Mente Argentina

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bazat în Buenos Aires, Argentina Mente este o organizație înființată pentru a oferi oportunități de educație internaționale și sprijin personal de calitate superioară pentru studenții internaționali prin intermediul programelor de imersiune dinamice, individualizate. Ne străduim să oferim programe inovatoare, care permite elevilor să se bucure de Argentina într-un mod unic și diferit în timp ce, în același timp, facilitând realizarea academice și promovarea competențelor la nivel mondial și creșterea personală.

Astăzi, Mente Argentina este organizația lider în Studii în Străinătate, spaniolă, stagii și programe de voluntariat din Argentina.

Fie că este vorba studia pentru un semestru, urmărește un grad mare, internau cu o organizație argentinian sau participarea la un curs scurt de distracție, programe Mente Argentina 's sunt concepute pentru studenții care doresc să experimenteze Argentina dintr-o perspectivă locală. Exploreaza Argentina, face ceea ce îți place cel mai mult, și va demara în această călătorie de neuitat cu Mente Argentina!

De ce să alegeți Mente Argentina?

Mente Argentina este recunoscut ca lider si cea mai mare organizatie din Studii în Străinătate, spaniolii, stagii și programe de voluntariat din Argentina. Ca organizatie de lider in Argentina, Mente Argentina a dezvoltat diferite moduri de a sprijini studenții internaționali, deoarece a naviga mai multe provocări - academice, financiare și culturale - de vin în Argentina pentru a studia, de experiență, să învețe și să crească.

Cu Mente Argentina, sunteți liber să se concentreze pe a fi un elev, pentru a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de limba spaniola, castiga competenta la nivel mondial, și se bucură de un oraș lume dinamică. Studenții noștri nu numai martor altă cultură, dar, de asemenea experiență în mod activ și să participe în modul Argentina vieții printr-o abordare bazată pe imersiune.

Aici, la Mente, ne place Argentina și furnizarea de experiențe educaționale internaționale pentru studenții de la peste tot în lume. Această pasiune este tradus direct în programele noastre și servicii unice pe care le furnizăm. Ca oferim programe doar în Argentina, avem o mare de cunoștințe de specialitate locale, suntem entuziasmati de partajare cu participanții noștri.

Prin alegerea Mente Argentina, ai un adevărat partener local pentru o experiență pozitivă și plină de satisfacții în Buenos Aires, Argentina.

Locații

Buenos Aires

Address
Mente Argentina
Av. Santa Fe 3192 4"B"

Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina