Citește Descrierea Oficială

Carnegie Mellon University este o universitate americană înființată în 1900 la Pittsburgh, Pennsylvania. Clasat pe locul 23 în lume (Times Higher Education, World University Ranking, 2017-18) Carnegie Mellon a fost locul de naștere al inovației de-a lungul întregii sale istorii și este un lider mondial în aducerea ideilor inovatoare pe piață și crearea de afaceri de start-up.

Carnegie Mellon University din Australia (care a fost deschisă în 2006) face parte din amprenta la nivel mondial Carnegie Mellon, care include campusuri în Silicon Valley, Rwanda și Qatar.

Situat în Adelaide, Cea de-a cincea Cetățenie cea mai vie din lume (Economist Intelligence Unit 2015) și cea mai accesibilă capitală a Australiei, campusul Carnegie Mellon Australia găzduiește studenți din peste 20 de țări, creând rețele largi de contemporani, Și absolvenții.

Elevii absolvent cu grad american Universitatea Carnegie Mellon si sunt predate de facultate cu înaltă calificare, care dispun de o carieră extinse în procesul de predare, cercetarea fundamentală și aplicată, și conducerea în domeniile lor respective. Cursurile sunt predate de către rezidenți și de facultate vizita de la Pittsburgh și Washington, DC, facultatea de peste mări preda la distanță la Adelaide folosind facilități sofisticate de videoconferinta. Controlate raporturile elev-facultate asigura facultatea oferi studenților cu o atenție personalizate pentru a satisface nevoile lor individuale.

grade noastre combină cursuri practice și tehnice care oferă studenților cu cunoștințele științifice și abilități de rezolvare a problemelor necesare pentru a reuși în cariera lor.

Printr-o proiectare, curs inovatoare curriculum-ul nostru oferă o bază solidă în teorie, cu accent pe competențe, care va avansa practica de management, politică și de luare a deciziilor.

Curriculum-ul nostru include cursuri provocatoare concepute pentru a dezvolta potențialul de student pentru inovare. Elevii personaliza gradul lor, prin selectarea dintr-o varietate de electives de curs, proiecte și studiu independent.

învățarea experiențială este asigurată prin stagii și echipe și proiecte individuale. Combinația dintre un grad american și de a studia în Australia oferă studenților, cu o perspectivă de calificare stabilite și internațional unic. Absolvenți devin căutat după persoanele care oferă beneficii unice, imediate și măsurabile pentru viitorii angajatori ca analiști sofisticate și directori eficiente.

Misiune și Viziune

Misiunea noastră

Carnegie Mellon University Australia se bazează pe teza potrivit căreia studiul politicilor publice și a tehnologiei informației, în mod independent și în comun, oferă o platformă unică puternică pentru a influența lumea secolului 21. Suntem singura institutie academica din lume care urmărește acest obiectiv printr-o facultate unificat care cuprinde știința de management, științe sociale, și tehnologia informației în părți aproximativ egale. Este misiunea noastră de a utiliza cercetare și educație această platformă permite să aibă o influență pozitivă asupra evoluției societăților, sisteme economice, organizații și vieți individuale din întreaga lume.

Viziunea noastra

Noi vedem o lume în care răspândirea sporită a tehnologiei informației, dezvoltarea globală a capitalului uman și interdependența rezultantă a sistemelor de piață, politice, sociale și culturale a schimbat natura problemelor economice, manageriale și de politică. Noi credem ca abilitatea noastra de a mobiliza modele analitice, analiza empirică și sofisticare tehnologică pentru a răspunde acestor schimbări este unic. În urmărirea agendei noastre intelectuale noi, de asemenea, aspiră să fie o instituție academică, care este o punte de legătură între dezvoltarea de noi cunoștințe și aplicarea acesteia pentru îmbunătățirea organizațiilor, societăților și vieți individuale.

EVENIMENTE

Universitatea Carnegie Mellon din Australia deține webinaruri regulate, participă la expoziții și vizitează agenți și instituții din întreaga lume. Dacă sunteți interesat să întâlniți unii dintre angajații noștri și să aflați mai multe despre programele noastre, vă rugăm să verificați datele noastre actuale evenimente.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Carnegie Mellon University in Australia

Master of Science în Politici Publice și Management (MSPPM) 21 de luni track este un program adaptat pentru studenții care doresc să-și lanseze cariera în poziții în dezv ... [+]

Master of Science în Politici Publice și Management (MSPPM) 21 de luni track este un program adaptate pentru studenții care doresc să-și dezvolte cariera în poziții în dezvoltarea politicilor, punerea în aplicare și de evaluare, și de a gestiona aceste funcții în guvern, organizații non-profit, Organizațiile internaționale și sectorul privat.

Programul combină o politică publică cuprinzătoare și curriculum-ul de management cu un obligatoriu 400 de ore de stagiu program și o industrie bazată Proiect de sinteză Sistem, Aceste componente lumea reală a programului vă oferă experiența de lucru și cunoștințe industrie pentru a lovi cu piciorul-a începe cariera și vă diferențieze pe piața mondială competitivă.... [-]

Australia Adelaide
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carnegie Mellon University in Australia

Master of Science în politică publică și management (MSPPM) de 12 luni track este un program adaptate pentru studenții care doresc să își asume poziții în dezvoltarea pol ... [+]

Maestru de știință în politică publică și management (MSPPM) de 12 luni track este un program adaptat pentru persoanele fizice care doresc să accelereze cariera lor, cu o perioadă scurtă, axată de studiu și să își asume poziții în elaborarea, implementarea și evaluarea politicilor, și de a gestiona aceste Funcții în guvern, organizații non-profit, organizații internaționale și sectorul privat.

Pentru profesioniști cu experiență personalizată, programul de 12 luni combină o politică publică cuprinzătoare și curriculum-ul de management cu o industrie bazată Proiect de sinteză Sistem, Aceste componente lumea reală a programului vă oferă experiența de lucru și cunoștințe industrie pentru a avansa in cariera si pentru a te diferenția în continuare pe piața mondială competitivă.... [-]

Australia Adelaide
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carnegie Mellon University in Australia

Elevii care studiază în programul de Master of Science în Tehnologia Informației (MSIT-ITM) de 21 de luni sunt capabili să întreprindă o Concentrare a Securității Informa ... [+]

Elevii care studiază în Master of Science în Tehnologia Informației (Managementul Tehnologiei Informației) 21 de luni sunt capabili să întreprindă o Concentrare a Securității Informației ca parte a programului lor.

ITM-MSIT (Informațiile de securitate Concentrarea) se concentrează asupra necesității de a se adapta la peisajul intrus în schimbare și pentru a obține înțelegere mai profundă a managementului riscului, securitatea informațiilor și confidențialitatea datelor. Acesta se bazează pe expertiza în cercetare, operațiuni și analiză de la Centrul de renumitul CERT de Coordonare (CERT® / CC), situat la Institutul de Inginerie Software Carnegie Mellon. Desemnată ca Centrul Național de Excelență Academică în Cyber ​​Defence Educație de către Agenția Națională de Securitate, Carnegie Mellon este unic calificat pentru a oferi o astfel de formare.... [-]

Australia Adelaide
Contactează şcoala
Engleză
La zi
21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carnegie Mellon University in Australia

Bine ați venit la viitorul practicii politicii publice, un viitor în care tehnicile de analiză a politicilor de lungă durată a satisface puterea datelor mari și noi capab ... [+]

Bine ați venit la viitorul practicii politicii publice, un viitor în care tehnicile de analiză a politicilor de lungă durată a satisface puterea datelor mari și noi capabilități în analiză de politică.

Universitatea Carnegie Mellon din Australia a conceput un nou program care combină programa sa politică publică riguroasă cu cursurile sale de vârf în domeniul tehnologiei informației și de management.

Disponibilitatea seturilor de date masive și a unor noi capabilități pentru a analiza datele vor schimba fata de formulare a politicilor publice și de analiză. Câștigătorii vor fi profesioniști capabili să înțeleagă generarea de date mari, potențialul și limitările și cum să-l utilizeze. Acești profesioniști vor fi capabile să utilizeze aceste date pentru a genera opțiuni bazate pe dovezi și de politică predictivă; știu cum să comunice aceste opțiuni; și să fie capabil să pună în aplicare și să le evalueze.... [-]

Australia Adelaide
Contactează şcoala
Engleză
La zi
21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carnegie Mellon University in Australia

Programul MSIT-BIDA combină o tehnologie de informare și un curriculum cuprinzător de management cu cursuri, Bida o obligatorie de 400 de ore de stagiu și de o analiză de ... [+]

Master Of Science în Tehnologia Informației - Business Intelligence și date Analytics (MSIT - BIDA)

Universitatea Carnegie Mellon din Australia

Programul MSIT-BIDA combină o tehnologie de informare și un curriculum cuprinzător de management cu cursuri, Bida o obligatorie de 400 de ore de stagiu și de o analiză de date Capstone Project-based industrie.

MSIT-BIDA este conceput pentru studenții care doresc să dezvolte abilități de tăiere margine în IT Management și analiză de date. În calitate de analiză de profesioniști și oameni de știință de date, inteligente în aplicarea lor de tehnologie, absolvenți pot oferi o valoare pentru organizații prin înțelegerea modului în care tehnologia interacționează cu procesele de business, strategie și politici. Aceste aptitudini de dorit, împreună cu cunoștințe avansate în business intelligence și tehnologii "mari de date" face absolvenți foarte căutat indivizi.... [-]

Australia Adelaide
Contactează şcoala
Engleză
La zi
21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carnegie Mellon University in Australia

Master of Science în Tehnologia Informației (Management Tehnologiei Informației) de 12 luni este conceput pentru profesioniștii care doresc să accelereze cariera lor, cu ... [+]

Master of Science în Tehnologia Informației (Management Tehnologiei Informației) de 12 luni este conceput pentru profesioniștii care doresc să accelereze cariera lor, cu o perioadă scurtă, concentrat de studiu. Programul se va pregăti pentru a deveni un manager de ofițer de tehnologie, informații șef sau de tehnologie și să conducă întreprinderile în moduri inovatoare printr-o clasă mondială, practic, IT și curriculum de management. Aceasta include 48 de unități în valoare de electives pe care le puteți personaliza pentru a vă îndeplini obiectivele de educație și de carieră Scholei în tradiția universității Carnegie Mellon interdisciplinare și instruiți ca rezolvatori de probleme analitice, absolvenții sunt echipați cu o integrare a tehnologiei informației și abilități de management special concepute pentru a le pregăti pentru rolul de lider în industria IT și pentru a-și progresa cariera.... [-]

Australia Adelaide
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carnegie Mellon University in Australia

Master of Science în Tehnologia Informației (Management Tehnologiei Informației) de 21 de luni este adaptat pentru studenții care doresc să dezvolte abilități fundamental ... [+]

Master of Science în Tehnologia Informației (Management Tehnologiei Informației) de 21 de luni este adaptat pentru studenții care doresc să dezvolte abilități fundamentale IT și IT Management sau de a începe cariera lor în IT. MSIT-ITM combină o tehnologie de informare cuprinzătoare și curriculum-ul de management cu o 400 de ore de stagiu și pe baza unei industrii Project Information Systems, Oferind valoroase și cuprinzătoare experiență de carieră, teorie și cunoștințe.

Școliți în interdisciplinare tradiția Universitatea Carnegie Mellon și instruiți ca rezolvitorilor de probleme analitice, veți fi echipat cu o integrare a abilităților în domeniul tehnologiei informației și de management concepute special pentru a vă pregăti pentru roluri de conducere ale industriei IT și vă permite să înceapă sau să avanseze în carieră în domeniul IT și industriile conexe.... [-]

Australia Adelaide
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Team 26 share their experience from the Hilti Mobile App Competition Finals

Professor Murli Viswanathan on Hilti Mobile App Challenge

Information Technology Management Programs at CMUA

Public Policy and Management Programs at CMUA

Carnegie Mellon University Australia
Address
Torrens Building 220 Victoria Square Adelaide, South Australia 5000
5000 Adelaide, South Australia, Australia
Website
Număr de telefon
+61 8 8110 9900