Southern Cross Education Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Southern Cross Institutul de Educație este mândru de a oferi atât studenților noștri Melbourne locale și studenții internaționali din întreaga lume cele mai bune oportunități disponibile în asigurarea toată primi o experiență supremă în obținerea calificării pe care le caută.

Dacă studentul studiază un curs certificat sau un curs Diplomă avansată, Institutul nostru combină o atmosferă de distracție interactiv completate printr-o metodă energetic de predare. Toate stagiile de formare include un unu la unu abordare individuală pentru a satisface nevoile și nivelul de calificare a elevului. Gama noastră de cursuri este cuprinzătoare cu noi cursuri adăugate frecvent. Seminarii scurte și cursuri de certificat, cum ar fi prim ajutor sunt livrate în mod frecvent pentru studenții locali, întreprinderi și membrii de familie care doresc să-și lărgească cunoștințele lor atunci când timpul este limitat.

Toți elevii experimenta un mediu de învățare relaxat la toate campusurile noastre. Vizitatorii noștri studenți de peste mări, nu va dura doar acasa o calificare australian recunoscute la nivel mondial, dar, de asemenea, experimenta diversitatea Australia are de oferit. Din uimirea pitoresc magnific Australia are de oferit prin dreptul la gama mare de oportunități de ocupare fortei de munca va avea o dată calificarea dvs. este completă, Southern Cross Institutul de Educație este alegerea potrivita. Persoane diferite, diverse de învățare și de livrare divers va asigura succesul dumneavoastră.

Locații

Melbourne

Address
Melbourne City Campus,
155-161 Boundary Road

VIC 3051 Melbourne, Victoria, Australia

Adelaide

Address
Adelaide Campus,
Level2 14-16 Grote Street

SA 5000 Adelaide, Sudul Australiei, Australia