JMC Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Înființată în 1982 de către John Martin Cass, CCM Academy a fost fondata in Sydney pentru a satisface cererea de profesioniști calificați în industria de tehnologie de divertisment. Din prima zi, CCM Academy a rupt teren ca Australia'S primul colegiu privat pentru a se califica pentru acreditare în domeniile Inginerie audio, Televiziune digitală și Digital Multimedia. Sărbătorirea de peste 31 de ani de învățământ, CCM Academy rămășițe Australia"Lider instituție Creative Industries, oferind Grade și Diplome în muzica, Inginerie audio, De film și producție de televiziune, Managementul de divertisment de afaceri, Animație 3D și Game Design. Cu campusuri avansat de proiectare, upgrade-uri de tehnologie în curs de desfășurare, o echipă dedicată de cadre universitare și profesioniști din industrie, precum și o rețea de profesori de clasă maestru internațional, CCM Academy se angajează să asigure absolvenții noștri face propria amprentă de neșters asupra industriei.

CCM Academy'S se concentreze final este de a oferi programe de inspirație și sofisticate tehnologic, care satisface nevoile globale ale industriilor creative. Prin cultivarea, sprijinirea și îndrumarea elevilor care împărtășesc o pasiune adevărată și dăruire pentru aceste industrii, suntem capabili să-i călăuzească în carieră plină de satisfacții.

Locații

Sydney

Address
JMC Academy
561 Harris Street
Ultimo

NSW 2007 Sydney, Noua Țara Galilor de Sud, Australia

Melbourne

Address
JMC Academy
169-171 Bank Street
South Melbourne

VIC 3205 Melbourne, Victoria, Australia

Brisbane

Address
JMC Academy
75 Grey Street
South Brisbane

QLD 4101 Brisbane, Queensland, Australia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: