University of Southern Queensland (USQ)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

USQ oferă până la 25% burse de studenți internaționali.
Citiți mai multe despre bursele oferite mai jos:

Bursa internațională de cazare
Bursa internațională de asistență pentru studenți
Bursa internațională de asistență pentru asistență pentru studenți

University of Southern Queensland (USQ) Australia este o universitate dinamică dedicată furnizării de programe de studiu online și de calitate pentru studenții de toate nivelurile de studiu din peste 110 țări. USQ este clasată pe locul 1 universitatea australiană pentru un salariu de absolvent [1] și are un rating de cinci stele pentru internaționalizare și angajabilitate [2] .

Despre noi

În peste 50 de ani, USQ a devenit o instituție de predare și cercetare proeminentă, oferind educație din trei campusuri ( Toowoomba , Springfield și Ipswich ), un centru de informare ( Stanthorpe ), online și prin parteneri de încredere în educație .

Astăzi, USQ menține sprijin comunitar extraordinar și oferă programe de studiu actuale și relevante pentru a construi carierele studenților pentru a excela în actualul mediu global competitiv.

USQ este lider în domeniile sale de cercetare cheie, alese, cum ar fi agricultura, ingineria și mediul construit, astrofizica și sănătatea și a fost recunoscut pentru realizările sale prin intermediul clasamentului 2018 pentru excelența în cercetare pentru Australia (ERA) al Australian Australian Council. USQ a obținut ratinguri ERA pentru 18 domenii de cercetare ca „mult peste standardul mondial” și 12 domenii de cercetare ca „peste sau la standardul mondial” [3] .

Programe și cursuri

Campusurile USQ oferă studenților o experiență orientată spre comunitate și centrată în carieră. Dimensiunile mai mici de clasă permit o mai mare implicare de la profesor la student și conexiuni între colegi. Peste 25 000 de studenți din toată Australia și din întreaga lume aleg să studieze la USQ în:

 • Agricultură și mediu
 • Arte și Umanități
 • Aviaţie
 • Managementul afacerilor
 • Media și comunicare
 • Educație și predare
 • Tehnologia de informație
 • Drept și criminalistică
 • Asistență medicală și sănătate aliată
 • Psihologie și servicii umane
 • Știință și Inginerie
 • Surveying & Environment Environment
 • Arte vizuale și spectacole
 • Cercetare
 • Programe de limbă engleză și Pathway

USQ Toowoomba este un campus universitar regional echipat cu o gamă largă de facilități și servicii de asistență care satisfac nevoile studenților. Oferă experiență completă pe campus cu și o gamă largă de activități de viață a studenților care completează programul academic.

Stilul de viață relaxat și atmosfera favorabilă familiei Toowoomba este o alegere excelentă pentru studenții care doresc scutire de viața mare a orașului, în timp ce își continuă obiectivele de carieră. Toowoomba este situat la doar o oră și 45 de minute de Brisbane și la 2 ore de Coasta de Aur.

122951_campus.jpg

USQ Springfield oferă un mediu educațional orientat către studenți cu cele mai noi tehnologii de livrare și tehnologie. Cu facilități de înaltă calitate, cum ar fi producția digitală și hub-ul de performanță și un simulator de zbor de clasă mondială, are legături strânse din industrie pentru a lega elevii cu oportunități de experiență de muncă. Este situat la aproximativ 45 de minute de orașul Brisbane.

122952_two.jpg

USQ Ipswich oferă facilități personalizate de pregătire paramedică și noi laboratoare de asistență medicală clinică, un centru de simulare a moașelor, terenuri de sport, cafenea și sală de sport. USQ a făcut parte din comunitatea Ipswich din 2006 și are acum peste 1000 de studenți care studiază în acest campus, oferind o bibliotecă uimitoare, cu o pădure tropicală vie. USQ Ipswich se află la 55 de minute de mers cu mașina de orașul Brisbane și este accesibil prin mijloacele de transport în comun.

122954_purple.jpg

Pe net

Alăturați-vă peste 70 la sută dintre studenții USQ care aleg să își atingă obiectivele de carieră prin studiul online . Cu peste 100 de cursuri disponibile, studenții au săli de curs online flexibile pentru a alege unde, când și cum studiază.

122956_online.jpg

burse de studiu

USQ oferă o gamă de burse și burse destinate studenților din toate mediile. Acestea sunt actualizate periodic.

Suport pentru studenți internaționali

USQ asigură că elevii obțin cel mai mult din experiența lor de învățare, oferind opțiuni de studiu flexibile într-un mediu de susținere. Fie că studenții studiază pe campus sau online, ei au acces la ofițerii de relații cu studenții dedicați pentru a oferi sprijin în fiecare etapă, de la înscriere, chiar până la absolvire.

În calitate de student internațional care vine la studii cu USQ în Australia, studenților li se oferă următoarele:

 • Colectare gratuită la aeroport și transfer la cazare (pentru studenții nou sosiți)
 • Serviciu gratuit de transfer navetă intercampus zilnic
 • Colegii rezidențiale și sfaturi despre cazare în afara campusului
 • Consiliere internațională în carieră a studenților
 • Bunăstarea studenților, sănătate, consiliere și bunăstare
 • Suport și servicii multi-credință
 • Evenimente și activități frecvente ale studenților
 • Resurse pentru handicap
 • Dezvoltarea carierei
 • Resurse de bibliotecă, inclusiv suport pentru studiu.

122957_fair.jpg

Unde să stai?

USQ facilitează cazarea în cele trei locații ale campusului său. În Toowoomba și Springfield, spațiile de cazare din campus sunt disponibile pentru a oferi un mediu prietenos, rezidențial pentru studenți. În imediata apropiere a campusului Ipswich, sunt disponibile unități de cazare în afara campusului deținute și operate independent.

Cercetare

USQ se angajează să conducă cercetări care să fie relevante din punct de vedere academic și să contribuie cu inovații în beneficiul comunităților noastre, națiunii și lumii.

Cultura de cercetare a USQ este de a face diferența, iar cercetătorii să se angajeze, să colaboreze și să înțeleagă părțile interesate și industria pentru a oferi soluții în schimbare mondială.

USQ facilitează o mare varietate de programe de cercetare în mai multe discipline din institutele sale de cercetare, centre, facultăți și școli. Cele trei institute și nouă centre ale sale reprezintă mediul său de cercetare vibrant și de susținere, contribuind la succesul în domeniile sale principale de excelență în cercetare, măsurate de calificările de Excelență în Cercetarea Australiei ale guvernului australian.

Excelență în domeniul cercetării

USQ se străduiește să producă cercetări de pionierat cu impact și impact global. Are diverse atuuri de cercetare evidente într-o serie de domenii cheie de cercetare.

Calitatea de clasă mondială a eforturilor sale de cercetare a fost confirmată de rezultatele raportului de excelență al Consiliului de cercetare australian 2018-2019 al Australian Australian Council (ERA) [4] .

Au fost evaluate următoarele domenii de cercetare:

122958_Capture1.JPG 122960_Capture2.JPG

[1] Ghid pentru universități bune, 2020
Quacquarelli Symonds, QS Stars 2019
Excelența Consiliului de cercetare australian 2018 în clasamentul de cercetare pentru Australia (ERA).
Excelența Consiliului de cercetare australian 2018 în clasamentul de cercetare pentru Australia (ERA).

Locații

Toowoomba

University of Southern Queensland

Address
USQ Toowoomba
West St

4350 Toowoomba, Queensland, Australia
Număr de telefon
+61 74631 5543

Springfield

Address
USQ Springfield
Sinnathamby Boulevard


4300 Springfield, Queensland, Australia

Brisbane

Address
USQ Ipswich
11 Salisbury Road

4305 Brisbane, Queensland, Australia

Australia Online

Address
Australia Online, Australia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră