Le Cordon Bleu Australia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Vino alaturi de noi!

Fondată în Paris, în 1895, Le Cordon Bleu a devenit cel mai respectat culinar, ospitalitate și turism școală din lume. calificările noastre sunt recunoscute la nivel mondial.

Programele Le Cordon Bleu Australia sunt recunoscute pe plan internațional și au fost dezvoltate exclusiv de către experți la nivel mondial. Cu o calificare de la Le Cordon Bleu veți fi în prim-planul cunoașterii culinare și ospitalitate. Ne place să-l numim pașaportul către lume.

Programele noastre de studiu

Le Cordon Bleu Australia oferă o gamă largă de programe profesionale, universitare și postuniversitare în arte culinare, ospitalitate, antreprenoriat și turism.

Toate programele noastre sunt proiectate cu intrare din industrie. Ele oferă un amestec perfect de formare teoretică și practică. Work-bazată pe învățarea integrată este o parte integrantă a tuturor programelor, veți avea posibilitatea de a aplica cunoștințele și abilitățile, și de a construi rețele din industrie.

Un accent pe dezvoltarea carierei înseamnă că, atunci când absolvent, sunteți complet echipate cu abilitățile și calitățile personale pentru a reuși într-o industrie în creștere rapidă.

De ce Australia?

Studenții decid să studieze în Australia din cauza ei minunat de diversă cultură, populație, climă, geografie și istorie. Ei aleg, de asemenea, Australia, pentru că suntem una dintre cele mai bune țări din lume pentru studenții bazate pe mix de student, accesibilitate, calitatea vieții și activității angajatorului.

Le Cordon Bleu are o istorie de aproape 25 de ani în Australia. Avem vibrante, state-of-campusuri de artă din Sydney, Melbourne, Adelaide si Perth.

Adelaide oferă un sentiment de spațiu și libertate. Este un oraș mic, relaxat și extrem de accesibile, cu un produs alimentar extrem de sărbătorit, vin, produc și arte cultură.

Melbourne este foarte cosmopolit și multicultural. Acesta a fost votat în orașul cel mai locuibil din lume, din cauza stilului de viață dinamic, și mâncare minunat și vin.

Perth are plaje uncrowded, fructe de mare proaspete, vreme caldă și abundența de spațiu și faunei sălbatice. Există, de asemenea, un oraș și o cafenea cultură cosmopolit pentru a satisface orice pofta de mancare.

Sydney este un oras care nu doarme niciodată. Cu fondul său magnific Sydney Harbour, este o bijuterie de mare frumusețe. Sydney este o Mecca de fabulos culturale, petrecere a timpului liber, produse alimentare, vin și cumpărături experiențe.

Locatii Campus - Parteneri de livrare

Adelaide, Australia de Sud: Centrul Internațional de TAFE SA Regency pentru Turism, Ospitalitate și Studii Alimentare Days Road, Regency Park, Australia de Sud.

Melbourne, Victoria: Holmesglen, Moorabbin Campus, 488 South Road, Moorabbin, Victoria 3189

Sydney, New South Wales: TAFE NSW, Sydney de Nord Institutul, Colegiul Ryde, 250 Blaxland Road, Ryde, New South Wales.

Perth, Australia de Vest: Nord-Metropolitan TAFE, 16 Aberdeen Street, Northbridge, WA 6003

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Diplome Avansate » Vedea Certificate » Vedea Diplome » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Maestru de management internațional ospitalitate

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Australia Adelaide

Țintească sus și poziționați-vă pentru o cariera de succes la un nivel executiv cu acest program de studii postuniversitare-o de-un fel. [+]

Master De Management Hotelier Internațional

Țintească sus și poziționați-vă pentru o cariera de succes la un nivel executiv cu acest program de studii postuniversitare-o de-un fel.

In timp ce studia, îmbrățișează oportunități de angajare pentru a se angaja, să învețe și modelează calea ta cariera cu programul Le Cordon Bleu genial integrat de învățare de muncă, ajutând studenții să câștige experiență profesională, cunoștințe și abilități în medii reale de lucru.

Livrate în campus, la Universitatea din Australia de Sud de către facultatea de la Scoala de gestiune, Master De Management Hotelier Internațional beneficiază în mare măsură de expertiza și industria cunoștințelor colective partenerul nostru de lungă durată a lui.... [-]


Contactează

Le Cordon Bleu Australia (Adelaide)

Adresă, linia 1 Le Cordon Bleu Adelaide Days Road Regency Park ,
5010 Adelaide, South Australia, Australia
website https://www.cordonbleu.edu/adelaide/home/en
Telefon +61 8 8348 3000

Le Cordon Bleu Australia (Melbourne)

Adresă, linia 1 Le Cordon Bleu Melbourne 488 South Road Moorabbin , Victoria
3189 Melbourne, Victoria, Australia
website http://www.cordonbleu.edu/melbourne/home/en
Telefon +61 3 9209 5938

Le Cordon Bleu Perth Institute

Adresă, linia 1 Le Cordon Bleu Perth 16 Aberdeen Street
6000 Perth, Western Australia, Australia
website https://www.cordonbleu.edu/perth/home/en
Telefon +61 1300 300 822

Le Cordon Bleu Australia (Sydney)

Adresă, linia 1 Le Cordon Bleu Sydney 250 Blaxland Road Ryde , New South Wales
2112 Sydney, New South Wales, Australia
website http://www.cordonbleu.edu/sydney
Telefon +61 1800 064 802