The University of Melbourne - Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Beneficii pozitive, conectate, pline de satisfacții

Aici, la Universitatea din Melbourne, am creat o colecție de cursuri de specialitate pentru a încuraja mințile minunate să exploreze, să se provoace și să avanseze. Suntem pasionați și motivați să livrăm acest lucru, așa că am conceput și creat intenționat cursuri care oferă educație de cea mai bună calitate și oferă experiențe excepționale de învățare, 100% online. Studiind la Universitatea din Melbourne, veți învăța de la experți din industrie și academicieni de vârf, cu medii extinse în cercetare și care interacționează cu studenții din întreaga lume printr-o comunitate virtuală îmbogățită și conectată.

Universitatea din Melbourne are o reputație remarcabilă pentru excelență în predare și cercetare. Acest angajament față de excelență a văzut Universitatea reunind cele mai strălucite minți pentru a redefini cele mai bune practici în educația online pentru a oferi studenților din întreaga lume o educație de calitate de neegalat, 100% online.

Modelarea acestei experiențe este echipa noastră de design specializată în învățare, care lucrează în colaborare cu cadre universitare folosind o combinație de instrumente și tehnici, alimentate prin tehnologii inovatoare, alături de o echipă de suport dedicată, care oferă fiecărui student cea mai bună experiență.

100% on-line, relevante și suportate.

Cursuri progresive, de nișă și de neegalat pentru cei care vor să avanseze în carieră, să se reinventeze sau să fie lideri în domeniul lor.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Diplome - Lawstudies » Vedea Certificate de Absolvire » Vedea Certificate » Vedea Cursuri » Vedea Masterat - OnlineStudies » Vedea Diplome - HealthcareStudies » Vedea Certificates » Vedea Masterat - HealthcareStudies » Vedea LLM »

Contactează
Adresa locaţie
Australia Online, AU
Mass-Media Socială