Queensland University of Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre

Pregătește-te pentru ziua de mâine, azi

Noua tehnologie deschide noi oportunități și schimbă modurile în care trăim și lucrăm. Odată cu evoluția tehnologiei, vă vom ajuta să evoluați și dumneavoastră.

Universitatea noastră

Campusurile de ultimă oră

Campusurile noastre oferă spații de înaltă calitate de învățare, predare și cercetare pentru a răspunde mai bine nevoilor studenților, cadrelor universitare și cercetătorilor.

QUT este o universitate majoră australiană, cu o viziune globală și un focus din lumea reală. Suntem una dintre universitățile de cercetare ale națiunii cu cea mai rapidă creștere, iar cursurile noastre sunt foarte solicitate. Absolvenții noștri includ opt studenți din Rhodos, cinci dintre aceștia au fost premiați în ultimii șase ani.

Suntem o instituție ambițioasă și colaborativă care încearcă să doteze studenților noștri și absolvenților cu abilitățile de care au nevoie într-o situație care a devenit tot mai perturbată și a provocat lumea. Noi transformăm experiența studenților pe care îi oferim studenților noștri de 50.000 de studenți și acordăm o primă atenție acreditării internaționale și naționale a diverselor noastre diplome profesionale.

Centrul nostru de știință și inginerie, premiat la nivel internațional, găzduiește The Cube, recunoscut ca fiind unul dintre cele mai mari spații interactive de învățare și afișare digitală din lume. Am creat prima facultate din industria creativelor din lume și investim foarte mult în mediile de învățare colaborativă și interdisciplinară.

Real World Learning 2020 Vision

Viziunea noastra despre Lumea Reală 2020 vă subliniază aspirațiile clare pentru absolvenții noștri și experiențele cursanților, în concordanță cu identitatea noastră distinctivă ca universitate pentru lumea reală.

Pentru a pune în aplicare această viziune în următorii ani, vom continua să ne angajăm într-o cultură de colaborare, care să lucreze îndeaproape cu personalul și studenții și cu partenerii din industrie și comunitate, pentru a susține evoluția nevoilor cursanților noștri.

Vom evalua progresul pe măsură ce experimentăm, testează, evaluează și pun în aplicare noi idei, încurajând, împărtășind și împărtășind punctele forte și bunele practici existente.

Viziunea noastra

Absolvenții

Absolvenții QUT se vor prospera în medii volatile pe termen lung, vor contribui productiv ca indivizi și în echipe și vor combina profunzimea cunoștințelor profesionale cu perspective largi bazate pe expunerea la idei noi și culturi diferite.

Absolvenții noștri vor:

 • fiți curioși, învățați agil și rezilienți
 • folosesc diferite moduri de gândire, perspective largi și decizii bazate pe dovezi pentru a informa practica și a imagina și a realiza schimbarea
 • să contribuie la un impact asupra lumii din jurul lor în moduri etice și durabile
 • să fie colaboratori și comunicatori eficienți în contexte disciplinare și interdisciplinare
 • utilizează litere digitale și utilizează tehnologia în mod strategic pentru a mobiliza informații și pentru a colabora
 • interacționează în contexte culturale locale și globale, cu cunoașterea și respectarea diverselor perspective culturale.

Experiența elevilor

Experiența de învățare reală a QUT va reflecta natura fizică și digitală a lumii în care trăim și lucrăm. Experiența cursantului QUT, care cuprinde activități curriculare și co-curriculare, va:

 • asigură învățarea și evaluarea autentică în toate unitățile
 • au învățarea integrată a muncii (WIL) în toate cursurile
 • valoarea elevilor noștri și cunoștințele și experiența pe care le aduc
 • să permită cursanților să dezvolte profunzimea cunoștințelor profesionale cu perspective largi, inclusiv expunerea la alte discipline și moduri de gândire
 • cu implicarea specifică a cunoștințelor despre Aboriginal și Torres Strait Islander
 • să sprijine cursanții să-și dezvolte profilurile profesionale, rețelele și capacitatea lor de angajare pentru a găsi și a crea o muncă semnificativă și a-și gestiona singuri carierele
 • să permită conectarea și sprijinul studentului
 • să fie personalizate, flexibile și adaptabile pentru a răspunde mai bine nevoilor de învățare ale cursanților
 • să fie îmbunătățită prin tehnologii și instrumente de învățare on-line și mixte.

Strategii pentru realizarea viziunii noastre

Curriculum și transformarea învățării

Vom investi în curriculum și transformarea învățării prin:

 • folosind ciclul de transformare și reacreditare a cursului de cinci ani pentru a consolida și a asigura experiența elevului QUT
 • oferind sprijin strategic și resurse pentru liderii și echipele de curriculum pentru a permite o transformare a impactului ridicat în cursuri
 • extinderea ofertelor de învățare profesională de înaltă calitate, bazate pe piață și de înaltă calitate
 • folosind o bază de dovezi ample și multiple perspective pentru a ne informa procesul de luare a deciziilor.

Dezvoltarea personalului

Vom investi în personalul nostru prin:

 • bazate pe echipă, abordări situate în ceea ce privește construirea capabilităților, imaginarea, crearea și facilitarea implicării, a experiențelor relevante din lumea reală în contexte on-line, mixte și față în față
 • construirea și menținerea monedei și conectării în lumea reală în forța de muncă QUT prin strategii de recrutare și concediu de dezvoltare profesională (PDL)
 • alinierea planificării forței de muncă, recompensării și recunoașterii excelenței cu viziunea noastră reală în domeniul învățării 2020.

Noi moduri de gândire și de lucru

Vom încuraja și vom permite noi căi de gândire și de lucru prin:

 • sprijinirea și recompensarea colaborării "transfrontaliere" în cadrul și dincolo de QUT
 • permițând parteneriate de colaborare cu studenții, industria și comunitatea pe parcursul procesului de schimbare și transformare
 • să investească și să recompenseze inovația și să construiască toleranța pentru eșec, ca parte necesară a inovării
 • crearea de politici, procese și soluții tehnologice flexibile și raționalizate care să sprijine prioritățile de învățare din lumea reală.

Într-o privire

Suntem bine cunoscuți ca "o universitate pentru lumea reală" datorită legăturilor noastre strânse cu industria și cu predarea și cercetarea aplicată. Reprezentanții industriei și profesioniștii contribuie la dezvoltarea cursului nostru, adăugând o perspectivă practică asupra educației teoretice.

Personalul nostru academic se consultă în industrie și lucrează la proiecte industriale care adesea implică studenți. Personalul și studenții au acces la cea mai recentă tehnologie de predare.

2018 statistici

Înscrieri pentru studenți

Locații

Brisbane

Address
George Street,2
4000 Brisbane, Queensland, Australia

Kelvin Grove

Address
Cnr Musk and Victoria Park Rd
4059 Kelvin Grove, Queensland, Australia