Master în Inginerie Aeronautică
Municipality of Fuenlabrada, Spania
DURATA
2 Years
LIMBI
Spaniolă
RITM
La zi
TERMEN LIMITĂ DE APLICARE
Solicitați termenul limită de aplicare
CEA MAI DEVREME DATĂ DE ÎNCEPERE
Solicitați cea mai apropiată dată de începere
TAXE DE ȘCOLARIZARE
EUR 84 / per credit *
FORMAT DE STUDIU
În campus
* Prețul pentru studenții nerezidenți din afara UE este doar aproximativ, deoarece fiecare tarif academic este diferit.
Introducere
Ce cunoștințe voi dobândi cu acest Maestru?
Obiectivul Universidad Rey Juan Carlos este de a acoperi nevoia existentă de profesioniști din sectorul aeronautic cu cele mai mari capacități și calificări posibile în cadrul unei profesii reglementate, deoarece prezenta propunere pentru un Master în Inginerie Aeronautică este pe deplin adaptată la legislatie.in vigoare care reglementeaza practica profesionala legata de profesia reglementata de Inginer Aeronautic si in consecinta absolventii gradului vor obtine calificarea profesionala in consecinta ceruta de lege in multiplele domenii aeronautice, conform Ordinului Ministerial CIN/312/2009 din 9 februarie 2009 (BOE din 18 februarie 2009)
obiective
Obiectivele acestui master universitar urmăresc să ofere absolvenților cunoștințele și aptitudinile necesare exercitării profesiei reglementate de inginer aeronautic, cu respectarea condițiilor legale stabilite prin Ordinul CIN/312/2009, din 9 februarie, prin care se stabilesc cerințele. pentru verificarea diplomelor universitare oficiale care se califică pentru exercitarea profesiei de inginer aeronautic.
Admitere
Curriculum
Finalizarea unui program clasic presupune, de obicei, obținerea a 120 de credite ECTS.
Masterat Durata: Doi ani academici.
Cursul 1
- Proiectare mecanică și structurală
- Aerotermodinamică și transfer de căldură
- Simularea elementelor aerospațiale
- Tehnici experimentale și de măsurare
- Materiale avansate
- Transport aerian
- Aeroelasticitate și aerodinamică instabilă
- Sisteme avansate de propulsie
- Comunicații în navigația aerospațială
- Controlul modern al sistemelor aerospațiale
- Noi tehnologii de producție și producție
Cursul 2
- Electrificare, avionică și sisteme integrate
- proiecte
- Inginerie și management aeroportuar
- Astrodinamica si dinamica atitudinii
- Dinamica zborului
- Testare, Certificare și Întreținere
- Ingineria sistemelor în vehiculele aerospațiale
- Proiectul final al maestrului
Rezultatul programului
Abilitati de baza
- CB6 - Deține și înțelege cunoștințe care oferă o bază sau oportunitate de a fi original în dezvoltarea și/sau aplicarea ideilor, adesea într-un context de cercetare
- CB7 - Ca elevii să știe să aplice cunoștințele dobândite și capacitatea lor de a rezolva probleme în medii noi sau puțin cunoscute în contexte mai largi (sau multidisciplinare) legate de domeniul lor de studiu
- CB8 - Că studenții sunt capabili să integreze cunoștințele și să se confrunte cu complexitatea emiterii judecăților pe baza unor informații care, fiind incomplete sau limitate, includ reflecții asupra responsabilităților sociale și etice legate de aplicarea cunoștințelor și judecăților lor
- CB9 - Ca elevii să știe să-și comunice concluziile și cunoștințele și motivele finale care îi susțin unui public specializat și nespecializat într-un mod clar și fără ambiguitate
- CB10 - Că elevii au abilitățile de învățare care le permit să continue să studieze într-un mod care va trebui să fie în mare parte auto-dirijat sau autonom.
Competențe generale
- CG01 - Abilitatea de a proiecta, construi, inspecta, certifica și întreține toate tipurile de aeronave și vehicule spațiale, cu subsistemele corespunzătoare.
- CG02 - Abilitatea de a planifica, proiecta și controla procesele de construcție a infrastructurilor, clădirilor și instalațiilor aeroportuare, precum și întreținerea, conservarea și exploatarea acestora.
- CG03 - Capacitate de management general și management tehnic al proiectelor de cercetare, dezvoltare și inovare, în companii și centre de tehnologie aeronautică și spațială.
- CG04 - Abilitatea de a integra sisteme aerospațiale complexe și echipe de lucru multidisciplinare.
- CG05 - Capacitatea de a analiza și corecta impactul de mediu și social al soluțiilor tehnice ale oricărui sistem aerospațial.
- CG06 - Abilitatea de a analiza și rezolva probleme aerospațiale în medii noi sau necunoscute, în contexte largi și complexe.
- CG07 - Competența de a planifica, proiecta, gestiona și certifica procedurile, infrastructurile și sistemele care susțin activitatea aerospațială, inclusiv sistemele de navigație aeriană
- CG08 - Concurs pentru proiectul de construcții și instalații aeronautice și spațiale, care necesită un proiect integrat în ansamblu, datorită diversității tehnologiilor lor, complexității sau cunoștințelor tehnice extinse necesare.
- CG09 - Competență în toate acele domenii legate de tehnologiile aeroportuare, aeronautice sau spațiale care, prin natura lor, nu sunt exclusive altor ramuri ale ingineriei.
- CG10 - Cunoașterea, înțelegerea și capacitatea de a aplica legislația necesară în exercitarea profesiei de Inginer Aeronautic.
- CG11 - Abilitatea de a analiza tehnici și metodologii de ultimă oră în specializarea lor.
- CG12 - Cunoașterea și înțelegerea contextului larg multidisciplinar al domeniului ingineriei și a problemelor tangențiale legate de diferite domenii.
- CG13 - Capacitatea de a consulta și aplica coduri de reglementări și practici de siguranță.
Competențe transversale
- CT01 - Capacitatea de a gestiona activități sau proiecte tehnice sau profesionale complexe care necesită abordări strategice noi, asumându-și responsabilitatea pentru astfel de decizii.
- CT02 - Abilitatea de a comunica concluziile în mod clar și eficient, precum și cunoștințele și raționamentul care le susțin unui public specializat și nespecializat în contexte naționale și internaționale.
- CT03 - Abilitatea de a lucra eficient în contexte naționale și internaționale ca membru sau lider al unei echipe formate din membri de la diferite discipline și niveluri.
- CT04 - Abilitatea de a integra cunoștințele și de a gestiona complexitatea de a formula judecăți cu informații incomplete sau limitate care includ reflecții legate de aspecte tehnice și sociale asociate cu aplicarea cunoștințelor și judecăților lor.
- CT05 - Abilitatea de a te antrena permanent, inclusiv abilitățile necesare pentru a te antrena independent
- CT06 - Abilitatea de a efectua căutări bibliografice, de a consulta și de a utiliza în mod critic baze de date și alte resurse de informații pentru a efectua simulări cu care să efectueze investigații exhaustive ale problemelor tehnice complexe.
Competențe specifice
- CE01 - Abilitatea de a proiecta, construi, inspecta, certifica și întreține toate tipurile de aeronave și vehicule spațiale.
- CE02 - Cunoștințe adecvate de mecanică avansată a fluidelor, cu accent deosebit pe mecanica fluidelor computaționale și fenomenele de turbulență.
- CE03 - Înțelegerea și stăpânirea legilor Aerodinamicii Externe în diferite regimuri de zbor și aplicarea acestora la Aerodinamica Numerică și Experimentală.
- CE04 - Aplicarea cunoștințelor dobândite în diferite discipline la rezolvarea problemelor complexe de aeroelasticitate.
- CE05 - Înțelegerea și stăpânirea mecanicii atmosferice de zbor (performanțe statice și dinamice și stabilitate și control) și a mecanicii orbitale și a dinamicii atitudinii.
- CE06 - Cunoașterea adecvată a materialelor metalice și a materialelor compozite utilizate la fabricarea vehiculelor aerospațiale.
- CE07 - Cunoștințe și abilități care permit înțelegerea și realizarea Proceselor de Fabricare a Vehiculelor Aerospațiale.
- CE08 - Cunoștințe și abilități pentru analiza și proiectarea structurală a aeronavelor și vehiculelor spațiale, inclusiv aplicarea programelor de calcul și proiectarea avansată a structurilor.
- CE09 - Abilitatea de a proiecta, executa și analiza Testele la sol și de zbor ale vehiculelor aerospațiale și de a efectua întregul proces de certificare a acestora
- CE10 - Cunoașterea adecvată a diferitelor subsisteme de aeronave și vehicule spațiale.
- CE11 - Abilitatea de a proiecta, construi și selecta cea mai potrivită centrală electrică pentru un vehicul aerospațial, inclusiv centrale aeroderivate.
- CE12 - Cunoștințe adecvate de mecanică avansată a fluidelor, cu accent deosebit pe tehnicile experimentale și numerice utilizate în mecanica fluidelor.
- CE13 - Înțelegerea și stăpânirea fenomenelor asociate arderii și transferului de căldură și masă.
- CE14 - Înțelegerea și stăpânirea legilor Aerodinamicii Interne. Aplicarea acestora, împreună cu alte discipline, la rezolvarea unor probleme complexe de aeroelasticitate a sistemelor de propulsie.
- CE15 - Cunoaștere adecvată a Materialelor și Proceselor de Fabricare utilizate în Sistemele de Propulsie.
- CE16 - Cunoștințe adecvate despre aerojet, turbine cu gaz, motoare rachete și turbomașini.
- CE17 - Capacitatea de a realiza proiectarea mecanică a diferitelor componente ale unui sistem de propulsie, precum și a sistemului de propulsie în ansamblu.
- CE18 - Abilitatea de a proiecta, executa și analiza Teste ale Sistemului de Propulsie și de a desfășura procesul complet de Certificare a acestora.
- CE19 - Cunoașterea adecvată a diferitelor subsisteme ale instalațiilor de propulsie ale vehiculelor aerospațiale.
- CE20 - Abilitatea de a defini și proiecta sisteme de navigație și management al traficului aerian și de a proiecta spațiu aerian, manevre și servituți aeronautice.
- CE21 - Cunoștințe adecvate de aviație și software încorporat și tehnici de simulare și control utilizate în navigația aeriană.
- CE22 - Cunoștințe adecvate despre propagarea undelor și problemele legăturilor cu stațiile terestre.
- CE23 - Abilitatea de a proiecta sisteme radar și ajutoare pentru navigație aeriană.
- CE24 - Cunoștințe adecvate de Tehnologii Informaționale și Comunicații Aeronautice.
- CE25 - Cunoașterea adecvată a diferitelor reglementări aplicabile zonelor de navigație și circulație și capacitatea de a certifica sisteme de navigație aeriană.
- CE26 - Capacitatea de a realiza Master Planurile aeroporturilor și proiectele și direcția de construcție a infrastructurilor, clădirilor și instalațiilor aeroportuare.
- CE27 - Capacitatea pentru Planificarea, Proiectarea, Construcția și Managementul Aeroporturilor și capacitatea de proiectare a Instalațiilor Electrice ale acestora.
- CE28 - Cunoștințe adecvate despre Operarea Transportului Aerian.
- CE29 - Înțelegerea și stăpânirea Organizației Aeronautice naționale și internaționale și a funcționării diferitelor moduri ale sistemului mondial de transport, cu accent deosebit pe transportul aerian.
- CE30 - Cunoaștere adecvată a disciplinelor Cartografie, Geodezie, Topografie și Geotehnică, aplicate la proiectarea aeroportului și a infrastructurilor acestuia.
- CE31 - Capacitatea de a efectua Certificarea Aeroporturilor.
- CE32 - Efectuarea, prezentarea și susținerea, odată obținute toate creditele planului de studii, a unui exercițiu original desfășurat individual în fața unui consiliu universitar, constând într-un proiect cuprinzător de Inginerie Aeronautică cu caracter profesional în care abilitățile dobândite în cadrul invataturile.