Citește Descrierea Oficială

35 de ani de experiență, dezvoltarea durabilă și constantă

În Vatel, ne pregătim de personal operațional și managerii din International Hospitality si Turismului. Cu o experienta de 35 de ani, noastre 31 de școli din toată lumea preda 7000 elevii săi același program, bazat pe internaționalizare și bazată pe alternanța cunoștințelor teoretice și practica profesională.

Acest concept a fost foarte mare succes: noastre 29,000 absolvenți, numite "Vatelians", care practică în unitățile cele mai prestigioase din lume. 80% dintre ei să urmeze o carieră în ospitalitate și turism, ocupând poziții de director general în lanțuri hoteliere și unități independente, Operations Director, Administrativ, Vanzari, Marketing, de resurse umane sau financiare. De asemenea, sunt manageri de relații cu publicul, Evenimente de recepție Manager de ... In ceea ce restul de 20% este angajat de alte sectoare, în special în industria de lux, care a fost sedus de abilitățile lor.

Toate "Vatelians" constituie o rețea dinamică, solidă și valoroasă, atât pentru studentul care caută să realizeze practicile sale, precum și pentru recentul absolvent caută de lucru în orice regiune a lumii. Vatel, astăzi grupul lider mondial în predarea Hotel Tourism Management, îndeplinește toate condițiile pentru absolvenții săi au un profil internațional și multicultural pentru a reuși în cariera ta.

Misiunea lui Vatel: să se alăture realităților profesionale

Pregăti tinerele generații pentru a construi propriul lor viitor în turism și ospitalitate internațional.

Industria de turism aduce mai departe timp de 20 de ani. Care se confruntă cu criza economică, politică și socială, aceasta rămâne o valoare sigură pe termen lung.

Ca dovadă, previziuni pe termen lung ale Organizației Mondiale a Turismului:

Numărul de turiști internaționali de călătorie în întreaga lume va crește cu 3,3% pe an, între 2010 și 2030, ajungând la 1,800 milioane de la aceasta din urmă; Între 2010 și 2030 se așteaptă ca numărul să se deplaseze la noile destinații au crescut de două ori mai rapid (+ 4,4% pe an) decât în ​​economiile avansate (+ 2,2% pe an) Cota de piață deținută de economiile emergente a crescut de la 30 până la 47% între 1980 și 2012, și ar trebui să ajungă la 57% până în 2030, echivalentul a mai mult de un miliard de călătorie turistică internațională

În consecință, grupuri hoteliere internaționale continuă să se înmulțească în lume. Pentru a însoți creșterea ei, au nevoie de personal și manageri operativ, capabil să lucreze într-un context multicultural, să conducă o echipă indiferent de naționalitatea pe care le cuprind. Ei caută tineri absolvenți menținătorii care au dobândit cunoștințe nu numai de o mare școală de management al afacerii, dar, de asemenea, abilitățile și știu cum să se comporte caracteristici ale hotelului.

La nivel global, vom vedea două tipuri diferite de management al afacerii în grupuri hoteliere:

de management european. A fost construit pe parcursul a două secole de istorie a hotelului. Este orientata pe calitatea serviciilor și satisfacția clienților. Acesta ia în considerare toate aspectele culturale ale clientului, țara în care este pus în aplicare stabilirea și personalul folosind ... Anglo-saxon. Mult mai recent, este guvernată de cerința rezultatelor financiare și înaintează procedurile care trebuie respectate de către angajați

Vatel a luat poziția de predare europeană de management și transmiterea de arta de a primi francez, recunoscut la nivel mondial ca un semn de calitate, gust și excelență.

Scopul Vatel: succesul elevilor lor

Dezvolte abilitățile Dă-le mijloacele pentru a realiza ambițiile profesionale Propune o educație care să răspundă așteptărilor lumii profesionale

Toate pedagogie Vatel este, prin urmare, pregătite în acest scop. Spiritul Vatel, valorile dobândite pentru viață

Ea se sprijină pe cinci piloni:

Creați legături strânse între elevi și școala lor Vatel, care nu-i este convins toate mijloacele pentru a reuși în cariera lor viitoare Creați o învățătură dinamică, care permite elevilor:

asimilarea cunoștințelor teoretice în mod progresiv pentru a le pune în aplicare și să le folosească mai târziu în practicile lor profesionale
Fiind capabil de a construi proiectul profesional

Transmit abilități prin care se transferă pe elevi în centrul realității profesionale și de a le permite să cunoască în detaliu sarcinile pe care trebuie să le respecte sau să le aplice ulterior Lansați elevii să învețe să se comporte, la anumite valori ale ospitalității, atât în ​​îmbrăcăminte și limba, atitudine primitoare, respectul pentru alții, deschidere către diferite culturi și competențe lingvistice linguistiques corecte. Provocând o relație strânsă cu profesioniștii din turism și ospitalitate, pozitivă și de durată, datorită întâlnirilor, participarea la diverse reuniuni și integrarea în rețeaua de dinamică a 29,000 Vatelians

Cadrele didactice care lucrează în sinergie.

Echipele de predare ale Vatel Group constau în mod egal cu profesori universitari si profesionisti de renume mondial în sectorul lor.

Ele transmit cunoștințele, priceperea, pasiunea lui. Ele sunt informați în mod constant cu privire la inovații în ceea ce privește formarea tehnică și tehnicile profesionale. Grație metodelor sale interactive, pe baza dinamicii uzuale ale companiilor, oferă studenților posibilitatea de a dezvolta abilitățile lor analitice, să dobândească competențele necesare în hoteluri și turism, precum și de a aprofunda managementul afacerilor în condiții reală.

Programe predate în:
Engleză
Spaniolă

El Grupo Vatel

Ubicación de Vatel en Buenos Aires