Citește Descrierea Oficială

Infiintata in anul 1897 de către al Șaptelea Bisericii Adventiste de Ziua, Avondale a crescut într-un important furnizor de educație terțiară, care combină elemente ale credinței creștine cu un înalt standard continuu de realizare academice într-un mediu care întâmpină oameni din toate categoriile sociale.

Colegiul Avondale oferă o gamă largă de licență acreditate, postuniversitare și cursuri profesionale la campusuri Lacul Macquarie și Sydney. Scopul este de a dota studenții cu abilitățile și experiența necesare pentru a excela la carierele lor viitoare. Acest lucru se realizează prin combinarea situațiilor de teorie și viața reală, oferind studenților cu mai multe oportunități practice de-a lungul cursurilor lor. Unul dintre avantajele pe care le stabilește Avondale în afară este mai mici dimensiuni de clasă. Lectorii se pot familiariza cu ușurință cu fiecare elev care să le permită să adapteze fiecare lecție într-un mod care să beneficieze cel mai bine clasa ca un întreg.

absolvenții Avondale au fost în mod constant angajate peste media națională și sunt foarte considerate a fi gata la locul de muncă, o dovadă a experienței de învățare divergente.

De asemenea, este obiectiv Avondale de a dezvolta întreaga persoană-mentală, fizică, socială și spirituală. Echipele de personal și studenți organizează mai multe evenimente pe campus, care permit colegilor colegii lor să rămână activi și implicați. Există ceva pentru toată lumea; Avondale încurajează fiecare elev să fie implicat în sport, activități sociale și viața spirituală.

Vei avea opțiunea de a locui în cămine convenabil situat pe ambele campusuri. On-campus de viață oferă un mediu propice în cazul în care călătoria dumneavoastră academică și socială este partajată cu prietenii din toate părțile lumii. personalul și studenții Avondale lui formează împreună o comunitate puternică, care există rareori în universități mai mari. De asemenea, aceasta înseamnă că vă puteți bucura de confortul de a fi la doar câteva minute de mers pe jos de la o cameră la cursuri, cafenea, sală de gimnastică, facilități sportive sau activități organizate.

Avondale se îmbunătățește continuu prin tehnici de predare inovative și de cercetare de varf, rămânând în același timp angajat la valorile sale fundamentale. Excelenta, spiritualitate, hrăni, de serviciu și de echilibru sunt pietrele de temelie ale dezvoltării Avondale lui. Ar trebui să alegeți Avondale, este o garanție că veți putea participa la o instituție de învățământ superior de conducere într-o comunitate afirmând credința cu mari oportunități de creștere spirituală, fizică și mentală, servicii și perspective excelente de angajare.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Avondale College of Higher Education

Maestru desigur Educație (MEd) este proiectat pentru profesori și lideri școlari care doresc să urmeze studii postuniversitare în Educație. Un accent deosebit se acordă r ... [+]

Maestru desigur Educație (MEd) este proiectat pentru profesori și lideri școlari care doresc să urmeze studii postuniversitare în Educație. Un accent deosebit se acordă rolului creștin profesor / administrator în consolidarea dezvoltării morale și credința într-un context al educației creștine. Master of Education este oferit ca fie un grad de cursuri sau o combinație de cursuri și de proiect sau a unei teze minore. Studiile sunt disponibile în cinci domenii:

Administrarea Educațional Educatie Religioasa Curriculum și Studii de predare TESOL (Predarea limbii engleze ca a doua sau alte limbi) Educație Specială DURATA

Un an full-time sau part-time echivalent. studenții part-time progres în mod tipic la rata de două sau trei unități pe an. Flexibilitatea permite studenților să fie "accelerat" cursul lor prin luarea de suprasarcină sau de a lua mai puține unități în câțiva ani, dacă este necesar. ... [-]

Australia Cooranbong Wahroonga
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Avondale College of Higher Education

Provocarea de conducere și de management în diferite tipuri de organizații a devenit mai exigente și mai complexe. Adaptarea la schimbarea rapidă a mediului de afaceri ne ... [+]

Provocarea de conducere și de management în diferite tipuri de organizații a devenit mai exigente și mai complexe. Adaptarea la schimbarea rapidă a mediului de afaceri necesită un set mai sofisticate de competențe și abilități de lideri și manageri. , organizații legate de Biserica nu-pentru-profit și alte organizații necesită o conducere eficientă a informat de științele sociale și un organism în curs de dezvoltare de cunoștințe cu privire la management, leadership și organizații.

Un Maestru De Conducere și De Management se concentrează pe furnizarea de formare avansată în teoria și practica de management, subliniind dimensiunile etice, morale și spirituale de conducere și de management. ... [-]

Australia Cooranbong Wahroonga
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
18 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

Every Day Will Count at Avondale

Experience It - Avondale - Designed For Life