The Da Vinci Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

BINE ATI VENIT LA INSTITUTUL DA VINCI

Da Vinci Institutul de Tehnologie Management este o școală de Management care contribuie la dezvoltarea socio-economică și de transformare. Scopul Institutului este de a cultiva lideri de conducere, prin principiile de bază ale învățării de acțiune condus de afaceri, oferind studenților o călătorie personalizate de auto-descoperire și co-creare.

Institutul a fost înființat în 2004, ca urmare a unei decizii de către Warwick University pentru a ieși din peisajul educației din Africa de Sud, din cauza cerințelor de reglementare, apoi revizuite pentru universitățile de peste mări în țară. Cu sprijinul domnului Nelson Mandela și Dr. Ben Ngubane, familia Marcus a decis să-și continue activitatea începută de Warwick și, ca urmare a stabilit ceea ce este acum bine cunoscut sub numele de Da Vinci Institutul de Management Technology. Institutul a fost înregistrat în mod provizoriu cu Departamentul de învățământ superior din 2004. Primul Chief Executive Officer, profesorul Benjamin Anderson, sa angajat la Institutul pe parcursul anului 2005. Sub conducerea sa Institutul a primit înregistrarea completă și statutul de acreditare de la Departamentul Învățământului Superior și Formare și Consiliului privind învățământul superior în cursul anului 2006. Primul audit instituțional a fost realizat în cursul anului 2006 de către Comitetul calității învățământului superior (HEQC).

Fiind o instituție de învățământ Modul 2, Institutul este axat pe crearea de cunoștințe, care este trans-disciplinare în natură, social relevante și a căror intenție este de a rezolva problemele practice și de a contribui la dezvoltarea profesională a persoanelor implicate. Este în acest context, că Institutul facilitează o călătorie de auto-descoperire pentru liderii de afaceri potentiali si antreprenori.

Institutul derivă din pasiunea în curs de dezvoltare antreprenori și lideri de conducere viitori, care vor contribui la facilitarea unei societăți durabile transformată și socio-economic. Institutul oferă un spectru larg de soluții, inclusiv aspecte legate de, printre altele, antreprenoriat, managementul inovației, sisteme de gândire și de conducere managerială de învățare. Oferind elevilor posibilitatea de a participa la o imersiune internațională ar putea obține o perspectivă cu adevărat globală asupra dezvoltării de conducere managerială deoarece se prezintă în diferite părți ale lumii. Elevii sunt capabili să participe la clase mici, care să le ofere posibilitatea de a reflecta asupra propriei lor de învățare și de a se integra astfel cu cea a persoanelor care reprezintă o gamă largă de medii culturale și realitățile organizaționale.

Institutul care este situat într-o suburbie liniștită și pașnică a Modderfontein, oferă calificări certificat, diplomă, licență, masterat și doctorat în Managementul Tehnologiei, Inovare, People, Sisteme (TIPS ™) și managementul afacerilor.

Institutul DaVinci

Integrarea TIPS ™ cadru, Institutul este capabil de a se angaja, alinia și să devină agil în co-crearea de noi realități la locul de muncă cu studenți și sponsori. Cadrul permite Institutului de a oferi un serviciu cu adevarat personalizat pentru a satisface nevoile mereu în schimbare performanța organizației clienților săi.

Institutul este înregistrat ca o educatie instituție privată superior în cadrul învățământului superior din 1997, de înregistrare nr 2004 / HE07 / 003. calificările Institutului sunt acreditate de Consiliul Învățământului Superior și a înregistrat cu Africa de Sud Autoritatea de calificări.

DA VINCI SCOP, vis, PRINCIPII ȘI PROMISIUNE DE BRAND

Institutul DaVinci
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea Doctorat - OnlineStudies » Vedea Certificate - OnlineStudies » Vedea Licenţă » Vedea MSc » Vedea Certificate - AcademicCourses » Vedea Doctorat - PhDStudies » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

MSc în Management De Tehnologie și Inovare

Distance learning February 2018 Africa de Sud Lethabong

Acest Master of Science (MSc) calificare în Managementul Tehnologiei și Inovației vizează conducere și executive. Programul se bazează pe munca curs și un subiect major de cercetare. [+]

Calificarea Master, se bazează atât pe munca modulară și o disertație. Candidații sunt de așteptat să utilizeze cunoștințele nou dobândite și a competențelor legate de managementul de tehnologie, inovare, People și sisteme pentru a rezolva o provocare legate de muncă. CERERE Calificarea este special conceput pentru a permite membrilor mai înalți ai unei organizații să își atingă adevăratul potențial de: Dezvoltându-le să conducă echipe multidisciplinare însărcinate de a facilita îmbunătățirea afacerilor și a transformării socio-economice; Dobândirea competenței de a conduce un sistem (resurse) și dezvoltarea unor activități de tehnologie și inovare legate de obiectivele de afaceri; și Furnizarea de oportunități de dezvoltare personală pentru ei să contribuie în mod semnificativ la dezvoltarea bogăției în economia Africii de Sud. SCOP Oameni care realizează această calificare ar trebui să poată: Iniția schimbarea organizațională; Integrarea principiilor sistemice în rezolvarea problemelor organizatorice; Incorporeze managementul tehnologiei, managementul inovației și gestionarea principiilor oamenilor în procesele de planificare a afacerilor; și Transforma comunități prin inițierea unor inițiative de dezvoltare durabilă. Descriptorii de nivel Institutul oferă un mediu de învățare în funcție de context, în care elevii își dezvoltă capacitatea de a: Operează în contexte variabile și de învățare nefamiliare, care necesită responsabilitate și inițiativă; Să evalueze cu exactitate, să identifice și să abordeze propriile nevoi de învățare; și Interacționează în mod eficient în cadrul unui grup de învățare. Studenții sunt obligați să traducă înțelegerea teoretică a materialului supus adecvat oferite la nivel de master, în aplicația demonstrabil la locul de muncă și sunt capabili să facă următoarele... [-]

Videoclipuri

Academic Opening 2016

Graduation 8 September 2016

Presidents Dinner

Inaugural Lecture

Contactează

The Da Vinci Institute

Adresă, linia 1 The Da Vinci Institute 16 Park Avenue
1609 Lethabong, Africa de Sud
website http://www.davinci.ac.za/
Telefon +27 11 608 1331