Blue Mountains International Hotel Management School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Hotel Management School Number 1 in Australia si Asia-Pacific. (Sondaj TNS 2013) Muntii Blue International Hotel Management School (BMIHMS) de la Universitatea Torrens este scoala hoteliere din Australia pentru educație ospitalitate. Școala este cunoscut pentru cursurile sale de ospitalitate și de afaceri de grad recunoscute pe plan internațional, toate acestea sunt apreciate în cadrul industriei ospitalitatii.

De peste 25 de ani abordare inovatoare BMIHMS "de predare a amestecat experiență practică în lumea reală cu cunoștințe de afaceri teoretice. Această metodologie sa dovedit a fi esențială pentru succesul absolvenților săi, mulți dintre care merg pe pentru a deveni lideri din industrie, într-un număr divers de industrii. BMIHMS a produs mai mult de 4.000 de absolvenți din peste 50 de țări. Datorită programului său de succes Industrie Plasament și vastă rețea de parteneri din industria ospitalitatii, inclusiv marile lanturi hoteliere, proprietati de tip boutique, stațiuni și companii de evenimente, studenții BMIHMS au perspective excelente de angajare.

BMIHMS oferă studenților posibilitatea de a studia la un nivel universitar și postuniversitar.

De asemenea, studenții pot completa un Bachelor of Business specializat în International Hotel and Resort Management, sau Management Internațional Event. Fiecare curs este finalizată în anii doar doi ani și jumătate și include două destinații de plasare din industrie.

studenții postuniversitare pot completa un Master in International Hotel Management sau Global Business Management. Fiecare grad de master este finalizată în doi ani și include șase luni de experiență de lucru profesionale. Cursurile sunt livrate pe parcursul a două campusuri personalizate-proiectate. De asemenea, studenții studiază în campus, la Leura, în Blue Mountains, la Centrul de învățare practică. Elevii de studiu în calitate de invitați și de tren să fie membri ai personalului într-un mediu de hotel și restaurant simulat, înainte de a trece pentru a finaliza gradul lor de la Business Centre Executive din Sydney. De asemenea, studenții postuniversitare de studiu la Campus Sydney, care este situat în inima orașului. BMIHMS la Universitatea Torrens deține deplină acreditare națională și de stat în Australia și este o divizie a Laureate International Universities, care este principalul furnizor mondial de învățământ superior.

Leura Campus - Centrul de învățare practică

Situat pe 2 hectare de grădini private amenajate, 1,5 ore de la Sydney, rezidențiale Leura Campus a bine-numit de cazare și facilități moderne de predare. Diverse opțiuni de agrement pentru studenți se numără vizite la buticuri independente, librării, magazine de artizanat, ciocolată, galerii de artă, centre comerciale, cinematografe, baruri, cluburi, o gamă largă de restaurante și mai multe festivaluri locale. În cazul în care sunteți atletic, există diverse facilități locale, moderne sportive, cum ar fi terenuri de golf, săli de sport, precum și un centru de fitness și acvatice pentru a vă bucura. Campus Leura este situat în Blue Mountains, una dintre cele mai spectaculoase și mai populare destinații turistice din Australia. Există nenumărate atracții în aer liber de minute distanță de campus: parcuri naționale Patrimoniului Mondial, celebrele Trei surori formațiuni de rocă, Bush plimbări, excursii, Whitewater rafting, călărie și multe altele.

Sydney Campus - Executive Business Centre

Situat în districtul de afaceri central al orașului, campusul Sydney are de stat-of-the-art facilități de predare și un mediu de învățare profesional. În campus, zone de lounge sunt disponibile pentru studenții să se așeze, să vorbească, să mănânce și să studieze împreună. Această poziție ideală înseamnă că elevii sunt în centrul de conectare rute de transport, ceea ce face mai ușor să fac naveta la clase. Multe dintre turistice și sportive atracții Sydney, precum și incinte comerciale și de divertisment sunt literalmente pe usa campus. O economie locală vibrantă prosperă înseamnă că elevii au numeroase oportunități de muncă part-time close-by, precum și accesul la marile hoteluri, asociații de turism și companiile de evenimente.

Cazare - Leura

Studenții trăiesc în campus și de a face prietenii pe tot parcursul vieții cu elevi din peste 40 de țări. Campus este condus ca un hotel de simulat cu studenții fiind invitați, precum și personalul, ceea ce înseamnă că sunt scufundate în lumea de ospitalitate. Elevii locuiesc în camere duble în stil cota de hotel, toate cu baie proprie, telefon și acces 24/7 la internet Wi-Fi. Camerele sunt deservite de o dată pe săptămână și este furnizat toate lenjerie de pat.

Cazare - Sydney

Campusul Sydney este non-rezidențiale, iar studenții asigura propria lor cazare. Elevii se pot găsi cu ușurință cazarea, deoarece există o mulțime de opțiuni disponibile în apropiere.

Școala a asigurat cazare la cerere (în funcție de disponibilitate) și este situată la o plimbare de 20 de minute, sau la o scurtă plimbare cu autobuzul din campus. Această unitate de cazare va fi intr-un apartament cu 3 sau 4 camere single, partajarea cu alți elevi BMIHMS. Este inclus un dormitor mobilat si camera de zi, bucătărie (cu veselă și ustensile), televizor și acces la internet. Elevii vor avea acces la facilități de spălătorie.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Maestru De Management Hotelier Internațional

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 Australia Sydney

Atunci când se analizează studii postuniversitare este important să se ia în considerare reputația instituției. Acesta va indica un angajator calitatea educației studentul a primit. Blue Mountains, Master of Curs internațional Hotel Management a fost conceput ca răspuns la cererea din partea organizațiilor corporative. Acest lucru este de a satisface nevoia de profesioniști cu calificări de nivel superior, precum și de la persoane fizice competitive care doresc să accelereze progresul lor în carieră. [+]

Master Of International Hotel Management Atunci când se analizează studii postuniversitare este important să se ia în considerare reputația instituției. Acesta va indica un angajator calitatea educației studentul a primit. Blue Mountains, Master of Curs internațional Hotel Management a fost conceput ca răspuns la cererea din partea organizațiilor corporative. Acest lucru este de a satisface nevoia de profesioniști cu calificări de nivel superior, precum și de la persoane fizice competitive care doresc să accelereze progresul lor în carieră. Modul în care funcționează noastre curs postuniversitar Acest curs permite studentilor sau celor care doresc să dezvolte calea carierei lor, posibilitatea de a-și îmbunătăți cunoștințele ospitalității și a capacităților cu o calificare superioară, care poate accelera progresul în carieră. Se desfășoară în campusul Sydney, cu unele componente practice desfășurate la campusul Leura peste blocuri de 3/4 zile. Acesta este un grad unic de Master oferind avantajul suplimentar al unei industrii de plasament, ca parte integrantă a curriculum-ului. Unități de curs Rezumat Lista de mai jos detaliază fiecare dintre unitățile din cadrul studiilor universitare de masterat International Hotel Management de-a lungul celor 2 ani de studiu. Puteți consulta un rezumat al unei unități, făcând clic pe link-ul sau simbolul jocului. este luat toate eforturile pentru a asigura acuratețea unităților de informare și de lectori, uneori, nu se schimbă. Elevii actuali ar trebui să se refere întotdeauna la "Sistemul studenților și a personalului de informare" (SSIS) pentru informații actualizate despre lectori, rezultatele și elementele de evaluare a învățării. Anul 1 Anul 2 MHC601 Contabilitate... [-]

Studii De Masterat De Management Al Afacerilor La Nivel Mondial

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 Australia Sydney

Acest curs a fost conceput pentru profesioniști cu experiență care doresc să schimbe sau să sporească cariera sau profesioniști lor, cu o diplomă de licență care doresc să ia studiile lor la un alt nivel. Acesta oferă o calificare internațională de management al afacerii, care îmbunătățește pătrundere de afaceri pentru ospitalitatea și / sau servicii la nivel mondial organizație de gândire. [+]

Cerințe de intrare curs de Grad Calificare VÂRSTĂ Limba engleză Proficiency Calificare Global Management maestru 21+ 6.5 IELTS ((i) sau echivalent) diplomă de licență RECUNOSCUȚI (orice domeniu) Modul în care funcționează noastre curs postuniversitar Acest curs a fost conceput pentru profesioniști cu experiență care doresc să schimbe sau să sporească cariera sau profesioniști lor, cu o diplomă de licență care doresc să ia studiile lor la un alt nivel. Acesta oferă o calificare internațională de management al afacerii, care îmbunătățește pătrundere de afaceri pentru ospitalitatea și / sau servicii la nivel mondial organizație de gândire. Toate cursurile sunt ținute la Executive nostru de bază non-rezidențiale Business Centre din Sydney. Această locație are avantajul de a fi aproape de centrul de companii internaționale din Australia, oferind posibilitatea de a rețelei în timp ce efectua studiile. Unități de curs Rezumat Lista de mai jos detaliază fiecare dintre unitățile din cadrul studiilor universitare de masterat Global Business Management de-a lungul celor 2 ani de studiu. este luat toate eforturile pentru a asigura acuratețea unităților de informare și de lectori, uneori, nu se schimbă. Elevii actuali ar trebui să se refere întotdeauna la "Sistemul studenților și a personalului de informare" (SSIS) pentru informații actualizate despre lectori, rezultatele și elementele de evaluare a învățării. Anul 1 Anul 2 GBM901 Global Mindset GBM914 Metode de cercetare Organizarea GBM902 Global GBM910 Marketing dincolo de frontiere (E) Conștientizarea GBM903 strategice Afacerile reziliente GBM911 (E) GBM904 inovație și spirit antreprenorial GBM912 Negocierea și soluționarea conflictelor (E) GBM905 Proiecte globale... [-]

Videoclipuri

Welcome to The Blue Mountains International Hotel Management School

Contactează
Adresa locaţie
Blue Mountains International Hotel Management School
Leura Campus
No 1 Chambers Road

Leura, New South Wales, 2780 AU
Adresa locaţie
Blue Mountains International Hotel Management School
Sydney Campus
Level 4, 540 George Street

Sydney, New South Wales, 2000 AU