Citește Descrierea Oficială

Obțineți o perspectivă asupra a ceea ce vă place viața la UWA și aflați ce se bucură cel mai mult studenții noștri.

Suntem mândri că ne aflăm pe primul loc în Australia de Vest și că suntem în top 100 de universități la nivel global.

5 stele pentru student:

 • Raportul profesorilor și cererea studenților (GUG 2018)
 • Șapte dintre subiecții noștri sunt clasați în Top 50 din lume (QS 2018)
 • Clasat pe locul 91 în top 100 de universități din întreaga lume (ARWU 2017)

Experiență experimentală a studenților

Alături de râul Swan, campusul nostru din Perth se numără printre cele mai pitorești din Australia, cu clădiri iconice din gresie, situate în grădinile cu patrimoniu. Suntem la doar 10 minute de cartierul comercial și de afaceri din Perth și aproape de multe dintre plajele uimitoare ale orașului.

În campus, veți avea o serie de facilități esențiale pentru a vă bucura, inclusiv cafenele, biblioteci, librării, o incintă culturală vibrantă și tone de cluburi și societăți pentru a vă alătura și a experimenta viața elevilor la maxim. Suportul nostru Guild Student înseamnă că puteți încerca să vă faceți parte din voluntariat, să obțineți sfaturi independente cu privire la o serie de probleme sau să participați la unul dintre numeroasele evenimente variate din și în afara campusului.

Structura inovatoare a cursului

Indiferent de obiectivele pe care le aveți, o diplomă UWA creează o lume a posibilităților. Aproximativ 40% din locurile de muncă de astăzi nu vor exista în 20 de ani (CEDA, 2015), deci credem într-o pregătire mai bună pentru carierele viitorului.

Structura noastră de cursuri inovatoare este singura de acest gen din WA și se bazează pe un model global. Aceasta înseamnă că vă puteți urmări interesele și vă puteți maximiza oportunitățile de carieră în același timp. Această flexibilitate vă stabilește în afară de mulțime și este cheia pentru a vă proteja în viitor cariera.

Clasamente și ratinguri

Am primit clasamente de cinci stele în ceea ce privește cererea studenților și raportul student: personal în Ghidul bunelor universități 2018. UWA ocupă primul loc în Australia de Vest și este recunoscut la nivel internațional ca o universitate de top 100. Șapte dintre domeniile noastre sunt clasate în Top 50 din lume, potrivit clasamentului QS World University by Subject 2018.

 • Agricultură și silvicultură
 • Anatomie și fiziologie (al 13-lea)
 • Construcții civile și structurale
 • Pământ și științe marine
 • Inginerie minerală și minerit (a 11-a)
 • Arta spectacolului
 • Subiecte legate de sport

Rezultate graduale

Gradul dvs. UWA este o investiție în viitorul dvs. Absolvenții noștri depășesc în mod constant salariile inițiale pe plan național și ratele de ocupare a absolvenților de stat. Sărbăm parteneriate puternice din industrie, oferindu-vă experiențe practice, reale, în plus față de oportunități de rețea profesionale valoroase. Această abordare hands-on de învățare este foarte apreciată de angajatori și vă asigură că sunteți pregătiți pentru carieră. Absolvenții noștri continuă să inspire și să aducă un impact pozitiv asupra societății.

Schimbarea lumii prin cercetare

Ca universitate de cercetare intensivă, facem parte din grupul celor opt (o coaliție de universități de cercetare de vârf din țară) și unul din cei doi membri ai rețelei universale mondiale din Australia. De asemenea, suntem membri ai rețelei Matariki de înaltă calitate, universități intensiv de cercetare, cu un accent special pe experiența studenților.

De-a lungul anilor, am continuat să atragem personal de rang înalt, personal recunoscut la nivel global, cercetători și studenți, inclusiv profesorul nostru laureat al Premiului Nobel, Barry Marshall, și primim anual aproximativ 80% din totalul fondurilor pentru cercetare acordate universităților WA.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

The University of Western Australia

Obțineți abilitățile necesare pentru a aborda provocările mari de date și pentru a concura în domeniul digital. ... [+]

Un câmp care se extinde rapid și nu are nici un semn de încetinire. Datele și analizele de anvergură acum stimulează și informează luarea deciziilor strategice și inovarea, fie că este vorba de inginerie, finanțe, sănătate sau alte domenii profesionale. Provocarea pentru organizațiile din întreaga lume este cum să valorificați volumul tot mai mare de date ca un avantaj.

Master of Data Science oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a înțelege și aplica metodologii analitice adecvate pentru a transforma modul în care o organizație își atinge obiectivele, pentru a face față în mod eficient sarcinilor mari de gestionare a datelor, pentru a stăpâni fundațiile statistice și de învățare automată, este construit și să evalueze și să comunice eficiența noilor tehnologii.... [-]

Australia Crawley
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Western Australia

Master of Architecture (Design) este un program de cercetare independentă, supravegheată, care conduce la prezentarea unei expoziții de proiectare arhitecturală echivalen ... [+]

Master of Architecture (Design) este un program de cercetare independentă, supravegheată, care conduce la prezentarea unei expoziții de proiectare arhitecturală echivalentă cu scopul de a proiecta schematic o clădire cu o semnificație culturală majoră.

Elevii din acest curs desfășoară un program de cercetare independentă, supravegheată. Evaluarea se face pe baza unei expoziții a lucrării.

Datele de începere

În acord cu supervizorii, studenții pot începe oricând pe tot parcursul anului, cu excepția lunii decembrie

Timp de contact săptămânal

Studenții cu normă întreagă sunt așteptați să petreacă cel puțin 30 de ore pe săptămână pe parcursul anului. Studenții cu normă întreagă se așteaptă să petreacă cel puțin 15 ore pe săptămână în cercetarea lor, pe tot parcursul anului.Cerințe de admitereCalificări echivalente cu o diplomă de licență de arhitectură cu cel puțin două clase superioare de clasă a doua și o experiență de proiectare arhitecturală suficientă pentru a satisface Școala de arhitectură, peisaj, arte vizuale și Școala de Cercetări Universitare că solicitantul are o experiență suficientă pentru a finaliza cursulCompetență engleză... [-]
Australia Crawley
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Western Australia

Un Master of Commerce de la UWA Business School, acreditat la nivel internațional, vă poate crește șansele de angajare în întreaga lume. Cercetătorii noștri de clasă mond ... [+]

Un Master of Commerce de la UWA Business School, acreditat la nivel internațional, vă poate crește șansele de angajare în întreaga lume.

Cercetătorii noștri de clasă mondială și partenerii de conducere din industrie vă vor asigura că vă expuneți la cea mai recentă teorie și practică. În același timp, veți avea ocazia să participați la activități extrașcolare - de la târguri de carieră și evenimente de networking, până la aderarea la grupuri de studenți și participarea la ateliere de dezvoltare profesională și la prelegeri invitate de la directori executivi.

Despre cursMaster of Commerce este ideal pentru absolvenții recenți care doresc să dezvolte expertiza suplimentară pentru a-și desfășura cariera în afaceri. Este potrivit atât pentru absolvenții cu diplomă non-profesională care caută o calificare postuniversitară în mediul de afaceri, cât și pentru absolvenții de afaceri care doresc să adauge un nou domeniu (domenii) de specializare la competența lor. Elevii completează unitățile de bază în etică, economie, contabilitate financiară, afaceri globale, management și marketing. În plus, Master of Commerce vă oferă posibilitatea de a se specializa în: - Contabilitate - Managementul informațiilor și logistică - Economie - Relații de muncă - Finanțe - Managementul resurselor umane - Management - Marketing Structura flexibilă a cursului vă oferă posibilitatea de a combina două specializări, de a completa un studiu mai vast într-o specializare sau de a combina o specializare cu o serie de electives din celelalte specializări. Oportunitățile de carieră sunt vaste și depind de alegerea dvs. de specializare. Structura flexibilă vă permite să proiectați cursul pentru... [-]
Australia Crawley
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Western Australia

Îmbunătățiți-vă cunoștințele și aptitudinile pentru un viitor în domeniul evoluției rapide a științei agricole, cu o specializare fie a agriculturii agricole, a culturilo ... [+]

Îmbunătățiți-vă cunoștințele și aptitudinile pentru un viitor în domeniul evoluției rapide a științei agricole, cu o specializare fie a agriculturii agricole, a culturilor și a sistemelor de creștere a animalelor, genetică și reproducere sau știința solului și nutriția plantelor .

Provocările unei populații în creștere rapidă și al limitărilor de teren și de apă dulce afectează capacitatea agriculturii de a satisface cererea de alimente, fibre și combustibil.

Știința agricolă oferă cercetare, tehnologie și informații pentru dezvoltarea durabilă, profitabilă și etică a industriei agricole.

Despre cursPopulațiile și economiile mondiale își sporesc cererea de alimente și fibre. Sistemele agricole sunt plasate sub presiune pentru a atinge obiectivele de mediu, sociale și economice. Pentru a menține sau a crește nivelurile de producție, este necesară înțelegerea factorilor complexi care modelează sistemele agricole. Acest curs vă pregătește cu cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru un viitor în domeniul evoluției rapide a științei agricole.Detalii privind structura cursului... [-]
Australia Crawley
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 găsește juris doctor
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Western Australia

Studiați un Master de Științe a Mediului și profitați de lunga istorie a cercetării multidisciplinare a UWA într-o mare diversitate de sisteme de mediu și de experiența s ... [+]

Prezentare generală

Studiați un Master de Științe a Mediului și profitați de lunga istorie a cercetării multidisciplinare a UWA într-o mare diversitate de sisteme de mediu și de experiența sa unică în identificarea soluțiilor pe termen lung pe plan economic și de planificare, construite pe o înțelegere riguroasă a proceselor de mediu.

Despre curs

Oamenii de știință din domeniul mediului evaluează impactul activității umane și dezvoltă soluții științifice bazate pe riscuri pentru a contribui la asigurarea unui mediu global durabil. O abordare interdisciplinară a rezolvării problemelor este esențială în acest domeniu, ceea ce înseamnă că sunt incluse atât științele biologice, cât și științele pământului și studiile de planificare și management al mediului. Acest curs vă pregătește să abordați aspecte precum schimbările climatice, emisiile de gaze cu efect de seră și gestionarea resurselor de apă.... [-]

Australia Crawley
The University of Western Australia

Acoperind o gamă largă de subiecte de finanțe aplicate, acest curs de master specializat duce la o carieră în domeniul corporate banking și finanțe, tranzacționare pe pia ... [+]

Acoperind o gamă largă de subiecte de finanțe aplicate, acest curs de master specializat duce la o carieră în domeniul corporate banking și finanțe, tranzacționare pe piața de capital, asigurări, managementul investițiilor și alte domenii de finanțare aplicată. Veți studia sub îndrumarea profesioniștilor cu experiență financiară, inclusiv profesorii care au servit la masa rotundă a guvernului Commonwealthului, au acționat ca martori experți în cazurile judiciare și au dezvoltat un indice de preferință a capitalului propriu în parteneriat cu primul stat colonial.

Despre cursMaster of Finance este un curs practic conceput atât pentru absolvenții care lucrează deja în sectorul financiar, cât și pentru cei cu un background non-financiar care doresc să se mute în zona de finanțare. Curriculum-ul completează programul de analiză financiară autorizată (CFA), cu subiecte precum managementul riscului, piețele de capital și finanțele internaționale. Candidații care se pregătesc pentru calificarea CFA sunt încurajați să se înscrie în Master of Finance Aplicate ca un curs de pregătire.Detalii privind structura cursului... [-]
Australia Crawley
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Western Australia

Marketingul se concentrează pe realizarea și păstrarea clienților prin găsirea, comunicarea și susținerea avantajului competitiv care face ca o companie să aibă cu adevăr ... [+]

Prezentare generală

Marketingul se concentrează pe realizarea și păstrarea clienților prin găsirea, comunicarea și susținerea avantajului competitiv care face ca o companie să aibă cu adevărat succes. Subiectele abordate în Marketing includ publicitatea, strategia companiei, analiza competitivă și crearea de valori.

Master of Marketing este potrivit atat pentru profesionistii care lucreaza in domeniul marketingului si a domeniilor conexe, cat si celor care doresc sa se mute in teren.

Despre curs

Studenții de marketing de la UWA au posibilitatea de a întreprinde proiecte pentru organizații de viața reală și au colaborat anterior cu companii precum Coles, Google, Microsoft, Rio Tinto, Turism WA, Transperth și Westpac.... [-]

Australia Crawley
The University of Western Australia

Acest curs este despre înțelegerea lumii din jurul nostru la cel mai fundamental nivel. Cunoștințele generate de studiul fizicii sunt, de asemenea, forța motrice din spat ... [+]

Acest curs este despre înțelegerea lumii din jurul nostru la cel mai fundamental nivel. Cunoștințele generate de studiul fizicii sunt, de asemenea, forța motrice din spatele majorității tehnologiilor noi, de la radare la lasere, de la tranzistori la calculatoare cuantice și de la microscoape electronice la scanere avansate pentru imagistică medicală.

Despre cursVeți dezvolta o combinație de competențe de cercetare la nivel înalt, analitice și de rezolvare a problemelor, care sunt foarte apreciate de industria și angajatorii guvernamentali. Master of Physics poate fi realizat într-una din următoarele:Astronomie și astrofizică (tehnici de astronomie, astrostatistică, dinamică galactică, obiecte compacte, șocuri astrofizice, astrofizică în plasmă, electrodinamică spațială și astrofizică înaltă)Fizica computațională (metode numerice, programare de înaltă performanță, programare unitate grafică (GPU) și metode de fizică computațională)Fizica experimentală (analiza datelor și metodele fizicii experimentale)Fizica medicală (punerea în funcțiune, calibrarea, exploatarea și întreținerea în siguranță a acestor sisteme medicale care ajută la diagnosticarea și tratarea mii de oameni în fiecare an)Fizica teoretică (cunoștințe specifice disciplinei la frontierele fizicii moderne).Detalii privind structura cursului... [-]
Australia Crawley
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Western Australia

Master of Professional Accounting vă va oferi instruire în aspectele tehnice ale pregătirii datelor contabile; să vă dezvoltați abilitățile în aplicarea informațiilor con ... [+]

Master of Professional Accounting vă va oferi instruire în aspectele tehnice ale pregătirii datelor contabile; să vă dezvoltați abilitățile în aplicarea informațiilor contabile pentru rezolvarea problemelor și luarea deciziilor; și să vă dezvoltați cunoștințele și abilitățile în disciplinele profesionale conexe, cum ar fi finanțele, impozitarea, auditul și managementul.

Acest curs oferă o oportunitate pentru absolvenți de a obține o calificare care este recunoscută de către organismele profesionale de contabilitate și comunitatea de afaceri mai largă.

Contabilitate la UWA

UWA este clasată printre primele 100 de universități din lume pentru contabilitate (QS 2014) Masterul de contabilitate profesională UWA este acreditat de către contabilii autorizați din Australia și Noua Zeelandă, CPA Australia și Institutul de Contabilitate Publică Profesorul emerit al UWA Philip Brown are o bursă numită în onoarea sa de Asociația de contabilitate și finanțe din Australia și Noua Zeelandă... [-]

Australia Crawley
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Western Australia

Se specializează într-una din cele opt discipline de inginerie în Master of Engineering Inginerie și să devină un inginer profesionist acreditat, care este foarte căutat ... [+]

Se specializează într-una din cele opt discipline de inginerie în Master of Engineering Inginerie și să devină un inginer profesionist acreditat, care este foarte căutat de către industrie.

Acest curs a fost dezvoltat în consultare cu industria pentru a vă echipa cu expertiza tehnică avansată, gândirea critică și abilitățile profesionale necesare pentru a rămâne competitivă într-o forță de muncă la nivel mondial. Concentrați-vă pe domeniul dvs. de inginerie ales pentru a vă îmbunătăți opțiunile de carieră. De exemplu, studenții interesați de o carieră în industria de petrol și gaze pot opta să se specializeze în inginerie chimică, inginerie civilă, inginerie electrică sau inginerie mecanică. Prin alegerea disciplinei care vă interesează cel mai mult, veți obține nu numai o înțelegere profundă a disciplinei dintr-o perspectivă inginerie holistică, ci și unitățile relevante pentru zona dvs. de interes. Master of Engineering Professional este calea către o calificare profesională de inginerie pentru cei care au studiat Engineering majore Stiinta in UWA Inginerie Direct Pathway .... [-]

Australia Crawley
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Western Australia

Veți obține un set complet de calificări care vă va pregăti pentru angajare sau promovare în industria de petrol și gaze. Proiectat în colaborare cu partenerii din indust ... [+]

Veți obține un set complet de calificări care vă va pregăti pentru angajare sau promovare în industria de petrol și gaze. Proiectat în colaborare cu partenerii din industria UWA, cursul este sincronizat cu tendințele energetice globale, cu accent pe extracția gazelor naturale și pe producția de gaz natural lichefiat (GNL). Cursul oferă atât fundamente tehnice, cât și experiență cu software-ul de inginerie de vârf (inclusiv Eclipse / Petrel, OLGA, Multiflash și HYSYS).

Despre cursVeți dezvolta abilități profesionale într-o serie de domenii cheie, inclusiv inginerie petrolieră, economie de gaze, strategii și responsabilități de investiții, concepte de flux de lucru și tehnologii actuale de producție și prelucrare. O atenție deosebită este acordată gazelor naturale și atât extracției, cât și conversiei ulterioare la gazele naturale lichefiate (GNL). Unitățile orientate spre afaceri vor acoperi principiile de planificare a proiectelor și de management de proiect în contextul managerial al industriei petrolului și gazelor. De asemenea, veți produce o varietate de rapoarte tehnice și propuneri de afaceri în scris și veți participa la proiecte de grup, inclusiv un proiect unic de dezvoltare a hidrocarburilor în câmp. În timpul studiilor, veți beneficia de o interacțiune strânsă cu academicienii de top și cu legăturile acestora cu industria.Detalii privind structura cursului... [-]
Australia Crawley
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Western Australia

Masterul de Politici Publice vă va oferi o înțelegere multidisciplinară a rolului guvernului în activitatea economică și luarea deciziilor de politică publică. Cursul se ... [+]

Prezentare generală

Masterul de Politici Publice vă va oferi o înțelegere multidisciplinară a rolului guvernului în activitatea economică și luarea deciziilor de politică publică. Cursul se concentrează asupra modului în care guvernul interacționează cu economia și societatea. Subiectele includ: creșterea economică, stabilitatea, fiscalitatea, furnizarea de infrastructuri, reglementarea, sănătatea, apărarea, educația și securitatea socială. Acesta integrează teoria și practica pentru a spori cunoștințele și abilitățile practice care vă permit să răspundeți proactiv și strategic nevoilor publice, economice și sociale. Puteți alege să completați specializări în economie sau administrație publică și guvernare sau ambele.... [-]

Australia Crawley
The University of Western Australia

Acest curs oferă absolvenților săi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a explica și aplica metodologiile adecvate ale tehnologiei informației (IT) pentru a ajuta ... [+]

Prezentare generală

Acest curs oferă absolvenților săi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a explica și aplica metodologiile adecvate ale tehnologiei informației (IT) pentru a ajuta un individ sau o organizație să își atingă obiectivele și obiectivele. Veți învăța, de asemenea, să apreciați bazele științifice pe care se construiește IT și să anticipați schimbarea direcției IT și să evaluați și să comunicați eficiența noilor tehnologii.

Despre curs

Acest curs are un accent puternic pe aplicarea tehnologiilor contemporane și emergente, incluzând computerele cloud și de înaltă performanță, dezvoltarea web agilă și proiectarea și managementul proiectelor software.... [-]

Australia Crawley
The University of Western Australia

Business Information and Logistics Management îmbină studiile în sistemele informatice, știința managementului și sistemele de sprijin decizional, permițând studenților s ... [+]

Business Information and Logistics Management îmbină studiile în sistemele informatice, știința managementului și sistemele de sprijin decizional, permițând studenților să examineze o varietate de aspecte critice în afaceri.

Doriți să vă dezvoltați abilitățile în managementul proiectelor și să vă concentrați pe îmbunătățirea calității, a managementului fluxului de lucru, a proceselor și a sistemelor?

Master of Business Information Management și Logistică la Școala de Afaceri UWA vă va dezvolta și extinde abilitățile de a gestiona proiecte de infrastructură IT, de a determina cerințele sistemelor de întreprindere, de a analiza datele organizaționale pentru business intelligence, de a conduce strategiile sistemelor informatice, de a gestiona lanțurile de aprovizionare și de a aplica tehnologiile emergente în întreaga întreprindere. Un accent major al Master of Business Information și logistică de gestionare este în curs de dezvoltare capacitatea de a lucra cu echipe IT pentru a îmbunătăți operațiunile. De exemplu, în unitatea Enterprise Information Systems, veți învăța să:... [-]

Australia Crawley
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză