Citește Descrierea Oficială

Vibrant, multicultural și dinamic, Universitatea din Johannesburg (UJ) împărtășește ritmul și energia cosmopolit Johannesburg, orașul al cărui nume îl poartă. Cu mândrie din Africa de Sud, universitatea este în viață până la rădăcinile sale africane, și bine pregătit pentru rolul său în actualising potentialul că învățământul superior are pentru dezvoltarea continentului.

Povestea de succes fenomenal de la Universitatea este una care a surprins criticii și a câștigat peste sceptici. Fiind o instituție care se mândrește cu excelența accesibilă, după doar 11 ani UJ sa stabilit ca o instituție de excelență la nivel mondial și de statură de clasă mondială.

În primii cinci ani de existență, UJ dublat producția acreditat de cercetare și a crescut numărul de distinși președinților de cercetare din Africa de Sud de la nici unul la șapte. Această realizare remarcabilă a fost atins cu mult înainte de obiectivul stabilit pentru 2015. Rezultatul de cercetare 2010 a fost rezultatul dorinței UJ lui, în perioada inițială, pentru a stabili UJ ca o universitate bine-de cercetare axat.

UJ este primul și singurul universitate din Africa admise la consorțiul foarte respectat de 28 de universități de cercetare intensivă din lume, Universitas 21 - o aprobare important al statura internațională tot mai mare de UJ.

UJ are de clasă mondială, programe academice recunoscute la nivel internațional, pe baza curriculum informat de evoluțiile de ultimă oră, atât universitare și educație postuniversitară. Programele UJ lui, în termen de nouă facultăți, sunt concepute pentru a pregăti studenții pentru piața muncii și pentru cetățenie globală. Universitatea are patru campusuri, respectiv Campus Auckland Park Bunting Road; Campus Auckland Park Kingsway; Campus Doornfontein; și Campus Soweto.

Pe baza alegerile Elevii Orange Carpet primul an UJ lui - cei cu un scor egal cu APS și mai mare de 40 de puncte - programele emblematice includ: Contabilitate; Electrice si Electronice / Mecanica / civilă / Inginerie Minerit; LLB / BA legii / Legea BCom; Matematică / Matematică Aplicată; IT / Informatică; Fiziologie umană; Optometrie; Finanțe; Psihologie; și formarea profesorilor.

În scopul de a face obiectivele didactice, de cercetare și inovare UJ o realitate, UJ are, în ultimii opt ani, a investit în exces de R2 miliarde în modernizarea și extinderea instalațiilor de viață și de învățare pe toate campusuri sale și pentru a crea o în condiții de siguranță și , învățare de clasă mondială sigur și mediu de cercetare atât pentru personal și studenți.

UJ introdus, de asemenea dispozitive portabile (o tabletă sau laptop) în săli de clasă primul an în 2014, în încercarea de a conecta aceste minți tinere cu lumea de e-cunoaștere că acestea sunt în creștere în, și de a transforma capacitatea lor de a contribui și să concureze.

Absolvent rata de succes UJ lui devine 83,4%, iar producția globală anuală absolvent este în exces de 11.400 de studenți. Primul an Programul University Experiența (FYE), o inițiativă care oferă armare abilități academice, cu un accent pe studenți mentorat colegi, este unul dintre programele de sprijin care ajuta facilita tranziția de la școală la universitate. Aproape 1.300 de tutori pentru studenți, selectați din al treilea nivel de an și până, acționează ca o interfață între studenți și cadre didactice. UJ a introdus, de asemenea, consilieri academice din locuinte Universitatea și aprobat facilități off-campus de cazare. În Programul de excelență academică UJ, la 250 de consilieri studențești sunt de servire 2000 de studenți din primul an în 25 de locuințe.

Notabile, de asemenea, este faptul că UJ, cu mai mult de 49500 de studenți; 2300 studenții internaționali; 6.700 de absolventi si cadre didactice de renume, este o instituție cu o rată de absolvire admirabil. UJ este acasa, la 133 de cercetători au evaluat, dintre care șase sunt A-evaluat, și are șapte scaune Fundației National de Cercetare. În plus, se produce cel mai mare număr de contabili negre din toate universitățile acreditate rezidențiale din țară.

În timp ce UJ urmărește excelența la nivel mondial și statura, Universitatea are în vedere fiind receptiv la nivel național într-un mod care numai UJ poate. În acest sens, printre șase universități de conducere din Africa de Sud, doar UJ oferă cu succes acces la aproape 2.000 de studenți din primul an, care provin din cele mai sărace comunități, oferindu-le, în cazul în care este necesar, cu o finanțare de top-up NSFAS, burse și două mese sănătoase pe zi .

În următorii zece ani, UJ a stabilit șase obiective strategice, și anume:

Excelenta la nivel mondial în cercetare și inovare.
Excelenta la nivel mondial în predare și învățare.
O Fit Profil internațional pentru Excelență Globală și Statura.
O experienta remarcabila student.
Active Global Reputație Management, și
O instituție și People Fit pentru Excelență Globală și Statura.

Viziune

O universitate internațională de alegere, ancorat în Africa, modelarea dinamic pe viitor.

Misiune

Inspirând comunitatea sa de a transforma și de a servi umanitatea prin inovare și căutarea colaborativă a cunoștințelor.

valori

IMAGINAȚIE CONVERSAŢIE REGENERARE FUNDATIA ETIC

Modelarea viitorului

gândire independent
Dezvoltarea unei identități cosmopolit
Expozante ambiție și unitate
Adoptarea unor abordări antreprenoriale

Învățând împreună din diversitatea noastră

Luarea de decizii înțelepte în mod colectiv

Practicarea in mod semnificativ unul cu altul
Afiseaza respect reciproc
consultatively de conducere

În curs de dezvoltare durabilă prin contribuția creativă

Introspecting de reînnoire

Novator pentru binele comun
Ceea ce face schimbări pozitive
Profitând de oportunitățile trecut cu vederea

Prețui libertatea academică

Încercarea de echilibru în căutarea cunoașterii

Provocările cu care se confruntă cu curaj și încredere câștigând
Hotărând în mod responsabil de a fi corecte, coerente și transparente
Participarea și ajutând comunitatea (Ubuntu) *
  • Ubuntu este capacitatea de a -și exprima compasiunea, dreptatea, reciprocitate, demnitate, armonie și umanitatea în interesul construirii, menținerii și consolidării comunității. Ubuntu vorbește noastră inter-connectedness, umanitatea noastră comună și responsabilitatea fiecăruia care decurge din conexiunea noastră.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of Johannesburg

Scopul principal al masteratului în chimie este de a oferi studenților o educație specializată avansată și pregătire, respectând în același timp cerințele unei componente ... [+]

MTech Chimie

Scopul principal al Chimiei MTech este de a oferi studenților o educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele unei componente specifice de cercetare, astfel încât studenții să poată stăpâni abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențele necesare de lucru pe teren, precum inovarea, luarea deciziilor, strategice abilități de gândire și de organizare.

O disertație bazată pe Chimie MTech constă dintr-un studiu cuprinzător al unei zone specializate în domeniul specializării, raportată și prezentată sub forma unei disertații la sfârșitul programului. Gradul necesită un nivel ridicat de cunoștințe intelectuale și teoretice și o perspectivă asupra problemelor legate de domeniul de studiu și al raționamentului critic, formulării, analizei și evaluării unei probleme specifice din domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul Master of Tourism and Hospitality Management este de a dezvolta capacitatea studentului de a pune întrebări, analiza și interpretarea problemelor legate de turism ... [+]

Scopul Master of Tourism and Hospitality Management este de a dezvolta capacitatea studentului de a pune întrebări, analiza și interpretarea problemelor legate de turism și managementul ospitalității într-un context global, cu accent pe sectoare specifice industriei. Acest scop este realizat prin livrarea unei disertații bazate pe cercetare la nivelul Master, unde studentul va arăta dovezi ale cercetării științifice și capacitatea de a reflecta în contextul managementului turismului și al ospitalității.

Prin urmare, programul ajută la dezvoltarea profesională continuă a managerilor și liderilor în turism și managementul ospitalității.

Cerințele de admitere... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

În MCom în Business Management (CW), studentul trebuie să dezvolte competențe intelectuale și abilități practice în stăpânirea, analiza, interpretarea și aplicarea princi ... [+]

MCom în Business Management

Studentul trebuie să dezvolte competențe intelectuale și abilități practice în stăpânirea, analiza, interpretarea și aplicarea principiilor de bază și avansate ale managementului în diferitele unități funcționale ale organizației de afaceri și să poată reflecta asupra deciziilor și aplicațiilor manageriale și pentru a evalua efectul în contextul holistic al managementului ca practică.

Cerințele de admitere

Un potențial student ar trebui să dețină o calificare BCom Hons sau o calificare echivalentă de patru ani cu statut de Onoruri (excluzând BTech) cu un nivel minim de competență la nivelul NQF 8. Acei candidați care nu dețin o calificare în Management sunt direcționat către un an de trecere înainte de a fi acceptat în programul MCom (Business Management). Anul de legătură cuprinde patru module: economie, managementul afacerilor, contabilitate și drept corporativ. Studenții care nu finalizează anul de păstrare păstrează creditele obținute până la acea etapă. Un potențial student ar trebui să aibă o medie de 60% pentru gradul de onoare obținut. Domeniile de specialitate individuale pot avea cerințe diferite. Un potențial student ar trebui să aibă cel puțin 2 ani de experiență în industrie. Studenții trebuie să dețină competența adecvată a limbii engleze prin trecerea unui test de alfabetizare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Acest program este bazat pe cercetare, fără niciun curs de curs. Studenții și conducătorii lor de studiu decid un subiect de cercetare după care studentul urmează un prog ... [+]

Acest program este bazat pe cercetare, fără niciun curs de curs. Studenții și conducătorii lor de studiu decid un subiect de cercetare după care studentul urmează un program de cercetare convenit până la finalizarea disertației. Studiile pot fi de natură cantitativă sau calitativă sau o combinație a ambelor. Studenții sunt, de asemenea, susținuți prin intermediul serviciilor de asistență statistică universitară în proiectarea chestionarelor și interpretarea datelor. Studenții care efectuează diploma MCom trebuie să aibă un BCom (Onoruri) în domeniul studiilor, în timp ce studenții din MPhil pot proveni din alte discipline, cu condiția să aibă fundamentul academic necesar pentru domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul calificării este de a dezvolta competența aplicată a studentului la un nivel avansat (executiv) în stăpânirea, analiza, interpretarea și înțelegerea principiilor ș ... [+]

Scopul calificării este de a dezvolta competența aplicată a studentului la un nivel avansat (executiv) în stăpânirea, analiza, interpretarea și înțelegerea principiilor și metodelor de performanță, schimbare și dezvoltare organizațională. Calificarea pune studentul în situația de a se înregistra ca practicant de personal la Consiliul de administrație din Africa de Sud a Practicii de personal. De asemenea, echipează elevul pentru a lucra ca manager de resurse umane sau specialist în dezvoltare organizațională la un nivel avansat în organizații. Calificarea va permite studenților să lucreze în continuare ca consultanți în propriile afaceri, precum și consultanță în afaceri.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Acest program este bazat pe cercetare, fără niciun curs de curs. Studenții și conducătorii lor de studiu decid un subiect de cercetare după care studentul urmează un prog ... [+]

Acest program este bazat pe cercetare, fără niciun curs de curs. Studenții și conducătorii lor de studiu decid un subiect de cercetare după care studentul urmează un program de cercetare convenit până la finalizarea disertației. Studiile pot fi de natură cantitativă sau calitativă sau o combinație a ambelor. Studenții sunt, de asemenea, susținuți prin intermediul serviciilor de asistență statistică universitară în proiectarea chestionarelor și interpretarea datelor.

Studenții care efectuează diploma MCom trebuie să aibă un BCom (Onoruri) în domeniul studiilor, în timp ce studenții din MPhil pot proveni din alte discipline, cu condiția să aibă fundamentul academic necesar pentru domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studenții ar trebui să dezvolte abilitățile intelectuale și profesionale care le oferă posibilitatea de a demonstra dovezi ale lucrărilor științifice independente și orig ... [+]

Studenții ar trebui să dezvolte abilitățile intelectuale și profesionale care le oferă posibilitatea de a demonstra dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale. Această calificare va oferi studentului posibilitatea de a afișa competența în aplicarea metodologiei de cercetare aferente, comunicarea scrisă și / sau orală corespunzătoare a procesului de cercetare și a rezultatelor, precum și de a reflecta asupra procesului de cercetare și a rezultatelor.

Cerințele de admitere

O diplomă de onoare adecvată în domeniul mai larg al managementului resurselor umane, psihologiei industriale, dezvoltării resurselor umane sau relațiilor de muncă. Studenții ar fi trebuit să se distingă anterior ca manageri sau manageri de resurse umane, cu experiență de muncă considerabilă în organizații (minimum 3-5 ani). Studenții trebuie să fie alfabetizați pe calculator și să aibă acces la internet cu un modul Honors în metodologie de cercetare (NQF nivel 8 sau 9) și, în medie, cel puțin 65% pentru diploma de onoare. Restrângerile de număr ale studenților necesită un proces de selecție constând dintr-un centru de evaluare de zi întreagă și evaluări psihometrice.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul calificării este de a dezvolta competența aplicată a elevului la un nivel avansat în stăpânirea analizei, interpretării și înțelegerii principiilor și metodelor ps ... [+]

Scopul calificării este de a dezvolta competența aplicată a elevului la un nivel avansat în stăpânirea analizei, interpretării și înțelegerii principiilor și metodelor psihologice industriale. Acesta pune studentul în situația de a se înregistra ca psiholog industrial (cu Consiliul Profesional de Psihologie din Africa de Sud) pentru a lucra la un nivel avansat în domeniile Managementului resurselor umane și psihologiei industriale.

Cerințele de admitere

O calificare Honour în psihologie industrială la nivelul NQF 7 sau 8 cu o medie de minimum 65%. Metodele statistice sau tehnicile analitice trebuie să fi fost incluse în programele de studii universitare. Studenții potențiali trebuie să fi trecut un modul în metodologia de cercetare la nivel de onoare NQF 7. Experiența conexă care este considerată relevantă și suficientă de către Departamentul de Psihologie Industrială și Managementul Persoanelor va fi, de asemenea, evaluată. Limitările de număr ale studenților necesită un proces de selecție.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studenții ar trebui să dezvolte abilitățile intelectuale și profesionale care le oferă posibilitatea de a demonstra dovezi ale lucrărilor științifice independente și orig ... [+]

Studenții ar trebui să dezvolte abilitățile intelectuale și profesionale care le oferă posibilitatea de a demonstra dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale. Această calificare va oferi studentului oportunitatea de a afișa competențe în aplicarea metodologiei de cercetare aferente și a procesului de cercetare și a rezultatelor.

Cerințele de admitere

Se poate aplica studentul care deține o calificare BCom Honors la nivelul 7 sau 8 NQF. Decanul Facultății de Management poate refuza admiterea unui student la calificarea de master, în cazul în care consideră că mediul academic al studentului este inadecvat.

Durata programuluiCu normă întreagă: minim 1 an, maxim 2 aniPart-time: minim 2 ani, maxim 3 aniDetalii de contact... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studentul trebuie să dezvolte competențe de specialitate aplicate în stăpânirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor de audit în domeniul auditu ... [+]

Studentul trebuie să dezvolte competențe de specialitate aplicate în stăpânirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor de audit în domeniul auditului. Un student calificat ar trebui să arate dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale prin disertația de master.

Cerințe de admitere: Un potențial student trebuie să dețină o calificare de licență în comerțul Honour orientată în contabilitate pe noul nivel NQF 8 / vechiul nivel NQF 7, care este considerat aplicabil de Departamentul de Contabilitate. Finalizarea înregistrării pentru program (și / sau înregistrarea continuă) este supusă solicitanților care respectă cerințele specifice departamentului. Aceste cerințe includ, de obicei, lucrări pregătitoare care conduc la o propunere de cercetare care este aprobată de departament. Exemple posibile de lucrări pregătitoare sunt lectură prealabilă, recenzii de literatură, elaborarea conceptelor și finalizarea cu succes a cursurilor scurte care vizează dezvoltarea abilităților și / sau a cunoștințelor. De asemenea, candidații pot fi solicitați să își apere cu succes propunerile de cercetare în cadrul sesiunilor de discuții speciale.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studentul trebuie să dezvolte competențe aplicate în domeniul stăpânirii, interpretării, înțelegerii, analizei și aplicării principiilor de audit pe computer în domeniul ... [+]

Studentul trebuie să dezvolte competențe aplicate în domeniul stăpânirii, interpretării, înțelegerii, analizei și aplicării principiilor de audit pe computer în domeniul auditului computerului. Un student calificat ar trebui să arate dovezi ale unei lucrări științifice independente și originale printr-o disertație cu scop limitat.

Cerințe de admitere: Un potențial student ar trebui să dețină o calificare de onoare sau o diplomă postuniversitară într-un domeniu de audit computerizat aferent, la nivelul NQF nou 8 / nivelul NQF vechi 7. În mod alternativ, orice altă calificare de patru ani pe NQF nivel 8 / Vechi nivel NQF 7 și experiența de audit practic aferentă, considerată relevantă și suficientă de către Departamentul de Contabilitate. Departamentul de Contabilitate poate solicita un studiu pregătitor și un examen de acces. Va urma un proces de selecție.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Elevul trebuie să dezvolte competențe de specialitate aplicate în stăpânirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor contabile în domeniul contabil ... [+]

Elevul trebuie să dezvolte competențe de specialitate aplicate în stăpânirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor contabile în domeniul contabilității financiare. Un student calificat ar trebui să arate dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale prin disertația de master.

Cerințe de admitere: Un potențial student trebuie să dețină o licență de licență în comerț orientată pe contabilitate pe noul nivel NQF 8 / vechiul nivel NQF 7, care este considerat aplicabil de Departamentul de Contabilitate. Finalizarea înregistrării pentru program (și / sau înregistrarea continuă) este supusă solicitanților care respectă cerințele specifice departamentului. Aceste cerințe includ, de obicei, lucrări pregătitoare care conduc la o propunere de cercetare care este aprobată de departament. Exemple posibile de lucrări pregătitoare sunt lectură prealabilă, recenzii de literatură, elaborarea conceptelor și finalizarea cu succes a cursurilor scurte care vizează dezvoltarea abilităților și / sau a cunoștințelor. De asemenea, candidații pot fi solicitați să își apere cu succes propunerile de cercetare în cadrul sesiunilor de discuții speciale.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studentul ar trebui să dezvolte competența aplicată de specialitate în stăpânirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor contabile în domeniul con ... [+]

Studentul ar trebui să dezvolte competența aplicată de specialitate în stăpânirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor contabile în domeniul contabilității financiare. Printr-o disertație de aplicare limitată, un student calificat ar trebui să arate dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale.

Cerințe de admitere: Un potențial student ar trebui să dețină o calificare de onoare sau o diplomă postuniversitară în contabilitate sau o diplomă de onoare în domeniul managementului financiar la nivelul NQF nou 8 / nivelul vechi NQF 7. În mod alternativ, orice altă calificare de patru ani pe NQF nou 8 / Old NQF nivelul 7 și experiența contabilă aferentă, considerată relevantă și suficientă de către Departamentul de Contabilitate. Departamentul de Contabilitate poate solicita un studiu pregătitor și un examen de acces. Va urma un proces de selecție.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul Profesional MCom (Dezvoltare Economică Locală) este dezvoltarea unui nivel avansat de cunoștințe, abilități și competențe aplicate în domeniul Dezvoltării Economic ... [+]

Scopul Profesional MCom (Dezvoltare Economică Locală) este dezvoltarea unui nivel avansat de cunoștințe, abilități și competențe aplicate în domeniul Dezvoltării Economice Locale (LED). Programul este conceput special pentru a răspunde cerințelor profesiei de LED și se adresează studenților care intenționează să se califice ca profesioniști LED certificați. Acest master profesional va pregăti studenții pentru a reflecta asupra practicilor profesioniștilor cu LED-uri. Prin componenta de cercetare, studenții vor contribui la dezvoltarea cunoștințelor la un nivel avansat și îi vor pregăti pentru ocuparea profesională specializată.

Cerințe de admitere: Cerința minimă de admitere este o diplomă de onoare de licență sau o diplomă postuniversitară. În mod alternativ, orice altă calificare de patru ani cu statut de Onoruri la NQF Noul nivel 8 / NQF vechi 7 nivel și micro- și macroeconomie și experiență conexă, care este considerată relevantă și suficientă de către Departamentul de Economie și Econometrie. Departamentul de Economie și Econometrie al UJ poate solicita un studiu pregătitor și un examen de acces. Studenții ale căror diplome anterioare nu includeau Dezvoltarea Economică Locală (LED) vor trebui să completeze un modul de legătură sub forma unui program de învățare scurtă (SLP), intitulat „Introducere în LED”.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul calificării este dezvoltarea competenței aplicate a elevului la un nivel avansat în stăpânirea, analiza, interpretarea și înțelegerea metodelor econometrice. Acest ... [+]

Scopul calificării este dezvoltarea competenței aplicate a elevului la un nivel avansat în stăpânirea, analiza, interpretarea și înțelegerea metodelor econometrice. Acest program îi va pregăti pe studenți să reflecte asupra propriilor aplicații economice, folosind tehnici econometrice, fie pentru a efectua verificări empirice pe modele economice specifice, fie ca instrumente pentru prognoza și evaluarea politicilor. Un student calificat ar trebui să arate dovezi ale unei munci independente și originale.

Cerințe de admitere: Un potențial student trebuie să dețină calificarea unui licențiat în comerț Honour pe noul nivel NQF 8 / vechiul nivel NQF 7, care este considerat aplicabil de Departamentul de Economie și Econometrie. Finalizarea înregistrării pentru program (și / sau înregistrarea continuă) este supusă solicitanților care respectă cerințele specifice departamentului. Aceste cerințe includ, de obicei, lucrări pregătitoare care conduc la o propunere de cercetare care este aprobată de departament. Exemple posibile de lucrări pregătitoare sunt lectură prealabilă, recenzii de literatură, elaborarea conceptelor și finalizarea cu succes a cursurilor scurte care vizează dezvoltarea abilităților și / sau a cunoștințelor. De asemenea, candidații pot fi solicitați să își apere cu succes propunerile de cercetare în cadrul sesiunilor de discuții speciale.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul calificării este dezvoltarea competenței aplicate a elevului la un nivel avansat în stăpânirea, analiza, interpretarea și înțelegerea principiilor și metodelor eco ... [+]

Scopul calificării este dezvoltarea competenței aplicate a elevului la un nivel avansat în stăpânirea, analiza, interpretarea și înțelegerea principiilor și metodelor economice. Acest program îi va pregăti pe studenți să reflecte asupra propriilor aplicații economice pentru a evalua efectul acestora în contextul holistic al Economiei ca știință socială. Un student calificat ar trebui să arate dovezi ale unei munci independente și originale.

Cerințe de admitere: Un potențial student trebuie să dețină o calificare la nivelul NQF nou 8 / Old NQF level 7, care este considerat aplicabil de Departamentul de Economie și Econometrie. Finalizarea înregistrării pentru program (și / sau înregistrarea continuă) este supusă solicitanților care respectă cerințele specifice departamentului. Aceste cerințe includ, de obicei, lucrări pregătitoare care conduc la o propunere de cercetare care este aprobată de departament. Exemple posibile de lucrări pregătitoare sunt lectură prealabilă, recenzii de literatură, elaborarea conceptelor și finalizarea cu succes a cursurilor scurte care vizează dezvoltarea abilităților și / sau a cunoștințelor. De asemenea, candidații pot fi solicitați să își apere cu succes propunerile de cercetare în cadrul sesiunilor de discuții speciale.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul calificării este dezvoltarea competenței aplicate a elevului la un nivel avansat în stăpânirea, analiza, interpretarea și înțelegerea principiilor și metodelor eco ... [+]

Scopul calificării este dezvoltarea competenței aplicate a elevului la un nivel avansat în stăpânirea, analiza, interpretarea și înțelegerea principiilor și metodelor economice. Acest program îi va pregăti pe studenți să reflecte asupra propriilor aplicații economice pentru a evalua efectul acestora în contextul holistic al Economiei ca știință socială. Un student calificat ar trebui să arate dovezi ale unei munci independente și originale.

Cerințe de admitere: Un potențial student trebuie să dețină o diplomă de onoare în economie sau economie la nivelul NQF 8 (nou) / NQF nivelul 7 (vechi) cu o notă medie de 65%. În mod alternativ, orice altă calificare de patru ani cu statut de onoare la nivelul NQF 8 (nou) / NQF nivelul 7 (vechi), cu o notă medie obținută determinată de departament și experiența aferentă micro și macroeconomie și Econometrie aplicată, considerată relevantă și suficientă de Departamentul de Economie și Econometrie. Participarea la un curs de orientare obligatoriu poate fi solicitată de Departamentul de Economie și Econometrie.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studentul trebuie să dezvolte competențe intelectuale și abilități practice în stăpânirea, analiza, interpretarea și aplicarea principiilor financiare avansate în context ... [+]

Studentul trebuie să dezvolte competențe intelectuale și abilități practice în stăpânirea, analiza, interpretarea și aplicarea principiilor financiare avansate în contextul economiei internaționale și să poată reflecta asupra deciziilor manageriale asociate, prin analiza cantitativă și pentru a evalua efectul acestora în contextul financiar holistic.

Calificarea va oferi studenților calificați oportunitatea de a studia în continuare la nivelul NQF nou 10 / NQF vechi 8 nivel la un program de doctorat în economie.

Cerințe de admitere: Un potențial student ar trebui să dețină o calificare de onoruri în economie, economie, economie, statistică și / sau matematică la nivelul NQF nou 8 / nivel NQF vechi 7. În mod alternativ, orice altă calificare de patru ani cu statut de onoruri la nivelul NQF nou 8 / NQF vechi nivel 7 și conexe experiențe matematice și / sau statistice și aplicate Econometrice, care sunt considerate relevante și suficiente de către Departamentul de Economie și Econometrie.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestei calificări este ca studentul să dezvolte competența aplicată în stăpânirea, interpretarea, reflectarea și aplicarea principiilor în domeniul mai larg al fi ... [+]

Scopul acestei calificări este ca studentul să dezvolte competența aplicată în stăpânirea, interpretarea, reflectarea și aplicarea principiilor în domeniul mai larg al finanțelor. Prin disertația minoră, un student calificat arată dovezi ale cercetării științifice, aplicarea metodologiilor de cercetare științifică și capacitatea de a reflecta asupra acestora în contextul holistic al finanțelor.

Cerințe de admitere: Un potențial student ar trebui să dețină o calificare Bachelor of Commerce Honour, orientată financiar, la nivelul NQF nou 8 / Old NQF level 7, cu cel puțin fie Management financiar și / sau Management al investițiilor la nivelul celui de-al treilea an. În mod alternativ, un student ar trebui să posede orice altă calificare de patru ani cu statut de onoruri la nivelul NQF nou 8 / vechiul nivel NQF 7 și să aibă experiență de management financiar și / sau de gestionare a investițiilor care este considerată relevantă și suficientă de către departament.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestui program este ca elevul să dezvolte competența aplicată în interpretarea, reflecția și aplicarea principiilor în domeniul mai larg al finanțelor cantitative ... [+]

Scopul acestui program este ca elevul să dezvolte competența aplicată în interpretarea, reflecția și aplicarea principiilor în domeniul mai larg al finanțelor cantitative. Prin disertația de master, un student calificat arată dovezi ale cercetării științifice, aplicarea metodologiilor de cercetare științifică și o capacitate de a reflecta asupra acestora în contextul holistic al finanțelor cantitative.

Cerințe de admitere:

Un potențial student trebuie să fie în posesia unuiCantitativ Bachelor of Commerce orientat către finanțare Calificări de onoare pe NQF nivel 8 / NQF vechi 7 nivel; sauÎn mod alternativ, un student ar trebui să dețină orice altă calificare la nivelul NQF nou 8 / NQF vechi nivel 7 și să aibă o experiență orientată pe finanțare cantitativă, care este considerată aplicabilă de către Departamentul de Finanțe și Management al Investițiilor;Selecția la programul de cercetare de master este supusă apărării cu succes a unei propuneri de cercetare. Propunerea de cercetare ar trebui să fie prezentată unui grup convocat de Departamentul de Finanțe și Management al Investițiilor în acest scop. Departamentul de Finanțe și Management al Investițiilor trebuie să aprobe în mod specific domeniul de studiu, tema de cercetare, metodologia și declarația problemelor înainte ca candidatul să se înregistreze;Selecția se bazează pe meritul academic și pe disponibilitatea locurilor și, prin urmare, poate atrage utilizarea unor criterii / cerințe suplimentare; șiCerințele finale de admitere vor fi stabilite din când în când de departament.... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studentul trebuie să dezvolte competențe aplicate în domeniul stăpânirii, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor de impozitare în domeniul impozită ... [+]

MCom în sud-africană și impozitare internațională (prin lucrări de curs)

Studentul trebuie să dezvolte competențe aplicate în domeniul stăpânirii, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor de impozitare în domeniul impozitării. Printr-o disertație de aplicare limitată, un student calificat ar trebui să arate dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale.

Cerințe de admitere: Un potențial student ar trebui să posede o calificare de onoruri sau o diplomă postuniversitară în contabilitate sau o diplomă de onoruri aferente impozitelor la nivelul NQF nou 8 / nivel vechi NQF 7. În mod alternativ, orice altă calificare de patru ani cu statut de onoruri la nivelul NQF nou 8 / Vechi nivel NQF 7 și experiență fiscală aferentă, considerată relevantă și suficientă de către Departamentul de Contabilitate. Departamentul de Contabilitate poate solicita un studiu pregătitor și un examen de acces. Va urma un proces de selecție.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul programului este de a dezvolta competența aplicată a studentului la un nivel avansat (executiv) în stăpânirea, analiza, interpretarea și înțelegerea principiilor ș ... [+]

Scopul programului este de a dezvolta competența aplicată a studentului la un nivel avansat (executiv) în stăpânirea, analiza, interpretarea și înțelegerea principiilor și metodelor de management IT. Printr-o disertație de master, studentul va arăta dovezi ale cercetării științifice și capacitatea de a reflecta asupra acestora în contextul holistic al Managementului IT. Programul va ajuta la dezvoltarea profesională continuă a experienței, iar managerii și liderii superiori vor fi îmbunătățiți atât pentru delegații din Africa de Sud și, tot mai mult, va promova dezvoltarea abilităților de Management IT pentru studenți și delegații executivi atât în context local, cât și internațional.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestei calificări este ca studentul să dezvolte competența aplicată în stăpânirea, interpretarea, reflectarea și aplicarea principiilor în domeniul mai larg al fi ... [+]

Scopul acestei calificări este ca studentul să dezvolte competența aplicată în stăpânirea, interpretarea, reflectarea și aplicarea principiilor în domeniul mai larg al finanțelor. Prin disertația de master, un student calificat arată dovezi ale cercetării științifice, aplicarea metodologiilor de cercetare științifică și o capacitate de a reflecta asupra acestora în contextul holistic al finanțelor.

Cerințe de admitere: Un potențial student trebuie să dețină o calificare de licență în comerțul Honour, orientată financiar sau echivalent pe nivelul NQF nou 8 / NQF nivelul 7, cu cel puțin Management financiar și / sau management al investițiilor la nivelul celui de-al treilea an. În mod alternativ, un student ar trebui să dețină orice altă calificare de patru ani cu statut de onoruri la nivelul NQF Noul 8 / Old NQF nivelul 7 și să aibă o experiență orientată financiar, care este considerată aplicabilă de către Departamentul de Finanțe și Management al Investițiilor. Finalizarea înregistrării pentru program (și / sau înregistrarea continuă) este supusă solicitanților care respectă cerințele specifice departamentului. Aceste cerințe includ, de obicei, lucrări pregătitoare care conduc la o propunere de cercetare care este aprobată de departament. Exemple posibile de lucrări pregătitoare sunt lectură prealabilă, recenzii de literatură, elaborarea conceptelor și finalizarea cu succes a cursurilor scurte care vizează dezvoltarea abilităților și / sau a cunoștințelor. De asemenea, candidații pot fi solicitați să își apere cu succes propunerile de cercetare în cadrul sesiunilor de discuții speciale. Propunerea de cercetare ar trebui să fie prezentată unui grup convocat de Departamentul de Finanțe și Management al... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Elevul trebuie să dezvolte competențe și abilități practice aplicate în dobândirea, interpretarea, înțelegerea și aplicarea principiilor strategice și generale de managem ... [+]

Elevul trebuie să dezvolte competențe și abilități practice aplicate în dobândirea, interpretarea, înțelegerea și aplicarea principiilor strategice și generale de management. Calificarea dezvoltă abilitățile de cercetare și concepție ale studentului în domeniul de management strategic și general. Un student calificat ar trebui să arate dovezi ale cercetării științifice și capacitatea de a raporta asupra acesteia. Studentul trebuie să fie capabil să reflecte deciziile și aplicațiile sale de cercetare și să evalueze efectul acestora în contextul holistic al managementului strategic și general.

Cerințele de admitere

Un student care deține o calificare BCom Honors în Management Strategic la nivelul NQF 8 poate solicita admiterea la această calificare. Decanul Facultății de Management poate refuza o admitere a studentului la calificarea de master dacă consideră că mediul academic nu este suficient pentru studiile propuse.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
2 - 3 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestei calificări este ca studentul să dezvolte competența aplicată în stăpânirea, interpretarea, reflectarea și aplicarea principiilor în domeniul mai larg al fi ... [+]

Scopul acestei calificări este ca studentul să dezvolte competența aplicată în stăpânirea, interpretarea, reflectarea și aplicarea principiilor în domeniul mai larg al finanțelor. Prin disertația de master, un student calificat arată dovezi ale cercetării științifice, aplicarea metodologiilor de cercetare științifică și o capacitate de a reflecta asupra acestora în contextul holistic al finanțelor.

Cerințe de admitere: Un potențial student trebuie să dețină o licență de licență de comerț, orientată către managementul investițiilor, la Honour pe noul nivel NQF 8 / vechi nivel NQF 7. În mod alternativ, un student ar trebui să dețină orice altă calificare de patru ani cu statut de onoare la nivelul NQF nou. 8 / Old NQF level 7 și au experiență orientată către managementul investițiilor, care este considerată aplicabilă de către Departamentul Finanțe și Managementul Investițiilor. Finalizarea înregistrării pentru program (și / sau înregistrarea continuă) este supusă solicitanților care respectă cerințele specifice departamentului. Aceste cerințe includ, de obicei, lucrări pregătitoare care conduc la o propunere de cercetare care este aprobată de departament. Exemple posibile de lucrări pregătitoare sunt lectură prealabilă, recenzii de literatură, elaborarea conceptelor și finalizarea cu succes a cursurilor scurte care vizează dezvoltarea abilităților și / sau a cunoștințelor. De asemenea, candidații pot fi solicitați să își apere cu succes propunerile de cercetare în cadrul sesiunilor de discuții speciale. Propunerea de cercetare ar trebui să fie prezentată unui grup convocat de Departamentul de Finanțe și Management al Investițiilor în acest scop.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studentul ar trebui să dezvolte competențe aplicate și abilități practice în achiziție, interpretare care reflectă și aplică principiile managementului de marketing. Elev ... [+]

Studentul ar trebui să dezvolte competențe aplicate și abilități practice în achiziție, interpretare care reflectă și aplică principiile managementului de marketing. Elevul ar trebui să obțină o competență concentrată în funcție de subiectul disertației. Studentul trebuie să prezinte dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale. Studenții vor afișa, de asemenea, competență în aplicarea metodologiei de cercetare relevante și comunicarea scrisă corespunzătoare a procesului de cercetare și a rezultatelor. Studentul trebuie să poată reflecta asupra deciziilor și aplicațiilor sale de cercetare și să evalueze efectul acestora în contextul holistic al managementului de marketing.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studentul trebuie să dezvolte abilitățile intelectuale și profesionale pentru a oferi dovezi ale capacității de a produce în mod independent lucrări științifice la un niv ... [+]

Studentul trebuie să dezvolte abilitățile intelectuale și profesionale pentru a oferi dovezi ale capacității de a produce în mod independent lucrări științifice la un nivel acceptabil. Acest lucru va necesita competență în aplicarea metodologiei de cercetare aferente, capacitatea de a efectua și completa un studiu de cercetare aprobat, competența orală și scrisă de a prezenta rezultate și constatări și maturitatea academică și personală pentru a reflecta critic toate aspectele studiului.

Cerințele de admitere

O calificare Honour în psihologie industrială la nivelul NQF 7 sau 8 cu o medie de minimum 65%. Metodele statistice sau tehnicile analitice trebuie să fi fost incluse în programele de studii universitare. Studenții potențiali trebuie să fi trecut un modul în metodologia de cercetare la nivelul Honors NQF 8. Experiența conexă considerată relevantă și suficientă de către Departamentul de Psihologie Industrială și Managementul Persoanelor va fi, de asemenea, evaluată. Limitările de număr ale studenților necesită un proces de selecție.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul calificării este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor inginerești fundamentale și / proiectare și sinteză, precum și principii co ... [+]

MEng în inginerie electrică și electronică (bazat pe cercetare)

Scopul calificării este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor inginerești fundamentale și / proiectare și sinteză, precum și principii conexe la problemele specifice ale societății în general. Unul dintre obiectivele principale ale acestui proces este de a dezvolta o capacitate avansată de a efectua independent cercetarea inginerească fundamentală. De asemenea, promovează o abordare de învățare pe tot parcursul vieții.

Rezultatele calificărilor

Rezultatele nivelului de ieșire:

Studentul calificat va putea:

Identificați, evaluați, formulați, interpretați, analizați și rezolvați problemele de cercetare / dezvoltare inginerească în mod creativ și inovator, aplicând cunoștințe fundamentale relevante despre adică Matematica, Științele de bază și Științele ingineriei în domeniul ales de cercetare.Planificați și gestionați proiectele de cercetare inginerească, demonstrând cunoștințe fundamentale, înțelegere și cunoștințe cu privire la principiile, metodologiile și conceptele care constituie cercetarea / dezvoltarea socială responsabilă (față de comunitățile locale și alte țări) în domeniul ales al practicii de cercetare.Lucrează eficient, individual sau cu alții, ca membru al unei echipe, grup, organizație și comunitate sau în medii multidisciplinare din domeniul de cercetare ales.Organizați și gestionați-l și ea și activitățile sale în mod responsabil, eficient, profesional și etic, acceptați responsabilitatea în limitele competenței sale și exercitați o judecată bazată pe cunoștințe și expertiză, referitoare la domeniul cercetării.Planificați și desfășurați nivelurile aplicabile de investigare, cercetare și / sau experimente prin aplicarea teoriilor și metodologiilor adecvate și efectuați analize și interpretări adecvate de date.Comunică eficient, atât oral, cât și în scris, cu inginerii și, în special, audiențele de cercetare... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul calificării este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor fundamentale de management ingineresc și / proiectare și sinteză și princip ... [+]

ME în management de inginerie (conferențiar)

Scopul calificării este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor fundamentale de management ingineresc și / proiectare și sinteză și principii conexe la problemele specifice ale sistemelor de management ale societății în general. Unul dintre obiectivele principale ale acestui proces este de a dezvolta o capacitate avansată de a efectua independent cercetarea sistemelor fundamentale de inginerie și management. De asemenea, promovează o abordare de învățare pe tot parcursul vieții.

Rezultatele calificărilor

Rezultatele nivelului de ieșire:

Studentul calificat va putea:

Identificați, evaluați, formulați, interpretați, analizați și rezolvați problemele de cercetare și dezvoltare inginerească în mod creativ și inovator, aplicând cunoștințe fundamentale relevante despre adică Matematică, Științe de bază și / sau Științe de inginerie și management în domeniul ales de cercetare.Planificați și gestionați proiectele de cercetare în managementul ingineriei, demonstrând cunoștințe fundamentale, înțelegere și cunoștințe cu privire la principiile, metodologiile și conceptele care constituie cercetare / dezvoltare responsabilă din punct de vedere social (față de comunitățile locale și alte țări) în domeniul ales al practicii de cercetare.Lucrează eficient, individual sau cu alții, ca membru al unei echipe, grup, organizație și comunitate sau în medii multidisciplinare din domeniul de cercetare ales.Organizați și gestionați-l și ea și activitățile sale în mod responsabil, eficient, profesional și etic, acceptați responsabilitatea în limitele competenței sale și exercitați o judecată bazată pe cunoștințe și expertiză, referitoare la domeniul cercetării.Planificați și desfășurați nivelurile aplicabile de investigație, cercetare și / sau experimente prin aplicarea teoriilor și metodologiilor adecvate și efectuați analiza și interpretarea datelor.Comunică... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul programului este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor fundamentale ale ingineriei structurale, proiectarea și sinteza la probleme ... [+]

Scopul programului este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor fundamentale ale ingineriei structurale, proiectarea și sinteza la probleme specifice de inginerie structurală în societate în general. Unul dintre obiectivele principale este de a dezvolta o capacitate avansată de a face cercetări fundamentale în domeniul ingineriei structurale în mod independent și, în acest sens, de a promova învățarea pe tot parcursul vieții.

Rezultatele calificărilor

Rezultatele nivelului de ieșire:

Studentul calificat va putea:

Identificați, evaluați, formulați, interpretați, analizați și rezolvați problemele de cercetare și dezvoltare în domeniul ingineriei structurale în mod creativ și inovator, aplicând cunoștințe fundamentale relevante despre adică matematica, științele de bază și științele ingineriei în domeniul ales de cercetare.Planificați și gestionați proiecte de cercetare în domeniul ingineriei structurale care să demonstreze cunoștințe fundamentale de bază, înțelegere și cunoștințe cu privire la principiile, metodologiile și conceptele care constituie o responsabilitate socială (față de comunitățile locale și alte comunități) de cercetare / dezvoltare în domeniul ingineriei în domeniul ales al practicii de cercetare.Lucrează eficient individual sau cu alții ca membru al unei echipe, grup, organizație și comunitate sau în medii multidisciplinare în domeniul ales de cercetareOrganizarea și gestionarea acestuia și a activității sale în mod responsabil, eficient, profesional și etic și își asumă responsabilitatea în limitele de competență proprii și să exercite o judecată proporțională cu cunoștințe și expertiză, referitoare la domeniul cercetăriiPlanificați și desfășurați nivelul aplicabil de investigații, cercetări și / sau experimente, aplicând teorii și metodologii adecvate și efectuați analiza și interpretarea datelorComunicați eficient, atât oral, cât și... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studenții care participă la programul de master vor fi obligați să scrie și să prezinte o disertație de cercetare. ... [+]

Studenții care participă la programul de master vor fi obligați să scrie și să prezinte o disertație de cercetare.

Cerințele de admitere

O diplomă de onoare în management sportiv.

Detalii de contact

Nume: prof. Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / Email: leonl@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Dezvoltarea la un nivel avansat a competenței aplicate a studentului în furnizarea de intervenții profesionale de coaching de conducere. Acest lucru se va realiza prin de ... [+]

Dezvoltarea la un nivel avansat a competenței aplicate a studentului în furnizarea de intervenții profesionale de coaching de conducere. Acest lucru se va realiza prin dezvoltarea competențelor de contractare, evaluarea nevoilor, construirea de planuri de dezvoltare, furnizarea de sesiuni de coaching individual și de echipă și evaluarea impactului diferitelor intervenții de coaching printr-o serie de module. Printr-o mini-disertație, studentul va arăta dovezi ale cercetării științifice și capacitatea de a reflecta asupra contextului holistic al coachingului de conducere. Programul va oferi o experiență de dezvoltare psihologilor, psihometristilor, managerilor de resurse umane și managerilor, precum și altor studenți postuniversitari în a deveni antrenori de conducere competenți și profesioniști în Africa de Sud.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Elevul trebuie să dezvolte competențe și abilități practice aplicate în dobândirea, interpretarea și reflecția asupra metodologiei de cercetare conexe și comunicarea scri ... [+]

Elevul trebuie să dezvolte competențe și abilități practice aplicate în dobândirea, interpretarea și reflecția asupra metodologiei de cercetare conexe și comunicarea scrisă și / sau orală a procesului de cercetare și a rezultatelor. Scopul este, de asemenea, să se asigure că studentul este capabil să reflecte bine asupra rezultatelor cercetării. Studentul trebuie să prezinte dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale.

Cerințele de admitere

O diplomă de onoare adecvată în domeniul mai larg al managementului resurselor umane, psihologiei industriale, dezvoltării resurselor umane sau relațiilor de muncă, cu o medie de cel puțin 65% pentru gradul de onoare. Un modul Honour în Metodologia cercetării (nivelul 7 al NQF). Constrângerile de număr ale studenților necesită un proces de selecție constând dintr-un centru de evaluare de zi întreagă și evaluări psihometrice.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

După finalizarea cu succes a tuturor cerințelor pentru această diplomă, studentul va dobândi o calificare de Master orientată spre practică și îmbogățirea personală în te ... [+]

După finalizarea cu succes a tuturor cerințelor pentru această diplomă, studentul va dobândi o calificare de Master orientată spre practică și îmbogățirea personală în termen de doi ani, abilități de coaching și noi oportunități de carieră ca lider personal și profesional, manager sau facilitator PPL.

Cerințele de admitere

O diplomă de onoare adecvată sau echivalentul său cu o medie de cel puțin 65% pentru gradul de onoare Alfabetizarea computerului și accesul la internet, precum și o experiență de muncă de cel puțin trei ani. Un modul în tehnologia cercetării la nivel de onoare este esențial. Se așteaptă ca un student să treacă un test de alfabetizare recunoscut.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Dezvoltarea la un nivel avansat a competenței aplicate a studentului în analiza, interpretarea și înțelegerea leadershipului în contextul unei țări emergente, cu o atenți ... [+]

Dezvoltarea la un nivel avansat a competenței aplicate a studentului în analiza, interpretarea și înțelegerea leadershipului în contextul unei țări emergente, cu o atenție diferențiată pe sectoare specifice din aceste țări. Calificarea va permite managerilor și liderilor seniori să stăpânească abilitățile de conducere critică cerute de sectoarele specifice în care trebuie să gestioneze și să conducă în țările emergente.

Cerințele de admitere

Un student potențial trebuie să dețină o diplomă de onoare relevantă în oricare dintre următoarele domenii: guvernanță publică, științe politice, studii juridice și constituționale, educație, studii de mediu, inginerie, sănătate și științe creative / grafice. Un student trebuie să fi atins cel puțin o medie de 65% pentru toate subiectele sale din Gradul de Onoare sau orice altă calificare echivalentă care să fie luată în considerare pentru admitere.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Disertația va constitui o contribuție decisivă la cunoașterea și înțelegerea disciplinei subiectului, precum și a domeniului de cercetare. Studenții calificați ar manifes ... [+]

Disertația va constitui o contribuție decisivă la cunoașterea și înțelegerea disciplinei subiectului, precum și a domeniului de cercetare. Studenții calificați ar manifesta, de asemenea, competență în aplicarea metodologiei de cercetare conexe și comunicarea scrisă și / sau orală corespunzătoare a procesului de cercetare și a rezultatelor. Studenții ar trebui să poată reflecta asupra deciziilor și aplicațiilor lor de cercetare pentru a evalua efectul acestora în contextul holistic al industriei informaționale.

Cerințele de admitere

Orice grad de onoare relevant la nivelul NQF 7 sau 8 cu o medie de 65% pentru gradul de onoare. Decanul Facultății de Management poate refuza o admitere a studentului la calificările de master dacă consideră că mediul academic al studentului este insuficient pentru studiile propuse.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul Master of Philosophy in Politica Industrială este de a dezvolta competențele intelectuale ale studenților, independența intelectuală și abilitățile practice în dob ... [+]

Scopul Master of Philosophy in Politica Industrială este de a dezvolta competențele intelectuale ale studenților, independența intelectuală și abilitățile practice în dobândirea, analiza, interpretarea și aplicarea politicilor industriale adecvate pentru susținerea transformării structurale a economiilor continentului. Programul constă din module de bază care oferă o acoperire în profunzime a unei game largi de probleme referitoare la politicile, strategiile și managementul dezvoltării industriale din Africa și care permit studenților să testeze aplicarea practică a cunoștințelor oferite, să participe la analizarea studiilor de caz, la realizarea vizite de teren și pregătește rapoarte tehnice individuale pe diferitele teme abordate.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al MPhil în Studii Energetice - disertație minoră cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare, respectând în același ... [+]

Scopul principal al MPhil în Studii Energetice - disertație minoră cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare, respectând în același timp cerințele unei componente specifice de cercetare, astfel încât studenții să poată stăpâni abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențele necesare în munca de teren, cum ar fi inovație, luarea deciziilor, gândirea strategică și abilitățile organizaționale. O disertație minoră cu cursuri MPhil în Studii Energetice constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivelul 8 sub forma unui proiect de cercetare, redactat ca o disertație minoră.

Gradul necesită un nivel ridicat de cunoștințe intelectuale și teoretice și o perspectivă asupra problemelor legate de domeniul de studiu și al raționamentului critic, formulării, analizei și evaluării unei probleme specifice din domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Un student care a obținut această calificare va fi competent să efectueze cercetări cu îndrumări minime și să contribuie cu succes la producerea de cunoștințe în mediul i ... [+]

MTech în construcții civile (bazat pe cercetare)

Un student care a obținut această calificare va fi competent să efectueze cercetări cu îndrumări minime și să contribuie cu succes la producerea de cunoștințe în mediul ingineriei.

Rezultatele calificărilor

Demonstrați capacitatea de a identifica o problemă sau o nevoie din industrie și aplicați metodologii de cercetare pentru a rezolva nevoia sau problema.

Cerințe de admitere și criterii de selecție

A Baccalaureus Technologiae: Inginerie: Civilă sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent.

Conferința gradului

MTech: Engineering: Civil va fi conferit studenților care au finalizat cu succes disertația.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Această calificare este destinată studenților care vor contribui, prin cercetare, la înțelegerea aplicării și evaluării cunoștințelor existente într-o zonă specializată a ... [+]

MTech în inginerie mecanică (bazată pe cercetare)

Această calificare este destinată studenților care vor contribui, prin cercetare, la înțelegerea aplicării și evaluării cunoștințelor existente într-o zonă specializată a tehnologiei. De asemenea, aceștia vor putea demonstra un nivel ridicat de cunoștințe de ansamblu în acea zonă, variind de la cunoștințe fundamentale până la avansate teoretice sau aplicate.

Rezultatele calificărilor și criteriile de evaluare

Cercetare completă cu succes în procese, produse sau sisteme de inginerie

Cerințe de admitere și criterii de selecție

A Baccalaureus Technologiae: Inginerie: mecanică sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

După ce au obținut această calificare, studenții vor putea efectua cercetări avansate independente într-o anumită zonă a artelor vizuale, demonstrând abilități și cunoști ... [+]

După ce au obținut această calificare, studenții vor putea efectua cercetări avansate independente într-o anumită zonă a artelor vizuale, demonstrând abilități și cunoștințe analitice și practice complexe în redactarea unei disertații și, după caz, o expoziție de lucrări originale sau artefacte adecvate cercetării mod.

Cerințele de admitere

A Baccalaureus Technologiae: Arte Plastice, cu o notă medie de cel puțin 65% sau o calificare echivalentă la un standard echivalent, așa cum recomandă un comitet de statut și aprobat de Consiliul facultății.

Criterii de selecție

Selecția se face pe baza meritului academic și a unei propuneri preliminare de cercetare, astfel cum a fost aprobată de Comitetul departamental.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al biotehnologiei MTech este de a oferi studenților o educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele unei componente specifi ... [+]

Scopul principal al biotehnologiei MTech este de a oferi studenților o educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele unei componente specifice de cercetare, astfel încât studenții să poată stăpâni abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențele necesare în munca de teren, precum inovarea, luarea deciziilor, strategice abilități de gândire și de organizare.

O disertație pe bază de MTech Biotechnology constă dintr-un studiu cuprinzător al unei zone de specialitate din domeniul specializării, raportată și prezentată sub forma unei disertații la sfârșitul programului. Gradul necesită un nivel ridicat de cunoștințe intelectuale și teoretice și o perspectivă asupra problemelor legate de domeniul de studiu și al raționamentului critic, formulării, analizei și evaluării unei probleme specifice din domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

După obținerea acestei calificări, studenții vor putea aduce o contribuție semnificativă la cercetare și evaluare a cunoștințelor existente în domeniul specializat de des ... [+]

După obținerea acestei calificări, studenții vor putea aduce o contribuție semnificativă la cercetare și evaluare a cunoștințelor existente în domeniul specializat de design interior și vor demonstra un nivel ridicat de cunoștințe generale în zona de specialitate, de la concepte fundamentale la cunoștințe teoretice sau aplicate avansate .

Cerințele de admitere

A Baccalaureus Technologiae: Design interior, cu o notă medie de cel puțin 65% sau o calificare echivalentă la un standard echivalent, așa cum recomandă un comitet de statut și aprobat de Consiliul facultății.

Criterii de selecție

Selecția se face pe baza meritului academic și a unei propuneri preliminare de cercetare, astfel cum a fost aprobată de Comitetul departamental.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

La acest nivel, un student calificat va fi competent să aplice cunoștințe de specialitate și metodologie de cercetare într-un mediu metalurgic, contribuind astfel la nevo ... [+]

La acest nivel, un student calificat va fi competent să aplice cunoștințe de specialitate și metodologie de cercetare într-un mediu metalurgic, contribuind astfel la nevoile de cercetare și dezvoltare ale industriei metalurgice și ale comunității miniere. Studentul calificat se va putea înregistra la ECSA ca tehnolog profesionist.

Rezultatele calificărilor

Elevul calificat ar trebui să aibă capacitatea de:

Inițiază și execută cercetarea aplicată într-o serie de activități metalurgice până la finalizarea completă.Funcționează la nivel mediu și superior de management într-un mediu metalurgic.Cerințe de admitere și criterii de selecție

A Baccalaureus Technologiae: Metalurgie de extracție sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

La acest nivel, un student calificat va fi competent în aplicarea cunoștințelor de specialitate și a metodologiei de cercetare într-un mediu metalurgic, contribuind astfe ... [+]

La acest nivel, un student calificat va fi competent în aplicarea cunoștințelor de specialitate și a metodologiei de cercetare într-un mediu metalurgic, contribuind astfel la nevoile de cercetare și dezvoltare ale industriei metalurgice și a comunității miniere. Studentul calificat se va putea înregistra la ECSA ca tehnolog profesionist.

Rezultatele calificărilor și criteriile de evaluare

Elevul calificat ar trebui să aibă capacitatea de:

Inițiază și execută cercetarea aplicată într-o serie de activități metalurgice până la finalizarea completă.Funcționează la nivel mediu și superior de management într-un mediu metalurgic.Cerințe de admitere și criterii de selecție... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Această calificare este destinată inginerilor chimici sau tehnologilor care lucrează în industrii legate de proces. Studenții care au obținut această calificare vor fi co ... [+]

Această calificare este destinată inginerilor chimici sau tehnologilor care lucrează în industrii legate de proces. Studenții care au obținut această calificare vor fi competenți să efectueze cercetări independente în inginerie chimică și să contribuie semnificativ la producerea de cunoștințe prin înțelegerea, aplicarea și evaluarea cunoștințelor existente. Problema de cercetare, justificarea, procesul și rezultatul acesteia sunt raportate într-o disertație, care respectă normele general acceptate la acest nivel.

Rezultatele calificărilor

Elevul calificat va avea capacitatea de:

Colectați și organizați informații în domeniul / zona de cercetare selectată.Aplicați metodele și tehnicile de cercetare în mod corespunzător și corect.Aduceți o contribuție semnificativă recomandând îmbunătățiri la domeniile existente de știință și tehnologie.Cerințe de admitere și criterii de selecție... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Un student calificat va putea conduce cercetări independente, cu îndrumări minime, într-un domeniu ales de Inginerie electrică și va contribui la producerea de cunoștințe ... [+]

Un student calificat va putea conduce cercetări independente, cu îndrumări minime, într-un domeniu ales de Inginerie electrică și va contribui la producerea de cunoștințe în acel domeniu.

Rezultatele calificărilorDemonstrați cunoașterea și înțelegerea domeniului / zonei de investigare.Aplicați metodele și tehnicile de cercetare în mod corespunzător și corect.Cerințe de admitere și criterii de selecție

A Baccalaureus Technologiae: Inginerie: electrice sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent.

Conferința gradului

MTech: Inginerie: electricitate va fi conferită studenților care au finalizat cu succes disertația.

Date de înregistrare și început... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Această calificare este destinată să permită absolvenților să aplice tehnici de operații integrate, împreună cu analiza avansată și rezolvarea problemelor, la o specializ ... [+]

Această calificare este destinată să permită absolvenților să aplice tehnici de operații integrate, împreună cu analiza avansată și rezolvarea problemelor, la o specializare specială în domeniul Inginerie industrială / Managementul operațiunilor, prin implicarea într-un proiect de cercetare aplicată.

Rezultatele calificărilor și criteriile de evaluare

Efectuează cercetare și dezvoltare într-o zonă de specialitate și implică-te în transferul tehnologiei în domeniul Ingineriei industriale sau al managementului operațional.

Cerințe de admitere și criterii de selecție

A Baccalaureus Technologiae: Inginerie industrială sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

După ce au obținut această calificare, studenții vor putea efectua cercetări avansate independente într-o zonă extrem de specializată de îmbrăcăminte și vor demonstra abi ... [+]

După ce au obținut această calificare, studenții vor putea efectua cercetări avansate independente într-o zonă extrem de specializată de îmbrăcăminte și vor demonstra abilități analitice și evaluative complexe, pentru a extinde sau a redefini cunoștințele existente care vor contribui la avansarea industriei de îmbrăcăminte.

Cerințele de admitere

A Baccalaureus Technologiae: Management de îmbrăcăminte cu o notă medie de cel puțin 65% sau o calificare echivalentă la un standard echivalent, așa cum recomandă un comitet de statut și aprobat de Consiliul facultății.

Criterii de selecție

Selecția se face pe baza meritului academic și a unei propuneri preliminare de cercetare, astfel cum a fost aprobată de Comitetul departamental.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Această calificare este destinată să permită absolvenților să aplice cunoștințe / abilități tehnice integrate și analize avansate și rezolvarea problemelor la specializar ... [+]

Această calificare este destinată să permită absolvenților să aplice cunoștințe / abilități tehnice integrate și analize avansate și rezolvarea problemelor la specializarea specială în managementul construcțiilor, proprietăți și domenii conexe, prin implicarea într-un proiect de cercetare aplicată.

Rezultatele calificărilor

Efectuează cercetare și dezvoltare într-o zonă specializată și implică-te în transferul tehnologiei în domeniul managementului construcțiilor și al dezvoltării proprietăților.

Cerințe de admitere și criterii de selecție

Un BTech: Management Management sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent SAU O diplomă națională superioară: supraveghere de clădiri sau supraveghere de construcții, plus experiență de muncă aprobată și alte studii post-diplomate. Studenții sunt selectați în funcție de merit academic și domeniu de studiu aprobat.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Calificarea își propune să dezvolte abilități intelectuale și profesionale și oferă studentului oportunitatea de a demonstra dovezi ale lucrărilor științifice independent ... [+]

Calificarea își propune să dezvolte abilități intelectuale și profesionale și oferă studentului oportunitatea de a demonstra dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale. Această calificare va oferi studentului oportunitatea de a afișa competența în aplicarea metodologiei de cercetare relevante, precum și comunicarea scrisă și / sau orală corespunzătoare a procesului de cercetare și a rezultatelor și de a reflecta asupra procesului de cercetare și a rezultatelor.

Rezultatele calificărilor și criteriile de evaluare

Efectuează cercetare și dezvoltare într-o zonă specializată și implică-te în transferul tehnologiei în domeniul cercetării cantității și al dezvoltării proprietăților.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

După ce au obținut această calificare, studenții vor putea efectua cercetări independente într-un domeniu specializat de îmbrăcăminte sau modă și vor contribui la produce ... [+]

După ce au obținut această calificare, studenții vor putea efectua cercetări independente într-un domeniu specializat de îmbrăcăminte sau modă și vor contribui la producerea de cunoștințe într-o zonă selectată. Problema cercetării, justificarea, procesul și rezultatul acesteia sunt raportate într-o disertație care respectă normele general acceptate la acest nivel.

Cerințele de admitere

A Baccalaureus Technologiae: moda cu o notă medie de cel puțin 65% sau o calificare echivalentă la un standard echivalent, așa cum este recomandat de un comitet de statut și aprobat de Consiliul facultății.

Criterii de selecție

Selecția se face pe baza meritului academic și a unei propuneri preliminare de cercetare, astfel cum a fost aprobată de Comitetul departamental.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

După ce au obținut această calificare, studenții vor putea efectua cercetări independente, cu îndrumări minime într-un domeniu legat de proiectarea industrială și vor con ... [+]

După ce au obținut această calificare, studenții vor putea efectua cercetări independente, cu îndrumări minime într-un domeniu legat de proiectarea industrială și vor contribui la producerea de cunoștințe în acel domeniu. Problema cercetării, justificarea, procesul și rezultatul acesteia sunt raportate într-o disertație și în alte rapoarte de cercetare care respectă normele general acceptate pentru cercetare la acest nivel.

Cerințele de admitere

A Baccalaureus Technologiae: Proiectare industrială, cu o notă medie de cel puțin 65% sau o calificare echivalentă la un standard echivalent, așa cum recomandă un comitet de statut și aprobat de Consiliul facultății.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Această calificare este destinată să permită absolvenților să aplice cunoștințe / abilități tehnice integrate și analize avansate și rezolvarea problemelor la o specializ ... [+]

Această calificare este destinată să permită absolvenților să aplice cunoștințe / abilități tehnice integrate și analize avansate și rezolvarea problemelor la o specializare specială în cercetarea cantității, dezvoltarea proprietății și în alte domenii conexe, prin implicarea într-un proiect de cercetare aplicată.

Rezultatele calificărilor și criteriile de evaluare

Efectuează cercetare și dezvoltare într-o zonă specializată și implică-te în transferul tehnologiei în domeniul cercetării cantității și al dezvoltării proprietăților.

Cerințe de admitere și criterii de selecție

O BTech: Sondaj de cantitate sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent SAU O Diplomă Națională Superioară: Construcție de Sondaj plus experiență de muncă aprobată și alte calificări post-diplomă. Studenții sunt selectați în funcție de merit academic și domeniu de studiu aprobat.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Pentru a oferi elevilor abilitățile de a efectua cercetări independente prin abilități avansate de rezolvare a problemelor și aplicarea gândirii critice și reflective în ... [+]

Pentru a oferi elevilor abilitățile de a efectua cercetări independente prin abilități avansate de rezolvare a problemelor și aplicarea gândirii critice și reflective în domeniul Sănătății de mediu.

Cerințele de admitere

BTech Sănătate de mediu. În programul BTech este necesară o medie de 65%.

Detalii de contact

Nume: doamna Martha Chadyiwa Tel: 011 559 6239 / Email: mchadyiwa@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al MTech Food Technology este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele unei componente specific ... [+]

Scopul principal al MTech Food Technology este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele unei componente specifice de cercetare, astfel încât studenții să poată stăpâni abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențele necesare de lucru pe teren, precum inovarea, luarea deciziilor, gândire strategică și abilități organizaționale.

O tehnologie bazată pe disertație MTech Food constă dintr-un studiu cuprinzător al unei zone specializate în domeniul specializării, raportată și prezentată sub forma unei disertații la sfârșitul programului. Gradul necesită un nivel ridicat de cunoștințe intelectuale și teoretice și o perspectivă asupra problemelor legate de domeniul de studiu și al raționamentului critic, formulării, analizei și evaluării unei probleme specifice din domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

După ce au obținut această calificare, studenții vor fi tehnologi / practicieni arhitectonici competenți care pot efectua cercetări independente și vor efectua independen ... [+]

După ce au obținut această calificare, studenții vor fi tehnologi / practicieni arhitectonici competenți, care sunt capabili să efectueze o cercetare independentă și să efectueze în mod independent servicii arhitecturale profesionale în tehnologie, proiectare și management în sectoarele publice și / sau private (formale sau informale) sau domenii specializate în mediu construit.

Cerințele de admitere

A Baccalaureus Technologiae: Tehnologie arhitecturală cu o notă medie de cel puțin 65% sau o calificare echivalentă la un standard echivalent, așa cum recomandă un comitet de statut și aprobat de Consiliul facultății.

Criterii de selecție

Selecția se face pe baza meritului academic și a unei propuneri preliminare de cercetare, astfel cum a fost aprobată de Comitetul departamental.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Programe de masterat constă în disertație completă sau lucrări de curs și disertație minoră. ... [+]

Master of Education Degree (MEd)Cerințele de admitereCandidații potențiali vor fi obținut un BEd (Hons).O diplomă de licență profesională adecvată de patru ani, plus o diplomă de profesor / calificare didactică și experiență de muncă în domeniul propus de specializare.O diplomă de profesor / calificare didactică, plus o diplomă de onoare adecvată și experiență de muncă în domeniul propus de specializare. Cunoștințele privind educația acestor candidați vor fi evaluate de către șeful departamentului și expertul în domeniul propus în domeniul de specializare și un program de citire poate fi prescris înainte de înregistrare.Criterii suplimentare de selecție

Performanță academică: studenții trebuie să fi atins minimum 65% în gradul anterior. Dacă nu s-a obținut 65%, învățarea prealabilă și experiența în domeniu pot fi luate în considerare și studenții ar putea fi autorizați să se înregistreze pe baza unei propuneri de cercetare pre-înregistrare acceptată de departamentul academic în care se va înregistra studentul.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MA

University of Johannesburg

Programul oferă un MA prin cercetare care duce la o disertație de aproximativ 120 de pagini. Disertația este pregătită pentru examinare sub îndrumarea unui supraveghetor ... [+]

Programul oferă un MA prin cercetare care duce la o disertație de aproximativ 120 de pagini. Disertația este pregătită pentru examinare sub îndrumarea unui supraveghetor cu expertiză în alegerea temei.

Cerințele de admitere

O diplomă de onoare în antropologie și o notă de curs finală de cel puțin 65% în disciplina particulară.

Detalii de contact

Nume: prof. David Moore Tel: 011 559 2979/2859 / Email: dbmoore@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Este necesară o disertație pe o temă din Comunicarea audiovizuală care să dovedească sensul critic al candidatului și capacitatea de cercetare. De asemenea, este necesar ... [+]

Este necesară o disertație pe o temă din Comunicarea audiovizuală care să dovedească sensul critic al candidatului și capacitatea de cercetare. De asemenea, este necesar un articol de cercetare potrivit pentru publicare.

Cerințele de admitere

Este necesară o onoare în comunicare, cu o medie minimă de 65%. Regulamentul general cu privire la durata programului de master este, de asemenea, aplicabil în acest caz.

Data de închidere a cererilor pentru acest grad este 31 octombrie a anului precedent pentru primul semestru și 30 aprilie a aceluiași an pentru al doilea semestru.

Detalii de contact

Nume: Dr. Ylva Rodny-Gumede Tel: 011 559 4112 / Email: yrodny-gumede@uj.ac.za... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Acest program este conceput pentru a facilita stăpânirea unei zone de cunoștințe complexe și specializate în cadrul disciplinei Comunicare corporativă. Obiectivul acestei ... [+]

Acesta este un program avansat de studiu care poate fi finalizat fie ca un curs de curs, fie ca un program de studiu bazat pe cercetare.

Acest program este conceput pentru a facilita stăpânirea unei zone de cunoștințe complexe și specializate în cadrul disciplinei Comunicare corporativă. Obiectivul acestei calificări este dezvoltarea dezvoltării cunoștințelor și abilităților conceptuale la niveluri extrem de abstracte, care vor facilita abilități tehnice, profesionale și de cercetare extrem de specializate și avansate în comunicarea corporativă.

Cerințele de admitere

Este necesară o diplomă de onoare în comunicare, cu o medie minimă de 65%. Data de închidere a cererilor pentru acest grad este 31 octombrie a anului precedent pentru primul semestru și 30 aprilie a aceluiași an pentru al doilea semestru.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Este necesară o disertație pe o temă din domeniul Comunicării de marketing care să dovedească sensul critic și capacitatea de cercetare a candidatului. De asemenea, este ... [+]

Este necesară o disertație pe o temă din domeniul Comunicării de marketing care să dovedească sensul critic și capacitatea de cercetare a candidatului. De asemenea, este necesar un articol de cercetare potrivit pentru publicare.

Cerințele de admitere

Este necesară o diplomă de onoare în comunicare, cu o medie minimă de 65%. Data de închidere a cererilor pentru acest grad este 31 octombrie a anului precedent pentru primul semestru și 30 aprilie a aceluiași an pentru al doilea semestru.

Detalii de contact

Nume: doamna Andrea Crystal Tel: 011 559 2574 / Email: acrystal@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Acesta este un program avansat de studiu care poate fi completat ca un program de studiu bazat pe cursuri. Acest program este conceput pentru a facilita stăpânirea unei z ... [+]

Acesta este un program avansat de studiu care poate fi completat ca un program de studiu bazat pe cursuri. Acest program este conceput pentru a facilita stăpânirea unei zone de cunoștințe complexe și specializate în cadrul disciplinei Comunicării strategice. Datorită unei convergențe crescânde a comunicațiilor de marketing, comunicațiilor corporative și relațiilor publice, programul va aborda integrarea acestei discipline de comunicare.

Cerințele de admitere

Este necesară o diplomă de onoare în comunicare corporativă sau de marketing sau domeniu aferent, cu o medie minimă de 65%. Data de închidere a cererilor pentru acest grad este 31 octombrie a anului precedent pentru primul semestru și 30 aprilie a aceluiași an pentru al doilea semestru.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Programul de masterat (consiliere psihologie) duce la înregistrarea ca psiholog consilier la Consiliul Profesional de Psihologie al Consiliului Profesiunilor de Sănătate ... [+]

Programul de masterat (consiliere psihologie) duce la înregistrarea ca psiholog consilier la Consiliul Profesional de Psihologie al Consiliului Profesiunilor de Sănătate din Africa de Sud (HPCSA). Acest program cu normă întreagă cuprinde spectrul larg de psihologie consilieră. Programul constă dintr-o componentă de cercetare (finalizarea unei disertații minore), precum și participarea la ateliere, sesiuni de contact și lucrări practice.

După finalizarea cu succes a diplomei, studenții solicită un stagiu în psihologia consilierii.

Cerințele de admitere

Studenții ar trebui să dețină o diplomă de onoare sau o diplomă echivalentă în psihologie. Studenții sunt admiși la program după ce au fost evaluați ca candidați potriviți de catedră printr-un proces de selecție. Numărul de studenți admis în program este determinat de disponibilitatea personalului, disponibilitatea stagiilor și cerințele pieței. Data de închidere a cererilor și datele de selecție sunt stabilite anual de către departament. Formularele de cerere și informațiile pot fi obținute de la departament.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Programul de curs în MA în Limbi și culturi semitice constă dintr-o disertație minoră și cele două module. În modul de cercetare, trebuie să fie scrisă sub supraveghere o ... [+]

Master în culturi și limbi semitice (lucrări de curs)

Programul constă dintr-o disertație minoră și din cele două module menționate mai jos. Studenții, în colaborare cu Departamentul, aleg două module din lista de mai jos. Modulele sunt oferite pe parcursul a două semestre. Fiecare modul este examinat printr-un examen cu o pondere de 45 de credite fiecare. Disertația minoră are o ponderare de 90 de credite.

Studenții se concentrează pe araba, studiile islamice, ebraica (inclusiv studiile evreiești) sau un limbaj semitic cognat. Modulele au următorul conținut generic:

Module obligatorii

Modulul 1: Metodologia cercetării literareModulul 2: Analiza conținutului unui anumit domeniu de cercetareModulul 3: Disertație minorăCerințele de admitere... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestei calificări este dezvoltarea competențelor avansate în facilitarea proceselor, tehnicilor și principiilor programelor și proiectelor comunitare durabile baz ... [+]

Scopul acestei calificări este dezvoltarea competențelor avansate în facilitarea proceselor, tehnicilor și principiilor programelor și proiectelor comunitare durabile bazate pe abordări teoretice participative centrate pe oameni, pentru a aborda inegalitatea, sărăcia și nedreptățile într-un context global și african. Elevii în continuare vor putea facilita înființarea și gestionarea organizațiilor bazate pe comunitate în contextul dezvoltării economice comunitare care integrează dezvoltarea socială și comunitară.

Cerințele de admitere

Este posibil să fie necesar un examen de intrare. Este necesară o diplomă de licență de patru ani în asistență socială sau o diplomă de trei ani în asistență socială împreună cu o diplomă de onoare în asistență socială sau un alt grad de onoare relevant pentru dezvoltarea comunității considerată de președintele departamentului ca fiind adecvat. Este necesar un al patrulea an (onoruri) media de cel puțin 65%.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studenții sunt obligați să completeze un curs despre metodologii SIA, cercetare socială avansată (ASR), precum și o disertație minoră pe un subiect relevant, aprobat. De ... [+]

Studenții sunt obligați să completeze un curs despre metodologii SIA, cercetare socială avansată (ASR), precum și o disertație minoră pe un subiect relevant, aprobat. De asemenea, studenții dobândesc abilități și competențe SPSS.

Cerințele de admitere

Diplomă de onoare în una dintre următoarele discipline: sociologie, sociologie industrială, geografie, filozofie, studii istorice, studii de dezvoltare, psihologie, psihologie industrială, politică, guvernare publică, muncă socială și economie.

Dacă un student nu respectă cerințele menționate mai sus, admiterea poate fi acordată de decanul facultății, la recomandarea președintelui catedrei.

Detalii de contact... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Pentru gradul de cercetare, studenții scriu o disertație de aproximativ 45.000 de cuvinte sub supraveghere, pe un subiect selectat în consultare cu Departamentul. Subiect ... [+]

MA în filosofie (cercetare)

Pentru acest grad, studenții scriu o disertație de aproximativ 45.000 de cuvinte sub supraveghere, pe un subiect selectat în consultare cu Departamentul. Subiectul trebuie să fie în concordanță cu expertiza lectorilor disponibili.

Cerințele de admitere

Pentru a fi admiși la această diplomă, studenții trebuie să îndeplinească cerințele de admitere ale Departamentului (pe lângă cerințele de admitere ale Universității) și să își demonstreze cunoștințele despre metodologia de cercetare și istoria filozofiei. Unele dintre cerințe sunt [i] media de cel puțin 65% pentru diploma de onoare în filozofie și [ii] depunerea lucrărilor filosofice scrise realizate pentru diploma de onoare. Ar putea fi necesare examene orale suplimentare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Este necesară o disertație pe o temă din Jurnalism care să dovedească sensul critic și capacitatea de cercetare a candidatului. De asemenea, este necesar un articol de ce ... [+]

Este necesară o disertație pe o temă din Jurnalism care să dovedească sensul critic și capacitatea de cercetare a candidatului. De asemenea, este necesar un articol de cercetare potrivit pentru publicare.

Cerințele de admitere

Este necesară o diplomă de onoare în comunicare, cu o medie minimă de 65%. Data de închidere a cererilor pentru acest grad este 31 octombrie a anului precedent pentru primul semestru și 30 aprilie a aceluiași an pentru al doilea semestru.

Detalii de contact

Nume: doamna Elna Rossouw Tel: 011 559 3434 / Email: erossouw@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Proiectul de cursuri de studii în limba latină se adresează practic studenților care ar dori să facă o disertație mai scurtă împreună cu două module examinate. Un curs in ... [+]

MA în latină (lucrări de curs)

Proiectul de cursuri de studii în limba latină se adresează practic studenților care ar dori să facă o disertație mai scurtă împreună cu două module examinate. Un curs intensiv în limba latină este oferit studenților care intră la curs cu o diplomă de onoare în civilizația clasică.

Cele două module examinate ar include un studiu intensiv al istoriei, religiei, literaturii, filozofiei, culturii sau artei și arhitecturii romane.

Cerințele de admitere

O diplomă de onoare în cultură latină sau clasică duce la o diplomă de master.

Detalii de contact

Nume: Prof JLP Wolmarans Tel: 011 559 2737 / Email: hansiew@uj.ac.za

MA în limba latină (cercetare)Detalii de contact... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Un student scrie o disertație pe un subiect în lingvistică sau literatură dând dovada capacității de a efectua cercetări. Acest document va avea o lungime de aproximativ ... [+]

Un student scrie o disertație pe un subiect în lingvistică sau literatură dând dovada capacității de a efectua cercetări. Acest document va avea o lungime de aproximativ 100 de pagini.

Cerințele de admitere

Se pot înregistra studenții care au obținut un titlu de onoare cu o notă de cel puțin 60% (dar de preferință mai mare) în Sotho de Nord (Sesotho sa Lebowa / Sepedi) sau isiZulu.

Detalii de contact

Nume: Dr. IK Mndawe Tel: 011 559 4662 / Email: ikmndawe@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Programul postuniversitar în lingvistică aplicată și teoria literaturii, bazat pe domeniile de cunoaștere ale ambelor discipline, are ca obiectiv educația și necesitățile ... [+]

Master în lingvistică aplicată

Programul postuniversitar în lingvistică aplicată și teoria literaturii, bazat pe domeniile de cunoaștere ale ambelor discipline, are ca obiectiv educația și necesitățile de formare și cercetare specializate ale practicienilor de limbă precum traducători, interpreți, editori de texte, planificatori de limbă, redactori, literari recenzori și profesori de limbă. Traducerea și interpretarea sunt procese lingvistice, cognitive și textuale complexe care, printre altele, implică și mediere socio-culturală.

Având în vedere complexitatea acestor activități și, prin urmare, natura interdisciplinară a practicii lingvistice, aceste programe oferă un echilibru de cunoștințe și abilități teoretice, practice și experiențiale.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Acest curs de masterat asistă asistenții sociali calificați în avansarea abilităților lor de consiliere în domeniul practicilor de muncă socială clinică. Această califica ... [+]

Acest curs de masterat asistă asistenții sociali calificați în avansarea abilităților lor de consiliere în domeniul practicilor de muncă socială clinică. Le veți achiziționa prin șapte module, de exemplu: Teorii contemporane; Comportament complex și schimbări de mediu; Evaluare, intervenție și evaluare; Sănătate mentală; și Dezvoltarea Sinelui Terapeutic. În plus, veți aplica aceste cunoștințe în timpul unui program de stagiu de un an, axat pe intervenții micro și messo. În al doilea an, întreprindeți un proiect de cercetare care să vă demonstreze competența de cercetare.

Această calificare împuternicește studenții să lucreze ca practicieni privați sau specialiști în contextele lor particulare de muncă.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Acest program de master de curs cuprinde unul obligatoriu și trei module elective pentru a fi completate, precum și o disertație minoră obligatorie. Modulul obligatoriu e ... [+]

Master în Management Public și Guvernare (CW)

Acest program de master de curs cuprinde unul obligatoriu și trei module elective pentru a fi completate, precum și o disertație minoră obligatorie. Modulul obligatoriu este un modul Metodologie de cercetare și este suplimentat cu trei module elective suplimentare.

Disertația obligatorie are forma unui proiect de cercetare.

Structura Master's Degree Master prevede fie pentru două focare specializate sub-disciplinare sau pentru un focus general PMG printr-o alegere aleatorie a trei electives dintr-un posibil nouă module disponibile. Un accent specializat este evaluarea gestionării și guvernării generale a politicilor din sectorul public, iar al doilea se concentrează pe o specializare în managementul și guvernanța municipală avansată.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Masterul de cercetare presupune doar un studiu de cercetare - mai mare decât disertația minoră a master-urilor, dar nu la fel de mare ca o teză de doctorat. Scopul princi ... [+]

Masterul de cercetare presupune doar un studiu de cercetare - mai mare decât disertația minoră a master-urilor, dar nu la fel de mare ca o teză de doctorat. Scopul principal al masterului prin cercetare este dezvoltarea competențelor avansate în cercetare. În plus, veți dezvolta și cunoștințe de specialitate în domeniul dvs. de studiu. Programul de master prin cercetare este ideal pentru studenții care sunt interesați în primul rând de dezvoltarea competenței lor de cercetare, nu doresc să participe la prelegeri sau ateliere, sunt extrem de motivați, independenți și autodirecționați și au un domeniu de interes specific pentru cercetare. .

Cerințele de admitere

Candidații cu o diplomă de onoare relevantă în munca socială sunt considerați pentru admitere. Este necesar un al patrulea an (onoruri) media de cel puțin 65%.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Programul de masterat în domeniul cercetării politice acoperă probleme în domeniul politicii și relațiilor internaționale. Un student trebuie să scrie o disertație pe o t ... [+]

Programul de masterat în domeniul cercetării politice acoperă probleme în domeniul politicii și relațiilor internaționale. Un student trebuie să scrie o disertație pe o temă selectată, fie din domeniile științei politice sau relațiilor internaționale, dând dovada unei abordări critice și a capacității de cercetare. Un articol gata de publicare trebuie să fie prezentat împreună cu disertația.

Cerințele de admitere

Studenții au nevoie de o rată de trecere de 65% la nivelul Onoruri.

Detalii de contact

Nume: Prof. Deon Geldenhuys Tel: 011 559 2894 / Email: deong@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul programului este de a educa și instrui cercetătorii care pot contribui la dezvoltarea cunoștințelor la un nivel avansat. Diploma de master este obținută prin final ... [+]

Scopul programului este de a educa și instrui cercetătorii care pot contribui la dezvoltarea cunoștințelor la un nivel avansat. Diploma de master este obținută prin finalizarea unui singur proiect de cercetare avansată, culminând cu producerea și acceptarea unei disertații.

Cerințele de admitere

O diplomă de licență relevantă. O diplomă de licență „profesională” sau o diplomă postuniversitară, cu pregătire suficientă pentru a efectua cercetări cu un minimum recomandat de 60% pentru toate modulele din ultimul an.

Criterii de selecție

În plus față de cerințele minime de admitere, așa cum s-a arătat mai sus, potențialii studenți pot fi obligați să prezinte un portofoliu al activității lor unui grup de interviu. Un portofoliu ar fi solicitat dacă sunt necesare dovezi suplimentare privind disponibilitatea studenților de a efectua cercetări textuale sau artefacte. În cazul cercetării textuale, portofoliul ar conține exemple de cercetare scrisă, iar în cazul cercetării artefacte, ar fi necesar un portofoliu cu designul.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studenții dezvoltă abilități avansate de cercetare cantitativă și calitativă în psihologie. Astfel de abilități pot duce la o carieră bazată pe cercetare sau academică. T ... [+]

Studenții dezvoltă abilități avansate de cercetare cantitativă și calitativă în psihologie. Astfel de abilități pot duce la o carieră bazată pe cercetare sau academică. Trebuie demonstrată aplicarea metodologiei de cercetare și comunicarea competentă a rezultatelor cercetării; studenții trebuie astfel să poată realiza cercetări independente. Va fi necesară participarea la ateliere și / sau sesiuni de contact.

Cerințele de admitere

Cerința minimă de admitere este de 65% într-o diplomă de onoare în psihologie, care ar fi trebuit să fie obținută în ultimii cinci ani.

Detalii de contact

Nume: Prof T Guse Tel: 011 559 3248 / Email: tguse@uj.ac.za

Date de înregistrare și început... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Programul de MA (psihologie clinică) duce la înregistrarea ca psiholog clinic la Consiliul Profesional de Psihologie al Consiliului Profesiunilor în Sănătate din Africa d ... [+]

Programul de MA (psihologie clinică) duce la înregistrarea ca psiholog clinic la Consiliul Profesional de Psihologie al Consiliului Profesiunilor în Sănătate din Africa de Sud (HPCSA).

Acest program cu normă întreagă cuprinde spectrul larg al Psihologiei Clinice. Programul constă dintr-o componentă de cercetare (finalizarea unei disertații minore), precum și participarea la ateliere, sesiuni de contact și lucrări practice.

După finalizarea cu succes a diplomei, studenții solicită un stagiu în psihologie clinică. În conformitate cu reglementările Ministerului Sănătății, studenții trebuie să completeze un an de serviciu comunitar după finalizarea stagiului.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studentul trebuie să dezvolte abilitățile intelectuale și profesionale pentru a oferi dovezi ale capacității de a produce în mod independent lucrări științifice la un niv ... [+]

Studentul trebuie să dezvolte abilitățile intelectuale și profesionale pentru a oferi dovezi ale capacității de a produce în mod independent lucrări științifice la un nivel acceptabil. Acest lucru va necesita competență în aplicarea metodologiei de cercetare aferente, capacitatea de a efectua și completa un studiu de cercetare aprobat, competența orală și scrisă de a prezenta rezultate și constatări și maturitatea academică și personală pentru a reflecta critic toate aspectele studiului.

Cerințele de admitere

O calificare Honour în psihologie industrială la nivelul NQF 7 sau 8 cu o medie de minimum 65%. Metodele statistice sau tehnicile analitice trebuie să fi fost incluse în programele de studii universitare. Studenții potențiali trebuie să fi trecut un modul în metodologia de cercetare la nivelul Honors NQF 8. Experiența conexă considerată relevantă și suficientă de către Departamentul de Psihologie Industrială și Managementul Persoanelor va fi, de asemenea, evaluată. Limitările de număr ale studenților necesită un proces de selecție.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

În modul de studii, candidatul ar trebui să finalizeze cu succes cursul avansat în Teorie socială, cursul avansat în Metodologia Cercetării Sociale și să completeze cerce ... [+]

Master în Sociologie (Cursuri)

Candidatul ar trebui să finalizeze cu succes cursul avansat în Teorie socială, cursul avansat în Metodologia Cercetării Sociale și să completeze cercetarea și să scrie o disertație minoră pe un subiect relevant, relevant.

Cerințele de admitere

Admiterea va fi luată în considerare pentru un student care este în posesia unei calificări de onoare la nivel universitar în Sociologie / Sociologie industrială la nivelul NQF 7. Dacă un student nu respectă cerințele menționate mai sus, admiterea poate fi acordată de decanul facultății , la recomandarea președintelui departamentului.

Detalii de contact

Nume: Dr. Liela Groenewald Tel: 011 559 2884 / Email: lielagr@uj.ac.za... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Candidatul ar trebui să finalizeze cu succes cursul avansat în Teorie socială, cursul avansat în Metodologia Cercetării Sociale și să completeze cercetarea și să scrie o ... [+]

Master în Sociologie Industrială (Studii)

Candidatul ar trebui să finalizeze cu succes cursul avansat în Teorie socială, cursul avansat în Metodologia Cercetării Sociale și să completeze cercetarea și să scrie o disertație minoră pe un subiect relevant, relevant. De asemenea, studenții dobândesc abilități și competențe SPSS.

Cerințele de admitere

Accesul studenților va fi luat în considerare pentru un student care deține o calificare de onoare la nivel universitar în Sociologie / Sociologie industrială la nivelul NQF 7. Dacă un student nu respectă cerințele menționate mai sus, admiterea poate fi acordată de decanul Facultatea, la recomandarea președintelui catedrei.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Această zonă cuprinde o disertație de cercetare pe o temă din Vechiul Testament (OT) sau Noul Testament (NT) sau o combinație de teme din OT și NT. Programul de master es ... [+]

Această zonă cuprinde o disertație de cercetare pe o temă din Vechiul Testament (OT) sau Noul Testament (NT) sau o combinație de teme din OT și NT. Programul de master este, prin natura sa, un studiu avansat, fie în OT, fie în NT bazat pe cunoștințele din domeniile deja obținute la nivel de Onoruri. Programul este o disertație scrisă pe o temă din Vechiul sau Noul Testament.

Cerințele de admitere

Studii biblice Onorurile sau o calificare echivalentă sunt o condiție prealabilă, precum și cerințele generale de acces la universitate pentru programul de master. Greacă sau ebraică până la nivelul celui de-al doilea an pot fi necesare în funcție de domeniul de studiu și de cercetare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestui program este de a explora o gamă largă de forme de comunicare umană dintr-o varietate de perspective care leagă localul și globalul și sunt înrădăcinate în ... [+]

Master în Studii de Comunicare (Cursuri)

Scopul acestui program este de a explora o gamă largă de forme de comunicare umană dintr-o varietate de perspective care leagă localul și globalul și sunt înrădăcinate în contexte și experiențe africane. Curriculumul nostru dezvoltă o abordare inovatoare de studii de participare care abordează contextele comunicative, culturale și sociale specifice în care ne desfășurăm activitatea. Ca un program inerent interdisciplinar și flexibil, Master în Studii de comunicare intersectează o multiplicitate de domenii și domenii în științele umaniste și științe sociale și oferă o oportunitate de a explora complementaritatea și interconectarea acestora.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Un program avansat de studiu prin lucrări de curs, plus o disertație minoră sunt necesare sau prin cercetări care duc la o disertație de aproximativ 120 de pagini. ... [+]

Master în Studii de Dezvoltare (Cursuri)

Un program avansat de studiu prin lucrări de curs, plus o disertație minoră sunt necesare.

Semestrul 1

Modulul 1: Teorii ale dezvoltării criticeModulul 2: Politica socialăModulul 3: Metodologie de cercetare avansată

Semestrul 2

Modulul 4: Managementul dezvoltăriiModulul 5: Disertație minorăModulele 1 la 4 contribuie cu 50% la nota finală, iar modulul 5 contribuie cu 50%.Cerințele de admitere

O diplomă de onoare în studii de dezvoltare și o notă de curs finală de cel puțin 65% în disciplina particulară. Datorită naturii interdisciplinare a Studiilor de Dezvoltare, solicitanții (pentru Master) din alte diplome de științe sociale cu conținut de Studii de Dezvoltare sunt încurajați și vor fi prelucrați prin intermediul Comitetului de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestei calificări este de a oferi studenților capacitatea de a efectua cercetări avansate, de a folosi informații analitice într-o zonă definită de investigație t ... [+]

Scopul acestei calificări este de a oferi studenților capacitatea de a efectua cercetări avansate, de a folosi informații analitice într-o zonă definită de investigație textuală, de a înregistra rezultatele cercetării într-un format acceptabil și de a utiliza aceste abilități într-un asemenea mod în ceea ce privește promovarea oportunităților sale de dezvoltare intelectuală, angajare câștigătoare și activitate socială semnificativă. Un subiect este selectat în consultare cu lectorul.

Cerințele de admitere

Candidatul trebuie să prezinte o propunere pe un domeniu clar definit de analiză textuală. Propunerea trebuie să dezvăluie o înțelegere a procedurii corecte de cercetare, deținerea cunoștințelor relevante despre conținutul subiectului și abilitățile teoretice și metodologice necesare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Pentru acest grad, candidatul ar trebui să finalizeze cercetarea și să scrie o disertație pe un subiect relevant, aprobat. ... [+]

Candidatul ar trebui să finalizeze cercetarea și să scrie o disertație pe un subiect relevant și aprobat.

Cerințele de admitere

Admiterea va fi luată în considerare pentru un student care deține o calificare de onoare bazată pe universitate în Studii Urbane la nivelul NQF 7. Dacă un student nu respectă cerințele menționate mai sus, admiterea poate fi acordată de decanul facultății, la recomandarea președintelui departamentului.

Detalii de contact

Nume: Dr. Liela Groenewald Tel: 011 559 2884 / Email: lielagr@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studenții acceptați pentru acest curs trebuie să cerceteze, să scrie și să prezinte o disertație completă (aproximativ 120 de pagini), sub îndrumarea unui supervizor. Dep ... [+]

MA în engleză (Cercetare sau Studii)

Studenții acceptați pentru acest curs trebuie să cerceteze, să scrie și să prezinte o disertație completă (aproximativ 120 de pagini), sub îndrumarea unui supervizor. Departamentul este capabil să supravegheze subiecte în majoritatea domeniilor sub egida generală a studiilor în limba engleză, inclusiv studii literare sud-africane și post-colonialism; Editarea textului; Studii medievale, renascentiste și romantice; și ficțiune contemporană.

Cerințele de admitere

Admiterea la master trebuie să fie aprobată de președintele departamentului.

Detalii de contact

Nume: prof. Karen Scherzinger Tel: 011 559 2493 / Email: kscherzinger@uj.ac.za... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

La un nivel mai avansat (studii de masterat) studenții sunt încurajați să colaboreze cu noi în domeniile noastre de expertiză, adică romanul contemporan francez; Autobiog ... [+]

La un nivel mai avansat (studii de masterat) studenții sunt încurajați să colaboreze cu noi în domeniile noastre de expertiză, adică romanul contemporan francez; Autobiografie; Teatrul francez contemporan și literatura francofonă, pentru a-și dezvolta capacitățile de cercetare și gândire critică. Master's Departamentul francez este conceput pentru cercetătorii dedicați și constă în principal dintr-o disertație sau o teză.

Cerințele de admitere

Cerința de admitere pentru un master este o diplomă de onoare în limba franceză.

Detalii de contact

Nume: Prof WA Kabwe-Segatti Tel: 011 559 2757 / Email: wishw@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

În acel program neplăcut în limba africană (Honneurs, masterat și doctorat), existența umană este subcotată de acel simbol, acarieni, metaforă și redactează ceea ce media ... [+]

Gedoseer

În acel program neplăcut în limba africană (Honneurs, masterat și doctorat), existența umană este subcotată de acel simbol, acarieni, metaforă și redactează ceea ce mediază existența umană. Soos în toate aceste celelalte umanități este înțelegerea existenței umane cu acest scop. În acest subiect, limba africană este limbă și a atras aceste mijloace în acest scop.

Pentru a submina acea persoană și modul în care acea persoană înțelege lumea, studiază limbajul pe care persoana îl folosește pentru a-și exprima această lume, pentru a se sigila și pentru lumea în care trăiește.

Acest nivel de masterat implică o școală, sub conducerea unuia dintre cei care se află în acel departament, pentru o temă care este discutată. Temele pot fi alese din acea limbă sau literatură.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Afrikaans
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

O disertație pe o temă din literatura germană sau lingvistică care va atesta o abilitate critică și o competență de cercetare. ... [+]

O disertație pe o temă din literatura germană sau lingvistică care va atesta o abilitate critică și o competență de cercetare.

Cerințele de admitere

Premisă: O diplomă de onoare germană cu un minimum de 65%.

Detalii de contact

Nume: Dr. Anne Baker Tel: 011 559 2717 / Email: abaker@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Proiectul de studii în limba greacă este, în principal, vizat studenților care ar dori să facă o disertație mai scurtă împreună cu două module examinate. Master în limba ... [+]

MA în limba greacă (lucrări de curs)

Proiectul de studii în limba greacă este, în principal, vizat studenților care ar dori să facă o disertație mai scurtă împreună cu două module examinate. Un curs intensiv în limba greacă este oferit studenților pentru a intra în curs cu o diplomă de onoare în civilizația clasică. Cele două module examinate ar include un studiu intensiv al istoriei grecești, religiei, literaturii, filozofiei, culturii sau artei și arhitecturii. În disertația scurtă, studenții au opțiunea de a se concentra pe greacă clasică, greacă elenistică (noul testament și părinții bisericii), greacă bizantină sau greacă modernă.

Cerințele de admitere... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

University of Johannesburg

Scopul principal al MSc în Geografie - disertație minoră cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințel ... [+]

Scopul principal al MSc în Geografie - disertație minoră cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele unei componente specifice de cercetare, astfel încât studenții să poată stăpâni abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențele necesare în munca de teren, cum ar fi inovația , decizie, gândire strategică și abilități organizaționale. O disertație minoră cu cursuri de Master în Geografie constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivelul 8 sub forma unui proiect de cercetare, redactat ca o disertație minoră.

Gradul necesită un nivel ridicat de cunoștințe intelectuale și teoretice și o perspectivă asupra problemelor legate de domeniul de studiu și al raționamentului critic, formulării, analizei și evaluării unei probleme specifice din domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al MSc în Geologie - disertație minoră cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare, respectând în același timp cerin ... [+]

Scopul principal al MSc în Geologie - disertație minoră cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare, respectând în același timp cerințele unei componente specifice de cercetare, astfel încât studenții să poată stăpâni abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențele necesare în munca de teren, cum ar fi inovația , capacitate de luare a deciziilor, gândire strategică și organizațională. O disertație minoră cu cursuri de Master în Geologie constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivelul 8 sub forma unui proiect de cercetare, redactat ca o disertație minoră.

Gradul necesită un nivel ridicat de cunoștințe intelectuale și teoretice și o perspectivă asupra problemelor legate de domeniul de studiu și al raționamentului critic, formulării, analizei și evaluării unei probleme specifice din domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al MSc în Informatică minore-disertație cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințel ... [+]

Scopul principal al MSc în Informatică minore-disertație cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele unei componente specifice de cercetare, astfel încât studenții să poată stăpâni abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențele necesare în munca de teren, cum ar fi inovația , decizie, gândire strategică și abilități organizaționale. O disertație minoră cu cursuri de Master în Informatică constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivelul 8 sub forma unui proiect de cercetare, redactat ca o disertație minoră.

Gradul necesită un nivel ridicat de cunoștințe intelectuale și teoretice și o perspectivă asupra problemelor legate de domeniul de studiu și al raționamentului critic, formulării, analizei și evaluării unei probleme specifice din domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al MSc în Nanoscience minore-disertație cu cursuri este de a oferi studenților o educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerinț ... [+]

Scopul principal al MSc în Nanoscience minore-disertație cu cursuri este de a oferi studenților o educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele unei componente specifice de cercetare, astfel încât studenții să poată stăpâni abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențele necesare de lucru pe teren, cum ar fi inovarea , capacitate de luare a deciziilor, gândire strategică și organizare. O disertație minoră cu cursuri de Master în nanoștiință constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivelul 8 sub forma unui proiect de cercetare, redactat ca o disertație minoră.

Gradul necesită un nivel ridicat de cunoștințe intelectuale și teoretice și o perspectivă asupra problemelor legate de domeniul de studiu și al raționamentului critic, formulării, analizei și evaluării unei probleme specifice din domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al MSc în Biochimie-disertație minoră cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele ... [+]

Scopul principal al MSc în Biochimie-disertație minoră cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele unei componente specifice de cercetare, astfel încât studenții să poată stăpâni abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențele necesare în munca de teren, cum ar fi inovația , capacitate de luare a deciziilor, gândire strategică și organizațională. O disertație minoră cu cursuri de Master în Biochimie constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivelul 8 sub forma unui proiect de cercetare, redactat ca o disertație minoră.

Gradul necesită un nivel ridicat de cunoștințe intelectuale și teoretice și o perspectivă asupra problemelor legate de domeniul de studiu și al raționamentului critic, formulării, analizei și evaluării unei probleme specifice din domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al MSc în botanică - disertație minoră cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele ... [+]

Scopul principal al MSc în botanică - disertație minoră cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele unei componente specifice de cercetare, astfel încât studenții să poată stăpâni abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențele necesare în munca de teren, cum ar fi inovația , capacitate de luare a deciziilor, gândire strategică și organizațională. O disertație minoră cu cursuri de Master în Botanică constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivelul 8 sub forma unui proiect de cercetare, redactat ca o disertație minoră.

Gradul necesită un nivel ridicat de cunoștințe intelectuale și teoretice și o perspectivă asupra problemelor legate de domeniul de studiu și al raționamentului critic, formulării, analizei și evaluării unei probleme specifice din domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al MSc în fizică-disertație minoră cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele une ... [+]

Scopul principal al MSc în fizică-disertație minoră cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele unei componente specifice de cercetare, astfel încât studenții să poată stăpâni abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențele necesare de lucru pe teren, precum inovarea , decizie, gândire strategică și abilități organizaționale. O disertație minoră cu cursuri de Master în fizică constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivelul 8 sub forma unui proiect de cercetare, redactat ca o disertație minoră.

Gradul necesită un nivel ridicat de cunoștințe intelectuale și teoretice și o perspectivă asupra problemelor legate de domeniul de studiu și al raționamentului critic, formulării, analizei și evaluării unei probleme specifice din domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al MSc în Computer Science minore-disertație cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cer ... [+]

Scopul principal al MSc în Computer Science minore-disertație cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele unei componente specifice de cercetare, astfel încât studenții să poată stăpâni abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențele necesare în munca de teren, cum ar fi inovație, luarea deciziilor, gândirea strategică și abilitățile organizaționale. O disertație minoră cu cursuri de Master în Știința Calculatoarelor constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivelul 8 sub forma unui proiect de cercetare, redactat ca o disertație minoră.

Gradul necesită un nivel ridicat de cunoștințe intelectuale și teoretice și o perspectivă asupra problemelor legate de domeniul de studiu și al raționamentului critic, formulării, analizei și evaluării unei probleme specifice din domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al MSc în Managementul Mediului - disertație minoră cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare în timp ce îndepline ... [+]

Scopul principal al MSc în Managementul Mediului - disertație minoră cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele unei componente specifice de cercetare, astfel încât studenții să poată stăpâni abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențele necesare de lucru pe teren. inovație, luarea deciziilor, gândirea strategică și abilitățile organizaționale. O disertație minoră cu cursuri de Master în Managementul Mediului constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivelul 8 sub forma unui proiect de cercetare, redactat ca o disertație minoră.

Gradul necesită un nivel ridicat de cunoștințe intelectuale și teoretice și o perspectivă asupra problemelor legate de domeniul de studiu și al raționamentului critic, formulării, analizei și evaluării unei probleme specifice din domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al MSc în matematica - disertație minoră cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare, respectând în același timp cer ... [+]

Scopul principal al MSc în matematica - disertație minoră cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare, respectând în același timp cerințele unei componente specifice de cercetare, astfel încât studenții să poată stăpâni abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențele necesare în munca de teren, cum ar fi inovația , decizie, gândire strategică și abilități organizaționale. O disertație minoră cu cursuri de Master în Matematică constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivelul 8 sub forma unui proiect de cercetare, redactat ca o disertație minoră.

Gradul necesită un nivel ridicat de cunoștințe intelectuale și teoretice și o perspectivă asupra problemelor legate de domeniul de studiu și al raționamentului critic, formulării, analizei și evaluării unei probleme specifice din domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al MSc în matematica aplicată - disertație minoră cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplineșt ... [+]

Scopul principal al MSc în matematica aplicată - disertație minoră cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele unei componente specifice de cercetare, astfel încât studenții să poată stăpâni abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențele necesare de lucru pe teren. inovație, luarea deciziilor, gândire strategică și abilități organizaționale. O disertație minoră cu cursuri de Master în Matematică Aplicată constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivelul 8 sub forma unui proiect de cercetare, redactat ca o disertație minoră.

Gradul necesită un nivel ridicat de cunoștințe intelectuale și teoretice și o perspectivă asupra problemelor legate de domeniul de studiu și al raționamentului critic, formulării, analizei și evaluării unei probleme specifice din domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al MSc în statisticile matematice - disertație minoră cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare, respectând în ace ... [+]

Scopul principal al MSc în statisticile matematice - disertație minoră cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare, respectând în același timp cerințele unei componente specifice de cercetare, astfel încât studenții să poată stăpâni abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențele necesare în munca de teren, cum ar fi inovație, luarea deciziilor, gândirea strategică și abilitățile organizaționale. O disertație minoră cu cursuri de Master în statistică matematică constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivelul 8 sub forma unui proiect de cercetare, redactat ca o disertație minoră.

... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al MSc în Tehnologia informației - disertație minoră cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplin ... [+]

Scopul principal al MSc în Tehnologia informației - disertație minoră cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele unei componente specifice de cercetare, astfel încât studenții să poată stăpâni abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențele necesare de lucru pe teren. inovație, luarea deciziilor, gândirea strategică și abilitățile organizaționale. O disertație minoră cu cursuri de Master în Tehnologia informației constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivelul 8 sub forma unui proiect de cercetare, redactat ca o disertație minoră.

Gradul necesită un nivel ridicat de cunoștințe intelectuale și teoretice și o perspectivă asupra problemelor legate de domeniul de studiu și al raționamentului critic, formulării, analizei și evaluării unei probleme specifice din domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al MSc în Zoologie minore-disertație cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare, respectând în același timp cerințe ... [+]

Scopul principal al MSc în Zoologie minore-disertație cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare, respectând în același timp cerințele unei componente specifice de cercetare, astfel încât studenții să poată stăpâni abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențele necesare de lucru pe teren, precum inovarea , capacitate de luare a deciziilor, gândire strategică și organizațională. O disertație minoră cu cursuri de Master în Zoologie constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivelul 8 sub forma unui proiect de cercetare, redactat ca o disertație minoră.

Gradul necesită un nivel ridicat de cunoștințe intelectuale și teoretice și o perspectivă asupra problemelor legate de domeniul de studiu și al raționamentului critic, formulării, analizei și evaluării unei probleme specifice din domeniul de studiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media