Australian National University - College Of Asia & The Pacific

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În secolul din Asia, în care trăim, Colegiul ANU din Asia și Pacific este unul din centrele de conducere din lume pentru predare și cercetare asupra regiunii - o poziție care le-am fost de lucru pe încă din secolul al înainte.

Colegiul are rădăcinile în cadrul Universității de Cercetare Scoala de Studii Pacific și Școala de Limbi Orientale, fondat în 1946 și, respectiv, 1952. Scoala de cercetare a fost o instituție fondator al ANU, stabilit de a conduce vehicule angajament și de înțelegere a vecinătatea sa din Australia, precum și să stabilească Universitatea ca un centru global de excelență în cercetare, predare și influență asupra Asia si Pacific. Școala de Limbi Orientale a fost înființat pentru a instrui diplomați și funcționari publici în chineză, japoneză și mai târziu, română și Malay. Zece ani mai târziu, școala a devenit Facultatea de Studii Asiatice sol-rupere, primul si singurul facultate la o universitate din Australia dedicata unui specializare regională.

Prin 1968 Studii Asiatice și Pacific la ANU erau în plină expansiune; înscrierile în Indoneziană au depasit cele în franceză, și Biblioteca Universității a construit unul dintre cele mai bune colecții din Asia din lume. Aprecieri la nivel mondial a fost asigurat de Facultatea în 1971, când a găzduit Congresul Internațional de orientaliști, la care au participat 1.200 de experți internaționali.

Expertiză de predare și excelenței academice au fost pietrele de temelie de Studii Asiatice și Pacific la ANU deoarece aceste zile mai devreme. Universitatea este mândru să includă printre fostul său cadrelor didactice Sir John Crawford, un pionier în construirea unei comunități economice și politica Asia Pacific; AL Basham, autor de ceea ce rămâne astăzi introducerea mai utilizate pe scară largă pentru a-civilizație indiană; Stephen Wurm, expert în primul rând din lume cu privire la limbile Noua Guinee; și Hedley Bull, un savant cheie privind relațiile internaționale.

Din aceste vizionari si fundatii solide, Colegiul a crescut astăzi pentru a găzdui cel mai mare ansamblu de experți regionali din lume vorbitoare de limbă engleză. Avem cea mai largă gamă de cursuri pe Asia și Pacific din Australia, și oferă cel mai mare număr de programe din Asia și Pacific lingvistice. Ajungând la regiune și în lume, Colegiul este centrul de Australia și angajamentul intelectual cu societățile, culturile, economiile și lumile de gândire de Asia și Pacific.

Printre colegii academice ale Universității, Colegiul ANU din Asia și Pacific rămâne unic pentru concentrarea acesteia regional. Dar, spre deosebire de marea majoritate a celorlalte facultăți geografic dedicate-din întreaga lume, Colegiul a păstrat angajamentul de a forta disciplinare, în special în științe politice, economie, istorie, antropologie, drept, arheologia și lingvistica, cu o reputație internațională de invidiat in toate aceste discipline.

Bazându-se pe istoria noastră impresionantă, astăzi personalul nostru didactic include încă cadre universitare recunoscute pe plan internațional ca proeminenta lideri in domeniul lor - inclusiv Profesorul Hugh alb, analist de lider Australia cu privire la strategia si inteligenta; Profesorul Hilary Charlesworth, expert de renume mondial în domeniul dreptului internațional și a drepturilor omului; Profesorul Nicholas Evans și, un expert de lider lingvistica care lucreaza neobosit salva limbi pe cale de dispariție de pe tot globul.

Cu accent Colegiului pe Asia si Pacific mai mult acum relevante decât oricând înainte, ANU este indiscutabil cel mai bun loc pentru a pregăti următoarea generație de specialiști regionale pentru provocările acestui secol, și locul Australia în ea.

Locații

Canberra

The Australian National University

Address
The Australian National University
ACT 0200 Canberra, Teritoriul Capitalei Australiene, Australia