Citește Descrierea Oficială

Vibrant, multicultural și dinamic, Universitatea din Johannesburg (UJ) împărtășește ritmul și energia cosmopolit Johannesburg, orașul al cărui nume îl poartă. Cu mândrie din Africa de Sud, universitatea este în viață până la rădăcinile sale africane, și bine pregătit pentru rolul său în actualising potentialul că învățământul superior are pentru dezvoltarea continentului.

Povestea de succes fenomenal de la Universitatea este una care a surprins criticii și a câștigat peste sceptici. Fiind o instituție care se mândrește cu excelența accesibilă, după doar 11 ani UJ sa stabilit ca o instituție de excelență la nivel mondial și de statură de clasă mondială.

În primii cinci ani de existență, UJ dublat producția acreditat de cercetare și a crescut numărul de distinși președinților de cercetare din Africa de Sud de la nici unul la șapte. Această realizare remarcabilă a fost atins cu mult înainte de obiectivul stabilit pentru 2015. Rezultatul de cercetare 2010 a fost rezultatul dorinței UJ lui, în perioada inițială, pentru a stabili UJ ca o universitate bine-de cercetare axat.

UJ este primul și singurul universitate din Africa admise la consorțiul foarte respectat de 28 de universități de cercetare intensivă din lume, Universitas 21 - o aprobare important al statura internațională tot mai mare de UJ.

UJ are de clasă mondială, programe academice recunoscute la nivel internațional, pe baza curriculum informat de evoluțiile de ultimă oră, atât universitare și educație postuniversitară. Programele UJ lui, în termen de nouă facultăți, sunt concepute pentru a pregăti studenții pentru piața muncii și pentru cetățenie globală. Universitatea are patru campusuri, respectiv Campus Auckland Park Bunting Road; Campus Auckland Park Kingsway; Campus Doornfontein; și Campus Soweto.

Pe baza alegerile Elevii Orange Carpet primul an UJ lui - cei cu un scor egal cu APS și mai mare de 40 de puncte - programele emblematice includ: Contabilitate; Electrice si Electronice / Mecanica / civilă / Inginerie Minerit; LLB / BA legii / Legea BCom; Matematică / Matematică Aplicată; IT / Informatică; Fiziologie umană; Optometrie; Finanțe; Psihologie; și formarea profesorilor.

În scopul de a face obiectivele didactice, de cercetare și inovare UJ o realitate, UJ are, în ultimii opt ani, a investit în exces de R2 miliarde în modernizarea și extinderea instalațiilor de viață și de învățare pe toate campusuri sale și pentru a crea o în condiții de siguranță și , învățare de clasă mondială sigur și mediu de cercetare atât pentru personal și studenți.

UJ introdus, de asemenea dispozitive portabile (o tabletă sau laptop) în săli de clasă primul an în 2014, în încercarea de a conecta aceste minți tinere cu lumea de e-cunoaștere că acestea sunt în creștere în, și de a transforma capacitatea lor de a contribui și să concureze.

Absolvent rata de succes UJ lui devine 83,4%, iar producția globală anuală absolvent este în exces de 11.400 de studenți. Primul an Programul University Experiența (FYE), o inițiativă care oferă armare abilități academice, cu un accent pe studenți mentorat colegi, este unul dintre programele de sprijin care ajuta facilita tranziția de la școală la universitate. Aproape 1.300 de tutori pentru studenți, selectați din al treilea nivel de an și până, acționează ca o interfață între studenți și cadre didactice. UJ a introdus, de asemenea, consilieri academice din locuinte Universitatea și aprobat facilități off-campus de cazare. În Programul de excelență academică UJ, la 250 de consilieri studențești sunt de servire 2000 de studenți din primul an în 25 de locuințe.

Notabile, de asemenea, este faptul că UJ, cu mai mult de 49500 de studenți; 2300 studenții internaționali; 6.700 de absolventi si cadre didactice de renume, este o instituție cu o rată de absolvire admirabil. UJ este acasa, la 133 de cercetători au evaluat, dintre care șase sunt A-evaluat, și are șapte scaune Fundației National de Cercetare. În plus, se produce cel mai mare număr de contabili negre din toate universitățile acreditate rezidențiale din țară.

În timp ce UJ urmărește excelența la nivel mondial și statura, Universitatea are în vedere fiind receptiv la nivel național într-un mod care numai UJ poate. În acest sens, printre șase universități de conducere din Africa de Sud, doar UJ oferă cu succes acces la aproape 2.000 de studenți din primul an, care provin din cele mai sărace comunități, oferindu-le, în cazul în care este necesar, cu o finanțare de top-up NSFAS, burse și două mese sănătoase pe zi .

În următorii zece ani, UJ a stabilit șase obiective strategice, și anume:

Excelenta la nivel mondial în cercetare și inovare.
Excelenta la nivel mondial în predare și învățare.
O Fit Profil internațional pentru Excelență Globală și Statura.
O experienta remarcabila student.
Active Global Reputație Management, și
O instituție și People Fit pentru Excelență Globală și Statura.

Viziune

O universitate internațională de alegere, ancorat în Africa, modelarea dinamic pe viitor.

Misiune

Inspirând comunitatea sa de a transforma și de a servi umanitatea prin inovare și căutarea colaborativă a cunoștințelor.

valori

IMAGINAȚIE CONVERSAŢIE REGENERARE FUNDATIA ETIC

Modelarea viitorului

gândire independent
Dezvoltarea unei identități cosmopolit
Expozante ambiție și unitate
Adoptarea unor abordări antreprenoriale

Învățând împreună din diversitatea noastră

Luarea de decizii înțelepte în mod colectiv

Practicarea in mod semnificativ unul cu altul
Afiseaza respect reciproc
consultatively de conducere

În curs de dezvoltare durabilă prin contribuția creativă

Introspecting de reînnoire

Novator pentru binele comun
Ceea ce face schimbări pozitive
Profitând de oportunitățile trecut cu vederea

Prețui libertatea academică

Încercarea de echilibru în căutarea cunoașterii

Provocările cu care se confruntă cu curaj și încredere câștigând
Hotărând în mod responsabil de a fi corecte, coerente și transparente
Participarea și ajutând comunitatea (Ubuntu) *
  • Ubuntu este capacitatea de a -și exprima compasiunea, dreptatea, reciprocitate, demnitate, armonie și umanitatea în interesul construirii, menținerii și consolidării comunității. Ubuntu vorbește noastră inter-connectedness, umanitatea noastră comună și responsabilitatea fiecăruia care decurge din conexiunea noastră.
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of Johannesburg

Scopul principal al Master în chimie este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerințele unei componente de cerc ... [+]

Chimia MTech

Scopul principal de Chimie MTech este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerințele unei componente de cercetare specifice, astfel încât studenții să poată să stăpânească abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențe de lucru pe teren necesare, cum ar fi inovarea, procesul de luare a deciziilor, strategice gândire și aptitudini organizatorice.

O bază de disertație MTech Chimia constă dintr-un studiu cuprinzător al unui domeniu specializat în domeniul de specializare, a raportat și a prezentat sub forma unei disertații la sfârșitul programului. Gradul cere un înalt nivel de cunoaștere și înțelegere intelectuală și teoretice în probleme ce țin de domeniul de studiu și a raționamentului critic, formularea, analiza și evaluarea unei probleme specifice în domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Curriculum Elevii aleg una dintre următoarele variante ca domeniu de specializare: Evaluarea politicii în domeniul curriculumului (M5CPEQ) ... [+]

Curriculum

Elevii aleg una dintre următoarele variante ca domeniu de specializare:

Evaluarea politicii în domeniul curriculumului (M5CPEQ)

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul Master de Turism și Hospitality Management este de a dezvolta capacitatea elevului de a pune la îndoială, să analizeze și să interpreteze problemele de turism și m ... [+]

Scopul Master de Turism și Hospitality Management este de a dezvolta capacitatea elevului de a pune la îndoială, să analizeze și să interpreteze problemele de turism și managementul ospitalității într-un context global, cu accent pe anumite sectoare ale industriei. Acest scop este atins prin furnizarea unei lucrări bazate pe cercetare la nivel de master în cazul în care studentul va arăta dovezi ale cercetării științifice și capacitatea de a reflecta în contextul turismului și a ospitalității de management.

Prin urmare, programul ajută la dezvoltarea profesională continuă a managerilor și lideri în managementul turismului și ospitalității.

Cerințele de admitere ... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Se pune elevul în măsură să se înregistreze ca un psiholog industrial (cu Consiliul Profesional sud-african de Psihologie), pentru a lucra la un nivel avansat în domeniul ... [+]

Scopul calificării este de a dezvolta competenta aplicata studentului la un nivel avansat în stăpânirea de analiză, interpretare și înțelegere a principiilor și a metodelor psihologice industriale. Se pune elevul în măsură să se înregistreze ca un psiholog industrial (cu Consiliul Profesional sud-african de Psihologie), pentru a lucra la un nivel avansat în domeniul Managementului Resurselor Umane și Psihologie Industrială.

Cerințele de admitere

O diplomă de onoruri în Psihologia Industrială la NQF Nivelul 7 sau 8, cu o medie minimă de 65%. Metodele statistice sau tehnicile analitice trebuie să fi fost incluse în curricula universitară.

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul calificării este de a dezvolta competenta aplicata studentului pe un (executiv), nivel avansat în masterizare, analiza, interpretarea și înțelegerea performanței, ... [+]

Scopul calificării este de a dezvolta competenta aplicata studentului pe un (executiv), nivel avansat în masterizare, analiza, interpretarea și înțelegerea performanței, schimbării și a principiilor și a metodelor de dezvoltare organizațională. Calificarea pune elevul în măsură să se înregistreze în calitate de personal practician cu Consiliul sud-african de Practică personal. Se echipează, de asemenea, elevul să lucreze ca un manager de resurse umane sau specialist în dezvoltare organizațională la un nivel avansat în cadrul organizațiilor. Calificarea va permite în continuare studenților să lucreze în calitate de consultanți în afaceri proprii, cât și asociații de afaceri de consultanță.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Acest program este pe baza de cercetare fara cursuri. Studenți și liderii lor de studiu decide cu privire la un subiect de cercetare, după care studentul urmează un conve ... [+]

Acest program este pe baza de cercetare fara cursuri. Studenți și liderii lor de studiu decide cu privire la un subiect de cercetare, după care studentul urmează un convenit asupra programului de cercetare până la finalizarea tezei. Studiile pot fi fie cantitativ sau calitativ în natură sau o combinație a ambelor. Studenții sunt, de asemenea, sprijinite prin intermediul serviciilor de suport statistică universitare în proiectarea chestionarului și interpretarea datelor. Studenții care efectuează MCom grad trebuie să aibă un BCom (Onoruri) în domeniul de studiu în timp ce elevii pe MPhil pot proveni de la alte discipline, cu condiția ca acestea să aibă fundamentul academic necesar pentru domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

În MCom în Management (CW), studentul ar trebui să dezvolte competențe intelectuale și abilități practice în masterizare, analiza, interpretarea și aplicarea principiilor ... [+]

MCom în Managementul Afacerilor

Studentul trebuie să dezvolte competențe intelectuale și abilități practice în masterizare, analiza, interpretarea și aplicarea principiilor de bază și avansate de management în diferitele unități funcționale ale organizației de afaceri, și să fie în măsură să reflecteze asupra deciziilor și aplicațiile lor manageriale și pentru a evalua efectul cu privire la aceasta în contextul holistică a managementului ca o practică.

Cerințele de admitere

Un student potențial ar trebui să fie în posesia unei calificări BCom Hons, sau o calificare de patru ani, echivalent cu statut de onoare, (cu excepția BTech), cu un nivel minim de competență la nivel de 8 CNC. Acei candidați care nu posedă o calificare în management sunt direcționate către un an punte înainte de a fi acceptat în programul MCom (Business Management). Anul de corelare cuprinde patru module: Economie, Business Management, Contabilitate și Drept corporativ. Studenții care nu finalizează anul de corelare păstrează creditele obținute până la această etapă. Un student potențial ar trebui să aibă o medie de 60% pentru gradul Onoruri obținute. domenii de specialitate individuale pot avea cerințe diferite. Un student potențial ar trebui să aibă cel puțin 2 ani de experiență industrie. Studenții trebuie să aibă competență adecvată în limba engleză, prin trecerea unui test de alfabetizare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Acest program este pe baza de cercetare fara cursuri. Studenți și liderii lor de studiu decide cu privire la un subiect de cercetare, după care studentul urmează un conve ... [+]

Acest program este pe baza de cercetare fara cursuri. Studenți și liderii lor de studiu decide cu privire la un subiect de cercetare, după care studentul urmează un convenit asupra programului de cercetare până la finalizarea tezei. Studiile pot fi fie cantitativ sau calitativ în natură sau o combinație a ambelor. Studenții sunt, de asemenea, sprijinite prin intermediul serviciilor de suport statistică universitare în proiectarea chestionarului și interpretarea datelor.

Studenții care efectuează MCom grad trebuie să aibă un BCom (Onoruri) în domeniul de studiu în timp ce elevii pe MPhil pot proveni de la alte discipline, cu condiția ca acestea să aibă fundamentul academic necesar pentru domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Elevii ar trebui să dezvolte abilitățile intelectuale și profesionale care să le ofere posibilitatea de a arăta dovada activității științifice independente și originale. ... [+]

Elevii ar trebui să dezvolte abilitățile intelectuale și profesionale care să le ofere posibilitatea de a arăta dovada activității științifice independente și originale. Această calificare va oferi în continuare studentului posibilitatea de a afișa competență în aplicarea metodologiei de cercetare conexe, scrise și / sau comunicarea orală adecvată a procesului de cercetare și descoperiri, precum și pentru a reflecta asupra procesului de cercetare și descoperiri.

Cerințele de admitere

Un Onoruri grad adecvat în domeniul mai larg al Managementul Resurselor Umane, Psihologie Industrială, Dezvoltarea Resurselor Umane sau de relații de muncă. Elevii trebuie să aibă în prealabil s-au distins ca manageri sau manageri de resurse umane cu o experiență de muncă considerabilă în cadrul organizațiilor (minimum 3-5 ani). Studenții trebuie să fie calculator știință de carte și să aibă acces la Internet cu un modul de onoare în Metodologia de cercetare (CNCIS Level 8 sau 9) și o medie de cel puțin 65% pentru programe de onoare. constrângeri numărul de studenți necesită un proces de selecție care constă dintr-un centru de evaluare completă zi și evaluări psihometrice.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Elevii ar trebui să dezvolte abilitățile intelectuale și profesionale care să le ofere posibilitatea de a arăta dovada activității științifice independente și originale. ... [+]

Elevii ar trebui să dezvolte abilitățile intelectuale și profesionale care să le ofere posibilitatea de a arăta dovada activității științifice independente și originale. Această calificare va oferi în continuare studentului posibilitatea de a afișa competență în aplicarea metodologiei de cercetare conexe și procesul de cercetare și descoperiri.

Cerințele de admitere

Studentul care se află în posesia unei calificări BCom Onoruri la nivelul NQF 7 sau 8 se pot aplica. Decanul Facultății de Management poate refuza admiterea studenților la calificarea de masterat, în cazul avizului thet proveniți din mediul universitar studentului în inadecvat.

Durata programului Full-time: minim 1 an, 2 ani maximă Part-time: minim 2 ani, 3 ani maxim Detalii de contact ... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

... [+]

Studentul trebuie să dezvolte competențe aplicative specializate în masterizare, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor de audit în domeniul auditului.

Candidații pot fi, de asemenea, necesară pentru a-și apăra cu succes propunerile lor de cercetare la sesiuni speciale de discuții. [-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

... [+]

Studiu pregătitor și un examen de admitere se poate solicita de către Departamentul de Contabilitate. Un proces de selecție va fi urmat.

Detalii de contact: Prof Danie Coetsee / 011 559 3859 / dcoetsee@uj.ac.za

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Acest program va pregăti studenții să reflecteze asupra propriilor lor aplicații economice prin utilizarea unor tehnici econometrice, fie pentru a efectua verificări empi ... [+]

Candidații pot fi, de asemenea, necesară pentru a-și apăra cu succes propunerile lor de cercetare la sesiuni speciale de discuții. [-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

... [+]

Propunerea de cercetare trebuie să fie prezentată la un panou convocate de către Departamentul de Finanțe și managementul investițiilor în acest scop.

Detalii de contact: Prof Ilse Botha / 011 559 2056 / ilseb@uj.ac.za

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul MCom Profesional (Dezvoltare Economică Locală) este de a dezvolta un nivel avansat de cunoștințe, abilități și competențe aplicate în domeniul dezvoltării economic ... [+]

Scopul MCom Profesional (Dezvoltare Economică Locală) este de a dezvolta un nivel avansat de cunoștințe, abilități și competențe aplicate în domeniul dezvoltării economice locale (LED-uri).

Elevii a căror diplome anterioare nu au inclus Dezvoltare Economică Locală (LED-uri), va trebui să completeze un modul de legătură sub forma unui program de învățare scurt (SLP), intitulat "Introducere în LED-uri".

Detalii de contact: Prof Lorraine Greyling / 011 559 2057 / lgreyling@uj.ac.za

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

... [+]

Cerințele de admitere:

Un student potențial trebuie să fie în posesia unui Cantitativă Licențiat orientată Finanțe de Comerț Onoruri de calificare la nivel nou 8 CNCIS / Vechiul nivel 7 NQF; sau În mod alternativ, un student ar trebui să aibă orice altă calificare la nivel nou 8 CNCIS / Vechiul nivel 7 și au NQF experiență orientate spre finanțe cantitative aferente, care se consideră că se aplică de către Departamentul de Finanțe și Investment Management; Cerințe de admitere finale vor din când în când se stabilește de către departamentul. [-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studentul trebuie să dezvolte competențe aplicative specializate în masterizare, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor de impozitare în domeniul f ... [+]

Studentul trebuie să dezvolte competențe aplicative specializate în masterizare, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor de impozitare în domeniul fiscal. Un student de calificare ar trebui să prezinte dovezi ale activității științifice independente și originale prin disertație de masterat.

Cerințele de admitere: Un student potențial trebuie să fie în posesia unui contabilitate sau Management financiar Burlaci orientat de Comerț Onoruri de calificare la nivel nou 8 CNCIS / nivel NQF Vechi 7, care se consideră că se aplică de către Departamentul de Contabilitate. Finalizarea de înregistrare a programului (și / sau înregistrarea continuă) este supusă solicitanților care îndeplinesc cerințele departamentale specifice. Astfel de cerințe includ, de obicei, lucrările de pregătire care duc la o propunere de cercetare, care este aprobat de către departamentul. Exemplele de lucrări pregătitoare sunt pre-lectură, comentarii literatura, dezvoltarea conceptului, și finalizarea cu succes a cursuri de scurtă durată care vizează abilitățile și / sau dezvoltarea de cunoștințe. Candidații pot fi, de asemenea, necesară pentru a-și apăra cu succes propunerile lor de cercetare la sesiuni speciale de discuții.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

... [+]

Un student de calificare ar trebui să prezinte dovezi ale activității științifice independente și originale prin teza de master.

Finalizarea de înregistrare a programului (și / sau înregistrarea continuă) este supusă solicitanților care îndeplinesc cerințele departamentale specifice.

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studentul ar trebui să dezvolte competențe de specialitate aplicată în mastering, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor contabile în domeniul fina ... [+]

Studentul ar trebui să dezvolte competențe de specialitate aplicată în mastering, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor contabile în domeniul financiar contabil. Printr-o disertație domeniu limitat, un student de calificare ar trebui să prezinte dovezi ale activității științifice independente și originale.

Cerințele de admitere: Un student potențial ar trebui să aibă o calificare onoruri sau o diplomă de studii postuniversitare în contabilitate sau management financiar grad onoruri legate de nivelul nou CNCIS la nivelul NQF 8/7 Vechi. În mod alternativ, orice alte patru ani de calificare la nivel Nou 8 CNCIS / Vechiul nivel 7 și experiența NQF contabilă aferentă, care este considerat relevant și suficient de către Departamentul de Contabilitate. Studiu pregătitor și un examen de admitere pot fi solicitate de către Departamentul de Contabilitate. Un proces de selecție va fi urmat. ... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestei calificare este pentru elev de a dezvolta competențe aplicate în mastering, interpretarea, reflectând asupra și aplicarea principiilor în domeniul mai larg ... [+]

Scopul acestei calificare este pentru elev de a dezvolta competențe aplicate în mastering, interpretarea, reflectând asupra și aplicarea principiilor în domeniul mai larg al finanțelor. Prin disertație minor, un elev de calificare prezinta dovezi de cercetare științifică, aplicarea de metodologii de cercetare științifică și capacitatea de a reflecta aceasta în contextul holistică de finanțare.

Cerințele de admitere: Un student potențial ar trebui să aibă o licență orientată financiar de Comerț Onoruri de calificare la nivel nou nivel CNCIS 8 CNCIS / Vechiul 7 cu cel puțin, fie de Management Financiar și / sau managementul investițiilor la nivelul al treilea an. În mod alternativ, un student ar trebui să aibă orice altă calificare de patru ani cu statut onoruri la nivel Nou CNCIS nivel 8 CNCIS / 7 și s-au legat de management financiar și / sau de gestionare a investițiilor orientedexperience punct de vedere financiar, care este considerat relevant și suficient de către departament. ... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul programului este de a dezvolta competența aplicată a studenților pe un (executiv), nivel avansat în masterizare, analiza, interpretarea și înțelegerea principiilor ... [+]

Scopul programului este de a dezvolta competența aplicată a studenților pe un (executiv), nivel avansat în masterizare, analiza, interpretarea și înțelegerea principiilor IT și a metodelor de management. Prin intermediul tezei de masterat, studentul va arăta dovezi ale cercetării științifice și capacitatea de a reflecta asupra acestora în contextul holistică de management. Programul va contribui la dezvoltarea profesională continuă a experienței și senior manageri și lideri vor fi consolidate pentru ambii delegați din Africa de Sud și, din ce în ce, să promoveze dezvoltarea abilităților de management IT pentru studenți și delegați executive atât în ​​cadrul contextului local și internațional.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul calificării este de a dezvolta competenta aplicata studentului la un nivel avansat în masterizare, analiza, interpretarea și înțelegerea principiilor și a metodelo ... [+]

Finalizarea de înregistrare a programului (și / sau înregistrarea continuă) este supusă solicitanților care îndeplinesc cerințele departamentale specifice.

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul calificării este de a dezvolta competenta aplicata studentului la un nivel avansat în masterizare, analiza, interpretarea și înțelegerea principiilor și a metodelo ... [+]

Scopul calificării este de a dezvolta competenta aplicata studentului la un nivel avansat în masterizare, analiza, interpretarea și înțelegerea principiilor și a metodelor economice.

Detalii de contact:

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studentul trebuie să dezvolte competențe intelectuale și abilități practice în masterizare, analiza, interpretarea și aplicarea principiilor financiare avansate în contex ... [+]

Studiu pregătitor și un examen de admitere pot fi solicitate de către Departamentul de Economie și Econometrie.

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestei calificare este pentru elev de a dezvolta competențe aplicate în mastering, interpretarea, reflectând asupra și aplicarea principiilor în domeniul mai larg ... [+]

Exemplele de lucrări pregătitoare sunt pre-lectură, comentarii literatura, dezvoltarea conceptului, și finalizarea cu succes a cursuri de scurtă durată care vizează abilitățile și / sau dezvoltarea de cunoștințe. [-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studentul trebuie să dezvolte competențe aplicate și abilități practice în dobândirea, interpretarea reflectând asupra și aplicarea principiilor de management al marketin ... [+]

Studentul trebuie să dezvolte competențe aplicate și abilități practice în dobândirea, interpretarea reflectând asupra și aplicarea principiilor de management al marketingului. Studentul trebuie să obțină o competență concentrat în funcție de tema tezei. Studentul trebuie să prezinte dovezi ale activității științifice independente și originale. Elevii vor afișa, de asemenea, competență în aplicarea metodologiei de cercetare relevante și comunicarea corespunzătoare scrisă a procesului de cercetare și descoperiri. Studentul trebuie să fie în măsură să reflecteze cu privire la deciziile lui / ei de cercetare și aplicații, precum și pentru a evalua efectul acestora în contextul holistică a managementului marketingului.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studentul trebuie să dezvolte competențe aplicate și abilități practice în dobândirea, interpretarea, înțelegerea și aplicarea principiilor strategice și de management ge ... [+]

Studentul trebuie să dezvolte competențe aplicate și abilități practice în dobândirea, interpretarea, înțelegerea și aplicarea principiilor strategice și de management general. Calificarea dezvoltă abilitățile de cercetare și ale studentului conceptuală în domeniul strategic și de management general. Un student de calificare ar trebui să prezinte dovezi ale cercetării științifice și capacitatea de a raporta în acest sens. Studentul trebuie să fie în măsură să reflecte deciziile lui / ei de cercetare și aplicații, precum și pentru a evalua efectul acestora în contextul holistică a managementului strategic și general.

Cerințele de admitere

Un student care se află în posesia unei calificări BCom Onoruri în Management Strategic la nivel CNCIS 8 se pot aplica pentru admiterea la această calificare. Decanul Facultății de Management poate refuza admiterea studenților la calificarea de masterat în cazul în care consideră că fundal academice ale studentului este insuficientă pentru studiile propuse.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
Part time
2 - 3 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studentul trebuie să dezvolte abilitățile intelectuale și profesionale pentru a furniza dovada capacității de a produce în mod independent, activitatea științifică la un ... [+]

Studentul trebuie să dezvolte abilitățile intelectuale și profesionale pentru a furniza dovada capacității de a produce în mod independent, activitatea științifică la un nivel acceptabil. Acest lucru va necesita o competență în aplicarea metodologiei de cercetare conexe, capacitatea de a efectua și de a finaliza un studiu aprobat de cercetare, competenta orala si scrisa pentru a prezenta rezultatele și constatările, precum și maturitatea academică și personală pentru a reflecta critic cu privire la toate aspectele studiului.

Cerințele de admitere

O calificare de onoare în psihologie industrială la nivelul NQF 7 sau 8, cu un minim de mediu de 65%. Metode statistice sau tehnici analitice trebuie să fi fost incluse în programele de licență. studenții potențiali trebuie să fi trecut un modul în metodologia de cercetare la nivel de onoruri 8 CNCIS. Experiența legată care este considerat relevant și suficient de către Departamentul de Psihologie Industrială și Managementul oamenilor vor fi, de asemenea, evaluate. constrângeri numărul de studenți necesită un proces de selecție.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul calificării este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor inginerești fundamentale și / proiectare și de sinteză, precum și principii ... [+]

În Inginerie Electronică Meng Electrică și (Cercetare - based)

Scopul calificării este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor inginerești fundamentale și / proiectare și de sinteză, precum și principii legate de problemele specifice ale societății în general. Unul dintre principalele obiective ale acestui proces este de a dezvolta o capacitate avansată de a desfășura activități de cercetare de inginerie fundamentală în mod dependent. Ea promovează, de asemenea, o abordare bazată pe învățarea pe tot parcursul vieții.

rezultatele de calificare

Rezultatele la nivel de ieșire: Elevul calificat va fi capabil să:

Să identifice, să evalueze, să formuleze, să interpreteze, să analizeze și să rezolve problemele de cercetare / dezvoltare de inginerie creativ și inovator prin aplicarea cunoștințelor fundamentale relevante și anume de matematică, știință și de bază Științe inginerești în domeniul ales de cercetare. Planul și de a gestiona proiecte de cercetare de inginerie, care să demonstreze cunoștințe fundamentale, înțelegerea și perspectiva asupra principiilor, metodologiile și conceptele care constituie responsabile social (comunităților locale și a altor) cercetare / dezvoltare în domeniul ales de practica de cercetare. Lucra în mod eficient, în mod individual sau împreună cu alte persoane, ca membru al unei echipe, grup, organizație și comunitate sau în medii multi-disciplinare în domeniul ales de cercetare. Să organizeze și să-l gestioneze / ea și activitățile sale / ei în mod responsabil, în mod eficient, profesional și etic, să accepte responsabilitatea în cadrul / limitele sale de competență și exercitarea unei judecăți bazate pe cunoaștere și expertiză,... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul calificării este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor fundamentale, inginerie și management / proiectare și de sinteză și princip ... [+]

Inginerie în Management Meng (lectured)

Scopul calificării este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor fundamentale, inginerie și management / proiectare și de sinteză și principii legate de problemele specifice ale sistemelor de management ale societății în general. Unul dintre principalele obiective în acest proces este de a dezvolta o capacitate avansată de a efectua sisteme de inginerie cercetare fundamentală și de management independent. Ea promovează, de asemenea, o abordare bazată pe învățarea pe tot parcursul vieții.

rezultatele de calificare

Rezultatele la nivel de ieșire: Elevul calificat va fi capabil să:

Să identifice, să evalueze, să formuleze, să interpreteze, să analizeze și să rezolve problemele de inginerie de cercetare și dezvoltare în mod creativ și inovator prin aplicarea cunoștințelor fundamentale relevante și anume de matematică, știință de bază și / sau Inginerie și Management Științe în domeniul ales de cercetare. Planul și de a gestiona proiecte de cercetare de management de inginerie, care să demonstreze cunoștințe fundamentale, înțelegerea și perspectiva asupra principiilor, metodologiile și conceptele care constituie responsabile social (comunităților locale și a altor) cercetare / dezvoltare în domeniul ales de practica de cercetare. Lucra în mod eficient, în mod individual sau împreună cu alte persoane, ca membru al unei echipe, grup, organizație și comunitate sau în medii multi-disciplinare în domeniul ales de cercetare. Să organizeze și să-l gestioneze / ea și activitățile sale / ei în mod responsabil, în mod eficient, profesional și etic, să accepte responsabilitatea în cadrul / limitele sale de competență și... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul programului este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor inginerești structurale fundamentale, proiectarea și sinteza unor probleme ... [+]

Scopul programului este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor inginerești structurale fundamentale, proiectarea și sinteza unor probleme specifice de inginerie structurală în societate în general. Unul dintre obiectivele principale este de a dezvolta o capacitate avansată de a face cercetare fundamentală de inginerie structurală, în mod independent și, în acest sens, să promoveze învățarea pe tot parcursul vieții.

rezultatele de calificare

Rezultatele la nivel de ieșire: Elevul calificat va fi capabil să:

Să identifice, să evalueze, să formuleze, să interpreteze, să analizeze și să rezolve problemele de inginerie de cercetare și dezvoltare structurală creativ și inovator prin aplicarea cunoștințelor fundamentale relevante și anume de matematică, științe de bază și științele inginerești în domeniul ales de cercetare. Planul și de a gestiona proiecte de cercetare de inginerie structurală care să demonstreze cunoștințe fundamentale care stau la baza, înțelegerea și perspectiva asupra principiilor, metodologiile și conceptele care constituie responsabile social (comunităților locale și a altor) inginerie de cercetare / dezvoltare în domeniul ales de practica de cercetare. Lucra în mod eficient în mod individual sau împreună cu alte persoane, ca membru al unei echipe, grup, organizație și comunitate sau în medii multidisciplinare în domeniul ales de cercetare Să organizeze și să gestioneze el / ea și activitățile lui / ei în mod responsabil, în mod eficient, profesional și etic și să își asume responsabilitatea în cadrul lui / ei propriile limite de competență și să exercite o judecată corespunzătoare cu cunoștințe și expertiză, referitoare la domeniul cercetării... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studenții care participă la programul de masterat se va cere să scrie și să prezinte o disertație de cercetare. ... [+]

Studenții care participă la programul de masterat se va cere să scrie și să prezinte o disertație de cercetare.

Cerințele de admitere

O diplomă de onoare în Sport de Management.

Detalii de contact

Nume: Prof Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Un proces de selecție va fi urmat. Detalii de contact: Prof Danie Coetsee / 011 559 3859 / dcoetsee@uj.ac.za ... [+]

Un proces de selecție va fi urmat.

Detalii de contact: Prof Danie Coetsee / 011 559 3859 / dcoetsee@uj.ac.za

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Pentru a se dezvolta la un nivel avansat de competență aplicată studentului în furnizarea de intervenții profesionale de coaching de conducere. Acest lucru se va realiza ... [+]

Pentru a se dezvolta la un nivel avansat de competență aplicată studentului în furnizarea de intervenții profesionale de coaching de conducere. Acest lucru se va realiza prin dezvoltarea competențelor de contractare, evaluarea necesităților, construind planuri de dezvoltare, oferind sesiuni individuale de coaching și echipa și evaluarea impactului diferitelor intervenții de coaching printr-o serie de module. Printr-o mini-disertație, studentul va arăta dovezi ale cercetării științifice și capacitatea de a reflecta asupra contextului holistică al coaching-ului de conducere. Programul va oferi o experiență de dezvoltare pentru psihologi, psychometrists, manageri de resurse umane și manageri precum și alți studenți postuniversitare în a deveni antrenori competenți și profesioniști de conducere în Africa de Sud.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

După finalizarea cu succes a tuturor cerințelor pentru acest grad, studentul va dobândi și îmbogățirea personală de calificare de master în termen de doi ani, de coaching ... [+]

După finalizarea cu succes a tuturor cerințelor pentru acest grad, studentul va dobândi și îmbogățirea personală de calificare de master în termen de doi ani, de coaching abilități și noi oportunități de carieră ca lider personal și profesional, manager sau PPL facilitator orientată spre practică.

Cerințele de admitere

Un Onoruri grad adecvat sau echivalentul său, cu o medie de cel puțin 65% pentru programe de onoare. alfabetizare de calculator și acces la Internet, precum și un minim de experiență de muncă de trei ani. Un modul în Technology Research la nivel de Onoruri grad este esențială. Este de așteptat de un student pentru a trece un test de alfabetizare recunoscut. ... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studentul trebuie să dezvolte competențe aplicate și abilități practice în dobândirea, interpretarea și reflecția asupra metodologiei legate de cercetare, și corespunzăto ... [+]

Studentul trebuie să dezvolte competențe aplicate și abilități practice în dobândirea, interpretarea și reflecția asupra metodologiei legate de cercetare, și corespunzătoare în scris și / sau comunicare orală a procesului de cercetare și descoperiri. Scopul este, de asemenea, să se asigure că elevul este capabil să reflecție sunet asupra rezultatelor cercetării. Studentul trebuie să prezinte dovezi ale activității științifice independente și originale.

Cerințele de admitere

Un Onoruri grad adecvat în domeniul mai larg al Managementul Resurselor Umane, Psihologie Industrială, Dezvoltarea Resurselor Umane sau relații de muncă cu o medie de cel puțin 65% pentru programe de onoare. Un modul de onoare în Metodologia de cercetare (CNCIS Level 7) .Student constrângeri numerice necesită un proces de selecție care constă dintr-un centru de evaluare completă zi și evaluări psihometrice.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Pentru a se dezvolta la un nivel avansat de competență aplicată studentului în analiza, interpretarea și înțelegerea conducerii într-un context de țară în curs de dezvolt ... [+]

Pentru a se dezvolta la un nivel avansat de competență aplicată studentului în analiza, interpretarea și înțelegerea conducerii într-un context de țară în curs de dezvoltare, cu accent diferențiat pe anumite sectoare în aceste țări. Calificarea va permite personalului de conducere și lideri să stăpânească abilitățile de conducere critice cerute de sectoare specifice, în care trebuie să gestioneze și să conducă în țările în curs de dezvoltare.

Cerințele de admitere

Un student potențial trebuie să fie în posesia unui Onoruri grad relevant în oricare dintre următoarele domenii: guvernanța publică, științe politice, studii juridice și constituționale, educație, studii de mediu, inginerie, sănătate și științele creative / grafic. Un student trebuie să fi atins cel puțin o medie de 65% în toate subiectele lui / ei în Onoruri gradul sau de orice altă calificare echivalentă care urmează să fie luate în considerare pentru admitere. ... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Teza de doctorat va constitui o contribuție a decis cunoașterea și perspectiva asupra, disciplina subiect, cât și domeniul cercetării. studenții de calificare ar afișa, d ... [+]

Teza de doctorat va constitui o contribuție a decis cunoașterea și perspectiva asupra, disciplina subiect, cât și domeniul cercetării. studenții de calificare ar afișa, de asemenea, competență în aplicarea metodologiei de cercetare aferente, precum și observațiile scrise și / sau comunicarea orală adecvată a procesului de cercetare și descoperiri. Elevii ar trebui să fie în măsură să reflecteze asupra deciziilor lor de cercetare și aplicații pentru a evalua efectul acestora în contextul holistică a industriei de informații.

Cerințele de admitere

Orice relevantă Onoruri Gradul la nivelul NQF 7 sau 8, cu o medie de 65% pentru programe de onoare. Decanul Facultății de Management poate refuza admiterea studenților la calificările de masterat în cazul în care consideră că fundal academice ale studentului este insuficientă pentru studiile propuse.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al MPhil în Studii Energetice minore-disertație cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndepl ... [+]

Scopul principal al MPhil în Studii Energetice minore-disertație cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerințele unei componente de cercetare specifice, astfel încât studenții să poată să stăpânească abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențe de lucru pe teren necesare, cum ar fi inovare, de luare a deciziilor, gândire strategică și abilități de organizare. Un minor disertație cu cursuri în MPhil Studii Energetice constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivel de 8 sub forma unui proiect de cercetare, scrise ca un minor disertație.

Gradul cere un înalt nivel de cunoaștere și înțelegere intelectuală și teoretice în probleme ce țin de domeniul de studiu și a raționamentului critic, formularea, analiza și evaluarea unei probleme specifice în domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Un student care au obținut această calificare va fi competent să efectueze o cercetare cu orientare minimă, și să contribuie la producerea de cunoștințe în mediul de ingi ... [+]

MTech în Inginerie Civilă (Cercetare - based)

Un student care au obținut această calificare va fi competent să efectueze o cercetare cu orientare minimă, și să contribuie la producerea de cunoștințe în mediul de inginerie cu succes.

rezultatele de calificare

Demonstreze capacitatea de a identifica o problemă sau nevoie în industrie, și să aplice metodologii de cercetare pentru a aborda nevoia sau problema.

Cerințele de admitere și criteriile de selecție

A Baccalaureus Technologiae: Inginerie: civil, sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent.

Conferire a gradului

MTech: Inginerie: Civilă va fi eliberat studenților care au finalizat cu succes disertație.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Aceasta calificare este destinat pentru studenții care vor aduce o contribuție, prin cercetare, pentru a înțelege aplicarea și evaluarea cunoștințelor existente într-un d ... [+]

MTech în Inginerie Mecanică (cercetare - based)

Aceasta calificare este destinat pentru studenții care vor aduce o contribuție, prin cercetare, pentru a înțelege aplicarea și evaluarea cunoștințelor existente într-un domeniu specializat de tehnologie. Ei vor fi, de asemenea, în măsură să demonstreze un nivel ridicat de cunoștințe globale în acest domeniu, de la fundamental la cunoștințele teoretice sau aplicate avansate.

Rezultatele de calificare și criteriile de evaluare

cercetare completă cu succes în domeniul ingineriei proceselor, produselor sau sisteme

Cerințele de admitere și criteriile de selecție

A Baccalaureus Technologiae: Inginerie: Mecanică, sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al MTech Biotehnologie este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerințele unei componente de c ... [+]

Scopul principal al MTech Biotehnologie este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerințele unei componente de cercetare specifice, astfel încât studenții să poată să stăpânească abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențe de lucru pe teren necesare, cum ar fi inovarea, procesul de luare a deciziilor, strategice gândire și aptitudini organizatorice.

O bază de disertație MTech Biotehnologie constă într-un studiu cuprinzător al unui domeniu specializat în domeniul de specializare, a raportat și a prezentat sub forma unei disertații la sfârșitul programului. Gradul cere un înalt nivel de cunoaștere și înțelegere intelectuală și teoretice în probleme ce țin de domeniul de studiu și a raționamentului critic, formularea, analiza și evaluarea unei probleme specifice în domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Aceasta calificare este destinat să permită absolvenților să aplice cunoștințe / abilități tehnice integrate și analize avansate și de rezolvare a problemelor la o anumit ... [+]

Aceasta calificare este destinat să permită absolvenților să aplice cunoștințe / abilități tehnice integrate și analize avansate și de rezolvare a problemelor la o anumită specializare în topografie cantitate, dezvoltare de proprietate și alte domenii conexe, prin implicarea într-un proiect de cercetare aplicată.

Rezultatele de calificare și criteriile de evaluare

Desfășura activități de cercetare și dezvoltare într-un domeniu specializat și să se angajeze în transferul de tehnologie în domeniul cantitativ topografie și dezvoltarea proprietății.

Cerințele de admitere și criteriile de selecție

A BTech: Cantitate Topografie, sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent SAU A Higher National Diploma: Building Surveying la care se adauga experiență de muncă aprobat și alte calificări post diplomă. Elevii sunt selectate pe bază de merit academic și domeniul de studiu aprobat.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Aceasta calificare este destinat să permită absolvenților să aplice cunoștințe / abilități tehnice integrate și analize avansate și a specializării special în managementu ... [+]

Aceasta calificare este destinat să permită absolvenților să aplice cunoștințe / abilități tehnice integrate și analize avansate și a specializării special în managementul construcțiilor, proprietatea și domeniile conexe, prin implicarea într-un proiect de cercetare aplicata de rezolvare a problemelor.

rezultatele de calificare

Desfășura activități de cercetare și dezvoltare într-un domeniu specializat și să se angajeze în transferul de tehnologie în domeniul managementului construcțiilor și dezvoltării proprietății.

Cerințele de admitere și criteriile de selecție

A BTech: Construction Management, sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent SAU O Diploma Superior National: Clădire Topografie sau Supraveghere Constructii, la care se adauga experiență de lucru aprobat și alte studii post-diploma. Elevii sunt selectate pe bază de merit academic și domeniul de studiu aprobat.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

După ce a obținut această calificare, studenții vor fi capabili să efectueze cercetări independente, cu orientare minimă într-un domeniu legat de design industrial, și să ... [+]

După ce a obținut această calificare, studenții vor fi capabili să efectueze cercetări independente, cu orientare minimă într-un domeniu legat de design industrial, și să contribuie la producerea de cunoștințe în acest domeniu. Problema de cercetare, justificarea sa, procesul și rezultatele sunt raportate într-o disertație și alte rapoarte de cercetare, care sunt conforme cu normele general acceptate pentru cercetare la acest nivel.

Cerințele de admitere

A Baccalaureus Technologiae: Design industrial, cu o medie de cel puțin 65%, sau o calificare echivalentă la un standard echivalent, așa cum este recomandat de către un comitet Statutul și aprobat de către Consiliul Facultății.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

După ce a obținut această calificare, studenții vor fi capabili să aducă o contribuție de cercetare semnificativă și evaluarea cunoștințelor existente în domeniul de spec ... [+]

După ce a obținut această calificare, studenții vor fi capabili să aducă o contribuție de cercetare semnificativă și evaluarea cunoștințelor existente în domeniul de specialitate al designului interior și demonstrează un nivel înalt de cunoștințe generale în domeniul de specialitate, variind de la concepte fundamentale la cunoștințe teoretice sau aplicate avansate .

Cerințele de admitere

A Baccalaureus Technologiae: Design Interior, cu o medie de cel puțin 65%, sau o calificare echivalentă la un standard echivalent, așa cum este recomandat de către un comitet Statutul și aprobat de către Consiliul Facultății.

Criterii de selecție

Selecția se bazează pe merite academice și o propunere de cercetare preliminară, astfel cum aprobat de Comitetul departamental.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Aceasta calificare este destinat inginerilor chimice sau tehnologi care lucrează în industriile legate de proces. Elevii care au obținut această calificare vor fi compete ... [+]

Aceasta calificare este destinat inginerilor chimice sau tehnologi care lucrează în industriile legate de proces. Elevii care au obținut această calificare vor fi competente să efectueze cercetări independente în domeniul ingineriei chimice, și să contribuie în mod semnificativ la producția de cunoștințe prin înțelegerea, aplicarea și evaluarea cunoștințelor existente. Problema de cercetare, justificarea sa, procesul și rezultatul este raportat într-o disertație, care este în conformitate cu normele general acceptate la acel nivel.

rezultatele de calificare

Studentul de calificare va avea capacitatea de a:

Colecta și de a organiza informații în domeniul / domeniile selectate de cercetare. Aplică metode și tehnici de cercetare în mod corespunzător și corect. Aduce o contribuție semnificativă prin recomandarea de îmbunătățiri la domeniile Inginerie Chimică Știință și Tehnologie existente. Cerințele de admitere și criteriile de selecție ... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

La acest nivel un student de calificare va fi competent în aplicarea cunoștințelor de specialitate și a metodologiei de cercetare într-un mediu metalurgic, contribuind as ... [+]

La acest nivel un student de calificare va fi competent în aplicarea cunoștințelor de specialitate și a metodologiei de cercetare într-un mediu metalurgic, contribuind astfel la nevoile de cercetare și dezvoltare ale industriei metalurgice și comunitatea minieră. Studentul calificat va fi capabil să se înregistreze ca ECSA tehnolog Professional.

Rezultatele de calificare și criteriile de evaluare

Studentul de calificare ar trebui să aibă capacitatea de a:

Să inițieze și să execute cercetarea aplicată într-o serie de activități metalurgice până la finalizarea completă. Funcția de la mijloc la nivelul managementului superior într-un mediu metalurgic. Cerințele de admitere și criteriile de selecție ... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Pentru a oferi studenților cu abilitățile de a desfășura activități de cercetare independente prin abilități de rezolvare a problemelor avansate, precum și aplicarea de g ... [+]

Pentru a oferi studenților cu abilitățile de a desfășura activități de cercetare independente prin abilități de rezolvare a problemelor avansate, precum și aplicarea de gândire critică și reflexivă în domeniul sănătății mediului.

Cerințele de admitere

BTech Environmental Health. O medie de 65% este necesară în programul BTech.

Detalii de contact

Nume: Dna Martha Chadyiwa Tel: 011 559 6239 / E-mail: mchadyiwa@uj.ac.za

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
Part time
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

După ce a obținut această calificare, studenții vor fi capabili să efectueze cercetări independente avansată într-un anumit domeniu al artelor vizuale, demonstrând abilit ... [+]

După ce a obținut această calificare, studenții vor fi capabili să efectueze cercetări independente avansată într-un anumit domeniu al artelor vizuale, demonstrând abilități și cunoștințe analitice și practice complexe, în scris, o disertație și, acolo unde este cazul, o expoziție de lucrări originale sau artefacte adecvate pentru cercetare mod.

Cerințele de admitere

A Baccalaureus Technologiae: Fine Art, cu o medie de cel puțin 65%, sau o calificare echivalentă la un standard echivalent, așa cum este recomandat de către un comitet Statutul și aprobat de către Consiliul Facultății.

Criterii de selecție

Selecția se bazează pe merite academice și o propunere de cercetare preliminară, astfel cum aprobat de Comitetul departamental.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Un student de calificare va fi capabil să efectueze cercetări independente, cu orientare minimă, într-un domeniu ales de Inginerie Electrică, și contribuie la producerea ... [+]

Un student de calificare va fi capabil să efectueze cercetări independente, cu orientare minimă, într-un domeniu ales de Inginerie Electrică, și contribuie la producerea de cunoștințe în acest domeniu.

rezultatele de calificare Să demonstreze cunoașterea și înțelegerea a câmpului / aria de investigare. Aplică metode și tehnici de cercetare în mod corespunzător și corect. Cerințele de admitere și criteriile de selecție

A Baccalaureus Technologiae: Inginerie: Electrică, sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent.

Conferire a gradului

MTech: Inginerie: electrice va fi eliberat studenților care au finalizat cu succes disertație.

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Aceasta calificare este destinat să permită absolvenților să aplice tehnici operațiunilor integrate, împreună cu analiza avansată și de rezolvare a problemelor, la o anum ... [+]

Aceasta calificare este destinat să permită absolvenților să aplice tehnici operațiunilor integrate, împreună cu analiza avansată și de rezolvare a problemelor, la o anumită specializare în domeniul Inginerie Industrială / Operations Management, prin implicarea într-un proiect de cercetare aplicată.

Rezultatele de calificare și criteriile de evaluare

Desfășura activități de cercetare și dezvoltare într-un domeniu specializat și să se angajeze în transferul de tehnologie în domeniul Inginerie industrială și Operations Management.

Cerințele de admitere și criteriile de selecție

A Baccalaureus Technologiae: Inginerie Industrială, sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

După ce a obținut această calificare, studenții vor fi capabili să efectueze cercetări independente avansate într-un domeniu foarte specializat de îmbrăcăminte, și să dem ... [+]

După ce a obținut această calificare, studenții vor fi capabili să efectueze cercetări independente avansate într-un domeniu foarte specializat de îmbrăcăminte, și să demonstreze complexe abilități analitice și de evaluare, în scopul de a extinde sau redefinirea cunoștințelor existente, care va contribui la dezvoltarea industriei de îmbrăcăminte.

Cerințele de admitere

A Baccalaureus Technologiae: Managementul Imbracaminte cu o medie de cel puțin 65%, sau o calificare echivalentă la un standard echivalent, așa cum este recomandat de către un comitet Statutul și aprobat de către Consiliul Facultății.

Criterii de selecție

Selecția se bazează pe merite academice și o propunere de cercetare preliminară, astfel cum aprobat de Comitetul departamental.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Calificarea are ca scop dezvoltarea abilităților intelectuale și profesionale, și oferă studentului posibilitatea de a arăta dovada activității științifice independente ș ... [+]

Calificarea are ca scop dezvoltarea abilităților intelectuale și profesionale, și oferă studentului posibilitatea de a arăta dovada activității științifice independente și originale. Această calificare va oferi în continuare studentului posibilitatea de a afișa competență în aplicarea metodologiei de cercetare relevante, precum și observațiile scrise și / sau comunicarea orală adecvată a procesului de cercetare și a rezultatelor și pentru a reflecta asupra procesului de cercetare și descoperiri.

Rezultatele de calificare și criteriile de evaluare

Desfășura activități de cercetare și dezvoltare într-un domeniu specializat și să se angajeze în transferul de tehnologie în domeniul cantitativ topografie și dezvoltarea proprietății.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

La acest nivel, un student de calificare va fi competentă în aplicarea cunoștințelor de specialitate și a metodologiei de cercetare într-un mediu metalurgic, contribuind ... [+]

La acest nivel, un student de calificare va fi competentă în aplicarea cunoștințelor de specialitate și a metodologiei de cercetare într-un mediu metalurgic, contribuind astfel la nevoile de cercetare și de dezvoltare ale industriei metalurgice și comunitatea minieră. Studentul calificat va fi capabil să se înregistreze ca ECSA tehnolog Professional.

rezultatele de calificare

Studentul de calificare ar trebui să aibă capacitatea de a:

Să inițieze și să execute cercetarea aplicată într-o serie de activități metalurgice până la finalizarea completă. Funcția de la mijloc la nivelul managementului superior într-un mediu metalurgic. Cerințele de admitere și criteriile de selecție ... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

După ce a obținut această calificare, studenții vor fi capabili să efectueze cercetări independente într-un domeniu specializat de îmbrăcăminte sau de modă și de a contri ... [+]

După ce a obținut această calificare, studenții vor fi capabili să efectueze cercetări independente într-un domeniu specializat de îmbrăcăminte sau de modă și de a contribui la producerea de cunoștințe într-o zonă selectată. Problema de cercetare, justificarea sa, proces, iar rezultatele sunt raportate într-o disertație, care este în conformitate cu normele general acceptate la acest nivel.

Cerințele de admitere

Un Baccalaureus Technologiae: Moda cu o medie de cel puțin 65%, sau o calificare echivalentă la un standard echivalent, așa cum este recomandat de către un comitet Statutul și aprobat de către Consiliul Facultății.

Criterii de selecție

Selecția se bazează pe merite academice și o propunere de cercetare preliminară, astfel cum aprobat de Comitetul departamental.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al tehnologiei alimentar MTech este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerințele unei compone ... [+]

Scopul principal al tehnologiei alimentar MTech este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerințele unei componente de cercetare specifice, astfel încât studenții să poată să stăpânească abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențe de lucru pe teren necesare, cum ar fi inovarea, procesul de luare a deciziilor, gândire strategică și abilități de organizare.

Un MTech Food Technology bazate pe disertație constă dintr-un studiu cuprinzător al unui domeniu specializat în domeniul de specializare, a raportat și a prezentat sub forma unei disertații la sfârșitul programului. Gradul cere un înalt nivel de cunoaștere și înțelegere intelectuală și teoretice în probleme ce țin de domeniul de studiu și a raționamentului critic, formularea, analiza și evaluarea unei probleme specifice în domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

După ce a obținut această calificare, studenții vor fi competente tehnologi arhitecturale / practicieni care sunt capabili să efectueze cercetări independente și, în mod ... [+]

După ce a obținut această calificare, studenții vor fi competente tehnologi arhitecturale / practicieni care sunt capabili să efectueze cercetări independente și, în mod independent efectua servicii profesionale de arhitectura in tehnologie, design și management în sectorul public și / sau private (formale sau informale) sau domeniile de specialitate în cadrul mediu construit.

Cerințele de admitere

A Baccalaureus Technologiae: Tehnologie de arhitectura cu o medie de cel puțin 65%, sau o calificare echivalentă la un standard echivalent, așa cum este recomandat de către un comitet Statutul și aprobat de către Consiliul Facultății.

Criterii de selecție

Selecția se bazează pe merite academice și o propunere de cercetare preliminară, astfel cum aprobat de Comitetul departamental.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MA

University of Johannesburg

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wa ... [+]

Gedoseer

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wat die menslike bestaan medieer. Soos in al die ander geesteswetenskappe is begrip van die menslike bestaan die doel. In die vak Afrikaans is taal en tekste die middel tot hierdie doel.

Om die mens en die manier waarop die mens die wêreld verstaan, te ondersoek, word die taal wat die mens gebruik om uitdrukking te gee aan hierdie wêreld, om sin te gee aan sigself en aan die wêreld waarin hy/sy leef, bestudeer.

Die meestersgraad behels ‘n skripsie, onder leiding van een van die dosente in die Departement, oor ‘n tema waarop ooreengekom word. Temas kan uit die taal- of letterkunde gekies word.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Afrikaans
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

De Master de cercetare presupune doar un studiu de cercetare - mai mare decât disertație minore de cursuri de master, dar nu la fel de mare ca o teză de doctorat. Princip ... [+]

De Master de cercetare presupune doar un studiu de cercetare - mai mare decât disertație minore de cursuri de master, dar nu la fel de mare ca o teză de doctorat. Principalul scop al master, de cercetare este in curs de dezvoltare competențe avansate în cercetare. In plus, va dezvolta, de asemenea, cunoștințe de specialitate în domeniul dumneavoastră de studiu. prin programul de cercetare al Master este ideal pentru studenții care sunt în primul rând interesați în dezvoltarea competenței lor de cercetare, nu doresc să participe la cursuri sau ateliere de lucru, sunt extrem de auto-motivat, independent și auto-dirijată și au un câmp concentrat, specific de interes de cercetare .... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestei calificări este de a dezvolta competențe avansate în facilitarea proceselor, tehnicilor și principiilor de programe și proiecte comunitare durabile bazate ... [+]

Scopul acestei calificări este de a dezvolta competențe avansate în facilitarea proceselor, tehnicilor și principiilor de programe și proiecte comunitare durabile bazate de oameni centrate, abordări teoretice participative, pentru a aborda inegalitatea, sărăcia și nedreptățile într-un context global și din Africa. În continuare elevii vor fi în măsură să faciliteze crearea și gestionarea organizațiilor comunitare în contextul dezvoltării economice comunitare integrarea dezvoltării sociale și a comunității.

Cerințele de admitere

ar putea fi necesare un examen de admitere. Este nevoie de o perioadă de patru ani Diplomă de licență în asistență socială, sau un grad de trei ani în asistență socială, împreună cu o diplomă de onoare în asistență socială, sau un alt grad onoruri relevante pentru dezvoltarea comunității luate în considerare de către președintele departamentului de a fi adecvată. Este nevoie de un al patrulea an (onoruri) marca medie de cel puțin 65%.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Programul oferă un master prin cercetare care să conducă la o disertație de aproximativ 120 de pagini. Teza este pregătit pentru examinarea sub îndrumarea unui supraveghe ... [+]

Programul oferă un master prin cercetare care să conducă la o disertație de aproximativ 120 de pagini. Teza este pregătit pentru examinarea sub îndrumarea unui supraveghetor cu experiență în alegerea dumneavoastră de subiect.

Cerințele de admitere

O diplomă de onoare în Antropologie și un semn curs de finală de cel puțin 65%, în disciplina particular.

Detalii de contact

Nume: Prof David Moore Tel: 011 559 2979/2859 / E-mail: dbmoore@uj.ac.za

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Gradul de cursuri de masterat Acest lucru ajută lucrătorii sociali calificați în promovarea abilităților de consiliere în domeniul practicii clinice de asistență socială. ... [+]

Gradul de cursuri de masterat Acest lucru ajută lucrătorii sociali calificați în promovarea abilităților de consiliere în domeniul practicii clinice de asistență socială. Veți dobândi aceste prin intermediul a șapte module, de exemplu: Teorii contemporane; Comportamentul complex și schimbările de mediu; Evaluare, intervenție și evaluare; Sănătate mentală; și dezvoltarea Sinelui terapeutice. În plus, veți aplica aceste cunoștințe în timpul unui program de stagiu de un an, axat pe intervențiile micro și messo. În al doilea an, puteți efectua un proiect de cercetare pentru a demonstra competența dumneavoastră de cercetare.

Această calificare împuternicește studenții să lucreze ca practicieni privați sau specializate în contextele lor de lucru specifice.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Este necesară o disertație pe o temă din domeniul comunicării de marketing care face dovada critice capacitatea de sens și de cercetare a candidatului. De asemenea, este ... [+]

Este necesară o disertație pe o temă din domeniul comunicării de marketing care face dovada critice capacitatea de sens și de cercetare a candidatului. De asemenea, este necesar un articol de cercetare, care este potrivit pentru publicare.

Cerințele de admitere

O diplomă de onoare în comunicare este necesară, cu o medie minimă de 65%. Data limită de depunere pentru acest grad este de 31 octombrie a anului precedent pentru primul semestru și 30 aprilie a aceluiași an, pentru al doilea semestru.

Detalii de contact

Nume: Andrea Crystal Dna Tel: 011 559 2574 / E-mail: acrystal@uj.ac.za

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Este necesară o disertație pe o temă din comunicare audiovizuală, care dă dovadă de capacitate de sens și de cercetare critică a candidatului. De asemenea, este necesar u ... [+]

Este necesară o disertație pe o temă din comunicare audiovizuală, care dă dovadă de capacitate de sens și de cercetare critică a candidatului. De asemenea, este necesar un articol de cercetare, care este potrivit pentru publicare.

Cerințele de admitere

O onoare în comunicare este necesară, cu o medie minimă de 65%. Reglementarea generală în ceea ce privește durata programului de masterat se aplică în acest caz, de asemenea.

Data limită de depunere pentru acest grad este de 31 octombrie a anului precedent pentru primul semestru și 30 aprilie a aceluiași an, pentru al doilea semestru.

Detalii de contact

Nume: Dr. Ylva Rodny-Gumede Tel: 011 559 4112 / E-mail: yrodny-gumede@uj.ac.za... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Acest program este conceput pentru a facilita stăpânirea unui domeniu complex și de cunoștințe specializate în cadrul disciplinei Corporate Communication. Accentul aceste ... [+]

Acesta este un program avansat de studiu, care poate fi completat fie ca cursuri, fie ca un program de studiu pe bază de cercetare.

Acest program este conceput pentru a facilita stăpânirea unui domeniu complex și de cunoștințe specializate în cadrul disciplinei Corporate Communication. Accentul acestei calificări este dezvoltarea cunoștințelor și abilităților conceptuale la niveluri extrem de abstracte, care va facilita abilitățile tehnice, profesionale și de cercetare extrem de specializate și avansate în comunicare corporativă.

Cerințele de admitere

O diplomă de onoare în comunicare este necesară, cu o medie minimă de 65%. Data limită de depunere pentru acest grad este de 31 octombrie a anului precedent pentru primul semestru și 30 aprilie a aceluiași an, pentru al doilea semestru.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Acesta este un program avansat de studiu, care poate fi completat ca un program de studiu pe bază de cursuri. Acest program este conceput pentru a facilita stăpânirea unu ... [+]

Acesta este un program avansat de studiu, care poate fi completat ca un program de studiu pe bază de cursuri. Acest program este conceput pentru a facilita stăpânirea unui domeniu complex și specializat de cunoștințe în cadrul disciplinei de comunicare strategică. Din cauza unei convergență tot mai mare a celor Marketing Communications, Corporate Communications și relații cu publicul, programul va aborda integrarea dintre aceste discipline de comunicare.

Cerințele de admitere

O diplomă de onoare în domeniul Corporate sau comunicare de marketing sau conexe este necesară, cu o medie minimă de 65%. Data limită de depunere pentru acest grad este de 31 octombrie a anului precedent pentru primul semestru și 30 aprilie a aceluiași an, pentru al doilea semestru.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studentii pentru acest curs sunt necesare pentru cercetare, scrie și să prezinte o disertație completă (aproximativ 120 de pagini), sub îndrumarea unui supervizor. Depart ... [+]

MA în limba engleză (sau de cercetare Cursuri)

Studentii pentru acest curs sunt necesare pentru cercetare, scrie și să prezinte o disertație completă (aproximativ 120 de pagini), sub îndrumarea unui supervizor. Departamentul este capabil de a supraveghea subiecte în cele mai multe zone aflate sub incidența generală a studiilor de limba engleză, inclusiv Studii literare din Africa de Sud și post Colonialismului; Editarea textului; Medieval, renascentist și Studii romantice; și ficțiune contemporană.

Cerințele de admitere

Admiterea la masterat trebuie să fie aprobate de către președintele Departamentului.

Detalii de contact

Nume: Prof Karen Scherzinger Tel: 011 559 2493 / E-mail: kscherzinger@uj.ac.za... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studenții sunt obligați să completeze un curs cu privire la metodologiile SIA, cercetarea socială avansată (ASR), precum și o disertație minor pe un subiect aprobat, rele ... [+]

Studenții sunt obligați să completeze un curs cu privire la metodologiile SIA, cercetarea socială avansată (ASR), precum și o disertație minor pe un subiect aprobat, relevant. De asemenea, elevii dobândesc abilități și competențe SPSS.

Cerințele de admitere

O diplomă de onoare în una dintre următoarele discipline: Sociologie, Industrială Sociologie, Geografie, Filosofie, Studii istorice, Studii de Dezvoltare, Psihologie, Psihologie Industrială, Politică, guvernare publică, asistență socială și economie.

În cazul în care un student nu îndeplinește cerințele menționate mai sus, admiterea poate fi acordată de către decanul Facultății, la recomandarea președintelui Departamentului.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Pentru researchg gradul de studenți a scrie o disertație de aproximativ 45.000 de cuvinte sub supraveghere, pe o anumită temă, în consultare cu Departamentul. Subiectul t ... [+]

MA în Filosofie (cercetare)

Pentru acest grad elevii scrie o disertație de aproximativ 45.000 de cuvinte sub supraveghere, pe o anumită temă, în consultare cu Departamentul. Subiectul trebuie să fie în concordanță cu experiența lectorilor disponibile.

Cerințele de admitere

Pentru a fi admiși la acest grad, studenții trebuie să îndeplinească cerințele de admitere Departamentul (în plus față de cerințele de admitere ale Universității) și să demonstreze cunoștințele de metodologia de cercetare și istoria filozofiei. Unele dintre cerințele sunt [i] cel puțin 65%, media pentru gradul Onoruri în filosofie și [ii] prezentarea lucrărilor filosofice scrise făcut pentru gradul Onoruri. ar putea fi necesare examene orale suplimentare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

La un nivel mai avansat (studii de master), elevii sunt încurajați să colaboreze cu noi în domeniile noastre de expertiză, și anume romanul francez contemporan; Autobiogr ... [+]

La un nivel mai avansat (studii de master), elevii sunt încurajați să colaboreze cu noi în domeniile noastre de expertiză, și anume romanul francez contemporan; Autobiografie; Teatrul contemporan francez și literatura francofonă, pentru a-și dezvolta capacitățile de cercetare și de gândire critică. Departamentul francez Master este conceput pentru cercetători dedicați și constau în principal dintr-o disertație sau o teză.

Cerințele de admitere

Cerința de admitere pentru un Master este un grad de onoare în limba franceză.

Detalii de contact

Nume: Prof WA Kabwe-Segatti Tel: 011 559 2757 / E-mail: desirew@uj.ac.za

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Este necesară o disertație pe o temă de jurnalism, care oferă dovezi ale capacității critice simț și de cercetare a candidatului. De asemenea, este necesar un articol de ... [+]

Este necesară o disertație pe o temă de jurnalism, care oferă dovezi ale capacității critice simț și de cercetare a candidatului. De asemenea, este necesar un articol de cercetare, care este potrivit pentru publicare.

Cerințele de admitere

O diplomă de onoare în comunicare este necesară, cu o medie minimă de 65%. Data limită de depunere pentru acest grad este 31 octombrie a anului precedent pentru primul semestru și 30 aprilie a aceluiași an, pentru al doilea semestru.

Detalii de contact

Nume: Dna Elna Rossouw Tel: 011 559 3434 / E-mail: erossouw@uj.ac.za

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

MA cursuri în limba latină este, în principiu adresează studenților care ar dori să facă o disertație mai scurtă, împreună cu două module examinate. Un curs intensiv în l ... [+]

MA în limba latină (Cursuri)

MA cursuri în limba latină este, în principiu adresează studenților care ar dori să facă o disertație mai scurtă, împreună cu două module examinate. Un curs intensiv în limba latină este oferit pentru studenții intră în curs cu o diplomă de onoare în Civilizației clasică.

Cele două module analizate vor acoperi un studiu intensiv al istoriei romane, religie, literatură, filozofie, cultura sau arta si arhitectura.

Cerințele de admitere

O diplomă de onoare în cultura latină sau clasică duce la dDegree unui cursuri de master.

Detalii de contact

Nume: Prof JLP Wolmarans Tel: 011 559 2737 / E-mail: hansiew@uj.ac.za... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

O disertație pe o temă din literatura de specialitate sau lingvistica germană, care va atesta o capacitate critica si competenta de cercetare. ... [+]

O disertație pe o temă din literatura de specialitate sau lingvistica germană, care va atesta o capacitate critica si competenta de cercetare.

Cerințele de admitere

Condiție: Un Onoruri Gradul german, cu un minim de 65%.

Detalii de contact

Nume: Dr. Anne Baker Tel: 011 559 2717 / E-mail: abaker@uj.ac.za

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

MA cursuri în limba greacă este, în principiu adresează studenților care ar dori să facă o disertație mai scurtă, împreună cu două module examinate. MA în greacă are drep ... [+]

MA în limba greacă (Cursuri)

MA cursuri în limba greacă este, în principiu adresează studenților care ar dori să facă o disertație mai scurtă, împreună cu două module examinate. Un curs intensiv în limba greacă este oferit pentru studenții intră în curs cu o diplomă de onoare în Civilizației clasică. Cele două module analizate vor acoperi un studiu intensiv de limba greacă istorie, religie, literatură, filozofie, cultura sau arta si arhitectura. În teză scurt, elevii au posibilitatea de a concentra pe greacă clasică, elenistică greacă (Noul Testament și Părinți ai Bisericii), greacă greacă sau modernă bizantină.

Cerințele de admitere

O onoare în cultura greacă sau clasică duce la cursuri de cursuri de master.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Un student scrie o disertație pe un subiect în lingvistică sau literatură care să facă dovada capacității de a desfășura activități de cercetare. Acest document va fi de ... [+]

Un student scrie o disertație pe un subiect în lingvistică sau literatură care să facă dovada capacității de a desfășura activități de cercetare. Acest document va fi de aproximativ 100 de pagini.

Cerințele de admitere

Elevii care au obținut o licență de onoare, cu o marcă de cel puțin 60% (dar, de preferință, mai mare), în nordul sotho (Sesotho sa Lebowa / Sepedi) sau isiZulu se pot înregistra.

Detalii de contact

Nume: Dr. IK Mndawe Tel: 011 559 4662 / E-mail: ikmndawe@uj.ac.za

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Programul de cursuri în MA în semite limbi și culturi constă într-o disertație minore și cele două module. În modul de cercetare o disertație în cazul în care elevii să s ... [+]

MA în semite limbi și culturi (Cursuri)

Programul constă într-o disertație minore și cele două module enumerate mai jos. Studenți, în colaborare cu Departamentul, alege două module din lista de mai jos. Modulele sunt oferite de peste două semestre. Fiecare modul este examinat prin intermediul unui examen, cu o pondere de 45 credite fiecare. Minorul Teza are o pondere de 90 de credite.

Studenții se concentreze asupra arabă, Studii Islamice, ebraica (inclusiv studii evreiești) sau o limbă semitică inrudit. Modulele au următorul conținut generic:

Module obligatorii

Modulul 1: Metodologia cercetării literare Modulul 2: Analiza conținutului unui câmp selectat de cercetare Modulul 3: Minor disertație Cerințele de admitere ... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Programul postuniversitar în Lingvistică Aplicată și teorie literară, în desen pe domeniile de cunoaștere ale ambelor discipline sale, are ca scop nevoile de educație și ... [+]

MA în Lingvistică Aplicată

Programul postuniversitar în Lingvistică Aplicată și teorie literară, în desen pe domeniile de cunoaștere ale ambelor discipline sale, are ca scop nevoile de educație și de formare și de cercetare specializate ale practicienilor de limbi străine, cum ar fi traducători, interpreți, editori de text, planificatori de limbi străine, copywriteri, literare examinatori și profesori de limbi străine. Traducere și interpretariat sunt procese lingvistice, cognitive și textuale complexe care, printre altele, presupun, de asemenea, medierea socio-culturale.

Având în vedere complexitatea acestor activități și, prin urmare, caracterul interdisciplinar al practicii limbajului, aceste programe oferă un echilibru de cunoștințe și abilități teoretice, practice și experimentale. ... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Acest program de cursuri de master cuprinde una obligatorie și trei module electivă să fie finalizate și o disertație minor obligatorie. Modulul obligatoriu este un modul ... [+]

MA în Management Public și Guvernare (CW)

Acest program de cursuri de master cuprinde una obligatorie și trei module electivă să fie finalizate și o disertație minor obligatorie. Modulul obligatoriu este un modul Metodologia de cercetare, și este completat de trei module electivă suplimentare.

Disertație obligatorie este sub forma unui proiect de cercetare.

Structura Gradul de cursuri de master prevede fie pentru două persoane specializate sub focarele disciplinare, sau pentru o PMG general, să se concentreze printr-o alegere aleatorie a trei electives dintr-un posibil de nouă module disponibile. Un singur accent specializat este pe evaluarea managementului general de politici în sectorul public și de guvernare, iar al doilea se concentrează pe o specializare în managementul municipal avansat și de guvernare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Programul MA Politica de cercetare Master acoperă probleme în politică și Relații Internaționale. Un student trebuie să scrie o disertație pe o temă selectată fie din dom ... [+]

Programul MA Politica de cercetare Master acoperă probleme în politică și Relații Internaționale. Un student trebuie să scrie o disertație pe o temă selectată fie din domeniile de Științe Politice sau Relații Internaționale, dând dovada unei abordări critice și capacitatea de cercetare. Un articol gata de publicare trebuie să fie prezentate împreună cu disertație.

Cerințele de admitere

Elevii au nevoie de o rată de trecere de 65% la nivel de Onoruri.

Detalii de contact

Nume: Prof Deon Geldenhuys Tel: 011 559 2894 / E-mail: deong@uj.ac.za

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul programului este de a educa și instrui cercetătorii care pot contribui la dezvoltarea cunoștințelor la un nivel avansat. Gradul de master este câștigat prin comple ... [+]

Scopul programului este de a educa și instrui cercetătorii care pot contribui la dezvoltarea cunoștințelor la un nivel avansat. Gradul de master este câștigat prin completarea unui singur proiect de cercetare avansată, culminând cu producerea și acceptarea unui disertație.

Cerințele de admitere

O relevant licență Onoruri de ieri. Un "profesionist" Licenta, sau o Diplomă de studii aprofundate, cu o pregătire suficientă pentru a desfășura activități de cercetare cu un minim recomandat de 60% pentru toate modulele din ultimul an.

Criterii de selecție

În plus față de cerințele minime de admitere stabilite anterior, potențialii studenți pot fi obligați să prezinte un portofoliu de munca lor la un panou de interviu. Un portofoliu ar fi solicitat în cazul în care se cere dovezi suplimentare de pregătire a studenților de a efectua textuale sau de cercetare artefactual. În cazul cercetării textuale portofoliului ar conține exemple de cercetare scrise, iar în cazul cercetării artefactelor ar fi nevoie de un portofoliu cu un design.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Elevii dezvolta abilități avansate de cercetare cantitative și calitative în psihologie. Astfel de abilități pot conduce la o carieră de cercetare sau pe bază academice. ... [+]

Elevii dezvolta abilități avansate de cercetare cantitative și calitative în psihologie. Astfel de abilități pot conduce la o carieră de cercetare sau pe bază academice. trebuie să fie demonstrată aplicarea metodologiei de cercetare și comunicarea competentă a rezultatelor cercetării; studenții trebuie să fie, astfel, posibilitatea de a desfășura activități de cercetare independente. va fi necesară participarea atelierelor și / sau sesiuni de contact.

Cerințele de admitere

Cerința minimă de admitere este de 65%, într-o diplomă de onoare în psihologie, care în mod normal, ar fi fost obținut în decursul celor cinci ani anteriori.

Detalii de contact

Nume: Prof T Guse Tel: 011 559 3248 / E-mail: tguse@uj.ac.za... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

MA (psihologie clinică) Programul duce la înregistrarea în calitate clinică Psiholog cu Consiliul Profesional de Psihologie al Consiliului Sanatate profesii din Africa de ... [+]

MA (psihologie clinică) Programul duce la înregistrarea în calitate clinică Psiholog cu Consiliul Profesional de Psihologie al Consiliului Sanatate profesii din Africa de Sud (HPCSA).

Acest program full-time cuprinde spectrul larg de psihologie clinica. Programul constă dintr-o componentă de cercetare (finalizarea unei lucrări minore), precum și ateliere de lucru care participă, sesiuni de contact și lucrări practice.

După finalizarea cu succes a dDegree, studenții se aplică pentru un stagiu de practică în psihologie clinică. În conformitate cu reglementările de Departamentul de Sanatate, studenții trebuie să completeze un an de Serviciul comunitar după terminarea stagiului.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

MA (Consiliere Psihologie) Programul duce la înregistrarea în calitate de consiliere psiholog cu Consiliul Profesional de Psihologie al Consiliului Sanatate profesii din ... [+]

MA (Consiliere Psihologie) Programul duce la înregistrarea în calitate de consiliere psiholog cu Consiliul Profesional de Psihologie al Consiliului Sanatate profesii din Africa de Sud (HPCSA). Acest program full-time cuprinde spectrul larg de Consiliere Psihologie. Programul constă dintr-o componentă de cercetare (finalizarea unui minordissertation), precum și ateliere de lucru care participă, sesiuni de contact și lucrări practice.

După finalizarea cu succes a diplomei, studenții se aplică pentru un stagiu de practică în Consiliere Psihologie.

Cerințele de admitere

Elevii ar trebui să fie în posesia unui grad Onoruri sau un grad echivalent în Psihologie. Elevii sunt admiși în program, după ce au fost evaluate în calitate de candidați adecvați de către departamentul printr-un proces de selecție. Numărul de studenți permise în program este determinată de disponibilitatea personalului, disponibilitatea stagiilor și cerințele pieței. Data limită de depunere și datele de selecție sunt stabilite anual de către departamentul. Formularele de cerere și informații pot fi obținute de la departamentul.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studentul trebuie să dezvolte abilitățile intelectuale și profesionale pentru a furniza dovada capacității de a produce în mod independent, activitatea științifică la un ... [+]

Studentul trebuie să dezvolte abilitățile intelectuale și profesionale pentru a furniza dovada capacității de a produce în mod independent, activitatea științifică la un nivel acceptabil. Acest lucru va necesita o competență în aplicarea metodologiei de cercetare conexe, capacitatea de a efectua și de a finaliza un studiu aprobat de cercetare, competenta orala si scrisa pentru a prezenta rezultatele și constatările, precum și maturitatea academică și personală pentru a reflecta critic cu privire la toate aspectele studiului.

Cerințele de admitere

O calificare de onoare în psihologie industrială la nivelul NQF 7 sau 8, cu un minim de mediu de 65%. Metode statistice sau tehnici analitice trebuie să fi fost incluse în programele de licență. studenții potențiali trebuie să fi trecut un modul în metodologia de cercetare la nivel de onoruri 8 CNCIS. Experiența legată care este considerat relevant și suficient de către Departamentul de Psihologie Industrială și Managementul oamenilor vor fi, de asemenea, evaluate. constrângeri numărul de studenți necesită un proces de selecție.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

În modul de cursuri candidatul trebuie să finalizeze cu succes curs avansat în teoria socială, curs avansat în Metodologia cercetării sociale și cercetarea completă și sc ... [+]

MA în sociologie (Cursuri)

Candidatul trebuie să finalizeze cu succes curs avansat în Teoria socială, curs avansat în Metodologia cercetării sociale și cercetarea completă și scrie o disertație minor pe un subiect aprobat, relevant.

Cerințele de admitere

Admiterea va fi luată în considerare pentru un student care se află în posesia unui universitate pe baza Onoruri de calificare în Sociologie / Sociologie industriale pe Level 7 CNCIS. În cazul în care un student nu îndeplinește cerințele menționate mai sus, admiterea poate fi acordată de către decanul Facultății, la recomandarea președintelui Departamentului.

Detalii de contact

Nume: Dr Liela Groenewald Tel: 011 559 2884 / E-mail: lielagr@uj.ac.za... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Candidatul trebuie să finalizeze cu succes curs avansat în Teoria socială, curs avansat în Metodologia cercetării sociale și cercetarea completă și scrie o disertație min ... [+]

MA în Sociologie Industrială (Cursuri)

Candidatul trebuie să finalizeze cu succes curs avansat în Teoria socială, curs avansat în Metodologia cercetării sociale și cercetarea completă și scrie o disertație minor pe un subiect aprobat, relevant. De asemenea, elevii dobândesc abilități și competențe SPSS.

Cerințele de admitere

accesul studenților vor fi luate în considerare pentru un student care se află în posesia unui universitate pe baza Onoruri de calificare în Sociologie / Sociologie industriale pe 7 la nivelul NQF. În cazul în care un student nu îndeplinește cerințele menționate mai sus, admiterea poate fi acordată de către decanul Facultății, la recomandarea președintelui Departamentului.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Această zonă cuprinde o disertație de cercetare pe o temă din Vechiul Testament (VT) sau Noul Testament (NT) sau o combinație de teme din VT și NT. Programul de master es ... [+]

Această zonă cuprinde o disertație de cercetare pe o temă din Vechiul Testament (VT) sau Noul Testament (NT) sau o combinație de teme din VT și NT. Programul de master este prin natura sa un studiu avansat fie clădirea din VT sau NT pe cunoștințele în domeniile deja obținute la nivel de onoare. Programul este o lucrare scrisă pe o temă din Vechiul sau Noul Testament.

Cerințele de admitere

Studii biblice Onoruri sau o calificare echivalentă este o condiție prealabilă, precum și cerințele generale de admitere la universitate pentru programul de masterat. Greacă sau ebraică până la nivelul doi ani poate fi necesară în funcție de domeniul de studiu și de cercetare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestui program este de a explora o gamă largă de forme de comunicare umană dintr-o varietate de perspective care leagă local și global și sunt înrădăcinate în con ... [+]

MA în Studii de comunicare (Cursuri)

Scopul acestui program este de a explora o gamă largă de forme de comunicare umană dintr-o varietate de perspective care leagă local și global și sunt înrădăcinate în contexte africane și experiențe. Curriculum-ul nostru dezvolta o abordare inovatoare, studii de participare, care abordează contextele de comunicare, culturale și sociale specifice în care ne desfășurăm activitatea. Ca un program de inerent interdisciplinar și flexibil, MA în Studii de comunicare se intersectează cu o multitudine de domenii și în științele umaniste și sociale, și oferă o oportunitate de a explora complementaritatea și interconexiunea lor.

... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Un program de studiu avansat de cursuri, plus o disertație minore sunt necesare sau prin cercetări care să conducă la o disertație de aproximativ 120 de pagini. ... [+]

MA în Studii De Dezvoltare (Cursuri)

Sunt necesare un program de studii avansate de cursuri, plus o disertație minor.

Semestrul 1

Modulul 1: Teorii de dezvoltare critice Modulul 2: Politica socială Modulul 3: Avansat Metodologia de cercetare

Semestrul 2

Modulul 4: Managementul de Dezvoltare Modulul 5: Disertatie Minor Module 1-4 contribuie cu 50% la nota finală și modulul 5 contribuie cu 50%. Cerințele de admitere

O diplomă de onoare în Studii de Dezvoltare și un semn curs de finală de cel puțin 65%, în disciplina particular. Având în vedere caracterul interdisciplinar al studiilor de dezvoltare, solicitanții (pentru AM) din alte științe sociale Grade cu conținut Studii de dezvoltare sunt încurajate și vor fi procesate prin recunoașterea Universității din comisia învățării anterioare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestei calificări este de a oferi studenților cu capacitatea de a desfășura activități de cercetare avansată, să folosească o perspectivă analitică într-o zonă de ... [+]

Scopul acestei calificări este de a oferi studenților cu capacitatea de a desfășura activități de cercetare avansată, să folosească o perspectivă analitică într-o zonă definită de investigare textuale, pentru a înregistra rezultatele cercetării într-un format acceptabil, și să utilizeze aceste competențe în așa fel pentru a promova / oportunitățile sale de dezvoltare intelectuală, activități lucrative și activitatea socială semnificativă. Un subiect este selectat în consultare cu lectorul.

Cerințele de admitere

Candidatul trebuie să prezinte o propunere privind o zonă definită în mod clar de analiză textuală. Propunerea trebuie să dezvăluie o înțelegere a procedurii de cercetare corectă, deținerea cunoștințelor relevante a conținutului subiectului, precum și abilitățile teoretice și metodologice necesare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Pentru acest grad, candidatul trebuie să completeze de cercetare și de a scrie o disertație pe un subiect aprobat, relevant. ... [+]

Candidatul trebuie să completeze de cercetare și de a scrie o disertație pe un subiect aprobat, relevant.

Cerințele de admitere

Admiterea va fi luată în considerare pentru un student care se află în posesia unui universitate pe baza Onoruri de calificare în Studii Urbane pe Level 7 CNCIS. În cazul în care un student nu îndeplinește cerințele menționate mai sus, admiterea poate fi acordată de către decanul Facultății, la recomandarea președintelui Departamentului.

Detalii de contact

Nume: Dr Liela Groenewald Tel: 011 559 2884 / E-mail: lielagr@uj.ac.za

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

University of Johannesburg

Scopul principal al Master în Management De Mediu minor-disertație cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce înde ... [+]

Scopul principal al Master în Management De Mediu minor-disertație cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerințele unei componente de cercetare specifice, astfel încât studenții să poată să stăpânească abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențe de lucru pe teren necesare, cum ar fi inovare, de luare a deciziilor, gândire strategică și abilități de organizare. Un minor disertație cu cursuri de Master în Management De Mediu constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivel de 8 sub forma unui proiect de cercetare, scrise ca un minor disertație.

Gradul cere un înalt nivel de cunoaștere și înțelegere intelectuală și teoretice în probleme ce țin de domeniul de studiu și a raționamentului critic, formularea, analiza și evaluarea unei probleme specifice în domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al Master în Botanică minor Teza cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerințele ... [+]

Scopul principal al Master în Botanică minor Teza cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerințele unei componente de cercetare specifice, astfel încât studenții să poată să stăpânească abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențe de lucru pe teren necesare, cum ar fi inovația , de luare a deciziilor, gândire strategică și abilități de organizare. Un minor disertație cu cursuri de Master în Botanică constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivel de 8 sub forma unui proiect de cercetare, scrise ca un minor disertație.

Gradul cere un înalt nivel de cunoaștere și înțelegere intelectuală și teoretice în probleme ce țin de domeniul de studiu și a raționamentului critic, formularea, analiza și evaluarea unei probleme specifice în domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al Master în Fizică minoră-disertație cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc ceri ... [+]

Scopul principal al Master în Fizică minoră-disertație cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerințele unei componente de cercetare specifice, astfel încât studenții să poată să stăpânească abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențe de lucru pe teren necesare, cum ar fi inovația , de luare a deciziilor, gândire strategică și abilități de organizare. Un minor disertație cu cursuri de Master în Fizică constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivel de 8 sub forma unui proiect de cercetare, scrise ca un minor disertație.

Gradul cere un înalt nivel de cunoaștere și înțelegere intelectuală și teoretice în probleme ce țin de domeniul de studiu și a raționamentului critic, formularea, analiza și evaluarea unei probleme specifice în domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al Master în Geologie minoră-disertație cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc ce ... [+]

Scopul principal al Master în Geologie minoră-disertație cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerințele unei componente de cercetare specifice, astfel încât studenții să poată să stăpânească abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențe de lucru pe teren necesare, cum ar fi inovația , de luare a deciziilor, gândire strategică și abilități de organizare. Un minor disertație cu cursuri de Master în Geologie constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivel de 8 sub forma unui proiect de cercetare, scrise ca un minor disertație.

Gradul cere un înalt nivel de cunoaștere și înțelegere intelectuală și teoretice în probleme ce țin de domeniul de studiu și a raționamentului critic, formularea, analiza și evaluarea unei probleme specifice în domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al Master în informatică minoră-disertație cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc ... [+]

Scopul principal al Master în informatică minoră-disertație cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerințele unei componente de cercetare specifice, astfel încât studenții să poată să stăpânească abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențe de lucru pe teren necesare, cum ar fi inovare, de luare a deciziilor, gândire strategică și abilități de organizare. Un minor disertație cu cursuri de Master în informatică este format dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivel de 8 sub forma unui proiect de cercetare, scrise ca un minor disertație.

Gradul cere un înalt nivel de cunoaștere și înțelegere intelectuală și teoretice în probleme ce țin de domeniul de studiu și a raționamentului critic, formularea, analiza și evaluarea unei probleme specifice în domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al Master în informatică minoră-disertație cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc ... [+]

Scopul principal al Master în informatică minoră-disertație cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerințele unei componente de cercetare specifice, astfel încât studenții să poată să stăpânească abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențe de lucru pe teren necesare, cum ar fi inovația , de luare a deciziilor, gândire strategică și abilități de organizare. Un minor disertație cu cursuri MSc în informatică este format dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivel de 8 sub forma unui proiect de cercetare, scrise ca un minor disertație.

Gradul cere un înalt nivel de cunoaștere și înțelegere intelectuală și teoretice în probleme ce țin de domeniul de studiu și a raționamentului critic, formularea, analiza și evaluarea unei probleme specifice în domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al Master în matematică minor Teza cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerințe ... [+]

Scopul principal al Master în matematică minor Teza cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerințele unei componente de cercetare specifice, astfel încât studenții să poată să stăpânească abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențe de lucru pe teren necesare, cum ar fi inovația , de luare a deciziilor, gândire strategică și abilități de organizare. Un minor disertație cu cursuri de Master în matematică constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivel de 8 sub forma unui proiect de cercetare, scrise ca un minor disertație.

Gradul cere un înalt nivel de cunoaștere și înțelegere intelectuală și teoretice în probleme ce țin de domeniul de studiu și a raționamentului critic, formularea, analiza și evaluarea unei probleme specifice în domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al Master în Nanostiinta minor Teza cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerinț ... [+]

Scopul principal al Master în Nanostiinta minor Teza cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerințele unei componente de cercetare specifice, astfel încât studenții să poată să stăpânească abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențe de lucru pe teren necesare, cum ar fi inovația , de luare a deciziilor, gândire strategică și abilități de organizare. Un minor disertație cu cursuri de Master în Nanoștiință constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivel de 8 sub forma unui proiect de cercetare, scrise ca un minor disertație.

Gradul cere un înalt nivel de cunoaștere și înțelegere intelectuală și teoretice în probleme ce țin de domeniul de studiu și a raționamentului critic, formularea, analiza și evaluarea unei probleme specifice în domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al Master în statistică matematică minoră-disertație cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce î ... [+]

Scopul principal al Master în statistică matematică minoră-disertație cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerințele unei componente de cercetare specifice, astfel încât studenții să poată să stăpânească abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențe de lucru pe teren necesare, cum ar fi inovare, de luare a deciziilor, gândire strategică și abilități de organizare. Un minor disertație cu cursuri de Master în statistică matematică este format dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivel de 8 sub forma unui proiect de cercetare, scrise ca un minor disertație.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al Master în tehnologia informației minore-disertație cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce ... [+]

Scopul principal al Master în tehnologia informației minore-disertație cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerințele unei componente de cercetare specifice, astfel încât studenții să poată să stăpânească abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențe de lucru pe teren necesare, cum ar fi inovare, de luare a deciziilor, gândire strategică și abilități de organizare. Un minor disertație cu cursuri de Master în Tehnologia Informației constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivel de 8 sub forma unui proiect de cercetare, scrise ca un minor disertație.

... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al Master în zoologie minor disertație cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cer ... [+]

Scopul principal al Master în zoologie minor disertație cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerințele unei componente de cercetare specifice, astfel încât studenții să poată să stăpânească abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențe de lucru pe teren necesare, cum ar fi inovația , de luare a deciziilor, gândire strategică și abilități de organizare. Un minor disertație cu cursuri MSc în zoologie constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivel de 8 sub forma unui proiect de cercetare, scrise ca un minor disertație.

Gradul cere un înalt nivel de cunoaștere și înțelegere intelectuală și teoretice în probleme ce țin de domeniul de studiu și a raționamentului critic, formularea, analiza și evaluarea unei probleme specifice în domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al Master în Biochimie minor-disertație cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc ce ... [+]

Scopul principal al Master în Biochimie minor-disertație cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerințele unei componente de cercetare specifice, astfel încât studenții să poată să stăpânească abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențe de lucru pe teren necesare, cum ar fi inovația , de luare a deciziilor, gândire strategică și abilități de organizare. Un minor disertație cu cursuri de Master în Biochimie constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivel de 8 sub forma unui proiect de cercetare, scrise ca un minor disertație.

Gradul cere un înalt nivel de cunoaștere și înțelegere intelectuală și teoretice în probleme ce țin de domeniul de studiu și a raționamentului critic, formularea, analiza și evaluarea unei probleme specifice în domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al Master în Geografie minor Teza cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerințel ... [+]

Scopul principal al Master în Geografie minor Teza cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerințele unei componente de cercetare specifice, astfel încât studenții să poată să stăpânească abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențe de lucru pe teren necesare, cum ar fi inovația , de luare a deciziilor, gândire strategică și abilități de organizare. Un minor disertație cu cursuri de Master în Geografie constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivel de 8 sub forma unui proiect de cercetare, scrise ca un minor disertație.

Gradul cere un înalt nivel de cunoaștere și înțelegere intelectuală și teoretice în probleme ce țin de domeniul de studiu și a raționamentului critic, formularea, analiza și evaluarea unei probleme specifice în domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al Master în Matematică Aplicată minoră-disertație cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce înd ... [+]

Scopul principal al Master în Matematică Aplicată minoră-disertație cu cursuri este de a oferi studenților cu studii avansate de specialitate și de formare în timp ce îndeplinesc cerințele unei componente de cercetare specifice, astfel încât studenții să poată să stăpânească abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențe de lucru pe teren necesare, cum ar fi inovare, de luare a deciziilor, gândire strategică și abilități de organizare. Un minor disertație cu cursuri de Master în Matematică Aplicată constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivel de 8 sub forma unui proiect de cercetare, scrise ca un minor disertație.

Gradul cere un înalt nivel de cunoaștere și înțelegere intelectuală și teoretice în probleme ce țin de domeniul de studiu și a raționamentului critic, formularea, analiza și evaluarea unei probleme specifice în domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media