Școli de Afaceri în Aruba

Cei Mai Buni Școli & Universități în Aruba 2018

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri din Aruba. Veți găsi cu ușurință toate informațiile despre universitățile clasat de top din Aruba. Faceți clic pe "Citește mai mult " pentru o descriere detaliată a universității și o imagine de ansamblu a programelor de studiu oferite.

Găsi universități din Aruba și naviga prin programele lor pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Obține toate informatiile despre diferitele opțiuni de studiu în Aruba și compara taxele de școlarizare și lungimea de studiu. Puteți economisi timp și universitățile de contact în Aruba direct: completați "informatii gratuite Cerere de " forma, care vă va pune în contact cu biroul de admitere.

Începe căutarea pentru educatia ta viitoarea imediat!

1 Rezultate din Aruba

Xavier University School of Medicine

Aruba Oranjestad January 2019

Xavier Universitatea de Medicina (XUSOM) a fost infiintata in anul 2005 si este inchiriat de Guvernul Aruba cu autorizarea de către Ministerul Educației din Aruba. Situat în Oranjestad, capitala Aruba, elevii școlii medicale Caraibe sunt prevăzute cu o atmosferă de siguranță și securitate să se concentreze asupra studiilor lor. Ca cel mai mare oras din Aruba, Oranjestad se poate ajunge ușor de zboruri directe din peste tot în lume. Cursurile noastre din SUA sunt predate de … [+] către medici distinși din SUA care sunt comise de predare. Elev Caraibe școlii medicale raportul facultate este de 25 la 1, care oferă studenților cu un mediu de învățare individualizată. Toate laboratoare și săli de clasă au stat de echipament de arta, inclusiv proiectoare LCD, diagrame și muzee anatomie. Cadavre umane plastifiate sunt folosite pentru predare și disecție. Disecții anatomice sunt realizate la Dr. Horacio E. Oduber Hospital, spitalul local din Aruba. Multe mall-uri, birouri guvernamentale și restaurante fast-food sunt situate la câțiva pași de la Scoala Medicala Caraibe. Imediata apropiere de stația centrală de autobuz permite accesul ușor la toate student părți ale insulei. Campusul sine este un recent renovat, instalație modernă format din peste 125.000 de picioare pătrate. Întreaga Facilitatea are aer condiționat central și este echipat cu tehnologie wireless pe tot parcursul. Studenții sunt garantate acces securizat la campusul în orice moment, așa cum XUSOM are timp de noapte și week-end ofițeri de securitate pe site-ul. Campusul cuprinde o atmosferă vibrantă multicultural în care toți elevii se simt confortabil și acceptat. [-]