International Institute of Business & Technology - Australia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul Internațional de Afaceri și Tehnologie (IIBT) este un foarte respectat, Guvernul a aprobat Învățământului Superior și furnizor de formare profesională a programelor de pre-universitar, primul an de universitate și limba engleză.

Oferim diplome și certificate complet acreditate și recunoscute la nivel național, inclusiv Diploma of Business Administration de engleza generala si Certificate III și IV în Academic engleză. Programele noastre sunt concepute pentru a vă dota cu abilități esențiale de universitate și finalizarea cu succes a programelor noastre garantat vă intrarea într-una din universitățile partenere IIBT lui.

Studiu cu IIBT la noul nostru scop construit facilitate de înaltă tehnologie în Victoria Park chiar în afara Perth CBD și bucurați-vă cele mai bune în medii de învățare cu cel mai înalt nivel de cadre didactice.

IIBT Burse

Cercetare ne arată că elevii cu rezultate de top în viață și universitar nu sunt întotdeauna elevii de top de la liceu. Ca o recunoaștere a acestei IIBT a dezvoltat o serie de burse menite să recunoască potențialul de realizare într-o serie de oameni.

Aceste burse toate aplică Diploma IIBT of Business Administration (Dip BA), care este un învățământ superior de calificare echivalent cu primul an de studii universitare. Pe de succes absolvenți de finalizare se va articula într-una dintre o serie de universități de top direct în al doilea an, inclusiv Curtin și ECU în WA. Dip BA este o calificare de afaceri Pe dar studenții pot articula în cele mai multe cursuri de gradul de la ECU și un număr de afaceri și cursuri Humanity la Curtin cu credit complet. Vă rugăm să vorbesc cu un consilier de carieră la IIBT pentru mai multe informații.

Frank Pyke Bursa

Bursa Frank Pyke este conceput pentru a recompensa și de a promova Vest liceu australian și un nivel de vârstă mature, care nu sunt recunoscute prin măsurile obișnuite, cum ar fi scoruri Atar.

Tipul de elev: elevi de uz casnic Deschide la: o bursă pentru fiecare școală WA și două mature în vârstă. Curs se aplică: Dip BA Suma: 20% subvenție din taxele de curs. Determinate de Bursa Comitetul de Selecție.

Președintele Bursa

Președinților Bursa este conceput pentru a recunoaste realizarea academic ridicat în studenții internaționali. Elevii realizarea note de top în curs de țara de origine / universitate sau în partea de sus de 10% din cohorta lor de limba engleză la Limba engleză colegiu IIBT sunt eligibili pentru această bursă.

Tipul de elev: International Student Deschide la: Top 10% dintre elevii din cohorta lor în limba engleză, la Academic IIBT sau studenți străini care au atins mai mult de 85% din lor Examen High School Graduate. Curs se aplică: Dip BA Suma: reducere de 20% din taxele de curs. Determinate de Bursa Comitetul de Selecție.

Fred Emery Excelenta in Academic Bursa Achievement

Fred Emery Excelență Academică în Bursa Achievement este conceput pentru a recompensa elevii de înaltă performanță și a persoanelor în vârstă de maturi, care prin studiile lor, au demonstrat excepțional efort personal, determinare și angajament.

Tipul de elev: elevi de uz casnic Deschide la: ridicate de realizare un nivel academic și în alte mari. Trebuie să aibă principiu școală și sau alte aprobare adecvat. Limitate la 1 pe aportul de Dip BA Curs se aplică: Dip BA Suma: 50% sau 100% din costurile totale de curs. Determinate de Bursa Comitetul de Selecție.

Bursa de sprijin financiar IIBT

Aceasta bursa este conceput pentru a sprijini studenții care sunt în imposibilitatea de a face față cheltuielilor de învățământ superior din cauza dificultăți financiare.

Tipul de elev: Studenții de uz casnic și studenți internaționali înscriși în prezent. Deschis la: elevii înscriși interne și internaționale de perspectivă și actuale. Limitate la 1 pe aportul de Dip BA Curs se aplică: Dip BA Suma: 50% sau 100% din costurile totale de curs. Determinate de Bursa Comitetul de Selecție.

Bursa IIBT femei

Aceasta bursa este pentru femei in varsta de mature (20 ani și peste), care au pierdut în prealabil posibilitatea de a studia la un nivel de învățământ superior.

Tipul de elev: elevi de uz casnic Deschis la: mature femei de varsta (20yo +) Limitate la 1 pe aportul de Dip BA Curs se aplică: Dip BA Suma: 50% sau 100% din costurile totale de curs. Determinate de Bursa Comitetul de Selecție.

IIBT indigene Bursa

Aceasta bursa este pentru oameni indigene, care sunt în măsură să demonstreze un angajament față de comunitatea indigene și un angajament de a studia la un nivel de învățământ superior.

Tipul de elev: elevii indigene de uz casnic Deschis la: Toți oamenii indigene australian Limitate la 1 pe aportul de Dip BA Curs se aplică: Dip BA Suma: 50% sau 100% din costurile totale de curs. Determinate de Bursa Comitetul de Selecție.

Toate bursele cere solicitanților trebuie să îndeplinească cerințele academice și în limba engleză a cursului, în plus față de criteriile specifice pentru bursa se aplică pentru.

Locații

Perth

Address
Perth Campus,
350 Albany Highway,
Victoria Park

6100 Perth, Australia de Vest, Australia