King Abdulaziz University, Faculty of Economics & Administration FEA

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultatea de Economie si Administrarea (FEA) este prima facultate stabilit la King Abdulaziz University (UAE). Stabilirea de UAE își are originea într-o reuniune prezidată de către Majestatea Sa Regele Faisal Bin Abdulaziz, și a avut loc la campionule vara lui în Tayif pe 22 Jamad Alawal 1384H. Această reuniune a avut ca rezultat crearea uneia dintre instituțiile de învățământ superior majore din țară (de exemplu, UAE). A început să UAE accepte studenți în primul său Facultatea (de exemplu, FEA) pe 4 Rajab 1387H; când 68 de sex masculin, 30 de studenți de sex feminin, 8 full time membri ai facultăților timp de 4 parte, și alte 40 de angajați au început să fie bazele pentru două departamente academice, care au fost Administrator de Business și departamentele economice. În consecință, patru mai multe departament academic au fost stabilite în cadrul FEA pentru a include: Administratie publica, Contabilitate, Științe Politice și Departamentele de Drept. mai mult de cinci departamentul academic au fost stabilite în 2009-2010, inclusiv: Management Information Systems, spitale si Servicii de Sanatate Management, Finante, Marketing, Departamentele Managementul Resurselor Umane. Astăzi, FEA preia conducerea între concurenți în Regatul Arabiei Saudite și Orientul Mijlociu, reflectată prin capacitatea sa (peste 20000 de studenți, și peste 400 de membri ai facultăților), verities programelor sale academice și departamentul (11 program de licență, 12 academice Masterii executive), centrele sale de cercetare (centru R & D, și Hassan Abbas Sharbatly Digital Library), metodele moderne de învățământ (FEA Virtual și Simulatoare: Stock Market, Court, firma de contabilitate, și Media center), si cel mai important, concentrarea asupra respectând standardele de acreditare ale diferitelor organisme bine cunoscute și reputate internaționale de acreditare.

Declaratie de viziune Facultatea de Economie si Administrarea (FEA) este determinată să ajungă în poziția de lider în modelarea educației și practicii în domeniul managementului, economie, contabilitate, drept și științe politice , nu numai în Arabia Saudită, dar , de asemenea , în Orientul Mijlociu.

declaraţie de misiune Facultatea de Economie si Administrarea (FEA) este o instituție națională multidisciplinară , care servește full-time și universitare și postuniversitare studenții part-time și profesioniștii care lucrează. FEA se angajează: · Asigurarea absolvenților cu cunoștințe, abilități și valori care să le permită să se integreze în mod activ aceste atribute în cariera profesională. · Mai multă putere facultate pentru a produce un amestec echilibrat de cercetare de bază și aplicată, care ar îmbogăți progresul cunoașterii și să ofere soluții creative la problemele care există în sectoarele guvernamentale de afaceri naționale și. · Creșterea contribuțiilor facultate, personal, și studenți la îmbogățirea binelui comun al societăților civile, firmele de afaceri și agenții guvernamentale la nivel local și național. Acest lucru este realizat prin oferirea de diverse personalizate de cercetare, de consultare și de facultate și de student a condus programe de formare care satisface necesitatile fiecarui grup.

Locații

Jeddah

King Abdulaziz University

Address
Jeddah, Provincia Makkah, Arabia Saudită
Număr de telefon
+966 2 640 0000

Acreditări