Keystone logo

60 MSc Programe în Turism și ospitalitate Turism 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Turism și ospitalitate
  • Turism
Domenii de studiu
  • Turism și ospitalitate (60)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Turism și ospitalitate Turism

Master of Science în Turism este o măsură bazată pe cercetare în profunzime, care pregătește oameni pentru o carieră în ospitalitate sau de gestionare a turismului. Gradul îi ajută pe elevi să înțeleagă problemele din industria și de a dezvolta abilități de lucru pentru a lua cu privire la aceste aspecte.

Ce este un Master în Turism? Acest grad îmbină cunoștințe teoretice și practice, care este indispensabil pentru manageri și antreprenori care furnizează servicii pentru turisti. Cursuri grad acoperă de multe ori teorii, studii de caz, și discipline academice conexe, cum ar fi științele sociale. La nivel practic, elevii învață despre tehnici de management, probleme culturale potențiale, precum și strategii pentru a rula în mod eficient o organizație operație ospitalitate sau turistic. Unele programe, de asemenea, permite elevilor să se concentreze pe o subdiscipline cum ar fi marketing.

Turismul este o industrie uriașă, care joacă un rol important în economia multor țări.Oamenii care desfășoară o carieră în această industrie pot alege din diferite poziții și piese de carieră. Câștigul salarial un Master of Science este un mod de candidați de locuri de muncă pentru a demonstra de pregătire pentru funcții de conducere de nivel superior sau în alte locuri de muncă în cadrul industriei.

Costul de a câștiga o diplomă de master variază în funcție de instituție. Factori cum ar fi locația și, desigur structură ar putea afecta în mod semnificativ costurile. Viitorii studenți ar trebui să ia timp pentru a evalua costul diferitelor opțiuni de grade.

Master în Turism se pregătește persoanelor fizice pentru a lucra în funcții de conducere sau de consiliere în diferite setări, inclusiv hoteluri, statiuni, agentii de turism, și întreprinderile care operează excursii. Persoanele care dețin acest grad pot lucra, de asemenea, în industria de turism sau de transport. Alternativ, persoanele calificate pot lucra pentru agențiile guvernamentale care supraveghează industria de turism.

&nbsp

Multe instituții de învățământ oferi diplome de master prin programe on-line. Persoanele care doresc să evite cheltuielile de deplasare și de plată a costurilor de trai mai mari pot beneficia de cursuri on-line, care poate fi completat oriunde în lume. Oricine este interesat de a câștiga un Master of Science ar trebui să ia în considerare, profitând de un program de on-line convenabil. Pentru a afla mai multe, cauta pentru programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.