RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

RMIT este o universitate globală de tehnologie, design și întreprindere.

Una dintre instituțiile terțiare originale din Australia, Universitatea RMIT se bucură de o reputație internațională pentru excelență în educația profesională și profesională, cercetarea aplicată și angajamentul față de nevoile industriei și comunității.

RMIT este lider mondial în artă și design; Arhitectură; Educaţie; Inginerie; Dezvoltare; Informatică și sisteme informatice; Afaceri si management; și studii de comunicare și mass-media.

Patrimoniul nostru

RMIT a fost înființată în 1887 ca Colegiu de lucru pentru bărbați, cu scopul de a aduce educația oamenilor muncii din Melbourne.

Locațiile și facilitățile noastre

Campusurile noastre din Melbourne și Vietnam au clădiri premiate și unele dintre cele mai avansate facilități tehnologice din lume.

Educația noastră

RMIT face o schimbare în viața studenților noștri, a personalului nostru și a comunității noastre prin programele noastre educaționale.

Guvernanță și management

Guvernanța și managementul solide sunt esențiale pentru asigurarea succesului și sustenabilității Universității.

Colegiile noastre

Universitatea RMIT oferă programe de studiu în 17 școli din trei colegii universitare.

Una dintre instituțiile de învățământ originale din Australia fondată în 1887, Universitatea RMIT este acum cea mai mare instituție terțiară a națiunii cu peste 84.000 de studenți, dintre care 13.000 de studenți la nivel postuniversitar.

Clasamentul nostru

QS Clasificări

A 15-a universitate cu cea mai înaltă clasă din Australia și a 250-a în lume 1

A 15-a la nivel global pentru ocuparea posturilor universitare (a doua în Australia și a 6-a în regiunea Asia-Pacific) 2

40-a în lume pentru profilul internațional al personalului academic 1

Al 11-lea în lume pentru artă și design (cel mai bine plasat în Australia) 3

Al 20-lea în lume pentru managementul bibliotecilor și informațiilor (al doilea în Australia) 3

26 în lume pentru arhitectură (locul 4 în Australia) 3

Printre cele mai mari 100 de universități din lume

 • Educaţie
 • Inginerie (Civil
 • Inginerie (electrice
 • Informatică
 • Comunicare
 • Studii de Dezvoltare
 • Afaceri
 • Contabilitate

Printre cele mai importante 150 de universități ale lumii din lume

 • Inginerie (chimică)
 • Inginerie (mecanică, aeronautică și fabricație)
 • Geografie
 • Stiinte Sociale

Printre cele 100 de facultăți din lume în domeniul artelor

21 în lume și a 5-a în Australia printre universități cu vârsta sub 50 de ani (2019 QS Top 50 sub 50 index)

Alte clasamente

RMIT se situează printre primele 400 universități din lume la nivel global în clasamentul universitar 2018 al universităților.

RMIT se clasifică, de asemenea, în banda 401-500 în clasamentul universităților din Times Higher Education Times 2017-18 și 74 în regiunea Asia-Pacific.

RMIT este clasat pe locul 268 în Clasamentul 4 din 2018 Leiden, clasamentul celor mai mari universități de cercetare din lume.

RMIT este al 19-lea în lume în Business Fashion of 2017 Global Fashion School Rankings și al 9-lea în BoF's Top 10 Global Graduate Fashion Business Cursuri.

RMIT este pe locul 97 la nivel global și pe locul 13 în regiunea Asia-Pacific în clasamentele MBA 2018 QS Global Executive MBA; și sa clasat în top 151-200 în lume în 2018 QS Full-Time MBA.

RMIT se clasează pe locul 33 în Global Executive MBA Rankings și al 19-lea la nivel global pentru programul Executive MBA în 2018 Global MBA Rankings ( CEO Magazine ).

Excelență în cercetare

Calitatea activității de cercetare a RMIT a fost aprobată de Consiliul Australian pentru Cercetare.

În cea mai recentă evaluare a excelenței în cercetare pentru Australia, RMIT a fost evaluat "cu mult peste standardul mondial" în 13 domenii de cercetare și "mai presus de standardul mondial" în alte nouă domenii.

Cercetarea noastră în 11 domenii ale științei (inclusiv știința medicală), inginerie și matematică aplicată, precum și în arhitectură, media și comunicații, a fost clasată printre cele mai bune din lume.

Premii internaționale de educație victoriană

La Premiile Internaționale de Educație Victoriană Internațională, RMIT a primit Premiul pentru Premiul Internațional de Educație al Anului și premiul pentru Excelența în Educația Internațională (Universitatea).

Alumni

Comunitatea absolvenților noștri de peste 300.000 se întinde pe tot globul și include lideri precum CEO-ul News Corporation, Robert Thomson; Catedra BHP Billiton, Jacques Nasser; multi-premiat fizician teoretic, Dr. Amanda Barnard; și fostul director al Festivalului Internațional de la Edinburgh, Sir Jonathan Mills AO.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Diplome Avansate » Vedea Diplome de Absolvire » Vedea Diplome » Vedea Programe de Licență » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Maestru de arhitectură

Campus Cu normă întreagă 2 anii February 2019 Australia Melbourne

Cu un accent deosebit pe explorarea designului venturos bazat pe idei, masteratul de arhitectură al RMIT vă va ajuta să dezvoltați o înțelegere sofisticată a arhitecturii, oferind în același timp un set divers de aptitudini avansate și experiențe de învățare. [+]

Prezentare generală

RMIT Architecture are o reputație internațională pentru excelența în design și conduce atât în ​​Australia, cât și în străinătate, producând absolvenți care sunt inovatori de design.

Cu un accent deosebit pe explorarea designului venturos bazat pe idei, masteratul de arhitectură al RMIT vă va ajuta să dezvoltați o înțelegere sofisticată a arhitecturii, oferind în același timp un set divers de aptitudini avansate și experiențe de învățare.

Veți continua să dezvoltați abilitățile de bază ale designului arhitectural învățat în grad la un nivel avansat. Veți îmbunătăți înțelegerea arhitecturii și a cercetării bazate pe design, veți dobândi abilități diverse, veți avea o mare varietate de experiențe de învățare și veți obține o conștiință critică a propriei dvs. activități.... [-]


Maestru de arhitectură peisagistică

Campus Cu normă întreagă 2 anii February 2019 Australia Melbourne

Deveniți un lider și inovator în practicarea arhitecturii peisajelor cu acest curs premiat. [+]

Prezentare generală

Arhitectura peisajelor este o disciplină de design care lucrează într-o gamă largă de idei creative, sisteme vii, materiale fizice și posibilități viitoare. Este vorba despre imaginarea, investigarea și propunerea unor modalități mai bune de a trăi într-o lume complexă și în continuă schimbare.

RMIT oferă o educație profesională distinsă, Master of Landscape Architecture program este acreditat de către Institutul australian de arhitecți de peisaj (AILA). Programul este recunoscut ca o facilitate de clasă mondială în promovarea cunoștințelor de proiectare, a gândirii critice și a promovării designului prin predare și cercetare inovatoare.... [-]


Maestru de Comerț

Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 luni February 2019 Australia Melbourne + 2 mai mult

Fie că sunteți în căutarea unei schimbări de carieră, fie că doriți să obțineți o înțelegere mai profundă a funcțiilor de bază, acest program de masterat este conceput în funcție de evoluția locurilor de muncă globale. [+]

Prezentare generală

Cariera ta după un Master of Commerce

Fie că sunteți în căutarea unei schimbări de carieră, fie că doriți să obțineți o înțelegere mai profundă a funcțiilor de bază, acest program de masterat este conceput în funcție de evoluția locurilor de muncă globale.

De ce studiază comerțul?

RMIT se situează printre primele 100 de instituții din lume pentru predarea programelor de afaceri și de management. Studierea unui Master of Commerce prin RMIT oferă următoarele avantaje:

Advance cariera ta

Masterul de Comerț al RMIT este conceput pentru a reduce decalajul dintre sala de clasă și locul de muncă, echipând absolvenții cu abilitățile necesare pentru a excela în rolurile manageriale și de consultanță la nivel înalt oriunde în lume. Faceți următorul pas în cariera dvs. dezvoltând abilitățile necesare pentru a excela în rolurile de conducere din industria aleasă.... [-]


Maestru De Inginerie (Management)

Online Campus Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii February 2019 Australia Melbourne + 3 mai mult

Acest program vă pregătește pentru roluri de conducere în managementul organizațiilor de inginerie și tehnologie, cu un program adaptat nevoilor dumneavoastră individuale. [+]

Prezentare generală

Veți dezvolta abilități și expertiză într-o gamă largă de practici de management al ingineriei.

Prin acest program, veți obține puncte forte importante, cum ar fi:

gândirea strategicăabordarea problemelor dintr-un nou punct de vedereprovocând practici și norme stabilitedezvoltarea de abordări inovatoareînțelegerea modului de gestionare a unei baze tehnologice în continuă schimbaredezvoltarea unei abordări sistemice a definiției problemelor și / sau a oportunităților

Veți fi expuși problemelor legate de lumea reală în domeniile:

riscului și fezabilitățiigestionarea inovațieidezvoltarea abordărilor de gândire a sistemeloradministrare de calitatesisteme de management de mediuproducție mai curatăplanificare strategicamanagement financiarmanagementul performanteiprobleme internaționalemanagementul tehnologiilorDetalii... [-]

Maestru de Management de Proiect

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii February 2019 Australia Melbourne + 1 mai mult

Îmbunătățiți-vă aptitudinile pentru a furniza cu succes proiecte complexe în multe industrii. [+]

Prezentare generală

Dezvoltați-vă cariera în managementul de proiect cu o calificare care este în cerere în diferite industrii.

Masterul de Management al Proiectelor de la RMIT vă va echipa cu abilități de management și abilități de leadership care sunt esențiale pentru companiile din toate sectoarele industriale.

Acest program este destinat profesioniștilor care lucrează sau caută să lucreze în domeniul managementului de proiect. Este deosebit de relevant pentru profesioniștii care doresc să facă următorul pas în cariera lor.

Acest program pune accentul pe aplicarea practică a teoriei pentru a-ți dezvolta capacitatea de a răspunde la problemele și tendințele actuale și emergente. Veți participa critic la teoria managementului de proiect și la principiile celor mai bune practici și veți evalua și implementa strategiile de management de proiect folosind exemple în proiecte reale.... [-]


Master of Professional Accounting

Online Campus Cu normă întreagă 18 - 24 luni February 2019 Australia Melbourne + 1 mai mult

Ia cariera ta la urmatorul nivel! Prin studierea MPA, faceți o investiție pe termen lung în dezvoltarea carierei și în dezvoltarea profesiei contabile la nivel global. [+]

Prezentare generală

Ia cariera ta la nivelul următor

Prin studierea MPA, faceți o investiție pe termen lung în dezvoltarea carierei și în dezvoltarea profesiei contabile la nivel global.

De ce studiați contabilitatea profesională?

RMIT Master of Professional Contabilitate este conceput în primul rând pentru studenții din medii non-contabile care doresc să dezvolte o înțelegere a dimensiunilor tehnice și sociale în contabilitate și de afaceri.

Imbunatateste-ti abilitatile Federația Internațională a Contabililor (IFAC), CPA Australia și Experții Contabili Australia și Noua Zeelandă au contribuit la proiectarea programelor postuniversitare de contabilitate profesionale ale RMIT pentru a ne asigura că suntem în pas cu nevoile viitoare ale organismelor profesionale și ale angajatorilor.Extindeți opțiunile de carieră MPA oferă o contabilitate largă și o calificare de afaceri pentru o carieră în multe industrii și sectoare. Este conceput pentru absolvenții oricărei discipline care are în vedere o carieră în contabilitate pentru prima dată, oferind multe oportunități pentru învățarea practică bazată pe industrie.Rețea cu profesioniști asemănători Dacă sunteți în prezent într-un rol care necesită cunoștințe contabile, vă vom aduce la curent cu cele mai recente practici și standarde din industrie. Dacă vă gândiți să ieșiți pe cont propriu, opțiunea Business Skills for Start-Up va va ajuta să vă poziționați cel mai bine.... [-]

Master în Tehnologia Informației

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4  February 2019 Australia Melbourne + 1 mai mult

Obțineți abilitățile IT de care aveți nevoie, indiferent de fundalul programării. [+]

Cariera ta în domeniul tehnologiei informației

Având în vedere lipsa de competențe în materie de TIC în curs de desfășurare și cererea de absolvenți în creștere de la an la an, veți fi în măsură să vă asigurați roluri de recompensă în întreaga lume, indiferent de specializarea dvs. de tehnologie.

De ce să studiezi la RMIT?

Având în permanentă lipsa de competențe IT și creșterea locurilor de muncă, angajații cu calificare tehnică sunt necesari ca niciodată. Alegeți una dintre specializările noastre IT și codificați-vă cariera pentru succes.

Abilități centrate pe industrie în domenii-cheie ale tehnologiei informației... [-]

Master în Tehnologia Informației în Afaceri

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 luni February 2019 Australia Melbourne + 1 mai mult

Veți dezvolta capacități tehnice și de conducere pentru a vă pregăti pentru poziții provocatoare în organizații de afaceri și guvernamentale. Programul nostru produce profesioniști responsabili din punct de vedere etic și social, gata să inoveze și să conducă în mediul IT de afaceri în schimbare. [+]

Prezentare generală

Ia cariera ta la nivelul următor

Obțineți cunoștințe IT de vârf de afaceri și învățați cum să creați soluții de succes pentru sistemele informatice de afaceri.

De ce studiați tehnologia informației de afaceri?

Veți dezvolta capacități tehnice și de conducere pentru a vă pregăti pentru poziții provocatoare în organizații de afaceri și guvernamentale. Programul nostru produce profesioniști responsabili din punct de vedere etic și social, gata să inoveze și să conducă în mediul IT de afaceri în schimbare.

Imbunatateste-ti abilitatile

Prin combinarea studiilor de afaceri și IT, acest program este conceput pentru a produce profesioniști responsabili din punct de vedere etic și social care se pot baza pe capacități tehnice și de conducere, abilități de comunicare eficiente, practici profesionale inovatoare și abilități strategice și organizaționale.... [-]


Contactează

Adresă, linia 1 124 La Trobe Street
3000 Melbourne, Victoria, Australia