Citește Descrierea Oficială

steag

Despre Universitatea East London

Fondată în 1998, Universitatea din East London este una dintre universitățile premier privat din țară.

campus-S1 hectar a Universității, la câțiva kilometri sud de centrul orasului East London, este acasa, la mai mult de 2300 de studenți originari din toate regiunile din Africa de Sud și alte 27 de țări.

Indiferent de ceea ce ei de studiu, studenti de la Universitatea din East London se lanseze într-o călătorie educațională personală care îi ajută să găsim și să urmeze scopul lor individuale.

Misiune și Scop

Universitatea din East London oferă acces la oportunități de învățământ superior care să permită studenților să dezvolte cunoștințele și abilitățile necesare pentru a atinge obiectivele lor profesionale, pentru a îmbunătăți performanța organizațiilor lor, și asigură conducerea și servicii pentru comunitățile lor.

Scop

  • Pentru a facilita cognitive și de învățare eficientă elev-cunoștințe, abilități și valori și să promoveze utilizarea cunoștințelor la locul de muncă al studentului.
  • Pentru a dezvolta competențe în comunicare, gândirea critică, colaborarea și utilizarea informațiilor, împreună cu un angajament de a învățării pe tot parcursul vieții pentru îmbunătățirea posibilităților studenților pentru succesul în carieră.
  • Furnizarea de instrucțiuni care poduri decalajul dintre teorie și practică, prin membri ai facultăților care aduc la clasa lor, nu numai pregătire academică avansată, dar, de asemenea, abilitățile care vin din practica actuală a profesiilor lor.
  • Pentru a utiliza tehnologia pentru a crea moduri eficiente și mijloace de instruire care extinde accesul la resurse de învățare și care sporesc colaborarea și comunicarea pentru îmbunătățirea învățământului studențesc.
  • Pentru a evalua student de învățare și de a folosi datele de evaluare pentru a îmbunătăți predare / sistem, curriculum, instruire, resurse de învățare, consiliere și servicii de student de învățare.
  • Pentru a fi organizată ca o instituție privată, în scopul de a încuraja spiritul de inovare, care se concentrează pe furnizarea de calitate academică, de serviciu, excelență, și comoditatea studentului de lucru.
  • Pentru a genera resursele fi nanciare necesare pentru a sprijini misiunea Universității.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

East London University

În epoca de afaceri noi, cu formula de succes cere mai mult decât făcând clic pe foi de calcul sau hapsân titluri de la tickers stoc-piață. Aici, la Universitatea din Lon ... [+]

În epoca de afaceri noi, cu formula de succes cere mai mult decât făcând clic pe foi de calcul sau hapsân titluri de la tickers stoc-piață. Aici, la Universitatea din Londra de Est, cele mai mari perspective noastre se nasc dintr-un hands-on de înțelegere a modului în care poate fi nanțare îmbunătăți viața oamenilor. Va invitam sa suflece manecile - și trecem la afaceri.

Acest program de Master Postuniversitare vă va pregăti pentru o poziție în domeniul Finanțe (Analist, Quant, Risk Management etc.). Master în Finanțe oferă până la cunoștințele minut în zonele cele mai inovatoare de finanțare, inclusiv geopolitica, finantele comportamentale, guvernarea riscului și finanțele islamice. De asemenea, comandantul vă va dota cu cunoștințe practice și aplicate, precum și valorile suplimentare va fi nevoie pentru a reuși ca finanțator. Comandantul combină rigoarea academică a instrumentelor de analiză cu experiența de profesioniști experimentați.... [-]

Africa de Sud East London
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
East London University

Acest program de master Postuniversitare vă va pregăti pentru o poziție în dezvoltare web. Acest grad destul de nou a fost formulat de angajatorii care își exprimă nevoia ... [+]

Acest program de master Postuniversitare vă va pregăti pentru o poziție în dezvoltare web. Acest grad destul de nou a fost formulat de angajatorii care își exprimă nevoia de angajați cu abilități de dezvoltare web: gestionarea bazelor de date, rețele de calculatoare, securitatea informațiilor, aplicații web etc. Acest program este adaptat pentru a satisface această cerere prin echilibrarea zonelor fundamentale de înțelegere și de rezolvare a problemelor, cu un accent pe tehnologii centrate pe Web. Absolvenții noștri sunt imediat productive și adaptive ca programatori, dezvoltatori web, dezvoltatori de software, arhitecți software, aplicații web dezvoltatori.... [-]

Africa de Sud East London
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
East London University

Programul de Arte Vizuale și Film East London este proiectat pentru o nouă generație de povestitori: artiști care împărtășesc o pasiune pentru arta spectacolului intr-o g ... [+]

Programul de Arte Vizuale și Film East London este proiectat pentru o nouă generație de povestitori: artiști care împărtășesc o pasiune pentru arta spectacolului intr-o gama larga de mass-media și doresc să învețe prin propriile lor proiecte într-un hands-on, program intensiv vizual și .

Programele noastre echilibru studiul ambarcațiunii, cu experiență practică pentru a pregăti studenții pentru a fi cei mai buni lmmakers fi și artiști vizuali și artiștilor pot fi. Acest lucru se realizează printr-un program riguros de instruire clasă, hands-on de ateliere de lucru, precum și experiența practică imediată.

Programul pregătește următoarea generație de reclame ecran inteligente. Ea se bazează abilități creative și tehnice esențiale pentru a reuși în fi lm, televiziune si new media industriile de astăzi. tutorii noștri profesioniști și de mare calibru vorbitori invitați predau bazele de competențe povestitor, de producție și de afaceri de ecran.... [-]

Africa de Sud East London
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
East London University

Acest program de masterat postuniversitar vă va pregăti pentru vastul domeniu al Comunicațiilor. Master of Communications investighează comunicarea eficientă și ineficien ... [+]

Acest program de masterat postuniversitar vă va pregăti pentru vastul domeniu al Comunicațiilor. Master of Communications investighează comunicarea eficientă și ineficientă și specialiștii care o folosesc. Elevii se confruntă cu probleme veritabile de comunicare, dezvoltă abilități de comunicare utilizabile și construiesc un portofoliu puternic.

Obiectivele programului

Acest program cu normă întreagă te va ajuta să lucrezi cu proiecte din lumea reală și cu mâinile pe mâini

misiuni revolving în următoarele domenii de expertiză:

1. Cercetarea în comunicații

2. Relații publice și mass-media

3. Comunicarea digitală

Program... [-]

Africa de Sud East London
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
East London University

... [+]

Program

Această diplomă de masterat postuniversitar de 2 ani acordă 120 de credite ECTS distribuite în 4 semestre de câte 15 săptămâni fiecare: 96 de credite ECTS obligatorii (inclusiv 18 credite ECTS acordate la finalizarea unui stagiu profesional obligatoriu și 12 credite ECTS pentru teza de masterat la sfârșitul anului ) și 24 de credite ECTS elective au ales un catalog de 48 de ECTS electiv. Elevii vor trebui să decidă între 2 minori:

Proiectele speciale legate de durabilitate și modă sunt de asemenea incluse în acest domeniu minor de studiu.

[-]
Africa de Sud East London
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
East London University

savvy lideri de marketing și comunicare de astăzi începe de la punctele finale: gândurile, comportamentele și acțiunile cumpărătorului. Ei cunosc importanța diferențierii ... [+]

savvy lideri de marketing și comunicare de astăzi începe de la punctele finale: gândurile, comportamentele și acțiunile cumpărătorului. Ei cunosc importanța diferențierii, și modul în care să se stabilească o poziție unică și ownable de brand în mintea unui public țintă. Ei știu cum să pârghie de consum pentru a oferi perspective mesaje inspira acțiune și aplicarea unor noi surse de date pentru a informa de stabilire a prețurilor, de ambalare, precum și strategii de promovare. Și ei fac totul în timp ce construirea de înaltă echipe performante și păstrarea o linie clară de vedere pe cota de piață, volumul și rentabilitatea investiției.

Programul de marketing ELU te învață cum să mergeți provocările actuale în timp ce la pământ în teorie testată în timp, astfel încât să veți fi pregătiți să conducă inovațiile de mâine.... [-]

Africa de Sud East London
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
14 Stewart Drive
Berea

East London, Eastern Cape, 5241 ZA
Social Media