Deakin University - Institute for Frontier Materials

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Deakin University este o universitate de top-evaluat cu absolvenți de clasă mondială. Deakin este clasat în top 3% din universități din întreaga lume și are o reputație puternică pentru satisfacția studentului.

gradul de programe axate pe industrie și o perspectivă internațională puternică înseamnă că absolvenții Deakin sunt pregătiți pentru locul de muncă la nivel mondial.

Abordarea noastră a procesului de învățare pune accentul pe lumea reală experiență și practică profesională, dar fără a sacrifica angajamentul nostru de cercetare de înaltă calitate. Deakin este o universitate tânără și dinamică, care oferă studenților de cercetare șansa de a inova și de a prospera.

Institutul pentru Materiale Frontier

Recunoscut ca unul dintre organizații de cercetare de materiale din Australia, Institutul pentru Materiale Frontier (OFIs) promovează inovația și excelența în domeniul științei materialelor și inginerie de cercetare.

OFIs a fost creat pentru a aborda unele dintre provocările majore cu care se confruntă societatea prin inovații în design și performanță materiale. Scopul nostru este de a dezvolta tehnologii inovatoare de fabricație; și eficiența energetică, a resurselor și durabilitatea infrastructurii.

Locații

Burwood

Deakin University, Geelong Waurn Ponds Campus

Address
221 Burwood Highway
Burwood
Victoria 3125 Australia

Burwood, Noua Țara Galilor de Sud, Australia
Număr de telefon
+61 3 5227 1100

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră