The Da Vinci Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

BINE ATI VENIT IN THE DA VINCI INSTITUTE

Institutul a fost înființat în 2004 ca urmare a deciziei Universității Warwick de a ieși din mediul educațional din Africa de Sud din cauza cerințelor de reglementare revizuite pentru universitățile de peste mări din țară. Cu sprijinul domnilor Nelson Mandela și dr. Ben Ngubane, familia Marcus a decis să continue lucrările lansate de Warwick și, ca rezultat, a stabilit ceea ce este acum cunoscut sub numele de The Da Vinci Institute pentru Managementul Tehnologiei. Institutul a fost înregistrat provizoriu la Departamentul pentru Învățământul Superior în 2004. Primul director executiv, profesorul Benjamin Anderson, sa alăturat Institutului în 2005. Sub conducerea sa, Institutul a primit statutul de înregistrare completă și de acreditare de la Departamentul de Învățământ Superior și Formare și Consiliul pentru Învățământul Superior în cursul anului 2006. Primul Audit Instituțional a fost realizat în cursul anului 2006 de Comitetul pentru Calitatea Învățământului Superior (HEQC).

Fiind o instituție de învățământ Mode 2, Institutul se concentrează pe crearea de cunoștințe transdisciplinare în natură, relevante din punct de vedere social și a căror intenție este de a rezolva problemele legate de muncă și de a contribui la dezvoltarea profesională a persoanelor implicate. În acest context, Institutul facilitează o călătorie de auto-descoperire pentru potențialii lideri de afaceri și antreprenori.

Institutul își dezvoltă pasiunea de la dezvoltarea antreprenorilor și a viitorilor lideri manageri, care vor contribui la facilitarea unei societăți transformate durabile și socio-economice. Împreună cu asociațiile sale sud-africane și internaționale, Institutul oferă un spectru de soluții de învățare, inclusiv aspecte legate de antreprenoriat, managementul inovației, gândirea sistemelor și conducerea managerială. Oferind studenților ocazia de a participa la o imersiune internațională, aceștia ar putea obține o perspectivă cu adevărat globală asupra dezvoltării conducerii manageriale, deoarece se prezintă în diferite părți ale lumii. Elevii sunt capabili să participe la clasele mici, oferindu-le posibilitatea de a reflecta asupra propriei învățări și de a se integra astfel cu cele ale oamenilor care reprezintă o gamă largă de medii culturale și realități organizaționale.

Institutul care se află în suburbia liniștită și liniștită Modderfontein oferă calificări în Managementul Tehnologiei, Inovării, Persoanelor, Sisteme (TIPS ™) și Managementul Afacerilor (B) cu diplome, diplomă, licență, masterat și doctorat.

Prin integrarea cadrului TIPS ™ (B), Institutul este capabil să se angajeze, să se alinieze și să devină agile în co-crearea de noi realități la locul de muncă cu studenții și sponsorii. Acest cadru de cooperare permite Institutului să ofere un serviciu cu adevărat receptiv pentru a-și satisface nevoile de performanță organizațională în continuă schimbare.

Institutul este înregistrat ca instituție privată de învățământ superior în baza Legii învățământului superior din 1997, înregistrării nr. 2004 / HE07 / 003. Calificările Institutului sunt acreditate de Consiliul pentru Învățământul Superior și înregistrate cu Autoritatea de Calificări din Africa de Sud.

Cadrul TIPS

DA VINCI SCOP, DREAM, PRINCIPII ȘI MĂRFURI PROMISE

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea Online Doctorat » Vedea Online Certificate » Vedea Online Licenţă » Vedea Online MSc » Vedea Certificate » Vedea Doctorat » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master în Management în Tehnologie și Inovare

Campus February 2019 Africa de Sud Edenvale

Master of Management de calificare se bazează atât pe munca modulare și o disertație. Se așteaptă ca candidații să-și utilizeze cunoștințele și abilitățile nou dobândite legate de managementul tehnologiei, inovării, oamenilor și sistemelor pentru a rezolva o provocare legată de muncă. [+]

CERERE

Calificarea este concepută special pentru a permite mai multor membri în vârstă ai unei organizații să își realizeze adevăratul potențial prin:

Dezvoltarea acestora pentru a conduce echipe multidisciplinare însărcinate să faciliteze îmbunătățirea afacerilor și transformarea socio-economicăDobândirea competenței de a conduce un sistem (resurse) și de a dezvolta activități legate de tehnologie și inovație pentru a-și îndeplini obiectivele de afaceriOferind oportunități de dezvoltare personală pentru ca aceștia să contribuie semnificativ la dezvoltarea bogăției în economia sud-africanăSCOP

Persoanele care obțin această calificare ar trebui să poată:... [-]


Videoclipuri

Graduation 8 September 2016

Presidents Dinner

Academic Opening 2017

Inaugural Lecture - Prof Ben Anderson

Contactează

The Da Vinci Institute

Adresă, linia 1 The Da Vinci Institute 16 Park Avenue
1609 Edenvale, Gauteng, Africa de Sud
website http://www.davinci.ac.za/
Telefon +27 11 608 1331