Bachelor of Engineering that is accredited by Engineers Australia may consider applying for Master of Engineering (C04271). [+]

This course allows students to choose a program of study that not only helps to deepen the body of knowledge acquired in their first degree, but also gives them an opportunity to be prepared to embark on a 12-week professional experience, or equivalent (as required by Engineers Australia). It also provides a unique opportunity to deepen their knowledge and gain practical skills by undertaking an independent engineering graduate project in a particular major.

Students who have a basic undergraduate engineering degree are able to enhance their ability and knowledge through master's-level courses in their respective majors, enabling them to gain and hold employment in their respective engineering fields.... [-]


Master of Project Management

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

UTS's Project Management program provides an immersive learning environment for both aspiring and experienced project managers. This course equip students with the underlying knowledge and practical experience that drive project delivery across all industry sectors, from construction to information technology. The UTS program was the first Australian program to be accredited by the Project Management Institute's (PMI) Global Accreditation Centre. The foundation subjects are compatible with the structures used by the PMI and Australian Institute of Project Management (AIPM) to certify practitioners. [+]

At a master's level, students have the opportunity to develop a specialised skillset by choosing a sub-major in business, construction, engineering, IT, local government management or health, combining project management disciplines with sector-focused knowledge. To cater for busy work schedules, UTS delivers classes in an intensive block mode. This creates an immersive experience where students work with their peers in a team-based, simulated project environment. Students also gain practical experience by working on real-life projects, in the classroom, on site or using computer simulations. For example, students have recently developed project plans for the Jack Thompson Foundation, Complimentary Health Care Council of Australia (CHC) and a number of industry associations. UTS academics are at the forefront of project management research internationally. This breadth of knowledge ensures that students have access to leading-edge thinking applied in both project-specific and organisational contexts. Teaching staff include specialist guest lecturers from UTS as well as institutions and organisations in Australia and overseas. Graduates possess a detailed understanding of how project management directly improves business productivity and profitability. They are able to deliver projects that help organisations achieve their strategic objectives.... [-]


Master of Quantitative Finance

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

The Master of Quantitative Finance provides the full gamut of specialised quantitative finance skills and development of professional competency required to be a quantitative finance specialist performing at the cutting edge of the discipline. Participants have the opportunity to see the application of quantitative finance to advanced financial instruments, an integrated approach to risk management and how to implement quantitative finance strategies. [+]

The quantitative finance program provides the opportunity to acquire the detailed specialised knowledge and the professional competency required to work as a quantitative finance analyst in the modern finance industry.

Career options for graduates include positions as quantitative analysts, risk management analysts, quantitative structures, quantitative developers, forecasters, traders, investment analysts and financial engineers across investment banks, trading banks, hedge funds, investment management companies, consulting companies, energy and mining companies, regulatory bodies and government organisations.

[-]

Master Of Science

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este conceput pentru a satisface două grupuri distincte de elevi: oamenii de știință profesionist care dorește să își actualizeze competențele legate de industria de avansarea în carieră și studenții considerând un grad de cercetare. [+]

Cursul conține o bază obligatorie de subiecte profesionale relevante pentru toate disciplinele științifice. Subiecții din centrul oferă o coloana vertebrala de aptitudini importante pentru un om de stiinta profesional; fie s-au angajat în cercetare, știință, întreprinderi sau organizații guvernamentale industrii. Acestea sunt abilitățile de comunicare, de analiză critică, management de proiect și de inovare și comercializare. Strand profesională este completată de o gamă de studiu major într-un anumit știință sau disciplină matematică, știință sau în management. Elevii au, de asemenea, opțiunea de a întreprinderii unui proiect de cercetare, sub rezerva aprobării de către facultate. Pentru elevii cu niveluri de realizare corespunzătoare luând în considerare un grad de cercetare, acest curs oferă o cale de a un doctorat.Elevii din Știință Marină și Management majore sunt expuse la cursuri multi-disciplinare și cross-instituțională, cu un proiect Capstone predat la Institutul de Științe Marine din Sydney (SIMS) și seriile de lecturi multiple și componente practice folosind datele reale de viață de la Australian Integrat Marine Observatorul Sistem. ... [-]


Master of Science (cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs oferă o oportunitate pentru absolvenții să dobândească competențe de cercetare și să aprofundeze cunoștințele lor într-o zonă de știință. [+]

Scopul programului este dezvoltarea profesională a candidatului, oferind experienta in definirea problemei, formularea ipotezelor și de testare, achizitii de date, analiză și interpretare, și prezentarea proiectului.

Opțiuni de carieră includ consultant de mediu, om de știință medicale, cercetător, manager de resurse, om de stiinta sau tehnolog.

[-]

Master of Science (cercetare) în domeniul științelor de calcul

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs permite absolvenților să extindă și să aprofundeze cunoștințele lor într-o zonă de specialitate de calcul prin asumarea de cercetare sub supravegherea unui membru al personalului academic. [+]

Cursul permite studenților să se avansa în cariera lor în calcul și tehnologia informației, și oferă flexibilitate în alegerea temei de cercetare astfel încât să poate fi strâns aliniată cu cariera profesională studenților.

Acest curs permite absolvenților să extindă și să aprofundeze cunoștințele lor de un domeniu specializat de calcul de către întreprindere cercetare. Cursul permite studenților să se avansa în cariera lor în calcul și tehnologia informației, și oferă flexibilitate în alegerea temei de cercetare astfel încât să poate fi strâns aliniată cu cariera profesională studenților. Opțiuni de carieră include poziții în universități și alte instituții de întreprindere de cercetare sau alte lucrări academice, inclusiv de predare. Oportunități care implică cercetare și dezvoltare, de asemenea, exista cu firme naționale și internaționale.... [-]


Master of Science (cercetare) în științe matematice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs oferă o oportunitate de a dobândi abilități de cercetare și de a aprofunda cunoștințele într-una din zonele de matematică. Scopul programului este dezvoltarea profesională a candidaților prin stăpânirea unui corp substanțial de literatură matematic, împreună cu activitatea de cercetare originale sub îndrumarea unui supraveghetor. [+]

Abilități în cercetare și capacitatea de a gândi matematic sunt în cererii în creștere în industrie, finanțe și diverse organizații guvernamentale. În consecință, absolvenți ai acestui curs extinde în mod semnificativ alegerile de carieră, și tema de cercetare pot fi alese pentru a facilita în continuare căile lor de carieră, de exemplu, în nivelurile superioare de cercetare de piata, administrarea cantitativă și finanțe cantitative.

[-]

Master of Science (extensie)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs își propune să reînnoiască și să extindă experiența elevilor științifică și industrie, cu perspicacitate de conducere și de afaceri. Acesta oferă studenților cu numeroase posibilități de valoare adăugată, pentru specializări existente și aducerea lor la curent cu cunoștințe și tehnologii, sau prin extinderea în diferite specializări de interes de a dobândi competențe profesionale și de management. [+]

Cursul conține o bază obligatoriu de teme profesionale relevante pentru toate disciplinele științifice. Subiecții în nucleul oferă o coloană vertebrală de aptitudini importante pentru un om de stiinta profesionist, fie s-au angajat în cercetare, întreprinderi știință, industrii sau organizatii guvernamentale. Acestea sunt abilitățile de comunicare, analiza critică, management de proiect și inovare și comercializare. Componenta profesional este completat de o alegere de studiu importante într-o știință specific sau disciplina matematica, sau în gestionarea științei. Elevii au, de asemenea, opțiunea de a întreprinderii unui proiect de cercetare, sub rezerva aprobării de către facultate. Pentru elevii cu un nivel de realizare adecvate luând în considerare un grad de cercetare, acest curs oferă o cale pentru un doctorat. Ultimul semestru de electives permite elevilor să completeze setul lor de calificare existente, folosind subiecte adaptate la discipline conexe din sănătate, de inginerie și de afaceri.... [-]


Master of Science (onoruri)

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Australia Sydney

Acest curs oferă studenților cu o oportunitate unică de a efectua cercetări originale și de a dobândi cunoștințe aprofundate în domeniul lor științific special. Studenții au acces la personal, care sunt cercetatori si experti in domeniul lor. Întreprinderii acest curs permite elevilor să exploreze potențialul lor de cercetare și de a dezvolta abilități de cercetare. Acest curs este conceput pentru a oferi o cale de burse pentru programul de doctorat. [+]

Cursul conține o bază obligatoriu de teme profesionale relevante pentru toate disciplinele științifice. Subiecții în nucleul oferă o coloană vertebrală de aptitudini importante pentru un om de stiinta profesionist, fie s-au angajat în cercetare, întreprinderi știință, industrii sau organizatii guvernamentale. Acestea sunt abilitățile de comunicare, analiza critică, management de proiect și inovare și comercializare. Componenta profesional este completat de o alegere de studiu importante într-o știință specific sau disciplina matematica. Elevii din mediul marin Știință și Management majore, de exemplu, sunt expuse la cursuri multidisciplinare și inter-instituțională, cu un proiect Capstone a predat la Institutul Sydney de Științe Marine (SIMS) și seria de prelegeri multiple și componente practice folosind date reale de la Sistemul Observatory Marine Integrat australian. A doua jumătate a cursului cuprinde o componentă de cercetare substanțiale, oferind studenților o oportunitate de a efectua originale, de cercetare de vârf. Pentru elevii cu un nivel de realizare adecvate, aceasta oferă o cale directă la un doctorat, și poarta de puncte care pot fi utilizate în procesul de aplicare bursă.... [-]


Master of Science în Internetworking

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1.5 - 3 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este destinat pentru informatică, tehnologia informației sau absolvenți de inginerie, cu sau fara experienta, care doresc să învețe sau să extindă cunoștințele lor de tehnologii de rețea și de rețea de rețea. Pe măsură ce elevii provin dintr-o varietate de medii, există un grad de alegere subiect în cadrul programului pentru a satisface nevoile individuale. [+]

Programul Internetworking oferă practic, hands-on experiență folosind diverse resurse, inclusiv sprijinul oferit de Cisco Systems pentru rețele de calculatoare largă și aplicații de actualitate, inclusiv routare, switching, securitate, wireless si VoIP, de calcul mobile, sistem web, cloud computing și sistemul de operare de învățare . Electives avansate în Internetworking sunt disponibile. Programul acoperă toate aspectele legate de utilizarea de organizare a rețelelor de: proiectare, implementare, securitate, management, sisteme end și aplicații. Acest curs permite elevilor să dezvolte abilități multiple în întreaga domeniul Internetworking și domeniul de dezvoltare a aplicațiilor relevante, în funcție de opțiunile de interes și electivă, de exemplu, schimbarea furnizorilor și rutare, sisteme și rețele de management și analiză, securitatea retelei, mobilitate, cloud computing, rețele de computere dezvoltarea de aplicații și dezvoltarea serviciilor web.... [-]


Master of Science în Internetworking (extensie)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este destinat absolvenților din orice domeniu care doresc să învețe sau să extindă cunoștințele lor de tehnologii de rețele și crearea de rețele. Pe măsură ce elevii provin dintr-o varietate de medii, există un grad de alegere subiect în cadrul programului pentru a satisface nevoile individuale. [+]

Programul Internetworking oferă studenților cu o experiență de învățare practică, hands-on utilizarea resurselor oferite de Cisco Systems pentru Internetworking inclusiv de rutare, de comutare, de securitate și fără fir. Electives avansate în Internetworking sunt disponibile. Programul acoperă toate aspectele legate de utilizarea de organizare a rețelelor de: proiectare, implementare, securitate, management, sisteme end și aplicații. Acest curs se pregătește studenții cu calificări de licență care nu sunt în domeniul TIC, pentru intrarea forței de muncă în calitate de TIC de rețele profesionale. Studenții care au calificări TIC pot extinde învățarea lor. Studenții își pot dezvolta abilități multiple în întreaga domeniu Internetworking, în funcție de opțiunile de interes și opționale, de exemplu, de comutare și de rutare, sisteme și de gestionare a rețelei și de analiză, securitatea rețelelor, mobilitatea și dezvoltare web. Studentii au posibilitatea de a pregăti pentru Cisco CCNA si CCNP certificari in cadrul programului.... [-]


Master of Sport Management (Extension)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă January 2019 Australia Sydney

The Master of Sport Management (Extension) is designed to develop critical, interpretive and problem-solving skills, and to provide a significant overview of the sport industry. [+]

The course develops advanced skill sets needed for managers to operate in the sport industry. The additional elective subject choices provide an opportunity to specialise more deeply in the sports management and related fields, and further enhance students' management skills, professional practice, specialist knowledge and capabilities.

The course provides theories, models and case studies in order to understand the complex nature of the sport industry.

Graduates may pursue careers in such fields as sport marketing, sport event management, venue and facility management, sports development, sports administration, and operations management.

[-]

Master of Strategic Supply Chain Management (Extension)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

În plus, în mediul volatil din prezent, riscurile și complexitatea lanțurilor de aprovizionare au reprezentat probleme majore cu care se confruntă industria, care încurajează întreprinderile să genereze o capacitate mai organică pentru a face față unor întreruperi neașteptate. Acest curs este conceput pentru a răspunde nevoilor celor angajați în toate sectoarele de afaceri și care caută cunoștințe avansate privind rețelele lanțului de aprovizionare, strategii de achiziții, operațiuni și management logistic. Master of Strategic Supply Chain Management (Extension) este conceput pentru studenții care doresc să obțină cunoștințe semnificative și abilități în aceste domenii. Opțiunile subiectului suplimentar pe care acest program le oferă includ oportunitatea de a se specializa mai profund în aspectele strategice și tactice de bază ale rețelei și ale rețelei de logistică, precum și aplicarea sistematică a metodologiei de îmbunătățire a proceselor de achiziții și a lanțului de aprovizionare care contribuie la reducerea variabilității și incertitudinii lanțului de aprovizionare, permițând un control mai bun al calității produselor și serviciilor. În plus față de operațiunile și capacitățile de gestionare a lanțului de aprovizionare, studenții îmbunătăți în continuare abilitățile, practica profesională, cunoștințe de specialitate și capacități printr-o mai bună înțelegere a practicilor organizaționale și de management și contexte internaționale. [+]

Cursul este conceput pentru a satisface nevoile celor angajați în toate sectoarele de activitate.

Cursul oferă profesioniștilor cu competențe avansate de management al lanțului de valori și cunoștințele necesare pentru a spori înțelegerea lor cu privire la natura și contribuția a managementului operațiunilor, managementul lanțului de aprovizionare și funcțiile de achiziții publice la un nivel profesional.

[-]

Master of Teaching in Secondary Education

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

This teacher education preparation course provides students with a master's qualification to teach in NSW secondary schools. Students who have both the required undergraduate degree and specialisation subjects can complete the course in two years of full-time study or 1.5 years in accelerated mode. The course offers major studies in English, Mathematics, Science, PDHPE (available to C10300 pathway students until the 2021 intake only), Mathematics/Science, Science/Mathematics and HSIE (Business Studies/Economics). The core component provides research-based studies of educational theory and practice as a basis for professional decision-making in the secondary school context; the major component provides teaching methods; and the professional experience component includes both campus-based and field-based experiences, and is available in each of the specialisation areas. [+]

This course is a NSW secondary school teaching preparation course. It is suitable for students about to graduate with a bachelor's degree and for mature-aged graduates who are changing careers and want a teaching qualification. It includes an intensive professional experience program where students spend 60 days in practical experience teaching, and offers extensive, structured and closely supported experiences of secondary school teaching in different settings. The course has the flexibility to enable students who have completed most but not all of the required undergraduate specialisation subjects to undertake the additional required subjects as part of the degree.

The aim of this course is to enable future teachers and educational leaders to generate advanced knowledge of educational practice, pedagogy, policy, curriculum and systems; to inquire into and research practice to improve educational experiences and outcomes; to build the capability to critically analyse, reflect on and synthesise theories of learning and teaching; to develop extensive knowledge and respect for diverse societies, cultures and abilities to inform inclusive practices; to apply their understanding and skill with creativity and expert judgment; to become professionals with a profound ethical foundation, sense of social responsibility and a commitment to social justice; to operate as autonomous professional learners in changing global communities; to become effective communicators highly skilled in new literacies; and to make well-informed contributions to contemporary debates pertinent to education.... [-]


Master în Arhitectură (Cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Un număr limitat de locuri sunt oferite în fiecare an elevilor calificați corespunzător pentru a urma un program de studiu care a condus la acest premiu. Acest grad este pentru absolvenții care doresc să-și extindă și aprofundarea cunoștințelor prin efectuarea unei investigații adecvate de cercetare sub supravegherea profesională a UTS : Design, Arhitectură și Construirea personalului academic. [+]

[-]

Videoclipuri

Discover UTS

Welcome to our new UTS campus

UTS in the Rugby Australia Building at Moore Park

UTS International Student: Nicoline Falcon – Day in the life

UTS International Student: Mellisa Soesanto - Day in the life

Contactează

University of Technology, Sydney

Adresă, linia 1 15 Broadway Ultimo, Sydney
2007 Sydney, New South Wales, Australia
website http://www.uts.edu.au/international
Telefon +61 3 9627 4816