La Trobe University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Viziunea noastra

La Trobe va fi o universitate cunoscută pentru excelența și inovația sa în raport cu marile probleme ale timpului nostru, și de entuziasmul de a face o diferență. La Trobe va fi una dintre primele trei universități din Victoria, una din duzina de sus nivel național și una din primele 300 la nivel internațional.

Valorile noastre

În 2012, ca parte a dezvoltării de plan cincinal strategic al Universității "future-ready" ne-am articulat un set de valori. Ne-am dezvoltat aceste valori printr-un proces consultativ care implică mulți angajați La Trobe. Cele cinci valori ghida tot ceea ce facem.

La Universitatea La Trobe noi:

Ia-o viziune asupra lumii Continuarea idei și excelență cu energie Trata oamenii cu respect și lucrează împreună Sunt deschis, prietenos și sincer Țineți ne responsabil pentru a face lucruri mari se întâmplă

Valorile sunt exprimate prin comportamente și în prima parte a anului 2013, vom explora modul în care personalul La Trobe și studenții pot traduce valorile noastre în comportamente care generează beneficii pentru comunitățile cu care interacționăm și servesc.

Trecutul nostru

La Trobe a fost a treia universitate creat pentru Victoria, și a fost stabilit pentru a fi complementare, dar diferite de la, celelalte două. Fondatorii ei aspira pentru a crea o universitate care ar fi:

Oferi o alternativă accesibilă la cele două universități pre-existente Adu învățământul universitar la suburbiile nordice ale Melbourne Excel într-un număr de discipline selectate

În formă de epoca nașterii noastre, La Trobe a dezvoltat un etos distinctiv care a aderat "angajament social" la exercitarea de excelență academică. Reflectând dorința noastră de a se angaja cu lumea exterioară, intelectualii noștri publici au devenit și rămâne printre cele mai implicate în națiunii, și absolventii nostri sunt unele dintre cele mai influente urmașii lor s-au produs. În anii 1980 și '90 ne-am redefinit Universitatea prin noi relații, mai ales în țara Victoria. Suntem acum o universitate multi-campus și cel mai mare furnizor de învățământ superior a regiunilor Victoria. Mai mult decât atât, avem cea mai mare înscrierea regional dintre universitățile australiene continent în clasamentul Academic de Universități Mondiale "Top 500". Universitatea La Trobe are acum unele dintre cei mai buni cercetători din lume în domeniul științelor umaniste și care contribuie la realizarea acestui clasament.

La Trobe este o universitate recunoscută la nivel mondial, transformând viața studenților săi, mulți fiind primii din familia lor să participe la universitate, și joacă un rol important în comunitățile locale. Acestea sunt realizări de care putem fi mândri pe bună dreptate.

Viitorul nostru

Vremurile s-au schimbat, și modul în care trebuie să joace rolul nostru în lume, precum și complexitatea și costurile de cercetare academică, s-au schimbat cu ei. De exemplu, North Melbourne este transformat de expansiune a populației și a cererii în creștere pentru învățământul superior. Toate regiunile pe care le deservim se confruntă cu noi provocări, ca urmare a schimbărilor structurale în economiile naționale și globale, împreună cu provocările legate de mediu și sociale. Elevii au mai multe opțiuni decât oricând înainte, și se așteaptă la o experiență educațională de înaltă calitate, împreună cu curriculum angajarea, relevant și flexibil. Problemele cu care se confruntă societatea noastră, și la care cursuri și de cercetare trebuie să răspundă noastre, includ schimbările climatice, îmbătrânirea populației noastre, creșterea de relevanță și influență din Asia, revoluția în domeniul științelor medicale, și rezistența societăților în fața schimbare rapidă. Alte provocări vor apărea în timpul duratei de viață a acestui Plan, și La Trobe va fi agil pentru a răspunde la ele.

Istoria noastră ne echipează cu formula potrivită pentru a avea succes într-un astfel de mediu. Geografie noastre, etosul și punctele forte academice pot fi puncte de plecare pentru o mai viu și mai puternic La Trobe, care își păstrează relevanța și rămâne fidel idealurilor sale.

Activități internaționale

La Trobe este dedicat servirii comunității globale prin internaționalizare, metode de predare și învățare inovatoare, și de cercetare.

Aceasta include încurajarea elevilor și a personalului nostru de a câștiga experiență internațională, dezvoltarea unui curriculum internaționalizate și programe de cercetare, precum și diversificarea comunității noastre elev.

Accent puternic internațional Universității se manifestă și îmbunătățit continuu în mai multe domenii-cheie ale Universității:

învățătură

un curriculum relevant pe plan internațional, care pregătește studenții pentru a fi cetățeni la nivel mondial, antreprenori, angajatori și angajați o serie de cursuri si cai care îndeplinesc cerințele diverse piețe în care ne desfășurăm activitatea, și care sunt livrate pe uscat în Victoria și Sydney, sau off-shore cu partenerii de predare transnaționale de înaltă calitate relații academice de înaltă calitate parteneriate puternice și productive cu furnizorii de cale onshore si offshore

Cercetare

parteneriate puternice de cercetare internaționale și de cercetare axat pe plan internațional

implicare comunitară

oportunități și sprijin pentru studenții internaționali să se implice cu succes în viața lor University și în comunitățile lor excepțional de angajament puternic cu angajatorii, industria și cu absolventii

STUDENȚESC MOBILITATE

oportunități pentru studenții noștri de a participa la programe de schimb academic de peste mări și parteneriate active cu peste 150 de instituții din peste 40 de țări.

Locații

Melbourne

Address
La Trobe University,
Plenty Road, Bundoora,

3086 Melbourne, Victoria, Australia

Bendigo

Address
La Trobe University,
Edwards Road, Flora Hill

3550 Bendigo, Victoria, Australia

Albury

Address
La Trobe University,
University Drive, Wodonga

3689 Albury, Noua Țara Galilor de Sud, Australia

Melbourne

Address
La Trobe University,
215 Franklin Street

3000 Melbourne, Victoria, Australia

Mildura

Address
La Trobe University,
Benetook Avenue

3502 Mildura, Victoria, Australia

Shepparton

Address
La Trobe University,
210 Fryers Street

3262 Shepparton, Victoria, Australia

Sydney

Address
La Trobe University,
Level 10, 11 York St

NSW 2000 Sydney, Noua Țara Galilor de Sud, Australia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră