Alfaisal University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Universitatea Alfaisal

Universitatea Alfaisal a fost fondat de înaltă reputație Fundația Regele Faisal în 2002 ca una dintre primele privat non-profit, de cercetare și de predare universități din Regatul angajat să atingă standardele internaționale de excelență. Ea are sprijinul co-fondatorii naționale și internaționale și distins membri ai Comitetului care au sprijinit continuu universitatea în misiunea sa de a rămâne o instituție centrata elev angajat pentru cercetare.

Universitatea Alfaisal este format din patru facultăți, se întinde de la Business, inginerie, medicină, știință și Studii generale, oferind de clasa mondiala negociabile programe universitare și postuniversitare la cele mai bune de sex masculin și de sex feminin elevi în Regatul și regiunea. Situat în inima orașului Riyadh, centrul de comert, industrie și cercetare, Alfaisal oferă oportunități de elevi pentru a dezvolta pe deplin potențialul de facilități deosebite, cadre universitare de inspiratie si de predare-cercetare conduse, care va permite studenților noștri să ne lase ca înaltă calificare, bine persoanele -developed capabil să facă trecerea la locul de muncă cu ușurință.

Viziune

Universitatea Alfaisal este o instituție privată non-profit, care aspiră să fie o universitate de cercetare de clasă mondială angajat la crearea, difuzarea și aplicarea cunoștințelor în domeniul de afaceri, inginerie, științele vieții și medicină, precum și la dezvoltarea de bazate pe cunoaștere, economii.

Misiune

Universitatea Alfaisal este o universitate centrată pe student, care creează și difuzează cunoștințe prin licență de clasă mondială și programe de educație postuniversitare, cercetare și servicii care beneficiază Regatul Arabiei Saudite, regiune și în lume, și de a stimula dezvoltarea economiilor bazate pe cunoaștere.

Academicienii

Universitatea Alfaisal oferă o gamă largă de programe postuniversitare și de licență în cele patru colegii (Business, inginerie, medicină și Știință).

Programele au fost concepute în colaborare cu partenerii academice internationale distins pentru a satisface cerintele locale și internaționale de piață și pentru a permite studenților să fie pregătite pentru ocuparea forței de muncă.

Situat în inima orașului Riyadh, centrul de comert, industrie și cercetare, Alfaisal oferă oportunități de elevi pentru a dezvolta pe deplin potențialul de facilități deosebite, cadre universitare de inspiratie si de predare-cercetare conduse, care va permite studenților noștri să ne lase ca înaltă calificare, bine persoanele -developed capabil să facă trecerea la locul de muncă cu ușurință.

Locații

Riyadh

Alfaisal University

Address
Alfaisal University
11533 Riyadh, Provincia Riyadh, Arabia Saudită
Număr de telefon
+966 11 215 7777