Dar Al-Hekma University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

جامعة دار الحكمة este situat în inima orașului de coastă Jeddah, o instituție de conducere a învățământului superior din Regatul Arabiei Saudite. De la înființarea sa în 1999, universitatea a furnizat programe de înaltă calitate care îndeplinesc cerințele dezvoltării și creșterii rapide cu care se confruntă țara noastră și lumea.

Misiunea noastră

Pregătirea unui stagiar absolvent.

universitate

Dar Al-Hikma este o universitate non-profit care, de la înființarea sa în 1999, a fost o instituție de conducere pentru învățământul superior pentru femei din Arabia Saudită.

جامعة دار الحكمة oferă programele sale în cadrul a patru facultăți: Colegiul de Afaceri și Drept Al Hikma, Colegiul de Design și Arhitectură Al Hikma, Facultatea de Științe ale Sănătății, Științe Comportamentale și Educaționale și Facultatea de Inginerie, Calculatoare și Informatică. Programele educaționale au fost dezvoltate în cooperare cu universitățile internaționale, iar Dar Al-Hikma este pe deplin acreditată și recunoscută de Ministerul Învățământului Superior din Regatul Arabiei Saudite.

DAH schools

Caracteristicile studiului la جامعة دار الحكمة

Programe științifice acreditate la nivel local și internațional:

Programele de diplomă au fost elaborate în cooperare cu universitățile recunoscute la nivel internațional, licențiate și recunoscute de Ministerul Educației din Regatul Arabiei Saudite. În conformitate cu strategia Ministerului Educației, aceste programe sunt concepute astfel încât să se potrivească nevoilor pieței muncii din Arabia Saudită

Servicii de suport academic:

Serviciile de asistență academică sunt oferite studenților care nu își pot permite să studieze deoarece suferă de probleme de învățare.

Diverse activități studențești:

Puteți alege dintr-o gamă largă și variată de cluburi studențești și activități non-academice care susțin și promovează dezvoltarea cuprinzătoare în toate aspectele vieții, inclusiv: dezvoltarea de sine a credinței, sociale și de sănătate.

munca de voluntariat:

Vă oferim multe oportunități de a vă oferi voluntar în serviciul comunității în timpul liber la universitate. Universitatea a alocat fiecărui elev o oră pentru a servi comunității care urmează să fie finalizată în perioada specificată pentru absolvire. Proiectele noastre de servicii comunitare sunt diversificate pentru a satisface nevoile comunității.

Oportunități de carieră:

A devenit organizației asupra profesiei de obiceiuri care caracterizează جامعة دار الحكمة din جامعة دار الحكمة جامعة دار الحكمة - جامعة دار الحكمة , în scopul de a asigura activitatea de oportunități Talebattna prin contactul lor statut direct cu cei proprietarii de prestigiu din țară , companiile au nevoie să recruteze cadre de absolvenți talentați și calificați, și de multe ori proprietarii de afaceri de Dar al - rolul Hikma Maakhtar pentru alții , deoarece جامعة دار الحكمة din جامعة دار الحكمة oferă multe programe adaptate nevoilor pieței muncii, deschizând calea pentru viitorii absolvenți.

Locații

Jeddah

Address
Prince Majid Road
22246 Jeddah, Provincia Makkah, Arabia Saudită