Citește Descrierea Oficială

Te gândești să studiezi în Australia? University of Southern Queensland (USQ) se mândrește cu oferirea celui mai bun sprijin posibil pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de studiu și de carieră. Studenții USQ se bucură de mici dimensiuni de clasă, spații de învățare colaborative și o suită de servicii de asistență pentru a îmbunătăți experiența de studiu. Cu studenți din mai mult de 80 de țări și programe și programe universitare acreditate, puteți alege să studiați pe campus, extern sau online.

Despre noi

Universitatea din sudul Queensland este o universitate dinamică dedicată furnizării de grade și programe de calitate într-un mediu flexibil și de susținere. În peste 50 de ani, USQ a devenit o instituție de predare și cercetare proeminentă, care oferă educație la nivel mondial din trei locații regionale: Toowoomba, Springfield și Ipswich. Avem de asemenea un hub de informare aflat în Stanthorpe.
Elevii noștri sunt predați de lectori care sunt lideri în domeniile lor, care, la fel ca programele noastre, sunt la curent cu aspectul în continuă schimbare al industriei. Suntem mândri că suntem numărul 1 în Queensland pentru absolvenții de muncă cu normă întreagă (Ancheta Destinațiilor Universitare, 2014-2016). Indiferent dacă studenții noștri studiază online sau în campus, accentul nostru este să le oferim un suport personalizat.
Fiecare elev are acces la ofițerii de relații cu studenții (SRO) ai USQ care îi pot sprijini prin călătoria lor de învățare.

Cursuri

Programele oferite la USQ sunt concepute în scopul pregătirii absolvenților recunoscuți pe plan internațional și calificați pentru industrie. La USQ, puteți studia la nivel de diplomă, de licență, de studii postuniversitare și de cercetare. De asemenea , puteți beneficia de cursurile noastre de dezvoltare profesională Single, Pathway programe și cursuri de limba engleză pentru a spori cariera ta.

Aproape 28.000 de studenți din întreaga țară și din întreaga lume aleg să studieze la USQ în domeniile:

 • Afaceri și Comerț
 • Creative Arts and Media
 • Educaţie
 • Inginerie și mediu construit
 • Sănătate și comunitate
 • Științe umaniste și comunicare
 • Tehnologia de informație
 • Legea și justiția
 • Științe
 • Cercetare
 • Programe de limbă și Pathway program în limba engleză
 • Dezvoltare profesională.

USQ Toowoomba

USQ Toowoomba este campusul universitar original și este bine echipat cu o gamă largă de facilități, care să satisfacă o gamă largă de nevoi ale studenților. Cea mai mare dintre cele trei campusuri ale USQ cu privire la mărimea sa, USQ Toowoomba oferă experiența completă în campus cu cazare rezidențială și o gamă largă de activități de viață studențească care completează programul academic.

USQ Toowoomba este situat într-unul din cele mai mari orașe din Australia, la doar o oră de patruzeci de minute de mers la vest de Brisbane și aproape de Aeroportul Toowoomba Wellcamp.

USQ oferă, de asemenea, un serviciu zilnic de intercampus cu autobuzul între USQ Toowoomba, USQ Springfield și USQ Ipswich, oferind studenților mai multe opțiuni și flexibilitate pentru a participa la cursuri în funcție de nevoile lor.

USQ Springfield

USQ Springfield este un campus proaspăt și modern situat în inima uneia dintre regiunile cu cea mai rapidă creștere din regiunea Queensland.

USQ Springfield oferă o gamă largă de opțiuni de studii universitare și postuniversitare într-un cadru vibrant, la doar 25 de minute de Ipswich CBD, la 45 de minute de orașul Brisbane și la o oră de la Coasta de Aur.

Un centru de producție și performanță digitală pentru Universitatea, campusul include o instalație standard de difuzare a emisiunilor de televiziune și radio și spații de repetiție, precum și săli de predare colaborative, laboratoare noi.

USQ Springfield de clasă mondială simulator de zbor este primul de acest gen din Queensland. Simulatorul USQ este un jet de corp îngust, în care studenții de aviație pot replica un zbor în întregime, atât scenarii regulate, cât și anormale, în timp ce finalizează verificările și procedurile.

USQ Ipswich

Campusul USPS Ipswich se află pe un loc de patrimoniu într-unul din cele mai vechi orașe din Australia. Suntem parte din Ipswich din 2006, iar odată cu creșterea regiunii, ne extindem angajamentul față de regiune.

Campusul campus cu frunze din USQ Ipswich are viziuni mari în oraș, precum și o bibliotecă uimitoare care oferă o pădure tropicală vie. Campusul este la 55 de minute de orașul Brisbane, la o oră și la 15 minute de Coasta de Aur și este accesibil prin intermediul transportului public. Acasă la Școala de sănătate și bunăstare USQ, USQ Ipswich include facilități de pregătire paramedicală personalizate și noi laboratoare clinice de asistență medicală, terenuri de sport, o cafenea și o sală de gimnastică.

Pe net

Cu un studiu online la USQ, este mai ușor ca oricând un studiu să se potrivească cu viața ta. Ne concentrăm atenția asupra succesului studenților, astfel încât să vă fie mai ușor să vă potriviți gradele noastre accentuate în carieră, pe deplin acreditate, în viața voastră aglomerată. De fapt, suntem universitatea numărul unu din Queensland pentru absolvenți în muncă cu normă întreagă (Studii privind destinațiile pentru absolvenți, 2014-2016). Puteți studia cu fracțiune de normă sau cu normă întreagă sau puteți schimba încărcătura de studiu pe măsură ce viața se schimbă pentru dvs. - clasa dvs. este la fel de aproape de computer.

Studenții noștri care aleg să studieze online sunt foarte mult o parte din comunitățile noastre din campus și sunt foarte bineveniți să fim în campus cu noi, precum și să profităm de o gamă largă de facilități și servicii de asistență pe care le oferim.

Studenții online își pot accesa sala de clasă flexibilă online, ceea ce îi permite să aleagă unde studiază când studiază și chiar modul în care studiază. Nu e de mirare că peste 75% dintre studenții noștri aleg să studieze prin acest mod.

Suport pentru studenți internaționali

 • Gratuit colectarea de aeroport și transferul la locuința dvs. pentru studenții noi venind
 • Colegii rezidențiale și cazare în afara campusului
 • Grupul de lucru internațional al studenților privind centrul de carieră USQ
 • Student bunăstarea, sănătatea, consilierea și bunăstarea
 • Suport și servicii multi-credință
 • Evenimente și activități frecvente ale studenților
 • Resurse pentru dizabilități.

Aflați mai multe informații despre serviciile USQ International.

Unde să stați?

Dacă intenționați să studiați în campus cu USQ, există o serie de opțiuni de cazare disponibile pentru a se potrivi fiecărui buget - toate în imediata apropiere a fiecărui campus al USQ. Aflați mai multe despre cazare cu USQ.

Sunteți gata să aplicați la USQ?

Aplicarea pentru a studia cu USQ este ușor! Aflați mai multe despre procesul de depunere a cererilor și începeți începerea cererii. Rețineți că nu există o taxă pentru depunerea cererii la USQ.

Cercetare

USQ se angajează să efectueze cercetări care nu sunt doar de relevanță academică, ci se angajează cu industria și părțile interesate și contribuie la inovarea care aduce beneficii comunităților noastre, națiunii și dincolo de aceasta.

Cheia culturii noastre de cercetare lucrează cu industria pentru a înțelege problemele cu care se confruntă sectorul și pentru a dezvolta în colaborare noi idei și tehnologii care au un impact real asupra unui beneficiu tangibil. Avem capacități semnificative de cercetare și expertiză în următoarele domenii;

 • Agricultura si agrobusiness
 • Astrofizică
 • Patrimoniul cultural și arheologie
 • Viața digitală
 • Științele mediului
 • Sănătate și științe comportamentale
 • Științe matematice și hipersonice
 • Ingineria materialelor și tehnologia de inginerie
 • Comunitatea regională și dezvoltarea economică

Suntem recunoscuți pe plan internațional pentru munca noastră în materialele și compozitele viitoare, colaborând îndeaproape cu partenerii din industria internațională și cu alte instituții de cercetare, pentru a stabili soluții viabile pentru mediul înconjurător pentru unele dintre cele mai mari mărfuri din lume.

USQ este, de asemenea, rapid în curs de dezvoltare ca un lider de cercetare la nivel mondial în sistemele agricole și gestionarea peisajelor rurale durabile, cu cercetarea în domeniile științelor mediului, științelor computaționale și matematice, științelor agricole și inginerie. Proiectele internaționale de cercetare din Asia ajută la îmbunătățirea irigației, a producției de legume și a comercializării cafelei, printre altele.

De la superfoods la supraviețuirea cancerului la nivel regional, cercetătorii noștri lucrează pentru a îmbunătăți calitatea vieții pentru toți prin intermediul cercetării noastre în domeniul sănătății. Proiectele includ abordarea nevoilor unice ale populației regionale și rurale cu cercetarea care acoperă sistemele de sănătate, știința și tehnologia, accesul și îngrijirea, infrastructura și inovarea. Cercetătorii USQ investighează, de asemenea, potențialul alimentelor funcționale de a inversa obezitatea umană și bolile inflamatorii cronice, oferind fundația pentru a oferi în cele din urmă beneficii optime pentru sănătate pentru a reduce riscurile asociate tulburărilor cronice de viață.

Studenții postuniversitare de cercetare de la USQ au acces la o gamă largă de facilități și sunt mentorat de către cercetătorii și partenerii noștri, pentru a promova un mediu dinamic și plin de satisfacții. Programele inovatoare ale USQ de studii superioare prin cercetare (HDR) lărgesc orizonturile studenților și le pregătesc pentru o carieră provocatoare în domeniile alese, pentru a-și spori abilitățile de angajare și de inovare.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of Southern Queensland (USQ)

Cadre didactice joacă un rol vital în dezvoltarea capacității cetățenilor de a utiliza cunoștințele pentru a învăța, să dezvolte și să participe la lumea noastră contempo ... [+]

Commonwealth susținut Locul

În plus cariera didactică

Cadre didactice joacă un rol vital în dezvoltarea capacității cetățenilor de a utiliza cunoștințele pentru a învăța, să dezvolte și să participe la lumea noastră contemporană. Master of Education:

își propune să extindă expertiza, ajutându-vă să devină un lider în domeniul educației este oferit complet on-line, oferind flexibilitatea de a studia oriunde, oricând.

Majors

Copilărie timpurie Orientare și Consiliere Educație Specială TESOL

Alte specializări, cum ar fi o cale de cercetare și o cale a condus-elev permițându-vă să selectați opt cursuri din mai multe cursuri postuniversitare Educație vă permite să personalizați studiile la obiectivele personale si profesionale, care este disponibilă în cadrul Masters of Education Full-Fee Paying program.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
3 semestre
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southern Queensland (USQ)

Maestru De Sisteme Informatice USQ vă va oferi abilitățile necesare pentru a reuși într-o lume din ce în ce mai conectată în cazul în care noile provocări sunt prezentate ... [+]

Demara o carieră dinamică

Maestru De Sisteme Informatice USQ vă va oferi abilitățile necesare pentru a reuși într-o lume din ce în ce mai conectată în cazul în care noile provocări sunt prezentate în fiecare zi. Acest grad vă va oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru realizarea potențialului tehnologiilor existente, pentru a exploata oportunitățile tehnologiilor noi și emergente, pentru a ajuta organizațiile să câștige în valoare de activitate din utilizarea tehnologiei informației și a sistemelor.

Sectorul de IT a fost identificat ca având un deficit semnificativ de profesioniști instruiți. Acum este momentul să se lanseze într-o carieră, care va trebui să fie dinamică, la nivel mondial și a cererii. Studiind Master of Information Systems este ideal pentru profesioniștii cu calificări în alte domenii decât tehnologia informației domenii.... [-]

Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 - 6 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southern Queensland (USQ)

În cazul în care doriți să devină un inginer profesionist, și să aibă un grad de inginerie de trei ani, dar nici o experiență de muncă, Maestru de Inginerie vei ajunge ac ... [+]

Obține experiență în industria

Dacă doriți să deveniți un inginer profesionist și aveți o diplomă de trei ani, dar nu aveți experiență de muncă, Maestrul de Inginerie vă va duce acolo. În acest grad, veți:

obține hands-on de laborator practice și experiența industriei pentru a vă pregăti pentru a lucra în profesia de inginer aplice cunoștințele de studiu la o problemă din lumea reală în proiectul de cercetare - un mare pas cu pas piatră în grade de cercetare suplimentare, inclusiv doctoratul.

Majors

Tehnica agricola Telecomunicații și Aplicată Inginerie civilă Inginerie Electrică și Electronică ingineria mediului Sisteme informatice geografice inginerie mecanică Energetică inginerie structurală Topografie. ... [-]
Australia Toowoomba Australia Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 - 4 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southern Queensland (USQ)

Asigurați-vă următoarea mare mișcare cariera cu Master of Business și Inovare USQ lui. Veți fi capabil de a alege două specializări care vor extinde cunoștințele dumneavo ... [+]

Esti gata pentru cariera ta viitoare?

Asigurați-vă următoarea mare mișcare cariera cu Master of Business și Inovare USQ lui.

Veți fi capabil de a alege două specializări care vor extinde cunoștințele dumneavoastră, spori experiența dvs. și să completeze ambițiile de carieră.

Majors

Agrobusiness (nu este disponibil în 2017) Big Data și Visualisation De gestionare a crizelor TRANSFORMAREA DIGITALĂ întreprindere de conducere finanțe General afaceri internaționale Comunicare Profesională Afaceri Durabile

Cea de a treia componentă a studiilor va fi un proiect de cercetare care se va extinde cunoștințele în afaceri inovatoare și antreprenoriat. Alege fie o cercetare aplicata sau se lanseze într-Advanced Research.... [-]

Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
18 - 72 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southern Queensland (USQ)

Scopul Master of Business Research este de a vă instrui în cercetarea de afaceri la nivel înalt, fie pentru scopuri academice sau superioare de conducere. ... [+]

Ia-vă abilitățile de cercetare la un nivel cu totul nou

Scopul maestru de cercetare de afaceri este de a te antrena în cercetarea de afaceri la nivel înalt, fie pentru scopuri academice sau superioare de conducere. Vă va efectua o bucată importantă de cercetare în domeniul dumneavoastră de interes, folosind cunoștințele de specialitate și tehnici avansate de cercetare pentru a explora rezolvarea unei probleme de management. Este de așteptat ca cercetarea vă desfășura pe parcursul mai multor ani vor aduce o contribuție importantă la dezvoltarea de noi cunoștințe, dezvoltarea comunității și soluții pentru industrie și guvern.

rezultatele de carieră

Master of Business Research va spori rolul lor in conducere, sau vă pregăti pentru o carieră în mediul academic. Este, de asemenea, o piatră de temelie la grade de cercetare suplimentare, cum ar fi un doctorat.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 semestre
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southern Queensland (USQ)

Un Master of Education (Applied Lingvistică) este ideal dacă lucrați cu vorbitori de-a doua limbă și comunitățile lor, sau în domeniul terapiei vorbirii si a patologiei, ... [+]

Îmbunătăți abilitățile de management de comunicare

A Master of Education (Applied Lingvistică) Este ideal dacă lucrați cu vorbitori de-a doua limbă și comunitățile lor, sau în domeniul terapiei vorbirii si a patologiei, aliat de sanatate, psihologie sau de formare într-o varietate de setări care necesită abilități în management comunicare și interacțiune inter-culturale.

flexibilitate studiu

Dacă nu sunteți sigur dacă doriți să completeze un întreg de masterat, se aplică pentru a studia Absolvent Certificat USQ de Educație, Diploma de Educație (Commonwealth susținut loc) sau Diploma De Absolvent al Educației (Taxa completă de plată) și să ia credit de la dvs. studii la Master of Education, dacă vă decideți să continue studiile.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
3 semestre
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southern Queensland (USQ)

Doriți să livreze soluții inovatoare folosind abilități avansate în managementul de proiect? Dezvoltat în colaborare cu industria, Institutul Australian de Project Manage ... [+]

Maestru arta de management de proiect

Doriți să livreze soluții inovatoare folosind abilități avansate în managementul de proiect? Dezvoltat în colaborare cu industria, Institutul Australian de Project Management si Project Management Institute, Master of Project Management USQ va va oferi cu abilitățile și cunoștințele pentru a fi un lider în domeniul managementului de proiect.

În plus față de subiecte, cum ar fi conducerea echipei, livrarea de proiect, managementul bazat pe proiecte și managementul riscului, va fi capabil de a personaliza gradul dumneavoastră prin alegerea electives de la MBA nostru sau de Master of Business și grade de inovare pentru a se potrivi cu cariera ta.... [-]

Australia Springfield Australia Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
18 - 72 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southern Queensland (USQ)

În cazul în care doriți să devină un contabil și deja au o licență sau non-contabil master 8-unitate, Master of profesionale de contabilitate vei ajunge acolo. Accentul s ... [+]

Contabilitatea este critică

Contabilitatea este o componentă esențială a oricărei societăți sau instituții. Contabilitate ca profesie a cunoscut o schimbare majoră în ultimele decenii, de la un accent strict financiar al responsabilității economice pentru un rol mai complex în cadrul organizațiilor de afaceri și de management. Profesiei contabile sa extins, de asemenea, pentru a include domenii cum ar fi sistemele de informații, de insolvență și a investigațiilor criminalistice.

Schimba la o carieră în contabilitate

Dacă doriți să deveniți contabil și aveți deja o diplomă de licență sau de 8 unități non-contabile, Master of Professional Accounting vă va duce acolo. Accentul se pune pe experiența practică și pregătindu-vă temeinic pentru profesia contabilă, prin programul de conversie a acestui master.... [-]

Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 - 6 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southern Queensland (USQ)

Dacă ați absolvit o altă zonă și doriți să vă deplasați în IT sau ați studiat deja o diplomă de calcul și doriți să vă îmbunătățiți abilitățile profesionale, atunci acest ... [+]

Îmbunătățiți-vă abilitățile de calcul

Dacă ați absolvit o altă zonă și doriți să vă deplasați în IT sau ați studiat deja o diplomă de calcul și doriți să vă îmbunătățiți abilitățile profesionale, atunci acesta este gradul pentru dumneavoastră. Master of Technology este conceput pentru a adăuga cunoștințele și abilitățile actuale și se referă la nevoile profesiei sau industriei.

Cursuri de specializare

Software și Web Securitatea rețelelor și a sistemelor Specializare nespecificată - au opțiunea de a selecta zece cursuri aprobate de la Master of Technology pentru a vă modela gradul de atingere a obiectivelor și ambițiilor. ... [-]
Australia Toowoomba Australia Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 - 6 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southern Queensland (USQ)

Dacă aveți o diplomă de licență în orice domeniu, altele decât educația și doresc să devină un profesor de școală, Maestru de învățare și de predare a lui USQ vei ajunge ... [+]

Deveni un profesor de școală primară sau secundară

Dacă aveți o diplomă de licență în orice domeniu, altele decât educația și doresc să devină un profesor de școală, Maestru de învățare și de predare a lui USQ vei ajunge acolo. Studii Acest nivel cu totul nou de master vă va dota cu o înțelegere avansată și cuprinzătoare a educației și bine să vă pregătiți pentru noua cariera.

Majors

Primar SECUNDAR

Experiența profesională

Există 60 de zile de plasare experiență profesională și supravegheat de 20 de zile de la un stagiu fără supraveghere la un cent sarcină didactică 50 într-o școală sau în alt context educațional aprobat. De asemenea, aveți posibilitatea de a efectua o parte din experiența dumneavoastră profesională în străinătate.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 - 6 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

University of Southern Queensland (USQ)

Master of Science (cercetare) vă oferă abilitățile și oportunitățile de care aveți nevoie pentru a continua cariera in domeniul ales de cercetare științifică. ... [+]

Spori cariera ta cercetare științifică

O Master of Science (Research) vă oferă abilitățile și oportunitățile de care aveți nevoie pentru a continua cariera in domeniul ales de cercetare științifică. În acest grad, extrem de motivați și studenți cu înaltă calificare efectueze studii avansate pentru a produce o disertație bazată pe cercetare, care vă va ajuta să dezvolte abilitățile dumneavoastră de cercetare într-un domeniu specializat de cunoștințe și de a continua mai departe cu cariera ta de cercetare științifică.

In cadrul acestui grad veți avea posibilitatea de a alege dintre cele trei specializări "să se concentreze studiile de cercetare. Acestea includ:... [-]

Australia Toowoomba Springfield
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)