Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

profilul universitar

Clasat în top 51 universități * din lume, Universitatea din Queensland (UQ) este una dintre cele mai bune instituții de învățământ superior din Australia cu:

mai multe premii pentru excelență în predare decât orice altă universitate din Australia alegere excepțională de program într-o gamă largă de domenii de studiu la studii universitare, postuniversitare și nivelurile de studii superioare de cercetare oportunități pentru ca elevii să câștige experiență practică și de a face conexiuni valoroase cu eventualii angajatori, prin stagii și stagii șansa de a studia o parte din gradul lor de peste mări la una din mai multe instituții partenere cu rang inalt universității.

Cu campusuri bazate în și în jurul orașului Brisbane, va veti bucura de o comunitate diversa de peste 50.000 de studenți, inclusiv peste 12.600 de studenți internaționali din 140 de țări diferite din întreaga lume.

UQ este membru fondator al Grupului național al Opt, un lider de grup de universități din Australia care conduce o parte semnificativă a activității de cercetare universitare din Australia, precum și unul dintre cele doar trei universități din Australia pentru a fi un membru al Universitas la nivel mondial 21, un alianță permițând UQ să ofere studenților oportunități unice de a participa la schimburile de studenți și evenimente în întreaga lume. Prin această alianță, elevii UQ au participat la evenimente, cum ar fi programul Școala de vară în Mexic, Conferința de cercetare de licență în Japonia și programul de antreprenoriat social în Guatemala.

clasamentul mondial

În conformitate cu clasamentul Subiect QS World University 2016, UQ pe locul numărul unu în Australia în Resurse Minerale și Inginerie Minerit (10 la nivel global) și Știința Mediului (al 12-lea la nivel global). Universitatea, de asemenea, pe locul 17 la nivel global în agricultură și silvicultură și 18 în Educație. UQs alt QS top la nivel mondial-30 de subiecți sunt: ​​Psihologie (21), Studii de Dezvoltare (23), Inginerie chimică (25), Comunicații și Studii Media (25), Contabilitate și Finanțe (26), științe veterinare (29) și Asistență Medicală ( 30).

experienţa studenților

În plus față de flexibilitate în alegerea programului, studenții UQ beneficiază și de posibilitatea de a se bucura de o gamă largă de activități extrașcolare în timpul studiilor lor. Există oportunități de schimb la mai mult de 185 de instituții partenere din 40 de țări și accesul la mai mult de 200 de cluburi și societăți, precum și facilități sportive și culturale.

Programul UQ Premiul Advantage oferă studenților UQ posibilitatea de a realiza aspirațiile lor și de a îmbunătăți abilitățile lor de cercetare, leadership și comunicare culturală pentru a se asigura că acestea sunt competitive pe piața muncii. Acesta combină participarea la o serie de activități co-curriculare în trei categorii principale - Global Cultural Angajament, cercetare și antreprenoriat și responsabilitatea socială și Leadership - și va oferi acces la o serie de simpozion unic.

alumni notabile

restante absolventii 225,000-plus universității se numără un laureat Nobel, CEO-ul unei Fortune 500 companie, un castigator al premiului Oscar, și lideri în guvern, drept, știință, serviciu public și arte.

cercetare se concentreze

Universitatea are nouă institute de cercetare de clasă mondială, iar cercetătorii ale căror inovații au un impact global, inclusiv crearea unui vaccin cancer de col uterin, protecția aprovizionării cu alimente la nivel mondial, iar instalarea celui mai mare panou solar fotovoltaic din emisfera sudică. Ca un student UQ aveți posibilitatea de a fi predate de către și de a lucra alături de acești cercetători.

Unde este UQ?

UQ are trei campusuri în și în jurul valorii de Brisbane, capitala a statului Queensland. Brisbane este al treilea oras ca marime din Australia, după Sydney și Melbourne, și are o populație multiculturală de aproximativ două milioane.

Ea are toate avantajele unui mare oraș modern, dar acesta își păstrează prietenia și farmecul unui oraș regional mic. În 2013 ediție a ghidului de călătorie Lonely Planet Australia, Brisbane a fost numit "cel mai tare oras din Australia".

o oră cu mașina de sud a orașului, veți găsi plaje aurii și parcuri tematice din Coasta de Aur. La nord de Brisbane veți găsi plajele Sunshine Coast, parcuri naționale, păduri tropicale și atracții precum Australia Zoo. Doar în largul coastei veți găsi curat Stradbroke și Moreton Insulele, atât de popular excursie de o zi și destinații de vacanță pentru localnici și vizitatori deopotrivă. Brisbane a găzduit numeroase evenimente culturale și sportive pe scară largă, inclusiv Jocurile Commonwealth-ului, Cupa Mondiala de Rugby si summit-ul din 2014, liderii G20.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați https://future-students.uq.edu.au * UQ se clasează în top 51, masurata prin QS World University Rankings și clasificarea performanțelor de lucrări științifice pentru universități din lume. Universitatea se afla pe locul 52, de asemenea, în US News Best Global Universități Rankings, 55 în clasamentul Academic al Universităților Mondiale și în 60 în Times Superior World Education University Rankings.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

The University of Queensland

Acest program este conceput atât pentru avocați și non-avocați care doresc să se concentreze studiile lor asupra dreptului internațional. Într-o lume din ce în ce mai int ... [+]

De ce studia Maestru de Drept Internațional

Acest program este conceput atât pentru avocați și non-avocați care doresc să se concentreze studiile lor asupra dreptului internațional. Într-o lume din ce în ce mai internaționalizat, dreptul internațional modelează aproape toate formele de interacțiune internaționale, de la afaceri, comerțului, la diplomație, și în război.

Persoanele care lucrează deja sau în speranța de a lucra într-o varietate de domenii s-au axat pe plan internațional, cum ar fi de afaceri, politica, guvern, iar sectorul ONG ar beneficia de o înțelegere clară a structurii legilor internaționale, care modelează sistemul internațional, și modul în care să lucreze în cadrul acestor legi.... [-]

Australia Saint Lucia Brisbane Gatton
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Queensland

Acest program este oferit ca răspuns la cererea pentru un program de 2 ani de masterat de la studenții care au absolvit studii la nivel de masterat și care doresc să aibă ... [+]

De ce studiu Master of Lingvistică Aplicată

Acest program este oferit ca răspuns la cererea pentru un program de 2 ani de masterat de la studenții care au absolvit studii la nivel de masterat și care doresc să aibă acces la o disertație înainte de a avansa la un grad de cercetare mai mare. Acest program de cursuri postuniversitare oferă studii în domeniile Lingvistică aplicată și TESOL. Programul are două misiuni. Primul este acela de a oferi un program de dezvoltare profesională de calitate pentru profesori de limba engleza si alte limbi, a doua și a profesioniștilor de limbi străine în traducere, interpretariat și alte domenii de-a doua limbă. Cea de a doua misiune este de a oferi studenților cursuri posibilitatea de a explora opțiunile de cercetare și de a dezvolta specializări pentru studii suplimentare.... [-]

Australia Saint Lucia Brisbane Gatton
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Queensland

Programul Stiinta de date de la Universitatea din Queensland va fi primul în Australia pentru a oferi un nivel avansat de calcul, statistici, matematică și cunoștințe de ... [+]

De ce studiu Master of Science Datelor

Există o creștere semnificativă și continuă a cererii de date Oamenii de știință la nivel global. Știința datelor este un nou domeniu interesant de studiu, care se aplică într-un număr mare de sectoare industriale, cum ar fi sănătatea, energia, finanțe, producție, precum și în guvern. DProgramul Știință ata la Universitatea din Queensland va fi primul în Australia pentru a oferi un nivel avansat de calcul, statistici, matematică și cunoștințe de afaceri aplicate în industrie, guvern, contexte sociale și științifice și echilibrat cu atributele esențiale relevante pentru știința datelor, inclusiv utilizarea etică a datelor , considerații juridice pentru știința datelor, comunicarea de afaceri, experienta hands-on cu instrumente relevante mari de date și tehnologii, precum și gândirea creativă și perturbatoare aplicate la probleme complexe. Absolvenții din acest program vor fi bine echipate pentru a face față provocărilor complexe de știință de date și să joace un rol de lider în dezvoltarea viitoare a soluțiilor științei datelor la nivel global. ... [-]

Australia Saint Lucia Brisbane Gatton
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Exploring the UQ Advantage

A look at the UQ St Lucia campus