Nelson Mandela Metropolitan University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Nelson Mandela Metropolitan University

Ca cea mai mare instituție de învățământ superior în Est și de Sud Cape, Africa de Sud, Mandela Nelson Universitatea Metropolitan (NMMU) are în prezent 21 848 de licență și 3661 de studenți postuniversitare înscriși pe șase campusuri diferite. NMMU se bazează în Port Elizabeth, care este situată la est de aproximativ 700 km de Cape Town, de pe coasta de sud a Africii de Sud.

Port Elizabeth este locul perfect pentru a experimenta ospitalitatea din Africa de Sud. Deși suficient de mare pentru a oferi multe dintre atracțiile orașului, acesta nu este copleșitoare și puteți obține cu ușurință să cunoască împrejurimile, bucurându-se de cerul albastru și plaje în timpul lunilor de vară, sau de mai multe restaurante de calitate superioară și centre comerciale în lunile mai reci.

Aproximativ 10% din corp student înregistrat la NMMU este format din studenți internaționali care provin din medii diverse, in afara de Africa de Sud. Nelson Mandela Metropolitan University este cu adevărat de viață de până la numele său ca universitate cel mai cultural divers din țară. Lista actuală de studenți înregistrați la NMMU dispune de un amestec unic de studenți internaționali cu cel mai mare număr fiind din tari precum Botswana, Burundi, Camerun, China, țări din Europa, Statele Unite ale Americii, Coreea, Congo, Egipt, Etiopia, Ghana, India, Irlanda, Coasta de Fildeș, Kenya, Uganda, Lesotho, Malawi, Mauritius, Mozambic, Namibia, Nigeria, Malawi, Namibia, Uganda, Kenya, Statele Unite ale Americii, Zambia, Camerun, Seychelles, Somalia, Sudan, Swaziland și Zimbabwe, pentru a numi doar câteva! Adăugarea acestui creuzet de diversitate, în luna ianuarie 2014 și ianuarie 2015, a salutat studenți NMMU din Mexic, Pakistan, Arabia Saudită, Cuba, India, Brazilia, Republica Cehă, Iran, Italia, Portugalia, Malaezia și Yemen.

Nelson Mandela Bay este acasa, la unele un milion de oameni care lucrează în industriile de prelucrare, de prelucrare agricole, turism și sectorul serviciilor. Parte a NMMU"Mandatul este de a oferi persoanelor cu înaltă calificare pentru a lucra în economia locală. Scopul este de a satisface cererea pentru o educație de calitate, care este receptiv la regiune și de nevoile din Africa de Sud, și care este, de asemenea, în ton cu satul global.

Ca unul dintre cele mai importante universități din Africa, NMMU se angajează să ofere studenților săi, cu o experiență educațională de stimulare, vibrant și critic. În scopul de a face acest lucru, Nelson Mandela Metropolitan University oferă facilități de predare și învățare moderne, generarea de cunoștințe de ultimă oră și abilitățile cu utilizarea infrastructurii de clasă mondială.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Masterat » Vedea LLM »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Ma In Studii De Dezvoltare (cursuri)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii February 2018 Africa de Sud Port Elizabeth + 1 mai mult

NMMU este singura universitate din Africa de Sud care oferă programe de studii postuniversitare în grup Dynamics. Programele sunt acreditate de către Consiliul SA a consilierilor de intervenție non-terapeutice, și au fost dezvoltate pentru a permite elevilor să dobândească o înțelegere avansată a teoriei dinamica de grup, aplicarea sa, și de formare de competențe specifice în relațiile cu grupuri / echipe într-o mare varietate de setări de învățământ și non-educaționale. [+]

Introducere

O disertație de cercetare pe un subiect aprobat.

NMMU este singura universitate din Africa de Sud care oferă programe de studii postuniversitare în grup Dynamics. Programele sunt acreditate de către Consiliul SA a consilierilor de intervenție non-terapeutice, și au fost dezvoltate pentru a permite elevilor să dobândească o înțelegere avansată a teoriei dinamica de grup, aplicarea sa, și de formare de competențe specifice în relațiile cu grupuri / echipe într-o mare varietate de setări de învățământ și non-educaționale.

Zonele de cercetare cuprinde multe dintre provocările actuale cele mai importante. Acestea variază de la globalizare, dezvoltarea maritimă, diversitate și identitate, reducerea sărăciei, capital social, securitatea umană, pace și dezvoltare, contra-comerț și dezvoltare industrială, HIV / SIDA și eco-management cultural.... [-]


MPhil în Finanțarea Dezvoltării (cursuri)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 4  February 2018 Africa de Sud Port Elizabeth + 1 mai mult

MPhil în Development Finance (Cursuri) [+]

Acest program a fost aprobat în ceea ce privește noul Învățământului Superior Calificativ Cadrul (HEQF).

Cerințe de admitere

Un patru ani universitare de licență sau Onoruri în economie, comerț, contabilitate, finanțe, sau alte grade legate de finanțe sau diplome postuniversitare la CNC nivel 8, cu o trecere totală de 60%. Admiterea este condiționată de criterii de selecție departamentale stabilite de Comitetul de gestionare facultății. Se va acorda prioritate acelor candidați cu experiență în muncă dovedită în departamentele financiare bancare dezvoltare și instituțiile financiare nebancare de dezvoltare departamentele financiare legate de guvern sau de alte instituții, cum ar fi municipalități și ONG-uri.... [-]


MSc

Master în Fizică (cursuri)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2  February 2018 Africa de Sud Port Elizabeth + 1 mai mult

Master în Fizică (Cursuri) [+]

Absolvenții sunt oferite oportunități de cercetare în:

Optice Fibre Caracterizarea Electron Microscopy Fotovoltaice Dezvoltarea de Mid-IR Materiale Materiale Charaterization

Gradul este obținută cu ajutorul unui disertație și seminarii, care fac parte integrantă din programul de Master.

Candidații pot fi obligată să se înregistreze în același timp unul dintre următoarele module în scopuri non-grade:

Fizica Semiconductor Electron difracție și Teoria Image-Contrast Modulul pe subiecte în fizică prescrise de către Departamentul REPARTIZAREA MARK FINAL DE PROIECT CERCETARE

Marca de tratat / disertație de masterat se calculează după cum urmează: marca (e) din examinatorului extern (e) conta cel puțin 50% față de nota finală. Dacă există mai mult de un examinator extern, media notelor atribuite de aceștia constituie semnul extern. Același lucru este valabil pentru examinatorului intern (e). În cazul în care toate examinatorii trec candidatului, dar există o discrepanță semnificativă între mărcile alocate de examinatorii interne și externe, Cercetare Facultatea de Tehnologie și Inovare Comisia are libertatea de a atașa o greutate mai mare marca (e) din exterior examinator (s).... [-]


MSc în Botanică (cursuri)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii February 2018 Africa de Sud Port Elizabeth + 1 mai mult

MSc în Botanică (Cursuri) [+]

La nivel postuniversitar, obiectivul nostru implică menținerea unui nivel ridicat de excelență științifică în cercetarea botanică cu accent deosebit pe rolul plantelor în structura și funcționarea (inclusiv estuare) a comunităților și ecosistemelor terestre și marine.

Curriculum-ul constă dintr-un disertație într-un domeniu ales de studiu, care a fost aprobat de către Departamentul.

Candidații trebuie de asemenea să prezinte cel puțin un seminar pe o temă aprobat, precum și un articol pentru publicare intr-un jurnal recunoscut.

Departamentul poate prescrie cursuri suplimentare Botanică sau în orice alt subiect, după caz.

REPARTIZAREA MARK FINAL DE PROIECT CERCETARE ... [-]

MSc în Economie Constructii (cursuri)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an February 2018 Africa de Sud Port Elizabeth + 1 mai mult

MSc în economie constructii (Cursuri) [+]

Cerințe de admitere

Candidații trebuie să fie admiși la studiu pentru calificarea de Master of Science in Constructii Economie numai dacă dețin calificarea de Bachelor of Science în Onoruri Cantitate topografie sau o calificare considerate de catre Senat a fi echivalente cu acestea.

REGULI APLICABILE

Obținerea calificarea calificarea se acordă unei persoane care a fost un candidat pentru calificarea pentru cel puțin un an și care a încheiat o disertație pe un subiect aprobat, și care a trecut:

un examen oral la un subiect stabilit în domeniul Cantitate Topografie într-un caz în care cercetarea de disertație a fost efectuată în mod independent; sau un examen scris pe modulul de disertație și / sau orice alt subiect prescris în domeniul Cantitate Topografie într-un caz în care cercetarea de disertație constă dintr-un proiect de construcție sau consolidarea sistemului elaborat de candidat în calitate de lider al unei echipe de Specialistii conexe. DURATA ... [-]

MSc în Mediul Construit (construcție De Management) Cursuri

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2  February 2018 Africa de Sud Port Elizabeth + 1 mai mult

MSc în mediu (de Management pentru constructii) Cursuri Construit [+]

Programul este oferit în comun de către Departamentele de Construcții Cantitate topografie și management în construcții.

Programul este conceput pentru a avansa în cariera de profesionisti din industria de construcții și de proprietate. Specializări sunt oferite în:

Management de proiect Facilities Management management in constructii Constructii Health & Safety Proprietate Economie & Evaluare.

(Certificatul de studii trebuie să aibă o aprobare, semnificând domeniul de studiu)

Notă: Candidații care nu au respectat cu componenta de cercetare, se poate acorda o diplomă de studii postuniversitare în mediul construit, aprobat cu domeniul specific de studiu.... [-]


MSc în Mediul Construit (management De Proiect) Cursuri

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii February 2018 Africa de Sud Port Elizabeth + 1 mai mult

Programul este oferit în comun de către Departamentele de Construcții Cantitate topografie și management în construcții. Programul este conceput pentru a avansa în cariera de profesionisti din industria de construcții și de proprietate. [+]

Programul este oferit în comun de către Departamentele de Construcții Cantitate topografie și management în construcții.

Programul este conceput pentru a avansa în cariera de profesionisti din industria de construcții și de proprietate. Specializări sunt oferite în:

Management de proiect Facilities Management management in constructii Constructii Health & Safety Proprietate Economie & Evaluare.

(Certificatul de studii trebuie să aibă o aprobare, semnificând domeniul de studiu)

Notă: Candidații care nu au respectat cu componenta de cercetare, se poate acorda o diplomă de studii postuniversitare în mediul construit, aprobat cu domeniul specific de studiu.... [-]


MSc în Sisteme De Informatică și De Informații

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii February 2018 Africa de Sud Port Elizabeth + 1 mai mult

Diplomă de masterat pentru a fi acordate vor fi determinate de gradul în care elevul a obținut la nivel de onoare într-una din facultățile de Arte, Științe, Științe Economice sau stiinte medicale. [+]

Master în Informatică și sisteme informatice

Gradul poate fi obținută cu ajutorul unuia din următoarele moduri:

O disertație pe un subiect aprobat; Un tratat pe un subiect aprobat, cu o valoare de credit de 84-102 și module aprobate, cu o valoare totală de credit de cel puțin 36 de subiectele enumerate în planul de învățământ Onoruri CAL; sau Un tratat pe un subiect aprobat, cu o valoare de credit de 60 și module aprobate, cu o valoare totală de credit de cel puțin 60 de aleși din subiectele enumerate în planul de învățământ Onoruri CAL.

Departamentul implicat va planifica disertație / tratat și modulele care trebuie luate. Gradul de masterat a fi acordate va fi determinată de gradul în care elevul a obținut la nivel Onoruri într-una dintre facultățile de Arte, Știință, Științe Economice și Medicină.... [-]


MSc în Zoologie (cursuri)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii February 2018 Africa de Sud Port Elizabeth + 1 mai mult

MSc în Zoologie (Cursuri) [+]

Departamentul de Zoologie oferă oportunități de cercetare în următoarele domenii:

Managementul zonelor costiere Resurselor Evaluarea calității apei Chimie de apă Estuar ecologie Biologie marină Fiziologie de mediu Ecotoxicologie Acvacultura Modelare ecosistemului și analiză; și Ecologie terestră.

Gradul este obținută prin intermediul unui disertație pe un subiect aprobat.

REPARTIZAREA MARK FINAL DE PROIECT CERCETARE

Marca de tratat / disertație de masterat se calculează după cum urmează: marca (e) din examinatorului extern (e) conta cel puțin 50% față de nota finală. Dacă există mai mult de un examinator extern, media notelor atribuite de aceștia constituie semnul extern. Același lucru este valabil pentru examinatorului intern (e).... [-]


Masterat

Maestru De Administrație Publică

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii February 2018 Africa de Sud Port Elizabeth + 1 mai mult

Acest program de studii postuniversitare profesional acreditat la nivel internațional este conceput pentru a spori cunoștințele și abilitățile de manageri publici. [+]

Maestru de Administrație Publică

Acest program de studii postuniversitare profesional acreditat la nivel internațional este conceput pentru a spori cunoștințele și abilitățile de manageri publici. Programul poate fi studiat fie în educație semi-distanță sau în format part-time.

Facultatea de Arte

Viziunea și misiunea

Viziunea de Facultatea noastră este de a fi sinonim cu cele mai înalte standarde profesionale în Arte Educație, recunoscute de comunitatea pe care o servesc atât academic cât și conducerea noastră culturală. Elevii sunt încurajați să depună eforturi pentru excelență în toate disciplinele.

Facultatea oferă multe calificări academice cu un accent mai profesională și / sau profesională. Toate calificările sunt conduse de personal calificat și cu experiență, dintre care mulți au reputație naționale în domeniile lor de ales. De orientare de cercetare pentru studii postuniversitare de gradul de conducere la nivel de doctorat sunt deserviti de lectori de experți și lideri de studiu.... [-]


Mcom In Economie (cursuri)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii February 2018 Africa de Sud Port Elizabeth + 1 mai mult

MCom în economie (Cursuri) [+]

GENERAL

Cu excepția cazului în care se prevede altfel în continuare, Master of Commerce: Economia se atribuie în conformitate cu normele generale de studii de masterat ", publicat în Prospect general și a politicii de cercetare postuniversitare.

Cerințe de admitere

Un grad Onoruri în economie, sau echivalentul acesteia, cu o trecere totală de 60%.

REGULI readmisie

Candidatul Un master se va permite să repete un modul nu a reușit o dată. În cazul în care un tratat de cercetare fiind respinsă categoric de către examinatori, nu va fi nici o ocazie în plus de a re-prezinte o versiune îmbunătățită a acestui sau orice alt tratat de cercetare (vezi Regula G4.8.5).... [-]


Mcom In Managementul Afacerilor (cursuri)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii February 2018 Africa de Sud Port Elizabeth + 1 mai mult

MCom in Managementul Afacerilor (Cursuri) [+]

Cerințe de admitere

Cu excepția cazului în Senatul decide altfel, candidații vor fi admiși la studii pentru gradul de Master of Commerce: Management numai dacă acestea au un grad Onoruri în Managementul Afacerilor. Toți candidații trebuie să fie, totuși, obiectul de selecție.

Notă: Viitorii candidati pentru programul de lucru modul trebuie să se aplice în timp util și să se prezinte la un interviu de la sfârșitul lunii septembrie.

GENERAL

Cu excepția cazului în care se prevede altfel în continuare, gradul de Master of Commerce: Administrarea se atribuie în conformitate cu normele generale de studii de masterat ", publicat în Prospect general și a politicii de cercetare postuniversitare.... [-]


Meng în Mecatronică

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 4 anii February 2018 Africa de Sud Port Elizabeth + 1 mai mult

Viziunea noastra este de a fi furnizorul preferat de învățământ profesional și orientate spre carieră și de cercetare în domeniile de inginerie, a mediului construit și tehnologia informației. [+]

Meng în Mecatronică

Candidații vor fi admiși la studiu pentru calificarea de Maestru de Inginerie în Mecatronică numai în cazul în care dețin calificarea de Bachelor of Engineering sau o calificare considerate de către Senat a fi la aceasta echivalentă, sau în cazul în care altfel se califica pentru admitere în opinia Senatului. Toți candidații vor fi supuse unor criterii de selecție stabilite de către departamentul.

Facultatea de Inginerie, mediului construit și Tehnologia Informației

Viziunea și misiunea

FACULTATEA VISION

Viziunea noastra este de a fi furnizorul preferat de învățământ profesional și orientate spre carieră și de cercetare în domeniile de inginerie, a mediului construit și tehnologia informației. ... [-]


MPhil în Conflict, Transformarea și Management (cursuri)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă February 2018 Africa de Sud Port Elizabeth + 1 mai mult

Programul a fost conceput pentru a beneficia funcționarii publici, middle management si top-level, lideri comunitari, specialiști în dezvoltare, personalul de serviciu straini, practicieni sociale, profesori și administratori școlari, ofițeri de poliție și toți cei care gestionează conflictele ca parte din rutina de zi cu zi. Programul se bazează pe vasta experiență a unei game de experti de top din Africa de Sud și internaționale în domeniu. [+]

Programul a fost conceput pentru a beneficia funcționarii publici, middle management si top-level, lideri comunitari, specialiști în dezvoltare, personalul de serviciu straini, practicieni sociale, profesori și administratori școlari, ofițeri de poliție și toți cei care gestionează conflictele ca parte din rutina de zi cu zi. Programul se bazează pe vasta experiență a unei game de experti de top din Africa de Sud și internaționale în domeniu.

Adâncime programului este modulele sale de bază în abordările studiului de conflict, procese de conflict, precum și rezolvarea conflictelor și tehnici de management. Soi și specializare sunt construite în module electivă prin interdisciplinare în domenii cum ar fi dezvoltarea și conflict, conflict mondial, conflicte și integrarea regională și conflicte la locul de muncă.... [-]


MPhil în Managementul Turismului (de Cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 4 anii February 2018 Africa de Sud Port Elizabeth + 1 mai mult

MPhil în Management Turism (de Cercetare) [+]

Cerințe de admitere

Un grad relevant Onoruri, sau o Diplomă de studii aprofundate în Turism și / sau Management al Ospitalitatii sau echivalentul său la nivel CNC 8 cu o pasă totală de 60%.

RE-ADMITEREA

În cazul tezei fi respins categoric de către examinatorii nu va fi nici o ocazie în plus de a re-prezinte o versiune îmbunătățită a acestui sau orice altă disertație de cercetare (vezi Regula G4.8.5).

DURATA

Calificarea se extinde pe o perioadă de cel puțin un an și o perioadă maximă de patru ani de studiu.

[-]

Videoclipuri

Port Elizabeth