Citește Descrierea Oficială

Deakin University este o universitate de top-evaluat cu absolvenți de clasă mondială. Deakin este clasat în top 3% din universități din întreaga lume și are o reputație puternică pentru satisfacția studentului.

gradul de programe axate pe industrie și o perspectivă internațională puternică înseamnă că absolvenții Deakin sunt pregătiți pentru locul de muncă la nivel mondial.

Abordarea noastră a procesului de învățare pune accentul pe lumea reală experiență și practică profesională, dar fără a sacrifica angajamentul nostru de cercetare de înaltă calitate. Deakin este o universitate tânără și dinamică, care oferă studenților de cercetare șansa de a inova și de a prospera.

Institutul pentru Materiale Frontier

Recunoscut ca unul dintre organizații de cercetare de materiale din Australia, Institutul pentru Materiale Frontier (OFIs) promovează inovația și excelența în domeniul științei materialelor și inginerie de cercetare.

OFIs a fost creat pentru a aborda unele dintre provocările majore cu care se confruntă societatea prin inovații în design și performanță materiale. Scopul nostru este de a dezvolta tehnologii inovatoare de fabricație; și eficiența energetică, a resurselor și durabilitatea infrastructurii.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Deakin University - Institute for Frontier Materials

Master of Philosophy (Electromaterials) oferă cursuri de cercetare unice pentru a vă pregăti pentru o serie de cariere viitoare interesante. Acesta oferă atât o cale cătr ... [+]

Master of Philosophy (Electromaterials) oferă cursuri de cercetare unice pentru a vă pregăti pentru o serie de cariere viitoare interesante. Acesta oferă atât o cale către viitoarele studii de doctorat, cât și o formare pentru viitoarele locuri de muncă în domeniile energetic, de fabricație și de sănătate.

Aceasta este șansa dvs. de a descoperi noi materiale și de a dezvolta dispozitive inteligente pentru a vă ajuta să rezolvați unele dintre cele mai provocatoare probleme globale de astăzi.

În calitate de student în cadrul cursului de masterat în filosofie (Electromateriale) din lume , studiul dvs. va fi realizat direct - descoperirea de noi materiale, utilizarea unor tehnici de caracterizare de vârf și asamblarea de noi materiale în dispozitive electrochimice pentru aplicații în energie curată, de fabricație. Vei lucra cu, cercetatorii de conducere de renume mondial in electromaterials prin intermediul Centrului ARC de Excelenta pentru Electromaterials Science.... [-]

Australia Wollongong Burwood
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Tour of Institute for Frontier Materials at Burwood

Institute for Frontier Materials