Citește Descrierea Oficială

Înființată în 1966, construim 50 de ani de realizare cu o viziune de recunoaștere internațională ca lider mondial în domeniul cercetării, un inovator al educației contemporane și sursa celor mai entuziasmați absolvenți din Australia. Cu valori de bază ale integrității, curajului, inovării și excelenței și un etos care stă la baza studierii, Flinders University are o misiune îndrăzneață de a schimba viața și de a schimba lumea.

Amprenta geografică

Cu sediul central în Adelaide, Australia de Sud, oferim o predare excepțională în campus și online, cu o prezență fizică care se extinde în mai multe locații de la Victoria regional la Teritoriul de Nord.

Structura

Structura noastră de șase colegii este concepută pentru a sprijini excelența în educație și cercetare și succesul studenților.

 • Colegiul de Afaceri, Guvern și Drept
 • Colegiul de Educație, Psihologie și Asistență Socială
 • Colegiul de Științe Umaniste, Arte și Științe Sociale
 • Colegiul de Medicină și Sănătate Publică
 • Colegiul de Nursing și Științe ale Sănătății
 • Colegiul de Știință și Inginerie

Cercetare de excelență

Peste 90% din cercetările noastre sunt evaluate la nivel mondial sau de mai sus.

Cercetarea este o piatră de temelie fundamentală a misiunii noastre ca universitate. Prin cercetare și cercetare bazată pe predare, noi construim și dezvoltăm cunoștințele și capacitățile care îmbunătățesc viețile și întăresc societatea în ansamblu. Domeniile majore de cercetare includ:

 • Autovehicule autonome
 • Tehnologie curată
 • Materiale energetice
 • Sănătate și medicină
 • Studii de transformare a muncii și a industriei
 • Cercetare marină și maritimă
 • Dispozitive medicale
 • Nanotech și chimie analitică
 • Psihologie și neuroștiințe
 • Apa și mediul.

Cercetarea și efortul creativ au fost în centrul identității Flinders University de la înființarea acesteia și, cu peste 45 de centre și institute de cercetare, ne propunem să triplăm veniturile noastre din cercetare până în 2025.

Educație contemporană

Recunoaștem că carierele evoluează, iar locurile de muncă și industriile viitorului vor fi foarte diferite de cele de astăzi.

De aceea oferim studenților noștri oportunitatea de a învăța abilitățile de inovare și de afaceri în pregătirea pentru cariera de mâine.

Realizat de Școala de Afaceri Fox, o școală de top din Statele Unite ale Americii pentru antreprenoriat și de Institutul nostru de Venture, noi îi oferim studenților din întreaga Uniune să dezvolte abilități vitale în întreprinderea personală.

Într-o epocă a tehnologiei perturbatoare, acestea sunt abilitățile pe care angajatorii le caută, de la gândirea critică la rezolvarea problemelor și creativitatea.

Internațional angajat

 • Evaluat nr. 1 în Australia în 9 categorii pentru experiența studenților internaționali
 • Peste 4600 de studenți internaționali din peste 90 de țări
 • Peste 100 de instituții partenere din 33 de țări
 • Total studenți internaționali în iunie 2016

Pe uscat - 2,776

Offshore - 1.818

 • În 2016, Flinders a înregistrat o creștere de 15% a studenților începători internaționali și a stabilit reprezentanți ai țărilor din India, China și Vietnam.
 • Nouă programe offshore: India, Japonia, Vietnam, China, Laos, Malaezia, Taiwan, Hong Kong și Indonezia
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Flinders University

Elevii din medii non-contabile pot urmări o carieră în acest domeniu cu un Master of Accounting. Dacă ați absolvit o diplomă necontabilă, acest curs vă oferă un program d ... [+]

Elevii din medii non-contabile pot urmări o carieră în acest domeniu cu un Master of Accounting. Dacă ați absolvit o diplomă necontabilă, acest curs vă oferă un program de studii care îndeplinește cerințele pentru a începe o carieră contabilă profesională. Flinders Business oferă cursuri excelente de predare, cursuri de mici dimensiuni și oportunitatea de a realiza și dezvolta cunoștințe profesionale prin interacțiune în aceste programe.

Programul de studiu

Gradul oferă echilibrul corect de practică și teorie pentru a vă pregăti pentru o carieră de succes ca un contabil sau profesionist de afaceri. Temele acoperă domenii precum bazele contabile, sistemele informatice și procesele contabile, metodele cantitative, economia pentru afaceri, managementul și contabilitatea costurilor, principiile dreptului comercial, aspectele contabile financiare, managementul financiar, contabilitatea corporativă, auditul și asigurările și metodele de cercetare în afaceri.... [-]

Australia Adelaide
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Flinders University

Cercetarea în inginerie și tehnologie de la Flinders University conectează punctele dintre descoperirea intelectuală și numeroasele sale aplicații și produse. Cercetarea ... [+]

Construirea viitorului prin știința aplicată.

Ingineria și tehnologia afectează fiecare aspect al societății. De la cele mai mici dispozitive care pătrund în viața de zi cu zi la structurile mari care alcătuiesc mediul nostru construit și sistemele tehnologice care ne conectează pe toți, ingineria și tehnologia au un impact real. De aceea este atât de important ca cercetarea care stă la baza să fie nu numai sănătoasă, ci riguroasă și conectată la lumea reală.

Cercetarea în inginerie și tehnologie de la Flinders University conectează punctele dintre descoperirea intelectuală și numeroasele sale aplicații și produse. Cercetarea noastră colaborativă din multe discipline este informată prin parteneriate cu universități, guvern și industrie pentru a ne asigura că cercetarea noastră este aprofundată și legată de comunitate, acoperind o gamă largă de domenii, inclusiv apărarea, medicina și mediul înconjurător.... [-]

Australia Adelaide
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Flinders University

Obțineți o bază cuprinzătoare în principalele discipline de afaceri și management. Programele de la Flinders University sunt concepute astfel încât să vă ofere o bază sol ... [+]

Obțineți o bază cuprinzătoare în principalele discipline de afaceri și management. Programele de la Flinders University sunt concepute astfel încât să vă ofere o bază solidă în cunoașterea afacerilor, înțelegere, aptitudini și atitudini pentru o carieră de succes într-o serie de organizații, inclusiv sectorul privat, non-profit, guvern și sectorul public entități. Filosofia de predare Flinders Business și dimensiunile mici ale clasei vă asigură că vă puteți angaja într-adevăr cu persoana care conduce învățarea, în timp ce, de asemenea, să cunoașteți colegii dvs. care provin dintr-o gamă de medii culturale și sociale.

Programul de studiu

Programul cuprinde subiecte de bază și electives. Tematica principală acoperă domenii precum contabilitatea de afaceri, finanțele de afaceri, principiile de marketing, strategia de marketing și luarea deciziilor, afacerile internaționale din regiunea Asia-Pacific, metodele de cercetare aplicată în afaceri, durabilitatea și etica în management, economia pentru afaceri și gestionarea oamenilor. Un subiect în aptitudinile academice pentru afaceri este destinat în mod special studenților postuniversitari din medii fără limbă engleză.... [-]

Australia Adelaide
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Go Beyond with Flinders University