Read the Official Description

CINE SUNTEM?

O firmă de servicii de educatie furnizarea de servicii de educație de înaltă calitate de la colegii și universități la nivel mondial recunoscute și acreditate.

VIZIUNEA NOASTRA

Pentru a fi prima alegere in furnizarea de servicii de educație de înaltă calitate.

MISIUNEA NOASTRĂ

Pentru a oferi servicii de cea mai educație de calitate.

Obiectivele noastre

Oferi educație de înaltă pentru societatea noastră.
Se transferă experiența globală a mediului local.
Dezvoltarea resurselor umane în domeniul afacerilor.

Despre NCC Educație

NCC Educație sunt un important furnizor internațional și organism de atribuire a calificărilor de înaltă calitate britanic de învățământ superior. Noi oferim calificări flexibile și accesibile în afaceri și IT pentru a mai mult de 200 de școli, colegii și universități din întreaga lume. Ne desfășurăm activitatea în 45 de țări consolidarea mii de vieți în fiecare an studenților. Printre primele organisme să atribuire calificare IT, începând din 1966 ca o inițiativă guvernamentală, NCC Educație câștigat o reputație la nivel mondial pentru excelență de învățământ. Astăzi, NCC Educație oferă un portofoliu de pe plan internațional de afaceri, IT și Fundația calificări de nivel recunoscute. Programele noastre flexibile au fost proiectate cu tine în minte, ceea ce înseamnă că indiferent de locația dvs., o calificare britanic este ușor accesibile pentru tine. NCC Educație consideră că învățământul superior trebuie să fie adaptate la nevoile si la cererea industriei. Ne mândrim cu îmbunătățirea acreditările dvs. de angajare și vă oferă o gamă de rute de progresie și instrumentele de care aveți nevoie pentru a reuși. Fie că sunteți studiază pentru a îmbunătăți perspectivele de carieră, doresc să exercite o diplomă de licență la Universitatea sau o diplomă de master, puteți fi siguri că există o NCC Educație calificare pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Am îmbogățit viețile a peste un milion de studenți din întreaga lume. Face următorul pas pentru a ajunge la o inalta calitate, la prețuri accesibile calificare britanic.

Setarea standard în Educație de calitate

NCC Educația este global consistent în procesele adoptate pentru a acredita si monitoriza centrele sale acreditate partenere. Standarde din întreaga lume sunt uniforme, cu acte de examinare, marcare, moderație și Eliberarea certificatelor fiind controlată din Marea Britanie de către Consiliul Academic. Toate elev, indiferent de locația lor, va avea acelasi standard de hârtie de examinare, care este marcat și moderat la un standard egal la nivel global, astfel toți studenții sunt în mod egal evaluate și certificate. Toate NCC Educație acreditați Centre partenere, indiferent de calificarea oferite, sunt supuse aceluiași proces de acreditare. Coerența la nivel mondial în calitate și servicii, care acreditate centre partenere și studenți poate fi asigurată de, este unul dintre motivele pentru care NCC Educației a menținut poziția de lider în domeniul educației transnaționale.

Recunoașterea extern și Acreditare

Reglementate de Oficiul de calificare și examene de Reglementare (Ofqual) Recunoscut de către Departamentul pentru Afaceri, Inovare și Competențe (BIS), ca un organism enumerat Premii IT NCC Educație sunt susținute de e-Skill UK Consiliului competențe sectoriale și premiile de afaceri de către Consiliul de Administrație din Marea Britanie (CFA)
Acreditate Partner NCC Educației Centrul poate fi inspectat de Agenția de Asigurare a Calității din Marea Britanie pentru Învățământul Superior (QAA), ca parte a revizuirii universitar dispoziții de colaborare

Recunoașterea industrie

NCC Educație se angajează să îmbunătățirea oportunităților de carieră pentru studenții săi după absolvire, prin stabilirea unor legături puternice cu angajatorii respectate și creșterea recunoașterii calificărilor sale în întreaga industrie. Precedenta absolvenți NCC Educație au progresat la locuri de muncă recompensarea cu companii internaționale respectate.

Programs taught in:
Engleză
Location address
Saudi Busines Center, P.O Box 51381
Madina Road, 10th Floor, Office #1007

Jeddah, Makkah Province, 21543 SA
Social Media