Curtin University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Studiați la o universitate clasată în topul la sută din lume.

Curtin University este o universitate inovatoare, globală, cunoscută pentru cercetarea cu impact ridicat și parteneriatele puternice din industrie și pentru pregătirea studenților pentru a excela în locurile de muncă viitoare.

Clasamente

  • Top 1% din universitățile din întreaga lume Clasamente academice ale universităților mondiale 2019
  • Al doilea loc în lume în Inginerie Minerală și Minieră QS World University Rankings by Subject 2019
  • Evaluare angajabilitate 5 stele QS Stars 2018
  • Evaluare de 5 stele pentru experiență de ansamblu, salariu de pornire, calitate didactică, implicare a cursanților și resurse de învățare Ghidul bunelor universități 2019-2020
  • 95% din cercetare au fost clasificate la nivel mondial sau peste standardul excelenței în Cercetarea Australia 2018

Integrarea învățării în muncă

Învățarea experiențială este foarte apreciată de angajatori și aplicată în toate cursurile noastre. În timpul studiilor, veți fi cufundat în medii bogate în tehnologie care reproduc locuri de muncă reale, oferindu-vă experiență reală.

În funcție de cursul dvs., veți aplica abilitățile și cunoștințele dvs. prin proiecte din industrie, stagii de muncă, lucrări de teren, inițiative de cercetare sau vizite pe site. Această învățare din lumea reală vă păstrează un pas înaintea concurenței și vă oferă o expunere profesională valoroasă.

Veți beneficia, de asemenea, de legăturile puternice ale lui Curtin cu mediul de afaceri și industrie și veți avea oportunități de a participa la evenimente de rețea, prelegeri și ateliere de invitați din industrie. Unii dintre partenerii noștri din industrie includ BHP, Cisco, Chevron, NASA, Tencent și Woodside.

Rezultate graduale

O diplomă postuniversitară de la Curtin îți poate îmbunătăți perspectivele de viitor. Raportul indicatorilor de calitate pentru învățare și predare din 2018 (QILT) a constatat că absolvenții Curtin cu o diplomă postuniversitară au câștigat cele mai mari salarii în rândul colegilor lor absolvenți din Australia de Vest.

Învățarea practică și experiența practică vă consolidează abilitățile de la locul de muncă, astfel încât să puteți înflori în cariera dvs. atunci când absolviți. În calitate de absolvent, vă veți alătura unei comunități globale de absolvenți de 230.000 de oameni, care oferă conexiuni industriei și colegilor pe parcursul călătoriei profesionale.

Experiența studentului Curtin

Curtin Perth din vestul Australiei este un campus vibrant și primitor, cu clădiri moderne și grădini frumoase native. Ne aflăm la doar 15 minute de centrul orașului, așa că ești aproape de magazinele majore, cartierul de afaceri și evenimente culturale.

În campus vă puteți bucura de o serie de activități, inclusiv sport și fitness, cluburi sociale, divertisment gratuit și voluntariat. Există diferite opțiuni alimentare și spații pentru a studia, relaxa și relaxa. Veți avea acces și la servicii de asistență, inclusiv sănătate, îngrijire pentru copii, locuințe, învățare și asistență în carieră.

123304_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722e7cd3944dc55c_1280.jpgStockSnap / Pixabay

burse de studiu

Oferim o serie de burse pentru a vă ajuta în studiile dvs. Bursele sunt disponibile pentru studii postuniversitare în domenii de afaceri, științe umane, științele sănătății, știință și inginerie.

Cercetare

Suntem o instituție de vârf pentru excelența în cercetare și inovare . Cercetarea noastră își propune să rezolve probleme definite pentru industrie și societate și să extindă granițele cunoașterii umane.

Parteneriatele noastre puternice cu industria, grupurile academice și guvernamentale atrag studenți și personal distins din întreaga lume, care contribuie la rezultatele cercetării care beneficiază foarte mult comunitățile locale și globale. Unele dintre inițiativele noastre de cercetare au fost traduse cu succes în produse și servicii noi și au devenit companii listate ASX.

Locații

Perth

Curtin University

Address
Kent Street
6102 Perth, Australia de Vest, Australia
Număr de telefon
+61 8 9266 9266

Dubai

Curtin Dubai

Address
Block 11, 4th floor
Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite
Număr de telefon
+971 4 245 2500

Moka

Curtin Mauritius

Address
QGC7+G8 Moka
Moka, Raionul Moka, Mauriţius
Număr de telefon
+230 401 6511

Singapur

Curtin Singapore

Address
90 & 92 Jalan Rajah
Singapur, Singapore
Număr de telefon
+65 6593 8000

Miri

Curtin Malaysia

Address
CDT 250
98009 Miri, Sarawak, Malaysia
Număr de telefon
+60 85 63 0100 (GMT +8)

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră