Chifley Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Chifley Business School este condusă de experți în domeniu cu pregătire de nivel înalt și experiență profesională, precum și angajamentul industrie în curs de desfășurare, care oferă programe de studii postuniversitare unic pozitionat, alături de o suită de cursuri industriei concentrat adaptate la nevoile organizațiilor și industriile o scoala de afaceri de tip boutique în care își desfășoară activitatea.

Cu elevii din peste 50 de țări din toate cele șapte continente, Chifley are peste 13.000 de absolvenți și este în prezent cel mai mare furnizor de MBA în Emiratele Arabe Unite.

Noi personaliza in mod obisnuit materialelor noastre la nivel înalt de MBA pentru a se potrivi un context corporativ-curs; care operează într-un mediu corporativ-învățare cu aceeași capacitate și assuredness cu care vom rula proiectat cu precizie nostru program de MBA.

Chifley este o instituție independentă care răspunde rapid la nevoile în schimbare ale elevilor si clientii nostri, prin încorporarea materiale de curs relevante critic, și menținerea unui nivel constant ridicat de atenție elev.

Chifley ia numele de și are drept scop de al 16-lea prim-ministru al Australiei, Iosif Benedict Chifley (1885-1951), un muncitor pe tot parcursul vieții, care a crescut de la mecanic de locomotivă la cea mai înaltă funcție în țara prin propria sa putere de convingere și capacitatea de conducere.

Chifley se străduiește pentru valorile cuprinse și personificate de Ben Chifley, încapsulate în discursul său celebru, "Lumina pe Dealul", atunci când a declarat: "Avem un obiectiv mare - lumina de pe deal - care ne-am propus să ajungă de lucru pentru binele omenirii, nu numai aici, dar oriunde s-ar putea da o mână de ajutor. " Chifley promovează calificările de afaceri și capacitățile de o rețea globală de studenți și clienți de lucru din Africa de Vest în Orientul Mijlociu, de la Europa de Nord la Asia de Sud, și peste tot în între, în fiecare industrie imaginabil.

Viziunea noastra

Chifley Business School își propune să fie scoala de afaceri din Australia pentru industria de industrie: conectat, agil, inovatoare, client-concentrat și comercial.

Misiunea noastră

Chifley oferă management relevante, accesibile și de înaltă calitate și educație de afaceri pentru profesioniștii din domeniul tehnic și a clienților corporativi: ne străduim pentru a oferi capacitatea de succes.

Valorile noastre

Integritate. Angajamentul față de clienți. Inovație. Respect. Excelenta. Conectare. Acestea sunt cele șase valorile fundamentale care stau la baza afacerii noastre și modul în care lucrăm la Chifley.

Integritate

Suntem sincer și deschis cu clientii, partenerii si colegii.

Angajamentul față de clienți

Lucram in parteneriat cu clientii nostri pentru a dezvolta produse și servicii excepționale.

Inovaţie

Suntem inovatoare, de resurse și uite mereu modalitati de a imbunatati procesele interne și ofertele noastre client.

Respect

Incurajam, respect și încredere unul în altul pentru că ne dăm seama că fiecare individ contribuie la succesul nostru.

Excelenta

Ne străduim pentru și recompensa excelența.

Conectare

Suntem în contact cu clienții noștri, părțile interesate și industriile noastre.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA » Vedea Certificate de Absolvire » Vedea Diplome de Absolvire » Vedea Masterat »