Impact English College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Impact

Impact engleză Colegiul a fost nominalizat în ultimele 5 colegii în Awards STM stele 2012 - emisfera sudică. Doar 4 colegii din Australia a făcut această listă și doar un singur colegiu din Melbourne a făcut selecție de impact!

Suntem foarte mândri de faptul că această preselecție recunoaște calitatea și angajamentul personalului și profesorilor noștri, și unitatea de Impact de a face cel mai bun se poate. Acesta este unul dintre punctele de diferență pe care le va experimenta la Impact engleză College. Personalul și profesorii noștri pot fi de încredere pentru a face întotdeauna lor foarte bune pentru tine.

Impactul engleză Colegiul oferă o gamă largă de cursuri intensive de limba engleză și practice oferite de profesori calificati si profesionale. Vă putem ajuta să realiza acest scor IELTS, să învețe limba engleză pentru jobul pe care il au sau ar dori să aibă, sau pur și simplu vă ajuta să obțineți în jurul valorii de acest oraș minunat și de țară. Impactul engleză Colegiul este un inovator. Noi cursuri și programe pentru a umple nevoile studenților noștri au fost introduse în mod regulat, și cel mai recent am văzut introducerea Barista Lovitura de start a programului de lucru experiență și deschiderea Centrului de impact Cambridge examen. Și nu există încă mai mult pentru a veni!

Impact oferă studenților săi, cu facilități moderne, curate și confortabile și o atmosferă vibrantă de învățare este evidentă de-a lungul colegiului. Ne sunt convenabil situat în inima orașului, înconjurat de magazine, restaurante și viața de noapte. Un bloc de la Southern Cross Station Melbourne și cu tramvaie din Melbourne, trecând chiar prin ușă, înseamnă că sunt ușor de găsit și ușor pentru a obține de la oriunde în Melbourne.

Melbourne a fost votat oras din lume cel mai acceptabil de multe ori, cel mai recent, în august 2012, și ca Melbourne este neoficial centru cultural și de învățare de Australia, aceasta are sens doar pentru a alege orașul nostru să învețe limba engleză, sau orice altceva pentru care contează .

De ce impact? Puncte de Diferență:

Premiat școală

O gamă largă de cursuri

General English | Business English | IELTS / EAP | Cambridge FCE si CAE Pregatire | Barista / Café English | Abilități de TESOL / TKT

Clase mai mici - în medie 13 de elevi pe clasă

Clasa de la Impact sunt monitorizate cu atenție în ceea ce privește dimensiunea, în scopul de a maximiza cantitatea de atenție individuală a fiecărui student poate primi și eficiența programelor noastre interactive de învățare.

Strict numai în engleză politică

Cel mai bun mod de a îmbunătăți limba engleză dvs. este de a folosi tot timpul. Studenții de la Impact sunt obligați să se angajeze la "English Only 'politica noastră.

Rezultatele vorbesc de la sine! Elevii de impact sunt mai încrezători cu privire la utilizarea de zi cu zi limba engleză în fiecare situație.

Cursuri acreditate la nivel național (NEAS, ASQA / TESQA)

Toate cursurile de Impact sunt acreditate de către organismul național - NEAS) și înregistrate prin intermediul agențiilor guvernamentale australiene - ASQA / TESQA. Acest lucru înseamnă că este asigurată calitatea colegiului și a cursurilor.

Programele de învățare limba engleză de viață practice / reale

Lecții de la Impact engleză Colegiul se concentrează pe competențele specifice și situațiile care vor fi de cea mai mare valoare a elevilor în atingerea scopurilor lor.

Evaluarea continuă

Profesorii nostri monitorizeze și să raporteze cu privire la progresele înregistrate de elevi, pe o bază în curs de desfășurare, prin observarea de muncă de clasă, temele și misiuni și de testare mai mult formale. Sistemul nostru de flexibil permite elevilor pentru a trece la următorul nivel în ritmul lor propriu.

Cadre didactice calificate care sunt pasionati si angajat

Toți profesorii de impact sunt pe deplin calificați și cu experiență în predarea limbii engleze ca limba a doua. Personalului didactic de impact include profesori, care sunt IELTS si Cambridge ESOL examinatori. De asemenea, oferim în curs de program de dezvoltare profesională pentru cadrele didactice și personalul.

Oameni care înțeleg

Tot personalul și profesorii de la Impact engleză College au avut experiența de a trăi, a studia sau a lucra într-o țară străină, astfel încât acestea să înțeleagă din prima mana exact ceea ce studenții noștri se confruntă. Personalul de impact vorbi o gamă largă de limbi, și ar trebui elevii au nevoie de asistență în prima lor limbă, de obicei este posibil.

Locații

Melbourne

Address
Level 5, 620 Bourke Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: