Keystone logo

88 MSc Programe în Turism și ospitalitate 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Turism și ospitalitate
Domenii de studiu
  • Turism și ospitalitate (88)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Turism și ospitalitate

Un Master of Science sau Master, este una dintre cele două roluri de master cele mai căutate, cu cealaltă fiind Master of Arts. Cele mai multe programe de Master of Stiinta poate fi finalizat în termen de aproximativ doi ani, în cazul în care unul este înscris full-time.

Doar ceea ce este un Master în Turism și Ospitalitate? Destinate pentru cei care doresc să stabilească o carieră plină de satisfacții și profitabile legate de turism și ospitalitate, acest program oferă participanților o prezentare amplă a abilităților necesare pentru a face acest lucru. Subiectele comune de studiu în aceste programe includ în mod tipic turism durabil, imersiune de conducere, alimentară și a băuturilor știință, rezoluția sistemelor-problemă și fundamentele teoretice ale managementului și leadership. un accent suplimentar este uneori plasat pe turism și ospitalitate de marketing și a principiilor de turism și managementul ospitalității generale.

Mulți absolvenți ai programelor de turism și ospitalitate master găsi că acestea sunt mai ușor de angajați și capabili să facă un salariu mai mare decât au fost în măsură cu diplomă doar o licență. Mulți raportează, de asemenea, o mai bună satisfacție de locuri de muncă după obținerea unui Master în Turism și Ospitalitate.

Costurile de un program variază în linii mari, din cauza unor considerente, cum ar fi în cazul în care în lume este oferit un program și cât de puternic interesul pentru aceasta se dovedește a fi. Verificați cu biroul de înscriere a fiecărei școli, cu un program de interes pentru rate exacte de înscriere.

Mulți dintre cei care atinge gradul de master în turism și ospitalitate continua să lucreze ca un hotel sau statiune manageri, ca manageri de alimente și băuturi sau cazinou, locuință sau manageri de program culinare. Alții lucrează în marketing sau relații publice în numele organizațiilor de călătorie și de turism și destinații, în timp ce unii aleg să folosească abilitățile lor într-o capacitate administrativă sau de resurse umane.Alții se întoarcă la școală să urmeze un grad de doctorat legat.

Multe școli respectate în întreaga lume oferă cursuri online legate de turism și ospitalitate, iar multe dintre aceste oferte sunt descrise în detaliu larg în baza noastră de date. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.