Citește Descrierea Oficială

Bazat în Buenos Aires, Argentina Mente este o organizație înființată pentru a oferi oportunități de educație internaționale și sprijin personal de calitate superioară pentru studenții internaționali prin intermediul programelor de imersiune dinamice, individualizate. Ne străduim să oferim programe inovatoare, care permite elevilor să se bucure de Argentina într-un mod unic și diferit în timp ce, în același timp, facilitând realizarea academice și promovarea competențelor la nivel mondial și creșterea personală.

Astăzi, Mente Argentina este organizația lider în Studii în Străinătate, spaniolă, stagii și programe de voluntariat din Argentina.

Fie că este vorba studia pentru un semestru, urmărește un grad mare, internau cu o organizație argentinian sau participarea la un curs scurt de distracție, programe Mente Argentina 's sunt concepute pentru studenții care doresc să experimenteze Argentina dintr-o perspectivă locală. Exploreaza Argentina, face ceea ce îți place cel mai mult, și va demara în această călătorie de neuitat cu Mente Argentina!

De ce să alegeți Mente Argentina?

Mente Argentina este recunoscut ca lider si cea mai mare organizatie din Studii în Străinătate, spaniolii, stagii și programe de voluntariat din Argentina. Ca organizatie de lider in Argentina, Mente Argentina a dezvoltat diferite moduri de a sprijini studenții internaționali, deoarece a naviga mai multe provocări - academice, financiare și culturale - de vin în Argentina pentru a studia, de experiență, să învețe și să crească.

Cu Mente Argentina, sunteți liber să se concentreze pe a fi un elev, pentru a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de limba spaniola, castiga competenta la nivel mondial, și se bucură de un oraș lume dinamică. Studenții noștri nu numai martor altă cultură, dar, de asemenea experiență în mod activ și să participe în modul Argentina vieții printr-o abordare bazată pe imersiune.

Aici, la Mente, ne place Argentina și furnizarea de experiențe educaționale internaționale pentru studenții de la peste tot în lume. Această pasiune este tradus direct în programele noastre și servicii unice pe care le furnizăm. Ca oferim programe doar în Argentina, avem o mare de cunoștințe de specialitate locale, suntem entuziasmati de partajare cu participanții noștri.

Prin alegerea Mente Argentina, ai un adevărat partener local pentru o experiență pozitivă și plină de satisfacții în Buenos Aires, Argentina.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Mente Argentina

Programul de masterat Mente Argentina în Relații Internaționale a fost conceput pentru studenții din întreaga lume, care nu numai că doriți să obțineți de Master lor în r ... [+]

Programe de Masterat în relații internaționale

&nbsp

Programul de masterat Mente Argentina în Relații Internaționale a fost conceput pentru studenții din întreaga lume, care nu numai că doriți să obțineți de Master lor în relațiile internaționale, dar, de asemenea, caută o experiență de învățare extraordinară din Buenos Aires, Argentina. Internațional nostru Programul Relații va oferi educație mai bună calitate, la unul dintre cele mai prestigioase universități din America Latină.

Relații Internaționale Programul oferit de Mente este de 15 luni lungă de timp în care studenții timp vor avea posibilitatea de a lua cursuri de la o concentrație de specialitate în funcție de interesele lor personale. La finalizarea programului de IR, absolvent va avea o înțelegere solidă a politicii internaționale, economia globală și de securitate internațională, cu accent pe America Latină.... [-]

Argentina Buenos Aires
Februarie 2020
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mente Argentina

Programul Mente Argentinei Master in Jurnalism este conceput pentru studenții din întreaga lume, care nu numai că doriți să obțineți un master în Jurnalism, dar, de aseme ... [+]

Masterat în Jurnalism, în Buenos Aires, Argentina Programul Mente Argentinei Master in Jurnalism este conceput pentru studenții din întreaga lume, care nu numai că doriți să obțineți un master în Jurnalism, dar, de asemenea, pentru cei care caută o experiență de învățare extraordinară din Buenos Aires, Argentina.

Programul de Mente Argentina Jurnalism se concentrează pe avansarea abilitatea elevilor de a raporta cu ajutorul mass-media scrisă și on-line. Elevii studiază, de asemenea, domeniile legate de jurnalism, de exemplu, munca în echipă, gestionarea și utilizarea tehnologiei în mass-media.

Programul nostru este de 12 luni de lungă. În acest timp, elevii vor avea cursuri și seminarii participa la date de jurnaliști la nivel local și recunoscute la nivel internațional, precum și conferințe de presă despre politica, cultura, economie și sport.În plus, elevii vor face un stagiu la unul dintre cele mai importante ziare din Argentina, de a crea un portofoliu complet și cuprinzător o teză finală. ... [-]

Argentina Buenos Aires
Februarie 2020
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză