Effat University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Viziunea, misiunea și obiectivele de viziunea de a fi unul dintre cele mai bune universități din lume, care conduc la îmbogățirea cunoștințelor și practică și cultura profesională a inspira pionierii mâine ambasadori Faisbhan transportă viziunea reginei Effat Al-Thunayan Al Saud, Dumnezeu so odihnească. Mesaj pregăti competentelor de leadership la nivel global competitiv în mediul academic și educațional inovator încurajeze cercetarea științifică, în folosul comunității și de învățare pe tot parcursul vieții. Obiectivele universității pentru anii 2012-2017 1. Acces în cadrul Universității de la Universitatea Effat a fi cele mai bune femei civile în Arabia Saudită. 2. Dezvoltarea unui mediu de reglementare pozitiv și să mențină un mediu de lucru productiv. 3. Obține credite academice, naționale și internaționale, precum și întreținute, precum și pentru a asigura existența Effat Universitatea din cele mai bune universități din țară. 4. Menține statutul de excelență academică și extinderea pe orizontală și verticală atent în furnizarea de programe academice. 5. Acces la capacitatea de a numărului de studenți de sex feminin în 2017, și să mențină accentul pe îmbogățirea Astmrrarithen excelență în dezvoltarea de competențe și cunoștințe. 6. Continua sa ofere cele mai recente resurse de învățământ și centre de servicii în campus, atât pentru studenți și membri ai facultăților și administratori. 7. Finalizarea construcției de clădiri în master plan aprobat pentru facilitățile campus și motiva cea mai bună utilizare a facilităților universitare și clădiri. 8. Consolidarea capacității financiare de la Universitatea din continuitatea și durabilitatea eforturilor de dezvoltare și de resurse financiare pentru a planifica clădiri campus principal, și burse si scaune de cercetare. 9. Crește oportunitățile de dezvoltare profesională pentru corpul administrativ. 10. Creșterea ritmului de activități de cercetare și științifice. 11. Și să promoveze dezvoltarea relațiilor și relații cu comunitatea universitară.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Masterat în management financiar islamic (mifm)

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Arabia Saudită Jeddah

[+]

MIFM este de gradul întâi în management financiar islamic la KSA.

Aceasta se concentrează pe managementul financiar și răspunde nevoilor reale aparente în industria.

Acesta este rezultatul unei colaborări inovatoare între Universitatea Effat și theEcole Supérieure des Affaires (ESA), o scoala de afaceri Orientul Mijlociu renumit pentru formare oferă în principiile de finanțare islamice (Bankers, 2007), și Școala de Management din Rotterdam (RSM), o scoala de afaceri clasat printre primele 10 de clasamentul pe Wall Street International și renumit pe plan internațional pentru calitatea programelor sale de management financiar.

Universitatea EFFAT parteneriat cu Shariyah Review Bureau (SRB) pentru a asigura serviciile sale Shari'a de revizuire pentru programul de masterat în Finanțe islamice. SRB este o firmă pe bază de Orientul Mijlociu de Supraveghere consultanta orientat cu o prezență științifică în mai mult de 7 tari din MENA și regiunea Asia. SRB revizuite și meticulos studiat autenticitatea referențială din sursele utilizate pentru a face programul și validat recunoașterea programelor în lumina standardelor Shari'a emise de Contabilitate și Audit Organizația pentru institutii financiare islamice (AAOIFI).... [-]


Videoclipuri

Aspire To Achieve