East London University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

steag

Despre Universitatea East London

Fondată în 1998, Universitatea din East London este una dintre universitățile premier privat din țară.

campus-S1 hectar a Universității, la câțiva kilometri sud de centrul orasului East London, este acasa, la mai mult de 2300 de studenți originari din toate regiunile din Africa de Sud și alte 27 de țări.

Indiferent de ceea ce ei de studiu, studenti de la Universitatea din East London se lanseze într-o călătorie educațională personală care îi ajută să găsim și să urmeze scopul lor individuale.

Misiune și Scop

Universitatea din East London oferă acces la oportunități de învățământ superior care să permită studenților să dezvolte cunoștințele și abilitățile necesare pentru a atinge obiectivele lor profesionale, pentru a îmbunătăți performanța organizațiilor lor, și asigură conducerea și servicii pentru comunitățile lor.

Scop

  • Pentru a facilita cognitive și de învățare eficientă elev-cunoștințe, abilități și valori și să promoveze utilizarea cunoștințelor la locul de muncă al studentului.
  • Pentru a dezvolta competențe în comunicare, gândirea critică, colaborarea și utilizarea informațiilor, împreună cu un angajament de a învățării pe tot parcursul vieții pentru îmbunătățirea posibilităților studenților pentru succesul în carieră.
  • Furnizarea de instrucțiuni care poduri decalajul dintre teorie și practică, prin membri ai facultăților care aduc la clasa lor, nu numai pregătire academică avansată, dar, de asemenea, abilitățile care vin din practica actuală a profesiilor lor.
  • Pentru a utiliza tehnologia pentru a crea moduri eficiente și mijloace de instruire care extinde accesul la resurse de învățare și care sporesc colaborarea și comunicarea pentru îmbunătățirea învățământului studențesc.
  • Pentru a evalua student de învățare și de a folosi datele de evaluare pentru a îmbunătăți predare / sistem, curriculum, instruire, resurse de învățare, consiliere și servicii de student de învățare.
  • Pentru a fi organizată ca o instituție privată, în scopul de a încuraja spiritul de inovare, care se concentrează pe furnizarea de calitate academică, de serviciu, excelență, și comoditatea studentului de lucru.
  • Pentru a genera resursele fi nanciare necesare pentru a sprijini misiunea Universității.

Locații

estul Londrei

Address
14 Stewart Drive
Berea

5241 estul Londrei, Capul de Est, Africa de Sud