Citește Descrierea Oficială

Universitatea James Cook (JCU) este cea de-a doua universitate veche din Queensland și cea mai mare universitate de vârf din Australia. Oferind excelență în domeniul predării și cercetării, JCU este o universitate vibrantă, multi-campus, cu principalele sale locații în orașele tropicale Queensland din Townsville și Cairns și campusurile moderne ale orașelor din Singapore și Brisbane.

JCU este recunoscută în întreaga lume pentru experiența sa în domeniul biologiei marine, studiilor de mediu, sănătății tropicale și turismului. Programele noastre de cursuri profesionale sunt acreditate de asociații profesionale și profesionale, iar mulți profesioniști sunt invitați de lectori pentru programele noastre postuniversitare. În ultimii cinci ani, cadrele universitare JCU au câștigat 31 de premii naționale pentru predarea excelenței de la Consiliul de predare și învățare australian - mai mult decât multe universități mai mari.

  • JCU este un lider în predare și cercetare în abordarea provocărilor critice cu care se confruntă Tropics, în întreaga lume.
  • JCU se situează în topul celor 2% din universitățile din sistemul clasificării globale, clasa universală a universităților mondiale (ARWU, 2017).
  • Recent clasată de Times Higher Education (THE) în "Top 150 universități sub 50" (2016).
  • Primul în lume pentru citări în domeniul ecologiei recifelor de corali și se află în topul trei în domeniile sale de cercetare în domeniul ecologiei și al mediului, al științelor plantelor și animalelor și al științelor geologice.
  • JCU este recunoscută pe plan internațional pentru conducerea sa în predarea și cercetarea turistică.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

James Cook University Brisbane Campus

Alegerea să studieze un MPA la JCU Brisbane, veți întreprinde o învățare avansată atât în ​​teorie cât și în practică profesională, în timp ce învățați să rezolvați probl ... [+]

Prezentare generală

Alegerea să studieze un MPA la JCU Brisbane, veți întreprinde o învățare avansată atât în ​​teorie cât și în practică profesională, în timp ce învățați să rezolvați problemele contabile și de afaceri în moduri inovatoare. Elevii vor fi echipați cu abilitățile de a sfătui companiile cu privire la problemele financiare actuale și viitoare, permițând atingerea obiectivelor strategice.

Elevii care completează diploma MPA se află într-o poziție excelentă pentru a reuși în poziții de conducere într-o serie de organizații guvernamentale și comerciale. Absolvenții MPA de la JCU sunt bine plasați pentru a intra în organizații în domenii precum mineritul, producția, comerțul cu amănuntul, consultanța, resursele umane și marketingul.... [-]

Australia Brisbane City
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
James Cook University Brisbane Campus

Maestru de Tehnologia Informației, specializarea Calculatoare ... [+]

Prezentare generală

Maestru de Tehnologia Informației, specializarea Calculatoare

Programul pune accentul pe învățarea integrată la locul de muncă și dezvoltă abilitățile de angajare prin proiecte practice și opțiunea unui stagiu de creștere a capacității de angajare a absolvenților.

Puteți completa Master of Information Technology ca un premiu independent sau combinați-l cu Master of Business Administration (MBA) ca un grad comun.

Structura cursului

MIT, specializată în calcul și rețea, este compusă din 16 subiecți. Elevii trebuie să urmeze patru (4) subiecte de bază, opt subiecți obligatorii și alegerea a patru (4) subiecți opționali. Facultațile opționale cuprind două (2) două discipline de tehnologie informatică și de afaceri de la unitățile de tehnologia informației și de afaceri oferite de JCU Brisbane și două (2) de orice subiecte Masters corespunzătoare oferite la JCU Brisbane, astfel cum a fost aprobat de directorul Campus. Elevii care îndeplinesc cerințele acestui program îndeplinesc cerințele de a aplica pentru aderarea la Societatea Australiană de Calculatoare (ACS).... [-]

Australia Brisbane City
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
James Cook University Brisbane Campus

Business Informatics este un domeniu specializat de IT care combină tehnologia informației, management și afaceri. Promovarea abilităților și cunoștințelor cu Master în T ... [+]

Prezentare generală

Business Informatics este un domeniu specializat de IT care combină tehnologia informației, management și afaceri. Promovarea abilităților și cunoștințelor cu Master în Tehnologia Informației, specializarea în programul Informatică de Business vă va oferi avantajul altor absolvenți care se angajează într-o carieră în acest domeniu interesant.

Posibilitățile absolvenților pentru tehnologia informației (IT) sunt nesfârșite, oferind oportunități de angajare pe plan mondial. Competențele IT sunt cerute de fiecare industrie, iar personalul nostru expert vă va învăța abilitățile avansate necesare pentru a ține pasul cu dezvoltarea rapidă a tehnologiei. Programul pune accentul pe învățarea integrată la locul de muncă și dezvoltă abilitățile de angajare prin proiecte practice și opțiunea unui stagiu de creștere a capacității de angajare a absolvenților.... [-]

Australia Brisbane City
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Campus Tour - Welcome to James Cook Universtiy Brisbane