La Trobe University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce să studiezi la La Trobe?

La Trobe University suntem gânditori globali ambițioși. De când ne-am deschis porțile în 1967, am echipat peste 190.000 de absolvenți cu abilități și experiență pentru a construi cariere de succes. Cu peste 8.000 de studenți din 110 țări, ne mândrim cu o universitate internațională.

La Trobe se află în top 1% din universitățile din lume. Suntem clasați ca una dintre cele mai bune 50 de universități din Asia de Est, Asia de Sud-Est și Oceania. La Trobe este, de asemenea, plasat în top 250 din lume, conform clasamentului universitar mondial 2021 al Times Higher Education.

La La Trobe, echilibrăm excelența cercetării cu experiența din lumea reală. Personalul nostru este cercetători revoluționari, lideri din industrie și experți în domeniul lor. Cursurile noastre oferă oportunități de învățare integrată în muncă, unde vă puteți aplica învățarea într-un cadru de lucru real. De asemenea, oferim un program de vârf pregătit pentru carieră, care dezvoltă abilitățile profesionale dorite de viitorii angajatori.

Alegând La Trobe, vă veți alătura gânditorilor îndrăzneți și independenți, veți obține experiență practică, veți obține o perspectivă globală și veți pregăti cariera absolventă.

45260_Experience-La-Trobe-v3.jpg

Diplome pentru era digitală

Inovația tehnologică remodelează lumea. Diplomele noastre în transformare digitală vă oferă cunoștințe tehnice și abilități de carieră pentru a păși cu încredere în locurile de muncă din era digitală.

Pe măsură ce tehnologia continuă să revoluționeze modul în care trăim și lucrăm, angajatorii vor absolvenți care să se poată adapta la noile tendințe digitale în domenii atât de diverse precum asistența medicală, marketingul și securitatea cibernetică.

La La Trobe, am lucrat cu lideri din industrie pentru a dezvolta diplome pentru această epocă de întrerupere. Am fost prima universitate australiană care a oferit un Master of Internet of Things, iar Masterul nostru în Inteligență Artificială oferă specializări în domenii tehnice cheie.

45264_preview.jpg

Campusurile noastre

Campusurile La Trobe prezintă cele mai bune din Australia. Avem șapte campusuri în statele Victoria și New South Wales, atât în zonele metropolitane, cât și în cele regionale.

Când studiați la unul dintre campusurile noastre din Melbourne, vă veți simți în siguranță și susținut într-un oraș care este unul dintre primele trei orașe studențești din lume. Principalul campus din Melbourne este unul dintre cele mai mari campusuri universitare din Australia, cu facilități de vârf, inclusiv Institutul La Trobe pentru Știința Moleculară, un nou parc sportiv de 150 de milioane de dolari și propriul nostru Sanctuar faunei sălbatice.

Campusurile regionale ale orașului La Trobe din Bendigo, Albury-Wodonga, Mildura și Shepparton oferă conexiuni puternice cu industria, un stil de viață relaxat și acces la o serie de burse și stimulente, precum și beneficiile studierii la La Trobe. Naveta dvs. este ușoară, costurile de trai sunt adesea mai mici, iar parteneriatele noastre locale vă ajută să faceți parte din comunitate.

45257_large_1.jpg

Fii susținut în timp ce studiezi

Când alegeți La Trobe, suntem acolo pentru dvs. la fiecare pas, cu sfaturi, informații și asistență. Echipa noastră de servicii internaționale pentru studenți vă va ajuta să vă simțiți ca acasă în Australia și să reușiți studiile.

Programele noastre de studiu și de sprijin academic includ: Consilieri de învățare de la egal la egal, sprijin pentru progresul academic, asistență în limba engleză și abilități academice și în domenii precum matematică, chimie și codificare.

Echipa noastră vă poate ajuta, de asemenea, cu sprijin personal și în carieră. Puteți rezerva o întâlnire confidențială individuală cu personalul de sprijin și profesionist de la biroul internațional local din campusul dvs. Avem chiar și o linie telefonică de asistență pentru studenți, disponibilă 24 de ore pe zi, unde vă putem ajuta cu orice vă poate îngrijora.

Bursele noastre

Recompensăm excelența academică cu bursele noastre internaționale La Trobe, care oferă o reducere de până la 30% a taxelor de școlarizare pentru studenții eligibili pe durata normală a cursului.

Ați putea fi, de asemenea, eligibil pentru a accesa alte burse, cum ar fi:

  • Bursele de excelență pentru vicecancelari specifice regiunii, care acoperă toate taxele de școlarizare pe durata studiilor
  • burse regionale de campus în valoare de până la 5.000 USD
  • Burse de destinație Australia în valoare de până la 15.000 USD
  • o subvenție de acceptare timpurie
  • burse pentru studenții de cercetare postuniversitară
  • burse externe de la partenerii noștri din regiunea dvs.

Vizitați site-ul web La Trobe International pentru a afla mai multe despre bursele noastre.

45263_Capture.JPG

Locații

Melbourne

Address
La Trobe University,
Plenty Road, Bundoora,

3086 Melbourne, Victoria, Australia

Bendigo

Address
La Trobe University,
Edwards Road, Flora Hill

3550 Bendigo, Victoria, Australia

Albury

Address
La Trobe University,
University Drive, Wodonga

3689 Albury, Noua Țara Galilor de Sud, Australia

Melbourne

Address
La Trobe University,
215 Franklin Street

3000 Melbourne, Victoria, Australia

Mildura

Address
La Trobe University,
Benetook Avenue

3502 Mildura, Victoria, Australia

Shepparton

Address
La Trobe University,
210 Fryers Street

3262 Shepparton, Victoria, Australia

Sydney

Address
La Trobe University,
Level 10, 11 York St

NSW 2000 Sydney, Noua Țara Galilor de Sud, Australia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră